- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.221
Kizlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz
Bendw aldım okuyamadım hepsini daha. 1 ay kaldı bitirmek lazım. İnstagramda bir anne var doğduğundan beri beşiğinde yatırıyor bir kere anne korktum yanınıza geliyim demediler diyor. Biraz ağlamasına sabretmek lazım. Ben birde kolik olma ihtimaline karşı amerikadan bir bitkisel ilaç aldım. Her ihtimale karşı. Millet çok memnun baya araştırdım ben. Burda satan birinide buldum. Normalde 120 ye falan satıyor uyanıklar. Ben 80 e aldım. İnşallah iyi gelir yada inşallah hiç kolik olmazda ihtiyacım olmaz.Bende bu kadar zor beklemiyordum ya millet tatlı tatlı gobegiylen gezip duruyordu bende ozeniyordum hic ole zor gözükmüyordu dışardan bakınca.. Uykusuzluguda doğduktan sonra diye düşünmüştüm..
Aamin.. inşallah doğunca uslu olurlar.. Ben direk rutin isine baslamayi düşünüyorum tracy hogg kitabiplarima yapistim resmen uyucak benim çocuğum o uyuyunca bende uyucamhayaller hayaller......
Allah sag salim bebisine kavusmani nasip etsin canim.Kizlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz
Ayy ben heyecanlandımKizlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz
Canim sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine guzel haberlerle gel.Kizlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz
Kizlar valla ben mi eftik yapiyorum yoksa doktor mu rahat bilemedim ulastim doktora acil bisey olmazsa 5gibi dönerim dedi msj atmistim onu okudu bişey demedi geri de dönmedi
Komik değil canım neden komik olsun şimdi önce @ bunu yap arkasından boşluk bırakmadan etiketleyeceğin kişinin adını yazmaya başla altta hemen seçenekler çıkar üzerine tıkladın mı tamamdır
Eskisehir canim
@ işaretini koyup boşluk bırakmadan yazacağım kişinin ismini yazıyor muşsunBen de
Bende ayni durumdayim canim 39+5 deyim ama aciklik yok sanci var nst de duzenli çıktı ara ara rahim cevresi kemiklerim agriyor sizliyor bebekde baya asagi inmis ultrasonda sadece cenesi gorundu baya inmis yani kizim ama acilma olmazsa böyle napacaz bilmiyorum dedigin gibi durduk durduk bir hafta daha duralim acilma olsun diye dua edelim yoksa zaten sezeryan
5 gune kadar normalmis canim yapamaması sende beslenmene dikkat et bebek icinde karnina masaj poposuna zeytinyagi diye biliyorum
Hic sikma canini yaa biranda inip acilma olanda cok oluyormus benim gobegi görsen baya yukarida ama bebek inmis ne ara indi hic bilmiyorum hayirlisi neyse o olsun suni sanciyi deneyip sezeryana girenlerde var ben kendimi ona bile hazırlıyorum kizim ve benin icin hangisi saglikli hayırlı olacaksa oyle olsun sende güzel dusun biraz beklemek sıkıcı ama son gunler artikÇok canım sıkılıyor canım ya senin yine düzenli sancın çıkmış ve Bebiş bayağı inmiş diyorsun. Bende sancı hiç çıkmadı pazar günü benek de çok yukarda düşün ki ultrasonda yüzünü yine çok net görüyoruZ. Bakalım Allahım hepimizin yardımcısı olsun
Canim dogru olmasa bekletmez. Bebekte sikinti yoksa ve gelisimi devam ediyorsa bebegin olmasi gereken yer annr karni. Sonrasi hep seninle olacak zaten. Evet sicakta vs cok zor ama dogal surec boyle
Hic sikma canini yaa biranda inip acilma olanda cok oluyormus benim gobegi görsen baya yukarida ama bebek inmis ne ara indi hic bilmiyorum hayirlisi neyse o olsun suni sanciyi deneyip sezeryana girenlerde var ben kendimi ona bile hazırlıyorum kizim ve benin icin hangisi saglikli hayırlı olacaksa oyle olsun sende güzel dusun biraz beklemek sıkıcı ama son gunler artik
İçin rahat olsun arkadaşım. Senin bebisler ikiz olduğundan zaten erken dogacagi belliydi ama önlem almışsın 6 iğne gayet yeterlidir sanırım .doktoruna git ulasamiyorsandaSumuge benzer beyaz bi akintiyla beraber damar gibi leke karisik geliyor gece başladı az az geliyor 6tane oldu ciger geliştirici doktora ulaşamadım henuz korkuyorum
Evet karnım taş gibi oluyor. Dokunsam derim açıyor göbek deliginin ve çevresi. Bebek de değişik hareket ediyor vs..İnşallah canım inşallahh:)) işte o adet sancısı gibi sancı bende de oldı nst ye girdim. Yüksek değildi ama sancım var göründü az da olsa. Eğilip kalklma canım. Yerden bir şey alacaksan dizlerini bük oturur gibi yaparak al. Hatta bana doktor yan dönüp kalk asla dik kalkma dedi. Yiyemiyordum bende o haftalarda canım okula bile gidemedim çocuk evde kaldı 1 hafta :) son hafta diye de bir şey demedim zaten. Artık ağırlaşıyorsun onun da etkisi var. Ben dün bankaya gittim geldim sadece ki banka yakın yani ordan da bebek için bir şeyler almaya gittim sabah aslında o da çok yakın. Yani normal zamanda 30 dakikada her işimin biteceği şekilde yakın evden çıkmam ve girmem de dahil o derece ama onda bile dün öldüm bittim diyebilirim. Sıcaklarda daha da zorlanıyoruz. Kasılmaya gelince taş gibi oluyor mu karnın yani dokunsan acıyor mu o zamanlar? Nefes alamaz gibi olursun göbek deliği çevresi falan acır hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?