temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Gozun aydin canim Allah sag salim buyutmek nasip etsin. Suda dogum mu yaptin ne guzel :)

Canım bizim 18.3 le 1 gecelik fototerapi için yatışımız yapıldı, bnde yanında kaldım, sadece emzirdim. Hiçbizaman sütüm yetmiyomu diye düşünmedim. İlk 3 gün kucağıma alamadım dikişlerimin acısından, aventin pompasıyla sağdım, ilk 2 gün 4-5 çay kaşığı kadar süt geliodu, 3.gün nerdeyse kesildi sütüm sanırım sıkıntı stresten, o gün bile yılmadım sadece çıkan damla damla sütleri verdim. Hemşireler zaten üzülme o emsede sen sağsanda çıkan süt miktarı aynı olucak ve ona mutlaka yeter şimdilik dediler hep. Bende moralimi yükseltmeye başladım ve 4.gün inanılmaz bi artış oldu çok şükür. Bu arada ben hep çay kaşığıyla yavaş yavaş içirdim, biberondan bi iki kere denedim baktım kıtlıktan çıkmış gibi çok rahat içiyo sütün geçtiği delik rahat olduğundan onun emişini kolaylaştırıo, dedim bu şimdi buna alışacak boşver feride kaşığa devam dedim bi iki gün öyle kaşıkla geçti derken ben doğrulmaya başlayınca emzirmeye başladım. Uyku sıkıntısıda her bebekte oluyo ilk zamanlar. Bizde çok uğraştık. Bazen yarım saat kırk dk sürüodu uyandırmak yoruluyoduk bunalıyoduk ama mutlaka uyandırana kadar devam ediyoduk gün geçtikça kolaylaşacak, artık kendi emmek için uyanacak merak etme hiç. Şu mama işine bulaşmayın mecburiyet yoksa. Ben çok üzülüyorum öyle bebeklere

Gozunaydin cnm. Saglikla buyut bebegini...

Gözün aydın canım:)) sağlıkla büyüt minnoşu :) emer o daha yeni doğdu annesi yavaş yavaş:)

Çok geçmiş olsun en kısa zamanda senin de geçer inş ağrıların dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor o halde:/

Benim normal doğum ya senin?
İyiyim çok şükür bebeğim 2 gün küfezde kaldı solunum için.
Kaç kilo doğdu bebeğin
Benim suyum geldi acilma yada sancim gelmeyince suni sanci verildi .oda ise yaramadi.sezeryan oldum cnm . 3815 gr dogdu . Bi sikintimiz olmadi cok sukur de ben kendim iste toparlanmaya calisiyorum daha bugun 10 gunluk olduk cok sukur gun gun buyuyorlar emziriyor musun

Tebrikler masallah cnm gule.gule buyut

Kızlar yeni doğdular normal merak etmeyin ayaklarını cimcik atın biliyorum insan kıyamıyor ama hemşireler hep öyle yaptı bebeğime O'nun iyiliği için. Ya da burnuyla oynayın bir haftaya artık kendi uyanır kendini anne karnında zannediyor

Emziriyorum çok şükür. Bebeğim dün gece 3 ü geçmişti saat anca uyudu gaz sancısından seninki nasıl?

Sezeryan yapan arkadaşlar Doğum sonrası korse falan taktınız mı? Göbüşler ne alemde? Bi de kaçıncı günde tamam artık acımıyor dediniz?

Ben takmaya basladim 6.gunde ama cok uzun sureli takamiyorum 1.2 saat duruyor acitiyor biraz karnimi dikislerimi cikartiyroum sonra ara ara takiyorum oyle yani.gobegim 3 aylik hamile.gibi su an 10.gun

Emziriyorum çok şükür. Bebeğim dün gece 3 ü geçmişti saat anca uyudu gaz sancısından seninki nasıl?
Ben hemen emzirip gazini cikartip oyle uyuyorum cnm daha gaz sancilarimiz baslamadi ama ilerde durum ne olur bilmiyorum . Kendim de ayaklarimi sicak tutuyorum aci baharatli cok soguk yemiyorum .arada kimyon yiyorum felan .belki faydasi vardir.gaz yqpacak seyleri yemiyorum kuru baklagiller mesela .

Mamayi neyle veriyorsunuz.. Bizim minik sarilik oldu degerleri 19 olmadan tedaviye almiyolamis emzirerek ve mamayla degerlerini dusurmen lazım dediler. Ancak mama verirsem beni unuturmu? Emzirmede cunku hic problm yaşamıyoruz
Mamayi kasikla ver cnm ne olur ne olmaz her bebek bir degil ama kimisi biberona alisinca almiuormus memeyi sonra

Ben ikinci paket 1 numara bez aldim bebegin kiloluysa haftasina gore buyuj olani al kucukse digerinide kullanirsin zaten gunde 7.8 tane bez gidiyor cabuk bitiyor bise olmaz

Aa cok ilginc canim suda dogum hikayeni bizimle paylasir misin . Bu arada gozun aydin gule gule buyut bebisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…