temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar ben bugün harbiden bir garip haldeyim .ilk defa tüm gün yalancı sancılar yokladı beni.kasik ağrısı bel ağrısı karın ağrısı hepsi birbirine dolandı..Yani kalkıp gitsem sancı çıkar eminim..Ama boşuna heyecan olmasın dedim de ne kadar doğru bilmiyorum..eşim de geldi eve eğer devam ederse hastaneye gidecez kesin çantalar hazır kapı önünde

Sen vicdan yapip uzulme yinede:) cok sukur sut geliyo onlarda icebiliyor. Yavas yavas aliscaklar mecbur. Bir de gerckten kolaylarina geliyor:)
Birde baski varki anlatamam esimden annemden ikiside her saat soruyor silikonlami emdi diye evet kolayina geliuor bebislerin ama ben kiyamiyorum yaa oyle deli aglamasina onlar verme diyor ben gizli gizli biraz veriyorum ana yuregi iste

Benimki normalde de sola alisamadi zor aliyordu silikon ucla simdi silikon ucdan vazgecirmeye çalışıyoruz ama ne mumkun sol gogusu agzina aldigi an anliyor basiyor cigligi :)

Değil mi amaaa.. İste sırf evim ne halde görmeye geliyorlar bence oda filan aldık ya simdik meraktan.. Beni göresin varsa cagirirsin kendi evine gelebiliyorsam gelirim en azından o günkü yemek derdim kalmaz yer içer gelirim evime sevap işlemiş olursun bari ama zati temizlik yapcam diye canım çıkmış heran doğurabilirim diye evi derli toplu tutcam derdine dusmusum bide ne misafirligine geliyon yaaa..

Aman dikkat et kuzum nolur nolmaz git gözük bence de.. Stresten dogurcazda biz böle giderse.. Bebisin sağ salim gelsin hayirlisiyla inşallah..

Canim henuz 36. Haftadasin sanirim bunlar cok normal telas yapma daha cok olur boyle ara ara inan anlarsin gercek birseyler basladiginda relaks ben 38 den sonra basladim yasamaya bunlari ama gecici oluyor

Bana da yatarken iftara misafir gelmeye kalkmışlardı ertesi öğlen doğurdum darısı başına

Canım sen her ihtimale karşı gitseydin keşke. Başlangıçta durdurabiliyorlar çünkü serumla.

Bana da yatarken iftara misafir gelmeye kalkmışlardı ertesi öğlen doğurdum darısı başına

Hahaha hakkaten öyle olmuştu demi kız sana ay hade bakem darısı basıma umut oldun simdik bana bi.. Ama yarın haftasonu doktorum yok pazartesi yada salıya kadar dayansin kiiiz randevulu dogurcam ben uygun gün ve saatleri söylüyorum kızıma hep

Kızlar bebeğimi emzirdikten sonra göğüslerimde yanma acıma gibi his oluyor sizde de oluyor mu?Bir de uçlarının kenarları kırmızı kırmızı yarık oldu

Ay ben heyecan yaptım :)

Birde baski varki anlatamam esimden annemden ikiside her saat soruyor silikonlami emdi diye evet kolayina geliuor bebislerin ama ben kiyamiyorum yaa oyle deli aglamasina onlar verme diyor ben gizli gizli biraz veriyorum ana yuregi iste
:) benm annem uzakta yeni öğrendi slikonla verdğimi hemen tepki gösterdi:) ama eşim Allahtan karışmıyor buna:) yoksa ayy sinir ederdi beni. Ben göğüsler yumuşaynca daha kolay verebilyrm. Hani sıkıp onun ağzına girecek şekle sokuyorum:)

fly0513 canım nasılsın merak ediyorum geldi mi bebisin dünyaya ?
Canim Urasimiz dunyaya geldi cok sukr.ama acilmam cok yavas oldu o yuzden cok kivrandim bugun.yaklasik 16 saat sancidan sonra epudral aldim 6 cm ken 9 cm cikiverdi acilma.zaten dogumda 15 dk icinde oldu bikac dikisim var ama hic anlamadim onlari. urasta iki gundur sancidan etkilenmistir diye oksijen verip getiricez dediler bekliyoruz simdilik. 2700 gr dogdu pek minik:) ama doktorumu cok takdid ettim cok ugrasti benimle iki gundur.normal istiyorum demistim sonuna kadar normali savundu sezeryana izin vermedi.

Maşallah canım gözün aydın zorlu ama güzel sonuçlanmış uras bey de koynuna gelir inşallah en kısa zamanda bikaç dikiş de çok güzel olmuş hayırlı evlat olsun miniğin ❤

Pzt gelsin pzt :) ben çok istemiştim 17.07.17 de doğsun diye ama benimki beklemedi. Sünnet ettirelim dedik o tarihte o da yetişmedi kısmetinde yokmuş. Hayırlısıyla sen doğur bari o gün :)

Hangi gün doğurdun sen ramazan da mı erken doğum o za
Evet canım. 16.06.17 çok erken doğum
33+5 te geldi yaramaz.

fly0513 tatlım gözünaydın allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sana da çok geçmiş olsun bir an önce yanına gelir inşallah bebişin :) medikabilde mi yaptın doğumu?

Çok şükür bunda şükürler olsun Rabbim hayırlı evlat versin herkese inşallah. 15 gün sonra oğlumu doğruca galiba. Çok sevinçliyim tatlı bir telaşım var

Benimki normalde de sola alisamadi zor aliyordu silikon ucla simdi silikon ucdan vazgecirmeye çalışıyoruz ama ne mumkun sol gogusu agzina aldigi an anliyor basiyor cigligi :)
Benimde soldan problemim var bebek yanaşmıyor pek sütte cikmio zar zor sagarsam 5ml falan cikio. Diğerinden de çok cikmio ama daha fazla ötekine göre bu gidişle ilk bebeğime olduğu gibi 2.de Sutsuz kalacak 1.5 ay sagip verdim oda günde 80ml falan anca cikio du mamayla karışık verdim. Ondan sonra kesilmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…