temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bendw aldım okuyamadım hepsini daha. 1 ay kaldı bitirmek lazım. İnstagramda bir anne var doğduğundan beri beşiğinde yatırıyor bir kere anne korktum yanınıza geliyim demediler diyor. Biraz ağlamasına sabretmek lazım. Ben birde kolik olma ihtimaline karşı amerikadan bir bitkisel ilaç aldım. Her ihtimale karşı. Millet çok memnun baya araştırdım ben. Burda satan birinide buldum. Normalde 120 ye falan satıyor uyanıklar. Ben 80 e aldım. İnşallah iyi gelir yada inşallah hiç kolik olmazda ihtiyacım olmaz.

Kizlar alt tarafim bazen yirtilcakmis gibi aciyo oturup kalkarken falan. Sizde de oluyo mu? Bir de dun gece karnim o kadar sivrildi ki yanlarimda zaten pek bisey yoktu tamamen bosaldi, simdi fuze gibi sipsivri. Artik karnimi tasiyamiyorum. Doktor disarda yuruyup güneş al dedi ama suyum falan gelir disarda diye korkumdan çıkamıyorum. Sizler ne durumdasiniz acaba dogum belirtisi mi bunlar

Kizlar valla ben mi eftik yapiyorum yoksa doktor mu rahat bilemedim ulastim doktora acil bisey olmazsa 5gibi dönerim dedi msj atmistim onu okudu bişey demedi geri de dönmedi

Kizlar valla ben mi eftik yapiyorum yoksa doktor mu rahat bilemedim ulastim doktora acil bisey olmazsa 5gibi dönerim dedi msj atmistim onu okudu bişey demedi geri de dönmedi

Nerden bilecekmiş acil olup olmadığını? Kendisinin mi nişanı gelmiş? Açıklama yapmadı mı nedir ne değildir diye? Fazla rahat sanki...

Çok canım sıkılıyor canım ya senin yine düzenli sancın çıkmış ve Bebiş bayağı inmiş diyorsun. Bende sancı hiç çıkmadı pazar günü benek de çok yukarda düşün ki ultrasonda yüzünü yine çok net görüyoruZ. Bakalım Allahım hepimizin yardımcısı olsun

5 gune kadar normalmis canim yapamaması sende beslenmene dikkat et bebek icinde karnina masaj poposuna zeytinyagi diye biliyorum
sweetwitch01 baldan_madam Kızlar öneriler için teşekkür ederim oğlum bugün 1 kere yaptı tuvaletini çok mutluyum :) Göbeği düşüncede dediğiniz masajlari falan yapicam inşallah

Hic sikma canini yaa biranda inip acilma olanda cok oluyormus benim gobegi görsen baya yukarida ama bebek inmis ne ara indi hic bilmiyorum hayirlisi neyse o olsun suni sanciyi deneyip sezeryana girenlerde var ben kendimi ona bile hazırlıyorum kizim ve benin icin hangisi saglikli hayırlı olacaksa oyle olsun sende güzel dusun biraz beklemek sıkıcı ama son gunler artik

Canim dogru olmasa bekletmez. Bebekte sikinti yoksa ve gelisimi devam ediyorsa bebegin olmasi gereken yer annr karni. Sonrasi hep seninle olacak zaten. Evet sicakta vs cok zor ama dogal surec boyle

İçimi rahattın ya inşallah bakalım. Devlette muayene oluyorum ben özel hastanede olmadığından tedirginliğim biraZ. Çünkü devlettekilerin pek umurumda olmaz diye bi algı var toplumda

yenigelinim Canım umarım suyunla beraber sancın da gelmiştir. Benim yaşadığımı yaşamayasin inşallah Allah sağlıkla kolayca kurtarsın

Canım forumda bi arkadaş vardı hatırlıyor Musun demişti ki " açılmam olmaZsa doktorum alttan bi ilaç verecek diye" acaba o ilacın ismi nedir? Doktorumuza soruversek mi ?

Sumuge benzer beyaz bi akintiyla beraber damar gibi leke karisik geliyor gece başladı az az geliyor 6tane oldu ciger geliştirici doktora ulaşamadım henuz korkuyorum
İçin rahat olsun arkadaşım. Senin bebisler ikiz olduğundan zaten erken dogacagi belliydi ama önlem almışsın 6 iğne gayet yeterlidir sanırım .doktoruna git ulasamiyorsanda

Kızlar yardim benim gibi olan oldu mu karnım çok ağrıyor ishal gibi sanki. Bide çok az su geldi kiloduma ve yemek yaparken sol bacağım uyuştu kendimi zor attim koltuğa ,uzandım .

Evet karnım taş gibi oluyor. Dokunsam derim açıyor göbek deliginin ve çevresi. Bebek de değişik hareket ediyor vs..
O zaman yalancı sanci desene
Takip edeyim o zaman değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…