- 21 Eylül 2010
- 486
- 432
- 303
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #21.521
Canim sen ne durumdasin sut durumu ne oldu kesildimiEvet canım :) sağlıkla büyüsün bebişlerimiz.. :))
Bazi bebekler 41 hatta 42 de bejliyorlar cnm bi sikinti yoksa bekleyebilirsin doktorun ne diyor
Haklisin canim herkes evde cekmek dahavkolayvdiyor.senin ikinciyse daha cabuk dogar belki ikinciler 1 e gore daha kolay oluyormusya . Dogumu hizlandirici biseyler yapmaya calissan faydali olurmukiBenim ilk oğlum da 41+2 de doğdu fitille başlattı dr um sancımı bu da gelmezse daha yine aynı olacak o da uzun sürüyo hastanede kalması evdeki de küçük kendi sancım gelsin evde çekeyim hastanede mümkün olabildiğince az kalayım istiyorum bende
Gözünaydın canım Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah:) suda doğum nasıl bir deneyim merak ediyorum açıkcası. Fırsatın olduğu zaman bizimle paylaşırsan sevinirim:) geçmiş olsun.Günaydın kıZlar. Dün sabah 11 de suni sancıyla başlatılan suda doğumum akşam 7.30 da çok şükür bitti. Mantarım olduğundan dikişlerim 1.5 saat sürdü damarlar çok incelmiş ve yüzeyde olduğundan. Nitekim doğurdum ve bebeğim çok şükür iyi sadece emmede sorun var emmiyo inşallah emer
O kriz anlarında ne yapıyorsun canım? Bizimki sakinlemiyor babası yoksa. Anlamıyorum benim kokumla sakinlrşmesi gerek ama babanın kucağında susuyor uyuyor resmen.Emziriyorum çok şükür. Bebeğim dün gece 3 ü geçmişti saat anca uyudu gaz sancısından seninki nasıl?
Aynen canim ya daha tik yok 34. haftadan beri 2 cm acilmayla duruyorum ilerlemiyo :/ aileler de erkenden geldi erken dogum riskinden dolayi, simdi de her an dogum olursa diye gidemiyolar iyice bunaldim, onlar da bunaldi dogurayim diye gozumun icine bakiyolar, bugun dogurcak gibi hissediyo musun diyolar her gun. Yuruyus de yapiyorum ama cok zor oluyo hem sicak hem agirlik dayak yemise dönüyorum her yerim agriyo.I ImaginaryLife doktorun ne diyor cnm.seninkine erkenci derken gelmiyor heralde
Haklisin canim herkes evde cekmek dahavkolayvdiyor.senin ikinciyse daha cabuk dogar belki ikinciler 1 e gore daha kolay oluyormusya . Dogumu hizlandirici biseyler yapmaya calissan faydali olurmuki
Acıyo Dün daha fenaydıHayirli olsun canim. Gozunuz aydin. Allah hayirli evlat etsin. Dikisin baya uzun surmus canim. Sen suan nasilsin. Oturabiliyormusun.
Aa cok ilginc canim suda dogum hikayeni bizimle paylasir misin . Bu arada gozun aydin gule gule buyut bebisini
Canim sen ne durumdasin sut durumu ne oldu kesildimi
Bana annem arkadaşm çok alma dedi. Ama biz 10 gün içinde 100 tane kullandık ortalama. Bebeğim 3.300 doğdu. Bezde 4.5 kiloya kadar olan yenidoğan prima. Ortalama kilosunu biliyosan ona göre al canım. Annem 4 ve üzeri doğurduğundan o en küçük paketi bile yarıda bırakmış:)Kızlar günaydın herkese :) bebislerini kulaklarına alanlara hayırlı olsun sağlıkla huzurla büyütürsünüz insallah. Darısı diğer hamilelerin basina olsun. Hayirla sağlıkla kucagimiza aliriz bizde inşallah..
Ben henüz bebek bezi almadım sleepy almayı düşünüyorum ama iki boyu var. Biri yenidogan 0 3 kilo. Diğeri mini 3 6 kilo hangisi almam daha mantıklı bilemedim
Kızlar bebeklerinizin tuvalet sıklığı nasıl. Benim oğlan her emzirmede kakasini yapıyor. Normal bisey mi anlamadım. Yoksa sütüm yaramıyor da hemen mi çıkarıyor
Canım süt durumun nasıl ?ben sagiyorum gelmiyor çok az geliyor. Bende mecburen önce sagiyorum azda çıksa emzirmeye çalışıyorum aldiginca daha sonra mecburen mama ilavesi yapıyoruz. Fazla sütüm gelmiyor doyacak kadar üzülüyorum öyle göğsümden süt falan akmioÇimdik kadar yapıyor olsa da her mama yediğinde gazını çıkarırken o da çıkıyor :)
Canım süt durumun nasıl ?ben sagiyorum gelmiyor çok az geliyor. Bende mecburen önce sagiyorum azda çıksa emzirmeye çalışıyorum aldiginca daha sonra mecburen mama ilavesi yapıyoruz. Fazla sütüm gelmiyor doyacak kadar üzülüyorum öyle göğsümden süt falan akmio
Kızlar bebeklerinizin tuvalet sıklığı nasıl. Benim oğlan her emzirmede kakasini yapıyor. Normal bisey mi anlamadım. Yoksa sütüm yaramıyor da hemen mi çıkarıyor
Canım süt durumun nasıl ?ben sagiyorum gelmiyor çok az geliyor. Bende mecburen önce sagiyorum azda çıksa emzirmeye çalışıyorum aldiginca daha sonra mecburen mama ilavesi yapıyoruz. Fazla sütüm gelmiyor doyacak kadar üzülüyorum öyle göğsümden süt falan akmio
Canım ailelerin evleri çok uzak değilse gönder gitsinler. Benim annem zorla geçen hafta geldi geldiği gün sen iyisin ben geri gideyim dedi 3 gün sonra gitti. 2-3 saatlik mesafedeler. Başında durmamaları daha iyi. Anne baba da olsa insan evinde eşiyle kalmak istiyor. Doğumdan sonra kalmaları daha iyi olur. Yürüyüşlerde yorma kendini. Bende yaklaşık 4-5 gündür geçmeyen ayak şişlikleri oluştu davul gibi bacaklarım ayaklarım. Yatıp dinleniyorum. Son haftalarda yorulmuştum yemek de yiyememiştim bebeğim hep 2 hafta ilerde giderken 2 hafta geriye düştüAynen canim ya daha tik yok 34. haftadan beri 2 cm acilmayla duruyorum ilerlemiyo :/ aileler de erkenden geldi erken dogum riskinden dolayi, simdi de her an dogum olursa diye gidemiyolar iyice bunaldim, onlar da bunaldi dogurayim diye gozumun icine bakiyolar, bugun dogurcak gibi hissediyo musun diyolar her gun. Yuruyus de yapiyorum ama cok zor oluyo hem sicak hem agirlik dayak yemise dönüyorum her yerim agriyo.
Bazen diyorum gidip sezaryen gunu mu alsam ama sirf herkes bunaldi diye niye oglumun normal dogma sansini elinden alayim diyorum. Oyle karisik duygulardayim. Son gunler hic gecmiyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?