temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İnşallah canım inşallahh:)) işte o adet sancısı gibi sancı bende de oldı nst ye girdim. Yüksek değildi ama sancım var göründü az da olsa. Eğilip kalklma canım. Yerden bir şey alacaksan dizlerini bük oturur gibi yaparak al. Hatta bana doktor yan dönüp kalk asla dik kalkma dedi. Yiyemiyordum bende o haftalarda canım okula bile gidemedim çocuk evde kaldı 1 hafta :) son hafta diye de bir şey demedim zaten. Artık ağırlaşıyorsun onun da etkisi var. Ben dün bankaya gittim geldim sadece ki banka yakın yani ordan da bebek için bir şeyler almaya gittim sabah aslında o da çok yakın. Yani normal zamanda 30 dakikada her işimin biteceği şekilde yakın evden çıkmam ve girmem de dahil o derece ama onda bile dün öldüm bittim diyebilirim. Sıcaklarda daha da zorlanıyoruz. Kasılmaya gelince taş gibi oluyor mu karnın yani dokunsan acıyor mu o zamanlar? Nefes alamaz gibi olursun göbek deliği çevresi falan acır hatta

Bana dua edin kizlar sabah 5 te hasteneye yatis yapcam suni sanci icin insallah cok uzun surmeden dogururum.heycan yapiyorum insallah sakin kalabilirim.
Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla kolaylıkla kavuşursun inşallah:) kendini toparlayınca haber ver bize. Gidenden ses çıkmıyor merak ediyoruz biz de burda dokuz doğuruyoruz
melegini_bekliyor dan hala ses yok kavuştu kuzusuna bizi unuttu

Bana dua edin kizlar sabah 5 te hasteneye yatis yapcam suni sanci icin insallah cok uzun surmeden dogururum.heycan yapiyorum insallah sakin kalabilirim.

Sağlıkla kolaylıkla olsun inşallah canım :)) nefes alımını sakin tutarsan sorun olmaz uzun sürmez:)) dualarımız seninle canım :)

ablamın doğumunda yapmıştık canım ben faydası olacağını düşünüyorum.sancı başlayınca suyun içine koyuyorsun ve üzerine felak,nas, elemneşrah,fatiha ve ayetel kürsi okunacak (mümkünse sen oku değilse bi başkası olabilir) sudan bir yudum içeceksin.ot içinde kalacak ve açılacak doğumdan sonra ise çıkaracaksın ve kendi kendine kapanıyor.Bununda rahimdeki iyileşmeyi hızlandıracağına inanılıyor.Umarım faydasını görürsün

Ins canim ablan suyu gelincemi otu suya koydu

Kızlar bugun kontrolum vardı nts de sancı 40 larda cıkıyor ben bişi hissetmiyorum ama. Dr um pazartesiye kadarbekleyelim doğmazsa biz mudahele edeceğiz dedi.
Bende nst de 60 lar 80 ler cikti duzenli birazcik kasilma hissettim sadece banada doktor pazartesiye bekleyelim dedi ins gelir bebisler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…