temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Inşallah canim.benim kiz cokkk usluuydu.uykusuzluk gaz vs.hic sorun yaşamadım.hep karnında uslu kızım akıllı kızım diye severdim.hamileliklerim zor geçiyor 9 ay yatıyorum.sonrasi uslu bebek ne guzel oluyor.bu seferde inşallah uslu bir oğlum olur.tabi erkekler için daha zor diyorlar ama hayırlısı.
Sen de hep guzel düşün uslu olacak bebişin.

Canım doğum zamanın belli oldu mu ?

Yok canım nerdeee.... cumartesi kontrolde pazartesi al diyeceğim artık.. sezaryen olacağım zaten 40ı beklemek istemiyorum. Benim için risk yani. Süt vermeyeceğim için sancılarla falan uğraşmak istemiyorum. Süt ola ki göğsüme gelirse baştan göğüs ameliyatım tekralanır taaaa o zaman uyarmıştı doktorum beni. Israrla istemeyi düşünüyorum:)) ne zormuş yaa :)

inşallah sağlıkla doğurursun canım. Senin yine az kalmış benim daha var erken gelmezse ben de bi doğurayım diyorum ne tatlılar ne yemekler yicem hamileliğimde almadığım kiloları alcam

İnşallah canım :)) gün verirse doktor.. vermese de ısrar edeceğim zaten.. beklemenin anlamj olmadığı gibi ben riske giriyorum. Umarım pazartesi doğuma okey verir :)) çok abartıpta sonradan şeker çıkarma kız :) az az yersin risk geçene kadar sonra zaten hepsi normale döner :) senin evet bayağı var.. ilk bebek miydi?

Kızlar komik olabilir ama bişey sorcam 9 aydır kadınkR kulübü üyesiyim şu etiketleme olayını çözemedim

Komik değil canım neden komik olsun şimdi önce @ bunu yap arkasından boşluk bırakmadan etiketleyeceğin kişinin adını yazmaya başla altta hemen seçenekler çıkar üzerine tıkladın mı tamamdır

Ay canım gerçekten zor ya beklemek.. senin göğüs ameliyatında var haklısın yani Dr dikkate almalı yani.38 .hafta doluyor pazartesi desene .hadi hayırlısı darısı bana .bizimde cuma kontrol çok rahatsızım ben alt karnım çok ağrıyor senin de öyle mi canım hani eski sezeryan yeri ve çevresi..

Aynen canım dikkate almak zorunda hatırlatmam lazım yeniden. Pazartesi 38+2 oluyoruz canım. Cumartesi 38+0 oluyor bizim haftamız :) o gün bile dese güle oynaya giderim yok benim öyle bir ağrım canım. Dikişlerin olduğu yer mi ağrıyor tam olarak? Adet sancısı gibi mi yoksa batma gibi mi?

Risk varsa oyle bir an once almasi daha hayirli olur cnm insallah verir gununu

Ayy ne güzel Rabbim herkese uslu bebisler nasip etsin.. Allah kolaylik versin bacim yatarak gecirmekte cok zor olmali hamileligi.. Benim yatabildigim yokki kendim hiperaktifim anası neki danasi ne olsun diyorum kendime bazen.. Allahtan ole beni yatıracak kadar zor bi hamileligim olmadı ölürmüsüm ben herhalde.. Suan bile elimde telefon yazarken volta atiyorum evde ve farkında bile değilim... inşallah uslu olur oğlusun annesi.. Benimki cadı ama belli...

Risk varsa oyle bir an once almasi daha hayirli olur cnm insallah verir gununu

Göğüs ameliyatımdan dolayı evet bi risk var. O zaman ki doktorum asla süt gelmeyecek vermeye kalkarsan bir daha gelirsin ben bir de ameliyat etmek zorunda kalırım seni demişti. Hatta ilacı hamile kaldığın gibi kullanacaksın dedi ama kullanamıyorum düşüğe sebebiyet verdiği için. Doğum sonrası hemen ilaç kullanıyorum ki geri çekilsin diye. Sancı falan olur bir de süt gelirse tekrar ameliyat durumum söz konusu o yüzden sinyal beklememesi benim adıma hayırlı. İnşallah verir gün artık 39a gireceğim cumartesi.

Masallah canim ne guzel hareketli ol bir terslik olmasın hic.yatmak öyle zor ki 9 ay geçti ama nasıl geçti sen gel bana sor.sen yine de cadı deme .sonrada hareketli bir cocuk olsa da ilk doğduğu zaman sorunsuz uslu olur Inşallah.

Tahmin bile edemem eminim çok zordur vakitte geçmez insana kiyamam ya.. inşallah uslu olurlar.. Burcumuz yengeç olursa bi umut var ama aslan olursa hic şansımız yok bence.. Kendimde aslanım.. En fazla 39 da dogurmak sart bize bak diyim..

Yaaaaa ben pazar muayene olmuştum hiç açıklık yoktu 3 günüm kaldı dolmasına acaba açıklık olmiycak mı içim acıyo bekleyip bekleyip sezeyana girmeye
Bende ayni durumdayim canim 39+5 deyim ama aciklik yok sanci var nst de duzenli çıktı ara ara rahim cevresi kemiklerim agriyor sizliyor bebekde baya asagi inmis ultrasonda sadece cenesi gorundu baya inmis yani kizim ama acilma olmazsa böyle napacaz bilmiyorum dedigin gibi durduk durduk bir hafta daha duralim acilma olsun diye dua edelim yoksa zaten sezeryan

Kızlar komik olabilir ama bişey sorcam 9 aydır kadınkR kulübü üyesiyim şu etiketleme olayını çözemedim
Ben de
Hiç riske girme canım . senin farklı bi durumun var zaten 38 doluyo senin Allah ın izniyle sıkıntı da olmaz bi an önce doğurursun :) Benim 2. bebiş ama sanki ilk gibi hiç bişey hatırlamıyorum 7 sene gecti üzerinden ondan sanırım
Böyle konuştuğuma bakma o kadar abartmam annem babam halalarım teyzem hep şeker hastası risk grubundayım zaten riske atmamam gerekiyo

Canım ben galiba hep onla devam edicem. Büyüdükçe emebilir mi bilmiyorum. Ama şuan onsuz hiç alamıyor. Zor olursa da devam edersin boşver önemli olan emebilmesi.
Canim yaa bi fotosunu atabilirmisin kullandigin seyin benimde gogus ucu yok ama gogus kalkani gogus silikonu dolu sey var hepside farkli hangisi guzel kullanisli memnun oldugun icin musait zamanda bir foto ativer :)

Ben de
Hiç riske girme canım . senin farklı bi durumun var zaten 38 doluyo senin Allah ın izniyle sıkıntı da olmaz bi an önce doğurursun :) Benim 2. bebiş ama sanki ilk gibi hiç bişey hatırlamıyorum 7 sene gecti üzerinden ondan sanırım
Böyle konuştuğuma bakma o kadar abartmam annem babam halalarım teyzem hep şeker hastası risk grubundayım zaten riske atmamam gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…