- 24 Aralık 2014
- 1.364
- 896
- 73
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.181
Evet evet bu cok ise yariyormus banada dogum egitiminde yenidogan hemsiresi bahsetti yaptim siringayi kestim cantama attim hemen denedim bir defa baya cikariyor gogus ucunu ama hemen geri sönüyor kizlar bebek emmeye baslamadan hemen bunu yapip agzina verin gogsunuzu bebislere oyle etkisi olabilir
Ben deKızlar komik olabilir ama bişey sorcam 9 aydır kadınkR kulübü üyesiyim şu etiketleme olayını çözemedim
Hiç riske girme canım . senin farklı bi durumun var zaten 38 doluyo senin Allah ın izniyle sıkıntı da olmaz bi an önce doğurursun :) Benim 2. bebiş ama sanki ilk gibi hiç bişey hatırlamıyorum 7 sene gecti üzerinden ondan sanırımİnşallah canım :)) gün verirse doktor.. vermese de ısrar edeceğim zaten.. beklemenin anlamj olmadığı gibi ben riske giriyorum. Umarım pazartesi doğuma okey verir :)) çok abartıpta sonradan şeker çıkarma kız :) az az yersin risk geçene kadar sonra zaten hepsi normale döner :) senin evet bayağı var.. ilk bebek miydi?
Bizim saat 4 de randevumuz var heyecan yaptım nedense :)) doktor doğumu konuşacak muhtemelen ben hariç herkesin fikri normal doguracakmisim dicem
Anladim canim cok yorgun dusmusun demekki. Benim ilkinde oyle olmusti ama ustume iki tane iri yari hemsire cikip bebegi itmisti :) yoksa doktor benide sezeryana alicakti. Hayirlisi senin icin buymus ama bebegini bol bol op kokla :) ikinizde guzelce dinlenin.. tebrikler canim yeniden.Sağolasın canım, teşekkür ederim. Allahım hepinizinkini analı babalı büyütsün inşallah. Açılmam falan oldu tatlım yaa, hem de gayet iyiydi 9 cm e kadar çıktı. Galiba ben beceriksiz çıktımson bi hamle ıkınmayı başaramadım sonra bedenim çok güçsüz kaldı, sezaryene alın beni dedim mecbur ((
Nasıl birşey doğum yapmama rağmen nisan gelmedi hiç benden. Ciğer geliştirici vurulmuştu sana di mi ? Vurulduysan problem yaşamazsın hayırlısı olsun insallahKızlar galiba nişan im geliyor yaa doktora ulasabilirsem hastaneye gidicem
5 gune kadar normalmis canim yapamaması sende beslenmene dikkat et bebek icinde karnina masaj poposuna zeytinyagi diye biliyorumKızlar oğlum 2 gündür büyük tuvaletini yapamıyor. Ne yapacağımı bilmiyorumönerisi olan var mi. Makatina zeytinyağı sürüyorum minicik yaptı en son ama çok rahatsız oluyor napicam ben
Ins guzel haberlerle gelirsin canim :)Bizim saat 4 de randevumuz var heyecan yaptım nedense :)) doktor doğumu konuşacak muhtemelen ben hariç herkesin fikri normal doguracakmisim dicem
Canim dogru olmasa bekletmez. Bebekte sikinti yoksa ve gelisimi devam ediyorsa bebegin olmasi gereken yer annr karni. Sonrasi hep seninle olacak zaten. Evet sicakta vs cok zor ama dogal surec boyleYaa doldu mu 40 Haftan? Durumlar nasıl peki benim de bu cuma doluyor 40 haftam ne yapıcam bilmiyorum. Doktor en fazla 1 hafta daha bekleyeceğiz diyor sma ondan da ben korkmaya başladım ya bebeğime bişey olursa diye.. Acaba normal doğumu bu kadar zorlamak doğru mu düşünmeye başladım
Benimki de çok çok çok hareketli maşallah ki dönmesine rağmen ki son haftalara girmemize rağmen nerdeyse göbeğimden çıkacak :))Uykusuzluktan doguramicaz sonunda o olcak hee... Bu kadar hareket normal mi acep son haftalardayiz hani sonuçta yavaslamalari gerekmezmiydi artikkac gündür o kadar yandım kavruldumki sıcaktan bebiste mayismis herhalde coştu bu gece halada durmadi oynak balina hic mi durmaz bi çocuk ya... doğsun artik bu hafta değilse de bidaki hafta olur 40 cok oldu ya 38 iyi bence çok uygun..
Neden komik olsun canım hepimiz burda öğrendik sonuçta :)Kızlar komik olabilir ama bişey sorcam 9 aydır kadınkR kulübü üyesiyim şu etiketleme olayını çözemedim
Çınar bebek iyi canım. Ememiyor hala. O yüzden sanırım benim de sütüm çok yok olanı sağıp veriyorum. Büyoyor kuzum geceleri uyanık geçirmeye başladı iki üç gündür :)Hosbulduk canim.insallah sağlıkla kucaklarım.cinar bebek nasil
Canım hadi hayırlısı olsun. İğnelerin yapıldı bak benle aynı haftan. Kuvöze bile gerek kalmaz inşallah kuzularını alır gelirsinKızlar galiba nişan im geliyor yaa doktora ulasabilirsem hastaneye gidicem
Ekliyorum canım. Avent göğüs ucu diye soracaksın alırken.Canim yaa bi fotosunu atabilirmisin kullandigin seyin benimde gogus ucu yok ama gogus kalkani gogus silikonu dolu sey var hepside farkli hangisi guzel kullanisli memnun oldugun icin musait zamanda bir foto ativer :)
Sumuge benzer beyaz bi akintiyla beraber damar gibi leke karisik geliyor gece başladı az az geliyor 6tane oldu ciger geliştirici doktora ulaşamadım henuz korkuyorumNasıl birşey doğum yapmama rağmen nisan gelmedi hiç benden. Ciğer geliştirici vurulmuştu sana di mi ? Vurulduysan problem yaşamazsın hayırlısı olsun insallah
Ah canım hayırlısıyla al kucağına inşallah ikizler biraz erken geliyor ignelerini olmuşsun sağ salim gelsinler kuzular ❤Sumuge benzer beyaz bi akintiyla beraber damar gibi leke karisik geliyor gece başladı az az geliyor 6tane oldu ciger geliştirici doktora ulaşamadım henuz korkuyorum
Amin inşallah canim 12sinde diye hedefliyorduk kilolari yeterli şükür ama erken az dahaAh canım hayırlısıyla al kucağına inşallah ikizler biraz erken geliyor ignelerini olmuşsun sağ salim gelsinler kuzular ❤
Ben de
Hiç riske girme canım . senin farklı bi durumun var zaten 38 doluyo senin Allah ın izniyle sıkıntı da olmaz bi an önce doğurursun :) Benim 2. bebiş ama sanki ilk gibi hiç bişey hatırlamıyorum 7 sene gecti üzerinden ondan sanırım
Böyle konuştuğuma bakma o kadar abartmam annem babam halalarım teyzem hep şeker hastası risk grubundayım zaten riske atmamam gerekiyo
Sumuge benzer beyaz bi akintiyla beraber damar gibi leke karisik geliyor gece başladı az az geliyor 6tane oldu ciger geliştirici doktora ulaşamadım henuz korkuyorum
Aynen canım dikkate almak zorunda hatırlatmam lazım yeniden. Pazartesi 38+2 oluyoruz canım. Cumartesi 38+0 oluyor bizim haftamız :) o gün bile dese güle oynaya giderimyok benim öyle bir ağrım canım. Dikişlerin olduğu yer mi ağrıyor tam olarak? Adet sancısı gibi mi yoksa batma gibi mi?
Çatı muayenesi kaçıncı haftada oluyor canımBenim cati muayenem sabah canim biraz korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?