- 9 Mart 2017
- 116
- 119
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #20.281
Ben 36 da gittim kontrole artık 38 den sonra alttan muayene başlıcak dedi bana.zaten bir daha 38 de gitcemTeşekkür ederim bende 35oldum da cumartesi kontrole gidicem merak ettim yapar mı diye o zaman daha vardır
Seninki daha fenaymis canım. Allah yardimicimiz olsun ne diyeyim :)Oyle canim duzeltemezsin ama. Benimkide 9 ay boyunca gram yardim etmedi, etmezde. Ama birgun kavga ettik ve bana sen hamileyken canin ne yemek isterse ben onu yaptim dedi. Halbuki ben ondan hicbirsey istememistim :) birgun markette taze sikilmis portakla suyu canim istemisti o zaman portakal almis hepsi bu :)) cocugumu dunyaya getirdim benden once alip kucaklayip opme derdine girdi hemde dudaktan. Bende kizdim yeni dogan bebegi benden baskasi opemez vs.
Bende anlatasam roman olur. Evde pirinci kurtlanir. Anne bak bu kurtlu bunla yapmayalim derdim. Bir bakardim o kurtlu pirinci suya koymus pilav vs yapiyor. Sonra gelde yemeklerini ye :) hemde bana inat olarak yapardi. Ama alistim artik kizmiyorumda. Napicaksin boyleler :) eşin seni anliyorsa hic kafana takma. Daha neler neler.... Gülüp geçiyorum herseye :))
Canım geçmiş olsun biran önce toparlayin inşallah gözün aydınBebeğin eşi ayrılmış acil sezeryana aldılar suyum gelir gelmez geldim iyiki beklenmedik bebek 35+4 2700gr yanımda suan inliyo ağrısı var oksijen verdiler inşallah düzelir yoksa kuvoze alacaklar dua edin iyileşsin yavrum lütfen benimde ağrım var
Acil şifalar canim inşallah kuveze gerek kalmaz.gozunaydin analı babalı büyüsün.Bebeğin eşi ayrılmış acil sezeryana aldılar suyum gelir gelmez geldim iyiki beklenmedik bebek 35+4 2700gr yanımda suan inliyo ağrısı var oksijen verdiler inşallah düzelir yoksa kuvoze alacaklar dua edin iyileşsin yavrum lütfen benimde ağrım var
Bebeğin eşi ayrılmış acil sezeryana aldılar suyum gelir gelmez geldim iyiki beklenmedik bebek 35+4 2700gr yanımda suan inliyo ağrısı var oksijen verdiler inşallah düzelir yoksa kuvoze alacaklar dua edin iyileşsin yavrum lütfen benimde ağrım var
Benimki de çok çok çok hareketli maşallah ki dönmesine rağmen ki son haftalara girmemize rağmen nerdeyse göbeğimden çıkacak :))
Bendw aldım okuyamadım hepsini daha. 1 ay kaldı bitirmek lazım. İnstagramda bir anne var doğduğundan beri beşiğinde yatırıyor bir kere anne korktum yanınıza geliyim demediler diyor. Biraz ağlamasına sabretmek lazım. Ben birde kolik olma ihtimaline karşı amerikadan bir bitkisel ilaç aldım. Her ihtimale karşı. Millet çok memnun baya araştırdım ben. Burda satan birinide buldum. Normalde 120 ye falan satıyor uyanıklar. Ben 80 e aldım. İnşallah iyi gelir yada inşallah hiç kolik olmazda ihtiyacım olmaz.
Maşallah size ❤ hayırlı evlat olsun inşallah bize de nasip olsun bu güzel duygularKizlar dün dogumumu yaptım cok şükür. 12:58 de oglusumu aldım kucağıma şükürler olsun. Darisi sizlerin başına inşallah. Çok güzel çok farklı bi duyguymus. 1 gun içinde bu kadar çok agladigimi hatirlamiyorum :) amelyathaneye girdim ağladım, oğlumun aglasini duydum ağladım, bebegimi yanima verdiler öp dediler ağladım, ameliyathaneden çıktım eşimi kardeşlerimi gördüm yine ağladım :) sukur ki mutluluktandi aglamalarim. O kokusu, o yüzü, o elleri nasıl bir mucizedir Allah imçok şükür. 3500kg 50 cm doğdu melegim. Bugün eve ciktik. Biraz agrilarim var onlarda geçince daha iyi olcak. Emzirmeye çalışıyorum :)
Canım ya tedirgin etme bizi burda güzel haberler ver birşey olmaz Allahın izniyle . Gayette güzel kilosu bence .Bebeğin eşi ayrılmış acil sezeryana aldılar suyum gelir gelmez geldim iyiki beklenmedik bebek 35+4 2700gr yanımda suan inliyo ağrısı var oksijen verdiler inşallah düzelir yoksa kuvoze alacaklar dua edin iyileşsin yavrum lütfen benimde ağrım var
Kiyamam ben ona Allah agrilarinizi tez zamanda dindirsin insallah . Gozunuzaydin canim saglikla evinize ciktiginiz haberinizi de aliriz insallah. Allah a emanet olun dualarimiz sizinleBebeğin eşi ayrılmış acil sezeryana aldılar suyum gelir gelmez geldim iyiki beklenmedik bebek 35+4 2700gr yanımda suan inliyo ağrısı var oksijen verdiler inşallah düzelir yoksa kuvoze alacaklar dua edin iyileşsin yavrum lütfen benimde ağrım var
Kizlar dün dogumumu yaptım cok şükür. 12:58 de oglusumu aldım kucağıma şükürler olsun. Darisi sizlerin başına inşallah. Çok güzel çok farklı bi duyguymus. 1 gun içinde bu kadar çok agladigimi hatirlamiyorum :) amelyathaneye girdim ağladım, oğlumun aglasini duydum ağladım, bebegimi yanima verdiler öp dediler ağladım, ameliyathaneden çıktım eşimi kardeşlerimi gördüm yine ağladım :) sukur ki mutluluktandi aglamalarim. O kokusu, o yüzü, o elleri nasıl bir mucizedir Allah imçok şükür. 3500kg 50 cm doğdu melegim. Bugün eve ciktik. Biraz agrilarim var onlarda geçince daha iyi olcak. Emzirmeye çalışıyorum :)
Aynen cnm dikkat edicem illa kiAynen canım. Benim de ikinci 2010 doğumlu sıpa ama unutmamışım çoğu şeyi ben. Arkasından ablam falan da doğum yapınca daha fazla aklımda sanırım:) anladım canım haklısın tabii genetik bir durum ds söz konusu senin için. Ama sağ salim doğumunu yaparsın sonra dikkatli ölçülü bir şekilde diyetine devam edersin
Canim tebrikler insallah en kisa zamanda ikiniz de iyilesirsiniz dualarimiz sizinle moralini bozma hic bebegin yaninda ne guzelBebeğin eşi ayrılmış acil sezeryana aldılar suyum gelir gelmez geldim iyiki beklenmedik bebek 35+4 2700gr yanımda suan inliyo ağrısı var oksijen verdiler inşallah düzelir yoksa kuvoze alacaklar dua edin iyileşsin yavrum lütfen benimde ağrım var
Aynen cnm dikkat edicem illa kibu arada 1 saat once tahinli tarcinli muzla sut ictim cok guzeldi az once sekerimi olctum 126 cikti 20 dk yuruyup bol su icmemin etkisi bu da yoksa daha da yuksek cikardi tarifin icin tesekkur ederim canim
Her seyin yolunda olmasina cok sevindim canim gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun :)Kizlar dün dogumumu yaptım cok şükür. 12:58 de oglusumu aldım kucağıma şükürler olsun. Darisi sizlerin başına inşallah. Çok güzel çok farklı bi duyguymus. 1 gun içinde bu kadar çok agladigimi hatirlamiyorum :) amelyathaneye girdim ağladım, oğlumun aglasini duydum ağladım, bebegimi yanima verdiler öp dediler ağladım, ameliyathaneden çıktım eşimi kardeşlerimi gördüm yine ağladım :) sukur ki mutluluktandi aglamalarim. O kokusu, o yüzü, o elleri nasıl bir mucizedir Allah imçok şükür. 3500kg 50 cm doğdu melegim. Bugün eve ciktik. Biraz agrilarim var onlarda geçince daha iyi olcak. Emzirmeye çalışıyorum :)
2 cm acilma yuzde 80 incelme var dedi. Bidahaki carsambaya kadr kendi gelmezse onlar suni sanciyla baslatcaklarmis. Ama carsambaya kalmaz gibi dedi. Yani tam 1 haftam var:) 41'i gecirtmeyiz dedi. Bu son randevuymus. Bidahaki gorusme dogumhanede olcak direk insaAllahHaber verirsin canım
Allah şiBebeğin eşi ayrılmış acil sezeryana aldılar suyum gelir gelmez geldim iyiki beklenmedik bebek 35+4 2700gr yanımda suan inliyo ağrısı var oksijen verdiler inşallah düzelir yoksa kuvoze alacaklar dua edin iyileşsin yavrum lütfen benimde ağrım var
Ayni valla benimde hic durmuyor hic mi uyumuyor anlamıyorum ki..
Nasıl bisimis ki o ilaç merak ettim bnde bi araştırayım.. Elimden geldiğince pozitif bi anne olmaya calisicam sanırım bebiste ona gore pozitif olur.. Yani öyle umuyorum.. Kotu düşünmek istemiyorum hic sırf bu yüzden doğum korkum bile yok kendimi çok cesaretlendiriyorum..
Evet canim senin bebegi nasil.besledigine bakmistir. Sorun gormemis demekki. Zaten 1 kere dolasi cok onemli degil.Evet doktor da öyle söyledi boynundaki kordonda bişey ölçtü herhalde kan akışını oksijenlenmeyi baktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?