- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #21.501
Gozun aydin canim Allah sag salim buyutmek nasip etsin. Suda dogum mu yaptin ne guzel :)Günaydın kıZlar. Dün sabah 11 de suni sancıyla başlatılan suda doğumum akşam 7.30 da çok şükür bitti. Mantarım olduğundan dikişlerim 1.5 saat sürdü damarlar çok incelmiş ve yüzeyde olduğundan. Nitekim doğurdum ve bebeğim çok şükür iyi sadece emmede sorun var emmiyo inşallah emer
Canım bizim 18.3 le 1 gecelik fototerapi için yatışımız yapıldı, bnde yanında kaldım, sadece emzirdim. Hiçbizaman sütüm yetmiyomu diye düşünmedim. İlk 3 gün kucağıma alamadım dikişlerimin acısından, aventin pompasıyla sağdım, ilk 2 gün 4-5 çay kaşığı kadar süt geliodu, 3.gün nerdeyse kesildi sütüm sanırım sıkıntı stresten, o gün bile yılmadım sadece çıkan damla damla sütleri verdim. Hemşireler zaten üzülme o emsede sen sağsanda çıkan süt miktarı aynı olucak ve ona mutlaka yeter şimdilik dediler hep. Bende moralimi yükseltmeye başladım ve 4.gün inanılmaz bi artış oldu çok şükür. Bu arada ben hep çay kaşığıyla yavaş yavaş içirdim, biberondan bi iki kere denedim baktım kıtlıktan çıkmış gibi çok rahat içiyo sütün geçtiği delik rahat olduğundan onun emişini kolaylaştırıo, dedim bu şimdi buna alışacak boşver feride kaşığa devam dedim bi iki gün öyle kaşıkla geçti derken ben doğrulmaya başlayınca emzirmeye başladım. Uyku sıkıntısıda her bebekte oluyo ilk zamanlar. Bizde çok uğraştık. Bazen yarım saat kırk dk sürüodu uyandırmak yoruluyoduk bunalıyoduk ama mutlaka uyandırana kadar devam ediyoduk gün geçtikça kolaylaşacak, artık kendi emmek için uyanacak merak etme hiç. Şu mama işine bulaşmayın mecburiyet yoksa. Ben çok üzülüyorum öyle bebeklereBizim 5.gun bebegimizle.. Sarilik degerimiz 14fototerapi vermeyecegni 19 olunca verdiklerini söyledi. Bolbol emzir dedi mama onermedi kendi doktorum ama baska arkadasin doktoru mama ve su onermis. Benim emzirme m düzenli zaten ama uyandırmak sıkıntı.. Ne yapsak kendinden oylesine gecmis bi şekilde uyuyoki..sutummu yetmiyo acaba diyorum ve mama versemm diyorum. Dün sutumu sagip verdim en azindan nekadar ictigini gormek icin. Ama buseferde bibeona alisirsa diye korkuyorum..
Gozunaydin cnm. Saglikla buyut bebegini...Günaydın kıZlar. Dün sabah 11 de suni sancıyla başlatılan suda doğumum akşam 7.30 da çok şükür bitti. Mantarım olduğundan dikişlerim 1.5 saat sürdü damarlar çok incelmiş ve yüzeyde olduğundan. Nitekim doğurdum ve bebeğim çok şükür iyi sadece emmede sorun var emmiyo inşallah emer
Canım senle aynı gün doğum yapmışız 10.07.2017 hayırlı olsun.Sağlıkla büyüt canım bebeğini :)) Gözün aydın :)
Canım senle aynı gün doğum yapmışız 10.07.2017 hayırlı olsun.
Günaydın kıZlar. Dün sabah 11 de suni sancıyla başlatılan suda doğumum akşam 7.30 da çok şükür bitti. Mantarım olduğundan dikişlerim 1.5 saat sürdü damarlar çok incelmiş ve yüzeyde olduğundan. Nitekim doğurdum ve bebeğim çok şükür iyi sadece emmede sorun var emmiyo inşallah emer
Çok geçmiş olsun en kısa zamanda senin de geçer inş ağrıların dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor o halde:/Ben dogum yapali 6gun oldu.. Hala ağrılarım gecmedi.. Birak korseyi kiyafetlerim bile acitiyo heryerimi.. Agri kesicilerin etkisi gectiginde doguruyo gibi bagiriyorum inliyorum hala evde.. Ablamhic böyle olmamisti.. Benim surec zor geciyo.. Bunyedenbunyeye değişiyor bence.. En yakin arkadasimls artarda dogum yaptik o simdi evini bile temizleyebiliyomus.. Agrim sizim yok diyo.
Benim suyum geldi acilma yada sancim gelmeyince suni sanci verildi .oda ise yaramadi.sezeryan oldum cnm . 3815 gr dogdu . Bi sikintimiz olmadi cok sukur de ben kendim iste toparlanmaya calisiyorum daha bugun 10 gunluk olduk cok sukur gun gun buyuyorlar emziriyor musunBenim normal doğum ya senin?
İyiyim çok şükür bebeğim 2 gün küfezde kaldı solunum için.
Kaç kilo doğdu bebeğin
Bazi bebekler 41 hatta 42 de bejliyorlar cnm bi sikinti yoksa bekleyebilirsin doktorun ne diyorBenim 15 temmuz da günüm doldu hala tık yok ☹
Tebrikler masallah cnm gule.gule buyutCanim Urasimiz dunyaya geldi cok sukr.ama acilmam cok yavas oldu o yuzden cok kivrandim bugun.yaklasik 16 saat sancidan sonra epudral aldim 6 cm ken 9 cm cikiverdi acilma.zaten dogumda 15 dk icinde oldu bikac dikisim var ama hic anlamadim onlari. urasta iki gundur sancidan etkilenmistir diye oksijen verip getiricez dediler bekliyoruz simdilik. 2700 gr dogdu pek minik:) ama doktorumu cok takdid ettim cok ugrasti benimle iki gundur.normal istiyorum demistim sonuna kadar normali savundu sezeryana izin vermedi.
Canim krem sur ben garmastan suruyorum gogus pedi ile kapatiyorum oylelikle iyilesiyorKızlar bebeğimi emzirdikten sonra göğüslerimde yanma acıma gibi his oluyor sizde de oluyor mu?Bir de uçlarının kenarları kırmızı kırmızı yarık oldu
Kızlar yeni doğdular normal merak etmeyin ayaklarını cimcik atın biliyorum insan kıyamıyor ama hemşireler hep öyle yaptı bebeğime O'nun iyiliği için. Ya da burnuyla oynayın bir haftaya artık kendi uyanır kendini anne karnında zannediyorÇok geçmiş olsun canım. Bizimde uyandirma problemi var her yerini mincikliyoruz oynuyoruz uyansin diye artık huylanmiyor alıştı sanırım. Bizimkide kilo almada sıkıntılı biraz o yüzden bende sütüm mu yetmiyor diye düşünüp üzülüyorum
Emziriyorum çok şükür. Bebeğim dün gece 3 ü geçmişti saat anca uyudu gaz sancısından seninki nasıl?Benim suyum geldi acilma yada sancim gelmeyince suni sanci verildi .oda ise yaramadi.sezeryan oldum cnm . 3815 gr dogdu . Bi sikintimiz olmadi cok sukur de ben kendim iste toparlanmaya calisiyorum daha bugun 10 gunluk olduk cok sukur gun gun buyuyorlar emziriyor musun
Sezeryan yapan arkadaşlar Doğum sonrası korse falan taktınız mı? Göbüşler ne alemde? Bi de kaçıncı günde tamam artık acımıyor dediniz?
Ben hemen emzirip gazini cikartip oyle uyuyorum cnm daha gaz sancilarimiz baslamadi ama ilerde durum ne olur bilmiyorum . Kendim de ayaklarimi sicak tutuyorum aci baharatli cok soguk yemiyorum .arada kimyon yiyorum felan .belki faydasi vardir.gaz yqpacak seyleri yemiyorum kuru baklagiller mesela .Emziriyorum çok şükür. Bebeğim dün gece 3 ü geçmişti saat anca uyudu gaz sancısından seninki nasıl?
Mamayi kasikla ver cnm ne olur ne olmaz her bebek bir degil ama kimisi biberona alisinca almiuormus memeyi sonraMamayi neyle veriyorsunuz.. Bizim minik sarilik oldu degerleri 19 olmadan tedaviye almiyolamis emzirerek ve mamayla degerlerini dusurmen lazım dediler. Ancak mama verirsem beni unuturmu? Emzirmede cunku hic problm yaşamıyoruz
Ben ikinci paket 1 numara bez aldim bebegin kiloluysa haftasina gore buyuj olani al kucukse digerinide kullanirsin zaten gunde 7.8 tane bez gidiyor cabuk bitiyor bise olmazKızlar günaydın herkese :) bebislerini kulaklarına alanlara hayırlı olsun sağlıkla huzurla büyütürsünüz insallah. Darısı diğer hamilelerin basina olsun. Hayirla sağlıkla kucagimiza aliriz bizde inşallah..
Ben henüz bebek bezi almadım sleepy almayı düşünüyorum ama iki boyu var. Biri yenidogan 0 3 kilo. Diğeri mini 3 6 kilo hangisi almam daha mantıklı bilemedim
Aa cok ilginc canim suda dogum hikayeni bizimle paylasir misin . Bu arada gozun aydin gule gule buyut bebisiniGünaydın kıZlar. Dün sabah 11 de suni sancıyla başlatılan suda doğumum akşam 7.30 da çok şükür bitti. Mantarım olduğundan dikişlerim 1.5 saat sürdü damarlar çok incelmiş ve yüzeyde olduğundan. Nitekim doğurdum ve bebeğim çok şükür iyi sadece emmede sorun var emmiyo inşallah emer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?