temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Çok zaman giremiyorum düzenli olarak.Maşallah kuzucuklarına kavuşan annelerimiz var Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin doğumu bekleyen bizlere de kolay doğumlar nasip etsin. benim gibi hazırlıklarını tamamlamayan var mı aranızda.

Kızlar yardim benim gibi olan oldu mu karnım çok ağrıyor ishal gibi sanki. Bide çok az su geldi kiloduma ve yemek yaparken sol bacağım uyuştu kendimi zor attim koltuğa ,uzandım .
Canım Dr ara ya da kontrole git istersen .ishal olma ya da onun gibi ağrı doğum belirtisi diye okumuştum. Suyun da sızıyor olabilir canım. Bir git istersen ..

Evet karnım taş gibi oluyor. Dokunsam derim açıyor göbek deliginin ve çevresi. Bebek de değişik hareket ediyor vs..
O zaman yalancı sanci desene
Takip edeyim o zaman değil mi ?

Takip et canım kasılma o düzenli aralıklarla olursa doktora bildir. Değilse pozisyon değiştirince geçiyor zaten. Ama düzenli olursa geçmez ne yaparsan yap.

Her şeyimiz tamam canım günümüzü de verdi mi doktor oh mis:))

Hepfitim canım Dr un biraz rahat sanki .ikizleri normal mi dogurucaksin ? Hani sancı gelmesini mi bekliyor Dr acaba? İkizler erken doğar. Arkadaşım doğurdu aynı hafta da çok şükür her şey yolunda masallah ..sakın ol canım. Sağlıcakla dogurursun inşallah. Ama Dr a ulaş ya da hastaneye git bence..

fırsat bulup daha hastane çıkışını dahi almadım ben ne olacak benim halim şimdi liste çıkaracam hafta sonu alışverişimi tamamlamam lazım. elinde hazır liste olan varmıdır ki.

Alırsın canım ben dün bile bazı eksikleri alıp halledip tamamladım aslında eksik değilde aldıklarım az gelir düşüncesiydi. Listem vardı da attım ben bitirdim diye

Kızlar yardim benim gibi olan oldu mu karnım çok ağrıyor ishal gibi sanki. Bide çok az su geldi kiloduma ve yemek yaparken sol bacağım uyuştu kendimi zor attim koltuğa ,uzandım .
Canım ishal bu haftalarda doğum belirtisi. Su devam ederse git mutlaka doktoruna. Şimdi de durumu bildirsen iyi olur sanki.

Valla başka belirti yok diye onemsemedi sanirim çocukların hareketleri iyi cok şükür o yüzden bende germedim kendimi
Canım dediğin gibi stres yapma. Hem zaten nişan gelince hemen doğum olmayabilir diyorsu burdaki arkadaşlar. Sen takipte ol. Su falan gelirse ya da başka belirti olursa gidersin doktora. Yoksa bekle bakalım ne diyecek.

İlacın adı ne nerde satılıyor Can'ım? Bizim de aklımızda bulunsun

Canım forumda bi arkadaş vardı hatırlıyor Musun demişti ki " açılmam olmaZsa doktorum alttan bi ilaç verecek diye" acaba o ilacın ismi nedir? Doktorumuza soruversek mi ?
Evet soralim bi bebege zarari olmazsa onuda deneyebilir ama suni sanciyi kesin denerler gibime geliyor bir ihtimal acilma olabilir olmazsa da suni sanci ile sut gelmesi daha kolay olabiliyormus sezeryana göre

Kızım 2900 gr olmuş on dakika nst de beş yerde 40 80 arası sancı çıktı şimdi serum sonrası tekrar nst istedi serumu bekliyorum çatı muayenesi oldum kordon dolanmış bir tur boynuna

İlacın adı ne nerde satılıyor Can'ım? Bizim de aklımızda bulunsun
Ben instagramdan aldım şansa bizim eve çok yakın biri çıktı eve kadar getirdi sağolsun. instagramdaki adı turkiyemommysbliss bu kargo dahil 85 tlye satıyor. Ben ondan aldım. Gittigidiyordanda satıyor güvenemezsen. İlacın adıda mommy's bliss gribe water gündüz kullanılanı aldım. Gece için olan ileriki haftada başlanıyor çünkü.

Kızlar herkesi etiketleyemedim kusuruma bakmayın, hala narkozun etkisindeyim. Hafif bi şapsallık var :) hepinize çok teşekkür ediyorum. Darısı tüm bekleyenlerin başına olsun inşallah. Dua ediyorum sizlere de
Hayırlı olsun cnm Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin genel anestezi mi yaptılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…