- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #21.461
Birde baski varki anlatamam esimden annemden ikiside her saat soruyor silikonlami emdi diye evet kolayina geliuor bebislerin ama ben kiyamiyorum yaa oyle deli aglamasina onlar verme diyor ben gizli gizli biraz veriyorumSen vicdan yapip uzulme yinede:) cok sukur sut geliyo onlarda icebiliyor. Yavas yavas aliscaklar mecbur. Bir de gerckten kolaylarina geliyor:)
Benimki normalde de sola alisamadi zor aliyordu silikon ucla simdi silikon ucdan vazgecirmeye çalışıyoruz ama ne mumkun sol gogusu agzina aldigi an anliyor basiyor cigligi :)Canım genelde öyle oluyor beğenmediği memeyi almio bebek ama uğraşırsan başarırsın inşallah ya da o göğsünden sagip vereceksin canım bı çare yol bulucagiz mecbur. Benim ilk bebeğimde sol göğsümden süt gelmedi çok az aktı sonra oda gelmedi hatta elektrikli sağma makinesinden bile çıkmadı düşün kör meme diolar süt gelmeyen memeye . Sağdan hemen sağınca dolu olduğundan çıkıyor 40 ml falan . Ama benim bebis emmiyor maalesef iki cekiyor bırakıyor inşallah zamanla alışırlar
insanlar çok düşüncesizler. Tahammül edemiyorum böylesine bir kadını en iyi başka bir kadın anlamalı..arkadaş nereye gidiyorsun??? Kadın doğurmak üzere Allahtan korkun yahu!! İyiki surat asmissin. Gidip başka yerde otursunlar .hele şimdiye kadar hiç arayıp sormayan son anda canım cicim diyenler varya ...
oyy arkadaşım içimi döktüm ben de sayende.
Hiç yorma tatlı canını uzan kanepeye uzat ayağını..sinirlenme de tabi mümkünse.. bebeğin gelecek yakında enerjini topla..
Kızlar ben bugün harbiden bir garip haldeyim .ilk defa tüm gün yalancı sancılar yokladı beni.kasik ağrısı bel ağrısı karın ağrısı hepsi birbirine dolandı..Yani kalkıp gitsem sancı çıkar eminim..Ama boşuna heyecan olmasın dedim de ne kadar doğru bilmiyorum..eşim de geldi eve eğer devam ederse hastaneye gidecez kesinçantalar hazır kapı önünde
Canim henuz 36. Haftadasin sanirim bunlar cok normal telas yapma daha cok olur boyle ara ara inan anlarsin gercek birseyler basladiginda relaksKızlar ben bugün harbiden bir garip haldeyim .ilk defa tüm gün yalancı sancılar yokladı beni.kasik ağrısı bel ağrısı karın ağrısı hepsi birbirine dolandı..Yani kalkıp gitsem sancı çıkar eminim..Ama boşuna heyecan olmasın dedim de ne kadar doğru bilmiyorum..eşim de geldi eve eğer devam ederse hastaneye gidecez kesinçantalar hazır kapı önünde
Bana da yatarken iftara misafir gelmeye kalkmışlardı ertesi öğlen doğurdumKüçük bir cinneti henuz gecirmeden atlatmış bulundum demin.. Eşimin teyzesinin gelini bana gelecek bu aksam ama benim sevgili eşimin mükemmel ailesi cumbur cemaat gelmeye karar vermişler anane teyzeler vs... Gelecek olan bir kişi yasitim oda gelin ve hamile tek gelecek diye bende ole bişi olmaz diyordumda topluca kaç kişilik misafir agirlicak durumda miyim yahu ben kalmis surda günlerim... Kaynanamla gorumcem çıktılar eve yapılacak bişi varmı diye karnımı ve surat ifademi görünce sen kimseyi agirlicak durumda değilsin gelmesinler dediler gelmiyorlar yani.. Ya bu ara noluyo acaba millete gelen gelene.. Aylardır kimsenin halimi sorduğu yok..misafir sevmeyen insan değilim gelsinler bn üç yildir evliyim üç yildir misafire hasretim kimsenin geldiği yok yumurta bi tarafa sıkışınca mi gelesi tutuyor bu insanların..
Canım sen her ihtimale karşı gitseydin keşke. Başlangıçta durdurabiliyorlar çünkü serumla.Kızlar ben bugün harbiden bir garip haldeyim .ilk defa tüm gün yalancı sancılar yokladı beni.kasik ağrısı bel ağrısı karın ağrısı hepsi birbirine dolandı..Yani kalkıp gitsem sancı çıkar eminim..Ama boşuna heyecan olmasın dedim de ne kadar doğru bilmiyorum..eşim de geldi eve eğer devam ederse hastaneye gidecez kesinçantalar hazır kapı önünde
Bana da yatarken iftara misafir gelmeye kalkmışlardı ertesi öğlen doğurdumdarısı başına
26 temmuz cnm. Senin bişi kalmamış hadi hayırlı haberlerini bekleyelim inş.Hadi sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucağımıza seninde 17 Temmuz du değil mi?
Ay ben heyecan yaptım :)Kızlar ben bugün harbiden bir garip haldeyim .ilk defa tüm gün yalancı sancılar yokladı beni.kasik ağrısı bel ağrısı karın ağrısı hepsi birbirine dolandı..Yani kalkıp gitsem sancı çıkar eminim..Ama boşuna heyecan olmasın dedim de ne kadar doğru bilmiyorum..eşim de geldi eve eğer devam ederse hastaneye gidecez kesinçantalar hazır kapı önünde
:) benm annem uzakta yeni öğrendi slikonla verdğimi hemen tepki gösterdi:) ama eşim Allahtan karışmıyor buna:) yoksa ayy sinir ederdi beni. Ben göğüsler yumuşaynca daha kolay verebilyrm. Hani sıkıp onun ağzına girecek şekle sokuyorum:)Birde baski varki anlatamam esimden annemden ikiside her saat soruyor silikonlami emdi diye evet kolayina geliuor bebislerin ama ben kiyamiyorum yaa oyle deli aglamasina onlar verme diyor ben gizli gizli biraz veriyorumana yuregi iste
Benim normal doğum ya senin?Benimde 7 temmuzda oglum oldu canim ikimizinde tarihleri yakin olmussenin nasil gecti canim dogum sezeryanmi normal mi simdi nasilsin
Hangi gün doğurdun sen ramazan da mı erken doğum o zaBana da yatarken iftara misafir gelmeye kalkmışlardı ertesi öğlen doğurdumdarısı başına
Canim Urasimiz dunyaya geldi cok sukr.ama acilmam cok yavas oldu o yuzden cok kivrandim bugun.yaklasik 16 saat sancidan sonra epudral aldim 6 cm ken 9 cm cikiverdi acilma.zaten dogumda 15 dk icinde oldu bikac dikisim var ama hic anlamadim onlari. urasta iki gundur sancidan etkilenmistir diye oksijen verip getiricez dediler bekliyoruz simdilik. 2700 gr dogdu pek minik:) ama doktorumu cok takdid ettim cok ugrasti benimle iki gundur.normal istiyorum demistim sonuna kadar normali savundu sezeryana izin vermedi.fly0513 canım nasılsın merak ediyorum geldi mi bebisin dünyaya ?
Maşallah canım gözün aydın zorlu ama güzel sonuçlanmış uras bey de koynuna gelir inşallah en kısa zamanda bikaç dikiş de çok güzel olmuş hayırlı evlat olsun miniğin ❤Canim Urasimiz dunyaya geldi cok sukr.ama acilmam cok yavas oldu o yuzden cok kivrandim bugun.yaklasik 16 saat sancidan sonra epudral aldim 6 cm ken 9 cm cikiverdi acilma.zaten dogumda 15 dk icinde oldu bikac dikisim var ama hic anlamadim onlari. urasta iki gundur sancidan etkilenmistir diye oksijen verip getiricez dediler bekliyoruz simdilik. 2700 gr dogdu pek minik:) ama doktorumu cok takdid ettim cok ugrasti benimle iki gundur.normal istiyorum demistim sonuna kadar normali savundu sezeryana izin vermedi.
Pzt gelsin pzt :) ben çok istemiştim 17.07.17 de doğsun diye ama benimki beklemedi. Sünnet ettirelim dedik o tarihte o da yetişmediHahaha hakkaten öyle olmuştu demi kız sana ay hade bakem darısı basıma umut oldun simdik bana bi.. Ama yarın haftasonu doktorum yok pazartesi yada salıya kadar dayansin kiiiz randevulu dogurcam ben uygun gün ve saatleri söylüyorum kızıma hep
Evet canım. 16.06.17 çok erken doğumHangi gün doğurdun sen ramazan da mı erken doğum o za
Çok şükür bunda şükürler olsun Rabbim hayırlı evlat versin herkese inşallah. 15 gün sonra oğlumu doğruca galiba. Çok sevinçliyim tatlı bir telaşım varCanım belki daha döner. Hem dönmese bile sezeryan o kadar kötü değil. Ben ikinci günden beri kendim bakıyorum bebeğime. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin. Dönmesi de normal doğum olacağının garantisi değil ki. Allah gönlüne göre versin.
Benimde soldan problemim var bebek yanaşmıyor pek sütte cikmio zar zor sagarsam 5ml falan cikio. Diğerinden de çok cikmio ama daha fazla ötekine göre bu gidişle ilk bebeğime olduğu gibi 2.de Sutsuz kalacak 1.5 ay sagip verdim oda günde 80ml falan anca cikio du mamayla karışık verdim. Ondan sonra kesilmiştiBenimki normalde de sola alisamadi zor aliyordu silikon ucla simdi silikon ucdan vazgecirmeye çalışıyoruz ama ne mumkun sol gogusu agzina aldigi an anliyor basiyor cigligi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?