temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İnanılmaz beni rahatlattin suan.. Bende vermek istemedim cunku hic. Ins. Bizde su sureci bian evvel atlatiriz.

Bizim iki tarafa da 3.5-4 saat mesafe canim. Kv ye git diyemem alinir annemlere de dedim ama sanci cekerken yaninda olamazsam vicdan azabi cekerim diyo. Ben de annemin gidip kv nin kalmasini istemem zaten. Oyle olunca boyle cumbur cemaat yasamaya devam edicez sanirim :) haklisin ama esimi ozledim ayni evin icinde. Son zamanlarimizda beraber biseyler yapmak isterdim ama kismet.
Bizimki de cok yavas kilo aliyo ya 1 hafta onde giderken 1 hafta geride simdi. Ama senin cimcime baya diyete girmis :) olsun sagligi yerindeyse takilma canim gerisine.
Ben de ayaklarim hic sismiyo ne guzel diyodum ama meger yurumedigimdenmis. Iki gundur baya yurudum sislik oldu, uzanip dinlenicem artik sislikler gecene kadar :)
Bekleyelim bakalim normali insallah hayirlisi olur. Her disari ciktigimda acaba suyum gelir mi diye geriliyorum evde denk gelir insallah :)

Hayırlısıyla dogurursun inşallah canım..Ben de.ilk gebelikten biliyorum anlıyorum sizi.evde adım atacak yer yoktu.heyecan sıkıntı sıcak kalabalık her kafadan bir ses oooo çok zor yani.ki benim sezeryandi günüm belli bir iki gün öncesi geldiler bana kabustu .günler öncesi daha zor yani..Ama. komik olan ne biliyor musun onlar gidince oturup ağlamıştım düşünsene kaynanam en son gitti ardından hüngür hüngür ağladım kaynana yaa nasıl yaptım hala anlamıyorum

Neden dogmuyor bu çocuk nedennnn nedennnnn nedeeeeeen!!!!!

Kızlar sabrim kalmadı benim cildiricam artik ayaklarim kendinden geçti çok yanıyor kendimi bile tasiyamiyorum artık içim öyle sıkıldı ki...
Oyyy canım. Sabır sabır az kaldı. Dikkatini dağıtmaya çalış..
Ayaklarını soğuk suya tut şişlige iyi gelir. Bir dondurma ye sinirlerin gevsesin..

Hahah ay ben de mi oyle olurum acaba sanki yillardir böyle yasiyomusuz gibi hissediyorum. Daha eltimler falan gelicek tabi dogumdan sonra bilmiyorum nasil bir ruh hali icinde olucam

Oyyy canım. Sabır sabır az kaldı. Dikkatini dağıtmaya çalış..
Ayaklarını soğuk suya tut şişlige iyi gelir. Bir dondurma ye sinirlerin gevsesin..

Dünyaları yedim yok yatismiyor artik sinirlerim.. Doğuramiycakmısım gibi geliyor artık bu ara çok halsizim sinirlerim çok gergin terör estiriyorum kendi çapımda..

Hahah ay ben de mi oyle olurum acaba sanki yillardir böyle yasiyomusuz gibi hissediyorum. Daha eltimler falan gelicek tabi dogumdan sonra bilmiyorum nasil bir ruh hali icinde olucam

O kalabalıkta cinnet geciririm kız ben.. Yakin oturmanın ilk ve son faydasını göreceğim galiba doğumda...

Dünyaları yedim yok yatismiyor artik sinirlerim.. Doğuramiycakmısım gibi geliyor artık bu ara çok halsizim sinirlerim çok gergin terör estiriyorum kendi çapımda..
Estir kız oh canına değsin..çeksinler biraz .valla ben de geri kalmıyorum. Gebedir gergindir diye kimse sesini çıkarmıyor ben de .ohhh döküyorum eteklerimdeki taşları durumu değerlendiriyorum bir nevi

Estir kız oh canına değsin..çeksinler biraz .valla ben de geri kalmıyorum. Gebedir gergindir diye kimse sesini çıkarmıyor ben de .ohhh döküyorum eteklerimdeki taşları durumu değerlendiriyorum bir nevi

Lohusaligimi dibine kadar kullanmayı düşünüyorum zaten... Ama bugün bi başka gerginim niyeyse oturdum ağlıyorum salak salak yaaa... Catacak kimseyi bulamadım içimde patladı ya laaa...

Hem sicak hem kalabalik ben de normalde sakin biriyimdir ama her an her sey olabilir ben de keske ayni şehirde olsaydık diyorum

Bende hep sakin biri olduğumdan zaten bunca zamandır hep sessiz sessiz bekledim ama içim o kadar doluki nasıl tutcam kendimi bilmiyorum e hergun yuzyuzede bakiyorum cat cat cevap versem nasil olcek bilmem seninkiler er yada geç gitcek rahatlican benim her zaman dibimde olacak hepsi herseyime kariscaklar yok valla ayrı şehirler candır.. Daha bide iki aile arası tartismalarim olacak benim hepten sinir hastası olurum artik arada kala kala... Lohusalikla nasıl bi tepkime olur bende bilmiyorum..

En azindan aksam herkes evine gider sen de kapini kapatınca rahatlarsin canim. Iki aile arasi gerginlikler beni de geriyo o konuda haklisin. Insallah bebislerle uğraşmaktan bunlari dusunmeye vaktimiz kalmaz :) ben sadece sut gaz uyku uclusunu dusunmek istiyorum gerisini esler halletsin artik bi sekilde.

Normalde hic elim ayagim sismezdi suyu da cok icerim tuzu sa neredeyse yok derecesinde tuketirdim, ama bugun elimde sisti ayagimda ayak parmaklarim tombik tombik gorunuyor bugun bir garibim zaten hava sicak belki de ondandir daraliyorum resmen icimi kasvet basiyor :/

İste ertesi gün gene gelecekleri gerçeği var isin ucunda ay bide ben altlı ustluyum kız KV gille çocugu niye aglatiyonuz diye gece gece çıkma ihtimalleride var... Benim tarafinda asagi kalir yani yok hani.. Valla curcuna olcak herkes birbirine gircek gibi geliyor bana.. Tabi ben evden herkesi kovmassam sonunda.. Valla tartisirlarsa herkesi kovucam evden barisana kadar ne beni ne çocuğumu goremezler.. Ben onların çocuk çocuk tartışmalarını mi cekcem o halde.. Aynen düşünmemiz gereken tek şey bebeğimiz olmalı.. Sağ salim bi dogursak atlatsak su günleri kuzum içim boşaldı aksam aksam bi agliyorumki sorma..

Bende de Aynı endişe var sokak ortasında pat diye suyum gelirse diye korkuyorum bir de yürürken baskı yapıyor ya eyvah diyorum benim eşim hafta içi sık sık şehir dışına çıkıuor kv aynı şehirde ama onun da yanımda olmasını istemiyorum. Kimse olmasın sanki birileri olunca daha duygusal olacak gibime geliyor. Çünkü onlar üzülecdk kaygılanacak bana yansıtmasınlar daha iyi. Alt konşumuz çok yakın arkadaşlarımız foto çekecek onu alıp gidecem inşallah. Kv ye sen bişey diyemezsin ama eşin kibarca siz de sıkıldınız filan dese anlamazlar mı? Benim annem son birkaç işim kalmıştı onları yaptı sağolsun sen doğum başladı diye ara ben doğurmadan gelirim dedi gitti Doğum anında da öncesinde de eşim olsun napayım. Zaten çektiğini sen bir de Allah bilecek inşallah herbişeylerimiz kolay olur da kimseye ihtiyacımız olmaz aslında yürüyüş yapıncaşişliklerin gider yani bende öyle oldu. İşi ve yürüyüşü bırakınca şişmeye başladım. Hareketsiz kaldıkça hantallaşıyorum sırt üstü de yatamadığımdan ayaklarımı yükseğe kaldırıp dinlendiremiyorum neyseki aon günlerimiz çok şükür...
Benim kız sağlam diyet yapıyor dediğin gibi ama 3500 olmadan çıkamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…