- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.161
Inşallah canim.benim kiz cokkk usluuydu.uykusuzluk gaz vs.hic sorun yaşamadım.hep karnında uslu kızım akıllı kızım diye severdim.hamileliklerim zor geçiyor 9 ay yatıyorum.sonrasi uslu bebek ne guzel oluyor.bu seferde inşallah uslu bir oğlum olur.tabi erkekler için daha zor diyorlar ama hayırlısı.Bende bu kadar zor beklemiyordum ya millet tatlı tatlı gobegiylen gezip duruyordu bende ozeniyordum hic ole zor gözükmüyordu dışardan bakınca.. Uykusuzluguda doğduktan sonra diye düşünmüştüm..
Aamin.. inşallah doğunca uslu olurlar.. Ben direk rutin isine baslamayi düşünüyorum tracy hogg kitabiplarima yapistim resmen uyucak benim çocuğum o uyuyunca bende uyucamhayaller hayaller......
Canım doğum zamanın belli oldu mu ?
inşallah sağlıkla doğurursun canım. Senin yine az kalmış benim daha var erken gelmezseben de bi doğurayım diyorum ne tatlılar ne yemekler yicem hamileliğimde almadığım kiloları alcam
Kızlar komik olabilir ama bişey sorcam 9 aydır kadınkR kulübü üyesiyim şu etiketleme olayını çözemedim
Eskisehir canimYa sen nerde yaşıyorsun şekerim burda hava serinledi esiyor diyoruz ancak sıcaklık yine 37 derece bulunduğun il Aydın
Yok canım nerdeee.... cumartesi kontrolde pazartesi al diyeceğim artık.. sezaryen olacağım zaten 40ı beklemek istemiyorum. Benim için risk yani. Süt vermeyeceğim için sancılarla falan uğraşmak istemiyorum. Süt ola ki göğsüme gelirse baştan göğüs ameliyatım tekralanır taaaa o zaman uyarmıştı doktorum beni. Israrla istemeyi düşünüyorum:)) ne zormuş yaa :)
Ay canım gerçekten zor ya beklemek.. senin göğüs ameliyatında var haklısın yani Dr dikkate almalı yani.38 .hafta doluyor pazartesi desene .hadi hayırlısı darısı bana .bizimde cuma kontrol çok rahatsızım ben alt karnım çok ağrıyor senin de öyle mi canım hani eski sezeryan yeri ve çevresi..
Risk varsa oyle bir an once almasi daha hayirli olur cnm insallah verir gununuİnşallah canım :)) gün verirse doktor.. vermese de ısrar edeceğim zaten.. beklemenin anlamj olmadığı gibi ben riske giriyorum. Umarım pazartesi doğuma okey verir :)) çok abartıpta sonradan şeker çıkarma kız :) az az yersin risk geçene kadar sonra zaten hepsi normale döner :) senin evet bayağı var.. ilk bebek miydi?
Inşallah canim.benim kiz cokkk usluuydu.uykusuzluk gaz vs.hic sorun yaşamadım.hep karnında uslu kızım akıllı kızım diye severdim.hamileliklerim zor geçiyor 9 ay yatıyorum.sonrasi uslu bebek ne guzel oluyor.bu seferde inşallah uslu bir oğlum olur.tabi erkekler için daha zor diyorlar ama hayırlısı.
Sen de hep guzel düşün uslu olacak bebişin.
Risk varsa oyle bir an once almasi daha hayirli olur cnm insallah verir gununu
Masallah canim ne guzel hareketli ol bir terslik olmasın hic.yatmak öyle zor ki 9 ay geçti ama nasıl geçti sen gel bana sor.sen yine de cadı deme .sonrada hareketli bir cocuk olsa da ilk doğduğu zaman sorunsuz uslu olur Inşallah.Ayy ne güzel Rabbim herkese uslu bebisler nasip etsin.. Allah kolaylik versin bacim yatarak gecirmekte cok zor olmali hamileligi.. Benim yatabildigim yokki kendim hiperaktifim anası neki danasi ne olsun diyorum kendime bazen.. Allahtan ole beni yatıracak kadar zor bi hamileligim olmadı ölürmüsüm ben herhalde.. Suan bile elimde telefon yazarken volta atiyorum evde ve farkında bile değilim...inşallah uslu olur oğlusun annesi.. Benimki cadı ama belli...
Allah sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin canımKızlar galiba nişan im geliyor yaa doktora ulasabilirsem hastaneye gidicem
Allah sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin canımKızlar galiba nişan im geliyor yaa doktora ulasabilirsem hastaneye gidicem
Masallah canim ne guzel hareketli ol bir terslik olmasın hic.yatmak öyle zor ki 9 ay geçti ama nasıl geçti sen gel bana sor.sen yine de cadı deme .sonrada hareketli bir cocuk olsa da ilk doğduğu zaman sorunsuz uslu olur Inşallah.
Ben deKızlar komik olabilir ama bişey sorcam 9 aydır kadınkR kulübü üyesiyim şu etiketleme olayını çözemedim
Bende ayni durumdayim canim 39+5 deyim ama aciklik yok sanci var nst de duzenli çıktı ara ara rahim cevresi kemiklerim agriyor sizliyor bebekde baya asagi inmis ultrasonda sadece cenesi gorundu baya inmis yani kizim ama acilma olmazsa böyle napacaz bilmiyorum dedigin gibi durduk durduk bir hafta daha duralim acilma olsun diye dua edelim yoksa zaten sezeryanYaaaaaben pazar muayene olmuştum hiç açıklık yoktu 3 günüm kaldı dolmasına acaba açıklık olmiycak mı içim acıyo bekleyip bekleyip sezeyana girmeye
Ben deKızlar komik olabilir ama bişey sorcam 9 aydır kadınkR kulübü üyesiyim şu etiketleme olayını çözemedim
Hiç riske girme canım . senin farklı bi durumun var zaten 38 doluyo senin Allah ın izniyle sıkıntı da olmaz bi an önce doğurursun :) Benim 2. bebiş ama sanki ilk gibi hiç bişey hatırlamıyorum 7 sene gecti üzerinden ondan sanırımİnşallah canım :)) gün verirse doktor.. vermese de ısrar edeceğim zaten.. beklemenin anlamj olmadığı gibi ben riske giriyorum. Umarım pazartesi doğuma okey verir :)) çok abartıpta sonradan şeker çıkarma kız :) az az yersin risk geçene kadar sonra zaten hepsi normale döner :) senin evet bayağı var.. ilk bebek miydi?
Canim yaa bi fotosunu atabilirmisin kullandigin seyin benimde gogus ucu yok ama gogus kalkani gogus silikonu dolu sey var hepside farkli hangisi guzel kullanisli memnun oldugun icin musait zamanda bir foto ativer :)Canım ben galiba hep onla devam edicem. Büyüdükçe emebilir mi bilmiyorum. Ama şuan onsuz hiç alamıyor. Zor olursa da devam edersin boşver önemli olan emebilmesi.
Hiç riske girme canım . senin farklı bi durumun var zaten 38 doluyo senin Allah ın izniyle sıkıntı da olmaz bi an önce doğurursun :) Benim 2. bebiş ama sanki ilk gibi hiç bişey hatırlamıyorum 7 sene gecti üzerinden ondan sanırımİnşallah canım :)) gün verirse doktor.. vermese de ısrar edeceğim zaten.. beklemenin anlamj olmadığı gibi ben riske giriyorum. Umarım pazartesi doğuma okey verir :)) çok abartıpta sonradan şeker çıkarma kız :) az az yersin risk geçene kadar sonra zaten hepsi normale döner :) senin evet bayağı var.. ilk bebek miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?