temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Pzt gelsin pzt :) ben çok istemiştim 17.07.17 de doğsun diye ama benimki beklemedi. Sünnet ettirelim dedik o tarihte o da yetişmedi kısmetinde yokmuş. Hayırlısıyla sen doğur bari o gün :)

Ay o gün herkeşler doğuruyor bütün sezeryanlar o güne doktorum bana hic bakamaz diye korkuyom salı mi dogursam acaba.. Salı çok uygunum.. Hazır o güne randevumda var doktorumdan..

Gozun aydin canim Allah sag salim buyutmeyi nasip etsin darisi biz dogurmayanlarin basina :) sanci nasil biseymis peki neye benziyor :)

Şaşıp kalmamak mümkün değil valla canim. Ben de sezaryen tarihi aldim 27 temmuz kısmetse.. Kuzenim baska bi sehirde oturuyo ailesi burada oda iki tane cocugu ve annesi ile bana gelmek beni görmek istiyormus! Bende de annem ve babam vardi temizlik ve hazırlıklar için geldiler 3 gün düşün yani ben seni ve çocuklarını ağırlayabilecek durumda mıyım ki hamileliğim de riskli ve inanılmaz sıcak bi sehirdeyiz..
Anneme diyorum nasıl düşüncesizlik bu ya. Madem bu kadar beni görmek istiyorsun soyle o zaman seni görmek istiyorum ama bu halinle de seni yormayalım gelme sansin varsa gel hem görürüz hem otururuz.. Yani ister istemez misafir geliyor diye hazirlik yapicam bi kac cesit bisi.. Ee evi annem yeni temizledi çocukları ile ev aynı şekilde kalmiycak ben peşlerinden bir daha temizlik mi yapayim? Eşim yemek bile yaptırmiyo.. Ha bir de karnın şöyle çıkmış, böyle olmuşsun, ben de hamileyken şöyleydim, kac kilosun bilmem ne :) Kıl oldum ya :) ben de ne kadar buradasin bu hafta musait değilim müsait olunca haber ederim dedim. Zahmet olmazsa doğuma hastaneye gelirler :) :)

Son düzenleme:
Kızlar günaydın herkese :) bebislerini kulaklarına alanlara hayırlı olsun sağlıkla huzurla büyütürsünüz insallah. Darısı diğer hamilelerin basina olsun. Hayirla sağlıkla kucagimiza aliriz bizde inşallah..
Ben henüz bebek bezi almadım sleepy almayı düşünüyorum ama iki boyu var. Biri yenidogan 0 3 kilo. Diğeri mini 3 6 kilo hangisi almam daha mantıklı bilemedim

Sezeryan yapan arkadaşlar Doğum sonrası korse falan taktınız mı? Göbüşler ne alemde? Bi de kaçıncı günde tamam artık acımıyor dediniz?

Günaydın hanimlar..
baldan_madam canım gece hastaneye gittik.sancik çıktı müşahede altına alındım. Serum bagladilar. Sancim çok yüksek değilmiş ama.ne olur ne olmaz diye bagladilar beni.dr bebek artık gelse de sorun olmaz dedi ama biraz daha ıcerde kalsa iyi olur dedi.sabaha karşı çıktık hastaneden yataktan çıkmayın dedi dr ..

Kızlar sonuclarimiz çıktı Allah'a çok şükür hepsi normal dedi doktor. Demek ki yavaş kilo alımı olacak dedi pes etmeden emzirmeye mamaya devam dedi bakalım inşallah düzene gireriz artik

Mamayi neyle veriyorsunuz.. Bizim minik sarilik oldu degerleri 19 olmadan tedaviye almiyolamis emzirerek ve mamayla degerlerini dusurmen lazım dediler. Ancak mama verirsem beni unuturmu? Emzirmede cunku hic problm yaşamıyoruz

Peki canim fotoğraf isini naptiniz ameliyathanede cekiyorlar mi ayrica ucret odeniyo mu? Benim normal diye planlaniyo ama yine de sezaryene dönerse diye bilgileneyim senden dedim :)

Ya bu fotoğraf hastane susleri hazirliklari benim hepsi icimde kaldi. Okadar canimin derdine dustumki hic bukadar kendimden geccegim aklima gelmezdi herseyim hazirdi oysa..

Ben hic bebek hareketi hissstmeden geldi. Misaforlikteydim hafif bi islaklik hissettim açıkçası altima kacirdim sandim derken saniyeler icinde foşş

Bugün 8. Gunumuzdu canım. Dün gittik bizde kontrole şükür herşey güzel. Işitme testinden de geçtik. Sariligimiz 10.8 dedi önemli değilmiş. 1 haftadan sonra sarilik olmaz dedi rahatlattı beni

Bizim 5.gun bebegimizle.. Sarilik degerimiz 14 fototerapi vermeyecegni 19 olunca verdiklerini söyledi. Bolbol emzir dedi mama onermedi kendi doktorum ama baska arkadasin doktoru mama ve su onermis. Benim emzirme m düzenli zaten ama uyandırmak sıkıntı.. Ne yapsak kendinden oylesine gecmis bi şekilde uyuyoki..sutummu yetmiyo acaba diyorum ve mama versemm diyorum. Dün sutumu sagip verdim en azindan nekadar ictigini gormek icin. Ama buseferde bibeona alisirsa diye korkuyorum..

Sezeryan yapan arkadaşlar Doğum sonrası korse falan taktınız mı? Göbüşler ne alemde? Bi de kaçıncı günde tamam artık acımıyor dediniz?

Ben dogum yapali 6gun oldu.. Hala ağrılarım gecmedi.. Birak korseyi kiyafetlerim bile acitiyo heryerimi.. Agri kesicilerin etkisi gectiginde doguruyo gibi bagiriyorum inliyorum hala evde.. Ablamhic böyle olmamisti.. Benim surec zor geciyo.. Bunyedenbunyeye değişiyor bence.. En yakin arkadasimls artarda dogum yaptik o simdi evini bile temizleyebiliyomus.. Agrim sizim yok diyo.

Sağlıkla büyüt canım bebeğini :)) Gözün aydın :)

Mamayi neyle veriyorsunuz.. Bizim minik sarilik oldu degerleri 19 olmadan tedaviye almiyolamis emzirerek ve mamayla degerlerini dusurmen lazım dediler. Ancak mama verirsem beni unuturmu? Emzirmede cunku hic problm yaşamıyoruz
Canım küçük bir biberonla veriyorum. Başta çay kaşığı ile veriyordum. Bende korkuyorum beni emmeyi birakmasindan o yüzden önce emzirip sonra veriyorum mamayi.

Çok geçmiş olsun canım. Bizimde uyandirma problemi var her yerini mincikliyoruz oynuyoruz uyansin diye artık huylanmiyor alıştı sanırım. Bizimkide kilo almada sıkıntılı biraz o yüzden bende sütüm mu yetmiyor diye düşünüp üzülüyorum

İyi olmana sevindim canım. İyi yapmışsın gitmekle. Zamanını beklesin kuzucuk.

Günaydın kıZlar. Dün sabah 11 de suni sancıyla başlatılan suda doğumum akşam 7.30 da çok şükür bitti. Mantarım olduğundan dikişlerim 1.5 saat sürdü damarlar çok incelmiş ve yüzeyde olduğundan. Nitekim doğurdum ve bebeğim çok şükür iyi sadece emmede sorun var emmiyo inşallah emer

Canim gozun aydin. Allah hayirli evlat etsin. Ilk dogumlarda biraz uzun sanci oluyor ama sonrakiler daha kolay oluyor.. darisi basimiza artik :)

Hayirli olsun canim. Gozunuz aydin. Allah hayirli evlat etsin. Dikisin baya uzun surmus canim. Sen suan nasilsin. Oturabiliyormusun.

Cok gecmis olsun canim daha gunune var yat dinlen sen iyice buyusun minik kizin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…