- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 373
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #21.481
Pzt gelsin pzt :) ben çok istemiştim 17.07.17 de doğsun diye ama benimki beklemedi. Sünnet ettirelim dedik o tarihte o da yetişmedikısmetinde yokmuş. Hayırlısıyla sen doğur bari o gün :)
Gozun aydin canim Allah sag salim buyutmeyi nasip etsin darisi biz dogurmayanlarin basina :) sanci nasil biseymis peki neye benziyor :)Canim Urasimiz dunyaya geldi cok sukr.ama acilmam cok yavas oldu o yuzden cok kivrandim bugun.yaklasik 16 saat sancidan sonra epudral aldim 6 cm ken 9 cm cikiverdi acilma.zaten dogumda 15 dk icinde oldu bikac dikisim var ama hic anlamadim onlari. urasta iki gundur sancidan etkilenmistir diye oksijen verip getiricez dediler bekliyoruz simdilik. 2700 gr dogdu pek minik:) ama doktorumu cok takdid ettim cok ugrasti benimle iki gundur.normal istiyorum demistim sonuna kadar normali savundu sezeryana izin vermedi.
Değil mi amaaa.. İste sırf evim ne halde görmeye geliyorlar bence oda filan aldık ya simdik meraktan.. Beni göresin varsa cagirirsin kendi evine gelebiliyorsam gelirim en azından o günkü yemek derdim kalmaz yer içer gelirim evime sevap işlemiş olursun bari ama zati temizlik yapcam diye canım çıkmış heran doğurabilirim diye evi derli toplu tutcam derdine dusmusum bide ne misafirligine geliyon yaaa..
Aman dikkat et kuzum nolur nolmaz git gözük bence de.. Stresten dogurcazda biz böle giderse.. Bebisin sağ salim gelsin hayirlisiyla inşallah..
Kızlar sonuclarimiz çıktı Allah'a çok şükür hepsi normal dedi doktor. Demek ki yavaş kilo alımı olacak dedi pes etmeden emzirmeye mamaya devam dedi bakalım inşallah düzene gireriz artik
Peki canim fotoğraf isini naptiniz ameliyathanede cekiyorlar mi ayrica ucret odeniyo mu? Benim normal diye planlaniyo ama yine de sezaryene dönerse diye bilgileneyim senden dedim :)
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum, suyu gelen arkadaşlar, suyu gelmeden önce nasıl bi his yaşadınız ne bileyim çocuk çok fazla mı hareket ediyordu mesela yada çok sert mi hareket ediyordu, sonuçta bu kese kendi kendine patlamıyordur illaki birşey tetikliyordur bunu
Bugün 8. Gunumuzdu canım. Dün gittik bizde kontrole şükür herşey güzel. Işitme testinden de geçtik. Sariligimiz 10.8 dedi önemli değilmiş. 1 haftadan sonra sarilik olmaz dedi rahatlattı beni
Sezeryan yapan arkadaşlar Doğum sonrası korse falan taktınız mı? Göbüşler ne alemde? Bi de kaçıncı günde tamam artık acımıyor dediniz?
Canim Urasimiz dunyaya geldi cok sukr.ama acilmam cok yavas oldu o yuzden cok kivrandim bugun.yaklasik 16 saat sancidan sonra epudral aldim 6 cm ken 9 cm cikiverdi acilma.zaten dogumda 15 dk icinde oldu bikac dikisim var ama hic anlamadim onlari. urasta iki gundur sancidan etkilenmistir diye oksijen verip getiricez dediler bekliyoruz simdilik. 2700 gr dogdu pek minik:) ama doktorumu cok takdid ettim cok ugrasti benimle iki gundur.normal istiyorum demistim sonuna kadar normali savundu sezeryana izin vermedi.
Canım küçük bir biberonla veriyorum. Başta çay kaşığı ile veriyordum. Bende korkuyorum beni emmeyi birakmasindan o yüzden önce emzirip sonra veriyorum mamayi.Mamayi neyle veriyorsunuz.. Bizim minik sarilik oldu degerleri 19 olmadan tedaviye almiyolamis emzirerek ve mamayla degerlerini dusurmen lazım dediler. Ancak mama verirsem beni unuturmu? Emzirmede cunku hic problm yaşamıyoruz
Çok geçmiş olsun canım. Bizimde uyandirma problemi var her yerini mincikliyoruz oynuyoruz uyansin diye artık huylanmiyor alıştı sanırım. Bizimkide kilo almada sıkıntılı biraz o yüzden bende sütüm mu yetmiyor diye düşünüp üzülüyorumBizim 5.gun bebegimizle.. Sarilik degerimiz 14fototerapi vermeyecegni 19 olunca verdiklerini söyledi. Bolbol emzir dedi mama onermedi kendi doktorum ama baska arkadasin doktoru mama ve su onermis. Benim emzirme m düzenli zaten ama uyandırmak sıkıntı.. Ne yapsak kendinden oylesine gecmis bi şekilde uyuyoki..sutummu yetmiyo acaba diyorum ve mama versemm diyorum. Dün sutumu sagip verdim en azindan nekadar ictigini gormek icin. Ama buseferde bibeona alisirsa diye korkuyorum..
İyi olmana sevindim canım. İyi yapmışsın gitmekle. Zamanını beklesin kuzucuk.Günaydın hanimlar..
baldan_madam canım gece hastaneye gittik.sancik çıktı müşahede altına alındım. Serum bagladilar. Sancim çok yüksek değilmiş ama.ne olur ne olmaz diye bagladilar beni.dr bebek artık gelse de sorun olmaz dedi ama biraz daha ıcerde kalsa iyi olur dedi.sabaha karşı çıktık hastaneden yataktan çıkmayın dedi dr ..
Canim gozun aydin. Allah hayirli evlat etsin. Ilk dogumlarda biraz uzun sanci oluyor ama sonrakiler daha kolay oluyor.. darisi basimiza artik :)Canim Urasimiz dunyaya geldi cok sukr.ama acilmam cok yavas oldu o yuzden cok kivrandim bugun.yaklasik 16 saat sancidan sonra epudral aldim 6 cm ken 9 cm cikiverdi acilma.zaten dogumda 15 dk icinde oldu bikac dikisim var ama hic anlamadim onlari. urasta iki gundur sancidan etkilenmistir diye oksijen verip getiricez dediler bekliyoruz simdilik. 2700 gr dogdu pek minik:) ama doktorumu cok takdid ettim cok ugrasti benimle iki gundur.normal istiyorum demistim sonuna kadar normali savundu sezeryana izin vermedi.
Hayirli olsun canim. Gozunuz aydin. Allah hayirli evlat etsin. Dikisin baya uzun surmus canim. Sen suan nasilsin. Oturabiliyormusun.Günaydın kıZlar. Dün sabah 11 de suni sancıyla başlatılan suda doğumum akşam 7.30 da çok şükür bitti. Mantarım olduğundan dikişlerim 1.5 saat sürdü damarlar çok incelmiş ve yüzeyde olduğundan. Nitekim doğurdum ve bebeğim çok şükür iyi sadece emmede sorun var emmiyo inşallah emer
Cok gecmis olsun canim daha gunune var yat dinlen sen iyice buyusun minik kizin :)Günaydın hanimlar..
baldan_madam canım gece hastaneye gittik.sancik çıktı müşahede altına alındım. Serum bagladilar. Sancim çok yüksek değilmiş ama.ne olur ne olmaz diye bagladilar beni.dr bebek artık gelse de sorun olmaz dedi ama biraz daha ıcerde kalsa iyi olur dedi.sabaha karşı çıktık hastaneden yataktan çıkmayın dedi dr ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?