temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

resmen son dakika tez ilerleme raporumu sisteme yüklüyorum, yok böyle bir stres erken doğum sebebim olabilir =) dua edin de bir sorun olmasın kızlar.
canım tezine baslamısmıydın ? benim tezim kaldı sadece etık kurula yollamadım öneri formu mu ? başlamadıgıma göre benim rapor falan yollamama gerk yok değil mi? bende tez konumu degiştiriyorum anket yapıcam saglık sporla illgili daha kolayms

Kızım 2900 gr olmuş on dakika nst de beş yerde 40 80 arası sancı çıktı şimdi serum sonrası tekrar nst istedi serumu bekliyorum çatı muayenesi oldum kordon dolanmış bir tur boynuna
Canim serumu sanciyi azaltmasi icin mi verdi doktor? Artik 37 yi doldurdugumuz icin oyle sancilar normalmis bana oyle demisti doktorum. Bir kez dolanmis olmasi sorun olmaz insallah.

elmol canım nstye bagladıklarında durus şeklin nasıldı ?
Birini sola yatarak diğerini sırt üstü çektiler canım
Canim serumu sanciyi azaltmasi icin mi verdi doktor? Artik 37 yi doldurdugumuz icin oyle sancilar normalmis bana oyle demisti doktorum. Bir kez dolanmis olmasi sorun olmaz insallah.
Öncekinde bebek hareketlerini beğenmemiş ikincide biraz daha hareketlenmis iyi hissediyorsun dimi dedi ikinci nstde düzenli 40 80 arası sancı çıktı anestezi tahlillerini verdirdi şimdi eve git sabah tekrar görüşelim dedi boynuna dolanan kordonda bişey ölçtü not aldırdı ama tam net bişey demedi şimdilik böyle bakalım sabah gorusucez tekrar

resmen son dakika tez ilerleme raporumu sisteme yüklüyorum, yok böyle bir stres erken doğum sebebim olabilir =) dua edin de bir sorun olmasın kızlar.
evet cnm geçtiğimiz dönem Öneri vermiştim, bu ilk 6 aylık rapor oldu yani. Şimdi kısmetse bebeği bi 3 aylık yapayım da geri kalan izinlerimde belki 1-2 ay da ücretsiz alıp, okulda çalışır yapılacakları toparlarım diye hayal ediyorum :) üçüncü altıncı ay zaten tezi yazar bitiririm inş. Çok uzadı sıkıldım yeterlilik sonrası 2 buçuk yılım boşa geçti önceki işyerinde yapacak vaktim yoktu bunda fırsat buldum aradan çıkarıyım diyorum. Ama bugün çocuğum resmen ben yazarken bişiler hop hop oynadı durdu çok garip hissettim :))

E ebruu05 canım doğum mu yaptın alıntılarda gördüm de asıl mesajını bulamadım. Ne zaman oldu nasıl oldu iyi misiniz ikinizde?

Bende simdi gidiyrm dr'a bizimkide 41i gecirmem demisti. Bakalim ne diyecek?

elmol canim hersey gayet yolunda. Masallah bebegine. Bir kere dolanmasi normal endiselenme. Daha fazla olursa o zaman riskli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…