- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.201
Önümüzdeki hafta kesin alır seni doğuma genelde öyle alıyorlar. Hayırlısıyla sağlıkla dogurursun inşallah canım..
Hem dikiş yeri ve etrafı hem de adet ağrısı gibi.yani egilince kalkmak işkence oluyor mesela..kasılma gibi Ama anlamıyorum aslında..
Yürümek bile sıkıntı oluyor mahallenin dışına çıkmıyorum artık korkumdan..hareketsiz kaldım iyice..
Çatı muayenesi kaçıncı haftada oluyor canım
Teşekkür ederim bende 35oldum da cumartesi kontrole gidicem merak ettim yapar mı diye o zaman daha vardırDuruma göre değişmekle birlikte 37 sonrası
Canım genellikle bir önceki muayenede söylüyor doktorlar. 35 çok erken. Benimki 38 de yapacaktı. Ama kısmet olmadıTeşekkür ederim bende 35oldum da cumartesi kontrole gidicem merak ettim yapar mı diye o zaman daha vardır
Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla kolaylıkla kavuşursun inşallah:) kendini toparlayınca haber ver bize. Gidenden ses çıkmıyor merak ediyoruz biz de burda dokuz doğuruyoruzBana dua edin kizlar sabah 5 te hasteneye yatis yapcam suni sanci icin insallah cok uzun surmeden dogururum.heycan yapiyorum insallah sakin kalabilirim.
Teşekkür ederim bende 35oldum da cumartesi kontrole gidicem merak ettim yapar mı diye o zaman daha vardır
Bana dua edin kizlar sabah 5 te hasteneye yatis yapcam suni sanci icin insallah cok uzun surmeden dogururum.heycan yapiyorum insallah sakin kalabilirim.
Aminnnn Tamam canim söz vericem haber.Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla kolaylıkla kavuşursun inşallah:) kendini toparlayınca haber ver bize. Gidenden ses çıkmıyor merak ediyoruz biz de burda dokuz doğuruyoruz
melegini_bekliyor dan hala ses yok kavuştu kuzusuna bizi unuttu
Sence nişan mıdırDoktorunun cep telefonuna ulaşamıyorsan hastaneyi arayıp asistanı ile görüş canım. Sağlıkla doğsun kuzular. Sakin kal korkma sakın. Eşin gelebilecekse hatta gelsin gidin hemen acil geldik diyin.
Aminnnnn canimmm...cok saolSağlıkla kolaylıkla olsun inşallah canım :)) nefes alımını sakin tutarsan sorun olmaz uzun sürmez:)) dualarımız seninle canım :)
Sence nişan mıdır
ablamın doğumunda yapmıştık canım ben faydası olacağını düşünüyorum.sancı başlayınca suyun içine koyuyorsun ve üzerine felak,nas, elemneşrah,fatiha ve ayetel kürsi okunacak (mümkünse sen oku değilse bi başkası olabilir) sudan bir yudum içeceksin.ot içinde kalacak ve açılacak doğumdan sonra ise çıkaracaksın ve kendi kendine kapanıyor.Bununda rahimdeki iyileşmeyi hızlandıracağına inanılıyor.Umarım faydasını görürsünSimdi bende farkli bir konuya parmak basacam musadenizlemeryem ana otu dogumu kolaylastiriyor diye suya konuyorya benim sancim var acilmam yok dogum baslamadan suya koysam olurmu yoksa ille dogumun baslamasi mi lazim kullanan, kullanandan dinleyen varmi faydasi oldumu kizlar ??
Ins canim ablan suyu gelincemi otu suya koyduablamın doğumunda yapmıştık canım ben faydası olacağını düşünüyorum.sancı başlayınca suyun içine koyuyorsun ve üzerine felak,nas, elemneşrah,fatiha ve ayetel kürsi okunacak (mümkünse sen oku değilse bi başkası olabilir) sudan bir yudum içeceksin.ot içinde kalacak ve açılacak doğumdan sonra ise çıkaracaksın ve kendi kendine kapanıyor.Bununda rahimdeki iyileşmeyi hızlandıracağına inanılıyor.Umarım faydasını görürsün
Bende nst de 60 lar 80 ler cikti duzenli birazcik kasilma hissettim sadece banada doktor pazartesiye bekleyelim dedi ins gelir bebisler :)Kızlar bugun kontrolum vardı nts de sancı 40 larda cıkıyor ben bişi hissetmiyorum ama. Dr um pazartesiye kadarbekleyelim doğmazsa biz mudahele edeceğiz dedi.
Allah kolaylik versin ins bir avazda kurtarirsin canimKizlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?