- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.141
Hehee benim takvim silinmiş:) 40 hafta dolunca. Psikolojik her yerden baski var ya :))
Gözünüz aydın canım anali babalı büyüsün inşallahKızlar iyi geceler uyumayanlara. Sayfa baya ilerlemiş okuyamadım hepsini. Ben de doğum yaptım çok şükürbebişim de ben de iyiyiz, sağlık sorunumuz yok çok şükür. Normal doğum sancıları çekip de sezaryene dönenlerden oldum, bisürü ağrıyı boşuna çektim iyi olmamız teselli oldu bize. Rabbim bütün bekleyenleri de kurtarsın inşallah. sancı çekerken bile diğer hamişler napıyo diye düşündüm. Hepiniz Allaha emanet olun
Canim bende uyuyamiyorum havayla alakali degil benim durum zaten dunde soylemistim :) Saga donuyorum tekneliyor sola donuyorum tekmeliyor sirt ustu yatiyorum bu seferde karin gerildigi icin kasiklarima dogru bir agri giriyor napicami sasirdim artik en fazla 2 saat uyuyorum saga sola donup durarak oda, az kaldi sabrediyoruz bakalim :)
Teşekkür ederim cevabınız için. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinCanim kilosu normal. Ultrasyon olcumu de bire bir tutmuyor zaten. 2950 gr dediyse 2700-3150 gr arasindadir. Her bebek.40 ta dpgmuyor.hatta % 85 i 40.haftaya girmeden doguyor
Allah razı olsun sizden dün dediklerinizi yaptım bugün baya hafifledi çokk teşekkür ederim. Allah yardımcın olsun seninde fıtıkla hamilelik çok zor. Bu arada teyzemin fıtık için erdekte gittiği bir yer var yutdışında eğitim almış. Ameliyat yapmıyor. Fıtığı boş bir yere çekiyor. En az 10 kişi gitti memnun kaldı. İhtiyacın olursa sorarım onlara numarasını alırım. Tabiki doğumdan sonra.Canim cok gecmis olsun benim bel fitigim var hamilelikte iyice zorladi nasil agri cektigini anliyorum. Bir daha oyle zorlama kendini ne gerek var senden ve bebeginden onemli degil. Sicak su torbası cok asiriya kacmadan yapabilirsin belini sicak tut, yastiklarla destekleyerek yatmaya calis. 2 gunde falan geciyor genelde. Ama sanci gibi olursa ihmal etme.
Sayenizde bugün çok daha iyim. Allah razı olsun. Baya hafifledi ağrı bu sabah.Valla size çok dua ediyorum. Hepiniz iyiki varsınız. İnşallah sağlıkla doğar kucağına alırsınız bebeklerinizi hepiniz.Durumunu haber et canim iyilesince naptin gectimi merak ederim ben simdi
Demek ki midemin gurulduyor olmasi çok normal..kendime kızıp duruyorumda bütün gün camis gibi yedim diye... Yarim karpuzun içini oyup yedim resmen kaşıkla.. ama en büyük derdim uyku şuan.. Kocaelideyim hava süper serin hafiften usudum bile ama yok uyuyamiyorum olmuyor.. Çok yoruldum artik.. Yarim karpuzu yarim pakette cokoprensi yersen durur mu çocuk durmaz tabi demi..
Allah analı babalı sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin bebeğinize ve size.Kızlar iyi geceler uyumayanlara. Sayfa baya ilerlemiş okuyamadım hepsini. Ben de doğum yaptım çok şükürbebişim de ben de iyiyiz, sağlık sorunumuz yok çok şükür. Normal doğum sancıları çekip de sezaryene dönenlerden oldum, bisürü ağrıyı boşuna çektim iyi olmamız teselli oldu bize. Rabbim bütün bekleyenleri de kurtarsın inşallah. sancı çekerken bile diğer hamişler napıyo diye düşündüm. Hepiniz Allaha emanet olun
İnşallah beğenirsin ve şekerini de yükseltmez canım.. valla bende çok özledim ne yalan söyleyeyim.. bulgur bile yasak bana zorlanıyorum artıkneyse diyorum az kaldı..inşallah pazartesi doğururum da rahat yemek yerim :)
Allah iyiliğini versin. Bende bir oturmaya yarım karpuz yiyenlerdenim. :) hepimizin iştahı açıldı heralde. Hiç birimiz uyuyamıyoruz.bu hamilelik zormuş. Kimse dememişti bana inşallah hepimizin uslu sakin çocukları olurda uyuruz güzel güzel.
Canım gözünaydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar iyi geceler uyumayanlara. Sayfa baya ilerlemiş okuyamadım hepsini. Ben de doğum yaptım çok şükürbebişim de ben de iyiyiz, sağlık sorunumuz yok çok şükür. Normal doğum sancıları çekip de sezaryene dönenlerden oldum, bisürü ağrıyı boşuna çektim iyi olmamız teselli oldu bize. Rabbim bütün bekleyenleri de kurtarsın inşallah. sancı çekerken bile diğer hamişler napıyo diye düşündüm. Hepiniz Allaha emanet olun
Hoşgeldin canım :)Slm kızlar bu topuğu geç keşfettim.arada okuyordum.ama hic yazmamıştım.yarin sezeryana giriyorum.insallah herşey yolunda gider.
Doğum yapanlar gözünüz aydın.dogum yapacak arkadaşlar sağlıkla mutlulukla kucaklayın genişlerimizi inşallah.
inşallah sağlıkla doğurursun canım. Senin yine az kalmış benim daha var erken gelmezseİnşallah beğenirsin ve şekerini de yükseltmez canım.. valla bende çok özledim ne yalan söyleyeyim.. bulgur bile yasak bana zorlanıyorum artıkneyse diyorum az kaldı..inşallah pazartesi doğururum da rahat yemek yerim :)
Hehee benim takvim silinmiş:) 40 hafta dolunca. Psikolojik her yerden baski var ya :))
Canım gözünaydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Tam haftanı doğum gününü bir de bebeğin ismini yazarak etiketler misin beni
Hosbulduk canim.insallah sağlıkla kucaklarım.cinar bebek nasilHoşgeldin canım :)
Allah yardımcın olsun kolay doğum olsun inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine :) bize de haber ver yazabildiğinde. Dualarım seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?