temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Gözünüz aydın canım anali babalı büyüsün inşallah

Kızlar Günaydın iki defa koyu kıvamlı akintim geldi kanlı falan değil nişan ilaki pembe renkli mi oluyor rengi pembe yada kanlı değildi tedirgin oldum biraz doktorumda izinli sormam

Uykusuzluktan doguramicaz sonunda o olcak hee... Bu kadar hareket normal mi acep son haftalardayiz hani sonuçta yavaslamalari gerekmezmiydi artik kac gündür o kadar yandım kavruldumki sıcaktan bebiste mayismis herhalde coştu bu gece halada durmadi oynak balina hic mi durmaz bi çocuk ya... doğsun artik bu hafta değilse de bidaki hafta olur 40 cok oldu ya 38 iyi bence çok uygun..

Allah razı olsun sizden dün dediklerinizi yaptım bugün baya hafifledi çokk teşekkür ederim. Allah yardımcın olsun seninde fıtıkla hamilelik çok zor. Bu arada teyzemin fıtık için erdekte gittiği bir yer var yutdışında eğitim almış. Ameliyat yapmıyor. Fıtığı boş bir yere çekiyor. En az 10 kişi gitti memnun kaldı. İhtiyacın olursa sorarım onlara numarasını alırım. Tabiki doğumdan sonra.

Durumunu haber et canim iyilesince naptin gectimi merak ederim ben simdi
Sayenizde bugün çok daha iyim. Allah razı olsun. Baya hafifledi ağrı bu sabah.Valla size çok dua ediyorum. Hepiniz iyiki varsınız. İnşallah sağlıkla doğar kucağına alırsınız bebeklerinizi hepiniz.

Allah iyiliğini versin. Bende bir oturmaya yarım karpuz yiyenlerdenim. :) hepimizin iştahı açıldı heralde. Hiç birimiz uyuyamıyoruz.bu hamilelik zormuş. Kimse dememişti bana inşallah hepimizin uslu sakin çocukları olurda uyuruz güzel güzel.

Allah analı babalı sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin bebeğinize ve size.

Bende bu kadar zor beklemiyordum ya millet tatlı tatlı gobegiylen gezip duruyordu bende ozeniyordum hic ole zor gözükmüyordu dışardan bakınca.. Uykusuzluguda doğduktan sonra diye düşünmüştüm..
Aamin.. inşallah doğunca uslu olurlar.. Ben direk rutin isine baslamayi düşünüyorum tracy hogg kitabiplarima yapistim resmen uyucak benim çocuğum o uyuyunca bende uyucam hayaller hayaller......

Canım gözünaydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Tam haftanı doğum gününü bir de bebeğin ismini yazarak etiketler misin beni

Hoşgeldin canım :)
Allah yardımcın olsun kolay doğum olsun inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine :) bize de haber ver yazabildiğinde. Dualarım seninle.

inşallah sağlıkla doğurursun canım. Senin yine az kalmış benim daha var erken gelmezse ben de bi doğurayım diyorum ne tatlılar ne yemekler yicem hamileliğimde almadığım kiloları alcam

Hehee benim takvim silinmiş:) 40 hafta dolunca. Psikolojik her yerden baski var ya :))

Yaa doldu mu 40 Haftan? Durumlar nasıl peki benim de bu cuma doluyor 40 haftam ne yapıcam bilmiyorum. Doktor en fazla 1 hafta daha bekleyeceğiz diyor sma ondan da ben korkmaya başladım ya bebeğime bişey olursa diye.. Acaba normal doğumu bu kadar zorlamak doğru mu düşünmeye başladım

Canım gözünaydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Tam haftanı doğum gününü bir de bebeğin ismini yazarak etiketler misin beni

Kızlar komik olabilir ama bişey sorcam 9 aydır kadınkR kulübü üyesiyim şu etiketleme olayını çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…