temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar ben böyle bir şey buldum göğüs ucu için. Ben bu konuda bilgili değilim ama bir yerde okumuştum enjektör ile yapılıyormuş bakın isterseniz..

Evet evet bu cok ise yariyormus banada dogum egitiminde yenidogan hemsiresi bahsetti yaptim siringayi kestim cantama attim hemen denedim bir defa baya cikariyor gogus ucunu ama hemen geri sönüyor kizlar bebek emmeye baslamadan hemen bunu yapip agzina verin gogsunuzu bebislere oyle etkisi olabilir

Kızlar komik olabilir ama bişey sorcam 9 aydır kadınkR kulübü üyesiyim şu etiketleme olayını çözemedim
Ben de
Hiç riske girme canım . senin farklı bi durumun var zaten 38 doluyo senin Allah ın izniyle sıkıntı da olmaz bi an önce doğurursun :) Benim 2. bebiş ama sanki ilk gibi hiç bişey hatırlamıyorum 7 sene gecti üzerinden ondan sanırım
Böyle konuştuğuma bakma o kadar abartmam annem babam halalarım teyzem hep şeker hastası risk grubundayım zaten riske atmamam gerekiyo

Anladim canim cok yorgun dusmusun demekki. Benim ilkinde oyle olmusti ama ustume iki tane iri yari hemsire cikip bebegi itmisti :) yoksa doktor benide sezeryana alicakti. Hayirlisi senin icin buymus ama bebegini bol bol op kokla :) ikinizde guzelce dinlenin.. tebrikler canim yeniden.

Kızlar oğlum 2 gündür büyük tuvaletini yapamıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum önerisi olan var mi. Makatina zeytinyağı sürüyorum minicik yaptı en son ama çok rahatsız oluyor napicam ben
5 gune kadar normalmis canim yapamaması sende beslenmene dikkat et bebek icinde karnina masaj poposuna zeytinyagi diye biliyorum

Kizlar nst ye girerken sinirli stresli telasla girmeyin cok etkiliyor sonucu sakin karniniz tok girin daha guzel net sonuclar cikiyor

Canim dogru olmasa bekletmez. Bebekte sikinti yoksa ve gelisimi devam ediyorsa bebegin olmasi gereken yer annr karni. Sonrasi hep seninle olacak zaten. Evet sicakta vs cok zor ama dogal surec boyle

Simdi bende farkli bir konuya parmak basacam musadenizle meryem ana otu dogumu kolaylastiriyor diye suya konuyorya benim sancim var acilmam yok dogum baslamadan suya koysam olurmu yoksa ille dogumun baslamasi mi lazim kullanan, kullanandan dinleyen varmi faydasi oldumu kizlar ??

Benimki de çok çok çok hareketli maşallah ki dönmesine rağmen ki son haftalara girmemize rağmen nerdeyse göbeğimden çıkacak :))

Kızlar komik olabilir ama bişey sorcam 9 aydır kadınkR kulübü üyesiyim şu etiketleme olayını çözemedim
Neden komik olsun canım hepimiz burda öğrendik sonuçta :) sweetwitch01 anlatmış aynen o şekilde

Hosbulduk canim.insallah sağlıkla kucaklarım.cinar bebek nasil
Çınar bebek iyi canım. Ememiyor hala. O yüzden sanırım benim de sütüm çok yok olanı sağıp veriyorum. Büyoyor kuzum geceleri uyanık geçirmeye başladı iki üç gündür :)

Kızlar galiba nişan im geliyor yaa doktora ulasabilirsem hastaneye gidicem
Canım hadi hayırlısı olsun. İğnelerin yapıldı bak benle aynı haftan. Kuvöze bile gerek kalmaz inşallah kuzularını alır gelirsin dualarım seninle haber ver bizlere de

Canim yaa bi fotosunu atabilirmisin kullandigin seyin benimde gogus ucu yok ama gogus kalkani gogus silikonu dolu sey var hepside farkli hangisi guzel kullanisli memnun oldugun icin musait zamanda bir foto ativer :)
Ekliyorum canım. Avent göğüs ucu diye soracaksın alırken.

Eklentiler

• 00FB263E-B77E-4A7F-B403-314ECDBE381B-11136-00000935BF6BA17D.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 41
Nasıl birşey doğum yapmama rağmen nisan gelmedi hiç benden. Ciğer geliştirici vurulmuştu sana di mi ? Vurulduysan problem yaşamazsın hayırlısı olsun insallah
Sumuge benzer beyaz bi akintiyla beraber damar gibi leke karisik geliyor gece başladı az az geliyor 6tane oldu ciger geliştirici doktora ulaşamadım henuz korkuyorum

Sumuge benzer beyaz bi akintiyla beraber damar gibi leke karisik geliyor gece başladı az az geliyor 6tane oldu ciger geliştirici doktora ulaşamadım henuz korkuyorum
Ah canım hayırlısıyla al kucağına inşallah ikizler biraz erken geliyor ignelerini olmuşsun sağ salim gelsinler kuzular ❤

Ah canım hayırlısıyla al kucağına inşallah ikizler biraz erken geliyor ignelerini olmuşsun sağ salim gelsinler kuzular ❤
Amin inşallah canim 12sinde diye hedefliyorduk kilolari yeterli şükür ama erken az daha

Aynen canım. Benim de ikinci 2010 doğumlu sıpa ama unutmamışım çoğu şeyi ben. Arkasından ablam falan da doğum yapınca daha fazla aklımda sanırım:) anladım canım haklısın tabii genetik bir durum ds söz konusu senin için. Ama sağ salim doğumunu yaparsın sonra dikkatli ölçülü bir şekilde diyetine devam edersin

Doktorunun cep telefonuna ulaşamıyorsan hastaneyi arayıp asistanı ile görüş canım. Sağlıkla doğsun kuzular. Sakin kal korkma sakın. Eşin gelebilecekse hatta gelsin gidin hemen acil geldik diyin.

Önümüzdeki hafta kesin alır seni doğuma genelde öyle alıyorlar. Hayırlısıyla sağlıkla dogurursun inşallah canım..
Hem dikiş yeri ve etrafı hem de adet ağrısı gibi.yani egilince kalkmak işkence oluyor mesela..kasılma gibi Ama anlamıyorum aslında..
Yürümek bile sıkıntı oluyor mahallenin dışına çıkmıyorum artık korkumdan..hareketsiz kaldım iyice..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…