temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

yenigelinim canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah agrilariniz da gecer rabbim şifa versin kuvöze almalarına gerek olmaz inşallah Dualarımız sizinle stres yapma bol bol dua et sen de güzel olacak herşey

Seninki daha fenaymis canım. Allah yardimicimiz olsun ne diyeyim :)

Canım geçmiş olsun biran önce toparlayin inşallah gözün aydın

Acil şifalar canim inşallah kuveze gerek kalmaz.gozunaydin analı babalı büyüsün.

Canım gözün aydın.. geçmiş olsun inşallah gerek kalmaz dualarımız bebeğinle canım iyi olacak inşallah

Kizlar dün dogumumu yaptım cok şükür. 12:58 de oglusumu aldım kucağıma şükürler olsun. Darisi sizlerin başına inşallah. Çok güzel çok farklı bi duyguymus. 1 gun içinde bu kadar çok agladigimi hatirlamiyorum :) amelyathaneye girdim ağladım, oğlumun aglasini duydum ağladım, bebegimi yanima verdiler öp dediler ağladım, ameliyathaneden çıktım eşimi kardeşlerimi gördüm yine ağladım :) sukur ki mutluluktandi aglamalarim. O kokusu, o yüzü, o elleri nasıl bir mucizedir Allah im çok şükür. 3500kg 50 cm doğdu melegim. Bugün eve ciktik. Biraz agrilarim var onlarda geçince daha iyi olcak. Emzirmeye çalışıyorum :)

Benimki de çok çok çok hareketli maşallah ki dönmesine rağmen ki son haftalara girmemize rağmen nerdeyse göbeğimden çıkacak :))

Ayni valla benimde hic durmuyor hic mi uyumuyor anlamıyorum ki..

Nasıl bisimis ki o ilaç merak ettim bnde bi araştırayım.. Elimden geldiğince pozitif bi anne olmaya calisicam sanırım bebiste ona gore pozitif olur.. Yani öyle umuyorum.. Kotu düşünmek istemiyorum hic sırf bu yüzden doğum korkum bile yok kendimi çok cesaretlendiriyorum..

Maşallah size ❤ hayırlı evlat olsun inşallah bize de nasip olsun bu güzel duygular

Canım ya tedirgin etme bizi burda güzel haberler ver birşey olmaz Allahın izniyle . Gayette güzel kilosu bence .

G gri
Kiyamam ben ona Allah agrilarinizi tez zamanda dindirsin insallah . Gozunuzaydin canim saglikla evinize ciktiginiz haberinizi de aliriz insallah. Allah a emanet olun dualarimiz sizinle

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün:)) kokla benim içinde miss miss:))

Aynen cnm dikkat edicem illa ki bu arada 1 saat once tahinli tarcinli muzla sut ictim cok guzeldi az once sekerimi olctum 126 cikti 20 dk yuruyup bol su icmemin etkisi bu da yoksa daha da yuksek cikardi tarifin icin tesekkur ederim canim

Canim tebrikler insallah en kisa zamanda ikiniz de iyilesirsiniz dualarimiz sizinle moralini bozma hic bebegin yaninda ne guzel

Aynen cnm dikkat edicem illa ki bu arada 1 saat once tahinli tarcinli muzla sut ictim cok guzeldi az once sekerimi olctum 126 cikti 20 dk yuruyup bol su icmemin etkisi bu da yoksa daha da yuksek cikardi tarifin icin tesekkur ederim canim

Ayy canım yaaa çok zor şekera Allah yardımcın olsun inşallah bundan sonra normale döner de sende biraz rahatlarsın. Şekeri strese çok yükseltiyor stres yapma olur mu hiçbir şeye.. haber bile izleme hatta ben aylardır bakmıyorum mesela

Her seyin yolunda olmasina cok sevindim canim gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun :)

Haber verirsin canım
2 cm acilma yuzde 80 incelme var dedi. Bidahaki carsambaya kadr kendi gelmezse onlar suni sanciyla baslatcaklarmis. Ama carsambaya kalmaz gibi dedi. Yani tam 1 haftam var:) 41'i gecirtmeyiz dedi. Bu son randevuymus. Bidahaki gorusme dogumhanede olcak direk insaAllah

Allah şi

Bende şimdiden onun ve benim için herşeyi hazır edip rahat bir lohusalık geçirmek ve pozitif olmak için düşünyorum sürekli. Hayatı nasıl onun için ve kendim için kolaylaştırırım. Ben huzurlu olursam oda huzurlu olur mantığıyla biraz ince eleyip sık dokuyorum. Bitkisel yapmaya çalışıyorum herşeyi. Yok zeytinyağ sabunu döktürdüm. Kendim evde deterjan yaptım. Biberon hiç istemiyorum ama gaz yapmasın diye onu bile aylarca araştırıp aldım. Yaladım yuttum 8 aydır bebekle ilgili herşeyi. Doğum kurslarına gittim :) mesela bebek bezi kullanmıyacağım yıkanabilir bebek bezi kullanıcağım becerebilirsem. Yurtdışında buda baya yaygın.
Mesela birde morluklar için arnica diye bir krem var eşimin burun ameliyatında kullanmıştım, hiç morarmadı. Yada bir yeri vurunca sürdüm hiç morarmadı hemen kızarıklığı bile alıyor. Ondanda alıcağım kısmetse biraz büyüsün baya memnun kalmıştım. Biraz çok araştırıyorum ben. Yabancı forumlardan bile. :) tek başıma büyütüceğim için mecburen.
Ne biliyim sancı çekmesin diye bu ilacı araştırdım baya. Bu ilacın türkiyedekilerden farkı gazı midede belli bölgede toplayıp çocuğu sıkıştırmıyor,dağıtıyormuş yani genel olarak yayıyor ve çıkaracağı zaman sıkıntı çekmiyormuş. Tamamen bitkisel ve organik sertifikalı. Alanlar memnun okuduğum kadarıyla. Sende benim gibi pipiriklisin belliki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…