temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım hakikaten senin sinirlerin iyice yıpranmaya başladı yapma böyle yazık sana. Al eşini çık dışarı bi dondurma ye sakinleştirici müzikler dinle dua oku bol bol. İnşirah suresinin anlamı çok güzeldir tavsiye ederim rahatlatır. Sakin kal ki bebişin de sakin olsun annesi bak çok az zamanımız kaldı içinde olmasının tadını çıkar her hareketini hisset karnını izle bence çok büyük keyif bu halimiz hıçkırıkları, dönmeleri, tekmeleri...
Herkes farklı bir süreç yaşıuor canım benim ama çok şükür ki sağlıkları yerinde minnaklarımızın bak ben daha doğmasın istiyorum ne kadar durursa o kadar iyidir. Akciğer gelişimi özellikle son haftalarda daha hızlı oluyormuş yavrumun sana ne zararı var orda akıllı uslu duruyor

Kızlar tek kullanımlık alt açmalardan alıcam internetten 10x6lı olan var eşim de 60tane çok naptın drdi kaçlı almak iyi olur sizce
Canım nasılsa Ortalama 2!sene altları açılacak bu sıpaların. Alacağın şey de akmaz kokmaz al gitsin bence yerin varsa. Ben doldurdum alt açma bezlerini bir de en çok ağız bezi aldım

Bahsettin durumlar yaklaşık 1 haftadır bende de var canım. Şişsem bile geçerdi ama artık geçmiyor son dönemlerimiz olduğundan diye düşünüyorum

Merhabalar,
Ultrasonda su seviyesi ölçümü yapıyorlar, yani benim doktorum her kontrolde bakıyor mutlaka.

O şişlik beni mahvediyor zaten.. İçim çıkacak gibi bugün havada bi garip ya gunesmi acsam yağmur mu yagsam der gibi.. Sağ salim bi olsa bitse su donem yarabbim...

Sanırım ben hafiften boşluğa düştüm.. Evde olmaya hic alışık degilim 32. Haftadan beri evdeyim izne cikisimla birlikte her isi bitirdim yapacak hicbiseyim kalmadı artik... Ayaklarim o kadar siski dışarı filan cikasim yok elimden geldiğince sosyal olmaya çalışıyorum ole oturmaklara filan gidiyorum ama hepten kotu olup dönüyorum ayaklarim daha çok sisiyor çünkü oturdukca.. Nasil kurtulcam bu ruh halinden bilmiyorum oysa çok pozitif bi insanımdır ben.. Tavsiyelerin için çok sağol kuzum haklisin çok şükür iyi bebeklerimiz tek teselli bu zaten bana.. Dua bol bol ediyorum inşallah Rabbim kabul eder...

Bende hiç soğuk su bile içmiyorum dondurmayı azıcık o da eriterek yiyorum bilmiyorum neden yaptığımı ne alakası var bilmiyorum açıkcası ben üşütürsem bebeğim de üşütür diye mi

Valla evin içinde tur attım
Gazını çıkaramıyorum ben yoruldu da uyudu zavallım onun gaz sancısı bana geçsin

Doğumum olduğu gün sabah kaynanam şakacıktan bana bugün sancın var mı falan diyordu gülüyorduk her an olabilir yani

Bana da 10 gün arayla kilo almadı haftası ilerlemedi dedi doktor ama dopru değilmiş :)

Canım nasılsa Ortalama 2!sene altları açılacak bu sıpaların. Alacağın şey de akmaz kokmaz al gitsin bence yerin varsa. Ben doldurdum alt açma bezlerini bir de en çok ağız bezi aldım
Annem 10lu alkış ağız bezi de ben yeter dşye almadım ama kaç tane yeter ki? Günde kaç tane kullanılır

Ay kuzum kiyamam aglama bosver dusunmeyelim boyle seyleri. Ben de kafamda kurup kurup agliyorum da sonra diyorum aman banane simdiden niye bunlari dusuneyim ki..biz doguramadikca psikolojimiz bozuldu heralde ama toparlicaz merak etme az kaldi :) lohusayken de istegimizi yapabiliriz kimse bizi garip karsilamaz lohusaligimiza verir biz de icimizi bosaltmis oluruz

Demi ama.. Hakkaten doguramadikca kafa gitti iyice.. Sayılı günler kaldı artik en fazla ne kadar daha gelmeyebilirlerki boyle boyle düşünüp rahatlatmaya çalışıyorum kendimi.. İyi bi mesgaleye ihtiyacım var yoksa hakket yicem ben kafayı..

Acil durumlar icin yaninda biri olsa yeter komsun iyiymis senin, benim burda arkadasim komsum falan yok yani var da acil durumlarda guvenecek kadar degil :) esim de ilçede calisiyor merkeze gelmek 40 50 dksini alicak o yuzden yalniz kalmaktan da korkuyorum aslinda. Ama boyle de cok kalabalik oldu :)
Ay kv yi esim cagirdi zaten hayatta git demez gitmesini de istemez. Kendisi lay lay lom disarlarda takiliyo tabi evde olan benim. Alisveris, araba bakimi bahanesi ile eve geldigi yok hesabını dogumdan sonra sorucam artik
Yuruyus tam tersi etki yapti bende nedense belki bunye alisik degil diyedir :) ben de saga sola donmekten daha dogrusu donememekten yoruldum valla ters cevrilmis kaplumbaga gibi kaliyorum oyle. Ayağımın altinda yastik var ama sirt ustu yatmak gibi olmuyo tabi.
Bu sefer kilo alip sana surpriz yapar belki annesi bizim minnak da 3200 bile olamamisti daha bakalim kac kilo dogucak, 3un altinda olmasin da rahatca tutabileyim kucagimda
Yarin dogururuz belki 17.07 hatrina hadi hayirlisi

Surekli dogumu dusunmekten hiçbir seye odaklanamiyorum ben de valla canim, film bile izleyemiyorum aklim hep dogumda. Neyse son 9 kaldi illa ki cikacaklar da biz iyice kafayi yemeden gelseler iyi olacak

Surekli dogumu dusunmekten hiçbir seye odaklanamiyorum ben de valla canim, film bile izleyemiyorum aklim hep dogumda. Neyse son 9 kaldi illa ki cikacaklar da biz iyice kafayi yemeden gelseler iyi olacak

İnsaallaaah... Yarın mi dogsalar keşke olmadı sonraki gün ama artik dogsunlar yahuuu.. Bu ne tembellik ayol herkeşler doğdu bi bizimkiler kaldı bak.. Bi doğsun sorcam ben o küçük cadiya anneyi bu kadar bekletmek nasıl oluyormuş..
Hareketleri ne durumda kuzum senin.. Bu hala kımıl kımıl biraz duruldu gibi eskiye oranla ama..

Canim daha gunun bile dogmamis ki :) dogar merak etme icinde kalacak degil. Cocuklar dogsa dert, dogmasa baska dert :))

Canim daha gunun bile dogmamis ki :) dogar merak etme icinde kalacak degil. Cocuklar dogsa dert, dogmasa baska dert :))

Sabırsız hatunum ben dayanamıyorum elimde değil.. 36. Hafta erken doğum gibi bi risk yok artik dediya doktorum tamam bitti benim için çoktan doğmuş olması lazımdı bana gore igrenc bi hamilelik geçirmiş olmaminda bi etkisi var tabi bunda.. Basta ameliyat oldum üç kez düştüm üç dört seferde sağlam grip geçirdim diş ağrısıni söylemiyorum bile ve bu ayaklardaki şişlik inanılmaz etkiliyor beni sürekli tökezliyorum bide hic dikkatli değilim eğilip kalkma olsun uzanma olsun ben hic hamile gibi davranamiyorum... Bebeğim önümde olsun en azından daha güvende olur diye düşünüyorum artik..

Ah unutmusum iki kerede elektrik carpti .. Korkunç bi hamileyim ben gerçekten korkunç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…