- 30 Kasım 2015
- 751
- 673
- 23
- 35
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.241
Canım Dr ara ya da kontrole git istersen .ishal olma ya da onun gibi ağrı doğum belirtisi diye okumuştum. Suyun da sızıyor olabilir canım. Bir git istersen ..Kızlar yardim benim gibi olan oldu mu karnım çok ağrıyor ishal gibi sanki. Bide çok az su geldi kiloduma ve yemek yaparken sol bacağım uyuştu kendimi zor attim koltuğa ,uzandım .
Evet karnım taş gibi oluyor. Dokunsam derim açıyor göbek deliginin ve çevresi. Bebek de değişik hareket ediyor vs..
O zaman yalancı sanci desene
Takip edeyim o zaman değil mi ?
Çok zaman giremiyorum düzenli olarak.Maşallah kuzucuklarına kavuşan annelerimiz var Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin doğumu bekleyen bizlere de kolay doğumlar nasip etsin. benim gibi hazırlıklarını tamamlamayan var mı aranızda.
Kızlar yardim benim gibi olan oldu mu karnım çok ağrıyor ishal gibi sanki. Bide çok az su geldi kiloduma ve yemek yaparken sol bacağım uyuştu kendimi zor attim koltuğa ,uzandım .
fırsat bulup daha hastane çıkışını dahi almadım ben ne olacak benim halim şimdi liste çıkaracam hafta sonu alışverişimi tamamlamam lazım. elinde hazır liste olan varmıdır ki.Her şeyimiz tamam canım günümüzü de verdi mi doktor oh mis:))
fırsat bulup daha hastane çıkışını dahi almadım ben ne olacak benim halim şimdi liste çıkaracam hafta sonu alışverişimi tamamlamam lazım. elinde hazır liste olan varmıdır ki.
Canım ishal bu haftalarda doğum belirtisi. Su devam ederse git mutlaka doktoruna. Şimdi de durumu bildirsen iyi olur sanki.Kızlar yardim benim gibi olan oldu mu karnım çok ağrıyor ishal gibi sanki. Bide çok az su geldi kiloduma ve yemek yaparken sol bacağım uyuştu kendimi zor attim koltuğa ,uzandım .
Canım dediğin gibi stres yapma. Hem zaten nişan gelince hemen doğum olmayabilir diyorsu burdaki arkadaşlar. Sen takipte ol. Su falan gelirse ya da başka belirti olursa gidersin doktora. Yoksa bekle bakalım ne diyecek.Valla başka belirti yok diye onemsemedi sanirim çocukların hareketleri iyi cok şükür o yüzden bende germedim kendimi
İlacın adı ne nerde satılıyor Can'ım? Bizim de aklımızda bulunsunBendw aldım okuyamadım hepsini daha. 1 ay kaldı bitirmek lazım. İnstagramda bir anne var doğduğundan beri beşiğinde yatırıyor bir kere anne korktum yanınıza geliyim demediler diyor. Biraz ağlamasına sabretmek lazım. Ben birde kolik olma ihtimaline karşı amerikadan bir bitkisel ilaç aldım. Her ihtimale karşı. Millet çok memnun baya araştırdım ben. Burda satan birinide buldum. Normalde 120 ye falan satıyor uyanıklar. Ben 80 e aldım. İnşallah iyi gelir yada inşallah hiç kolik olmazda ihtiyacım olmaz.
Evet soralim bi bebege zarari olmazsa onuda deneyebilir ama suni sanciyi kesin denerler gibime geliyor bir ihtimal acilma olabilir olmazsa da suni sanci ile sut gelmesi daha kolay olabiliyormus sezeryana göreCanım forumda bi arkadaş vardı hatırlıyor Musun demişti ki " açılmam olmaZsa doktorum alttan bi ilaç verecek diye" acaba o ilacın ismi nedir? Doktorumuza soruversek mi ?
Ben instagramdan aldım şansa bizim eve çok yakın biri çıktı eve kadar getirdi sağolsun. instagramdaki adı turkiyemommysbliss bu kargo dahil 85 tlye satıyor. Ben ondan aldım. Gittigidiyordanda satıyor güvenemezsen. İlacın adıda mommy's bliss gribe water gündüz kullanılanı aldım. Gece için olan ileriki haftada başlanıyor çünkü.İlacın adı ne nerde satılıyor Can'ım? Bizim de aklımızda bulunsun
Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla doğar zamanında.Kızım 2900 gr olmuş on dakika nst de beş yerde 40 80 arası sancı çıktı şimdi serum sonrası tekrar nst istedi serumu bekliyorum çatı muayenesi oldum kordon dolanmış bir tur boynuna
Tesekkurler canim :)@ işaretini koyup boşluk bırakmadan yazacağım kişinin ismini yazıyor muşsun
Hayırlı olsun cnm Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin genel anestezi mi yaptılar?Kızlar herkesi etiketleyemedim kusuruma bakmayın, hala narkozun etkisindeyim. Hafif bi şapsallık var :) hepinize çok teşekkür ediyorum. Darısı tüm bekleyenlerin başına olsun inşallah. Dua ediyorum sizlere de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?