- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #21.581
Doğru olmadığını nasıl öğrendin canım? Usg ölçümleri nokta atışı değil mutlaka ama 3-4 kez baktı karın çevresine. Bu zamana kadar iri olacak dediği bebeğe şimdi minyon olacak diyorBana da 10 gün arayla kilo almadı haftası ilerlemedi dedi doktor ama dopru değilmiş :)
ayy ürkmeye başladımAh unutmusum iki kerede elektrik carpti .. Korkunç bi hamileyim ben gerçekten korkunç...
Biz dün gecs kv lerde kaldık. Gölbaşında evleri var hem çok serin hem de sessiz. Heçen yılki olaylardan çok etkilenmiştim. Evimin sıvaları dökülmüştü camlar patlamıştı bombalardan o kadar yakındık ne yazık ki Rabbim bu vatana bir daha kötü anlar yaşatmasın tüm şehitlerimizi de Rahmet ve şükranla anıyorum. Gazilerimizden de Allah razı olsun bir damla kanlarının bedeli ödenmez.Acil durumlar icin yaninda biri olsa yeter komsun iyiymis senin, benim burda arkadasim komsum falan yok yani var da acil durumlarda guvenecek kadar degil :) esim de ilçede calisiyor merkeze gelmek 40 50 dksini alicak o yuzden yalniz kalmaktan da korkuyorum aslinda. Ama boyle de cok kalabalik oldu :)
Ay kv yi esim cagirdi zaten hayatta git demez gitmesini de istemez. Kendisi lay lay lom disarlarda takiliyo tabi evde olan benim. Alisveris, araba bakimi bahanesi ile eve geldigi yok hesabını dogumdan sonra sorucam artik
Yuruyus tam tersi etki yapti bende nedense belki bunye alisik degil diyedir :) ben de saga sola donmekten daha dogrusu donememekten yoruldum valla ters cevrilmis kaplumbaga gibi kaliyorum oyle. Ayağımın altinda yastik var ama sirt ustu yatmak gibi olmuyo tabi.
Bu sefer kilo alip sana surpriz yapar belki annesibizim minnak da 3200 bile olamamisti daha bakalim kac kilo dogucak, 3un altinda olmasin da rahatca tutabileyim kucagimda
Yarin dogururuz belki 17.07 hatrina hadi hayirlisi
Sanırım kaç tane kullanacağın bebeğinin kusma durumuna ve biraz da senin titizliğine bağlı. Kağıt mendil gibi tek seferlik kullanıp yıkayacaksan biraz daha almanı tavsiye ederim. Bebeğin gelmeden yıka ütüle koy kenara bolca. Doğumdan sonra elinin altında olması kolaylık sağlar. Mermerşahi diye satılıyor. Fiyatları da uygun. Stok yaptığım şeylerden biriAnnem 10lu alkış ağız bezi de ben yeter dşye almadım ama kaç tane yeter ki? Günde kaç tane kullanılır
ayy ürkmeye başladımbence de o zaman biran önce doğurabilirsin her türlü aksiliği yaşamışsın Rabbim doğumunu kolaylaştırır inşallah
Kızlar yarın sabah 11:30 da hastaneye yatış yapıcam. Saat 14 te de bir aksilik olmazsa sezeryan a alıcaklar dua edin hala uyuyamadım garip bir heyecan var sanki hiç birşey hissedemiyorum gibi sadece oğlum yarın kollarımda olacakve tek vücut olarak son gecemiz ilk fırsatta size yazarım.
doğurmayan kaç kişi kaldık
Canım sağlıkla gelsin inşallah yavrun. Allah kolay geçitlerden geçirsinKızlar yarın sabah 11:30 da hastaneye yatış yapıcam. Saat 14 te de bir aksilik olmazsa sezeryan a alıcaklar dua edin hala uyuyamadım garip bir heyecan var sanki hiç birşey hissedemiyorum gibi sadece oğlum yarın kollarımda olacakve tek vücut olarak son gecemiz ilk fırsatta size yazarım.
Sen sabırsızlandıkça seninki inat ediyor sanırımYaa iste ben kendimi biliyorum hayatım bu beden çok güvenli değil bi bebek için.. Aamin inşallah cumlemizin...
Hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kucağına aldirsin en kolay şekilde atlatirsin inşallah.. Heycanlanmakta çok haklisin biz bile heyecan yapıyoruz doguramayanlar olarak doğum yapanları gördükçe
Valla bi elin parmaklarını geçmez artik herhalde.. En sona ben kalcam o kesin bak..
Sen sabırsızlandıkça seninki inat ediyor sanırımben de doğurmayım dedikçe aşağıyı itekliyor sıpa. Çarşamba kontrol var bakalım kilo aldıysa doğabilir. Hakikaten5-6 kişi kaldık en fazla
Benimki aksiyon seviyor sanirsamkiz yeter iste dogsunlar artik son bi hafta kalmis olcak salı günüde benim kontrol hadi bakam ne dicek doktorlarimiz... Keşke doğuruyon dese.. Benim sevgili odun kocam izin almayayim ordan seni otobüse bindiririm sen eve geç ben ise giderim dedi inanabiliyomusun.. kesin o gün dogurmam lazim benim çok pis uyuz oldum... öküz katıksız öküz... Yollarda dogurcam otobüs diyor yaaa
Haklısın eşin ayıp etmiş ama sen de fazla hassas olduğundan daha da çok rahatsız olmuşsun. Kızma canım benim gerçekten bişeyler yapmalısın bence kendini rahatlatmak için. Napalım bazen öküzlükleri tutuyor heflerin
Hayır canım tepkin normal eşinin yaptığı hoş değil ama kendini germe beni götürüp getireceksin gezmeye gitmiyorum de çık işin içinden o düşünsün iznini filan. Benim araç kullanmamı istemiyor eşim ben de taksiyle gidiyorum muayenelere. Otobüs gününden önce doğurtur hele de şu sıcaklarda hiç çekilmezKız izin alamiycagi bi isi yok gecen randevudada izin alamam dedi saçma sapan işlere (av için izin belgesi almak gibi) izin aldı ben ablamla gittim doktora essek gibi alacak o izni bu hafta.. Hastane yakın da değil anam bayada uzak evime hani yakin olsa neyse.. Beni boyle germeseler ben çok rahatim aslında hep pozitif güleç sakincek bi insandım.. Niye böle oldum ben ya..aşırı mi tepki veriyorum acaba hakket..
Hayır canım tepkin normal eşinin yaptığı hoş değil ama kendini germe beni götürüp getireceksin gezmeye gitmiyorum de çık işin içinden o düşünsün iznini filan. Benim araç kullanmamı istemiyor eşim ben de taksiyle gidiyorum muayenelere. Otobüs gününden önce doğurtur hele de şu sıcaklarda hiç çekilmezsen derin nefesler al gözlerini kapat ve herşey çok güzeL olacak diye düşün
Bence birkaç tekrar daha yapsan olabirliği vardıNe güzel bak maşallah esin ne kadar düşünceli.. Otobüs zaten sıkıntı bizim burada ya belli saatlerde hem huzur evi gibi oluyor hemde amele sumugu gibi yapışık gidiyoz çok dolu oluyor cekemem yani bu sicakta kusura bakmasın...
Herşey güzel olacak herşey güzel olacak herşey güzel olacak.. Kocamin ümüğünü sıkmayacagim çok sakin kalacağım sakin sakin doğuracağim...Ciks olmuyor bacim uykuda tutmuyor zati..
Gel artik benim tatli kızım annenin sana çok ihtiyacı var...
Bence birkaç tekrar daha yapsan olabirliği vardıEşim iyidir sağolsun. Burdan oğullsrı olan arkadaşlara sesleniyorım bir erkekte en önemli özellik vicdan bence. Vicdanı sızlamayan bir erkek çok tehlikelidir Allah korusun. Rabbim hepimizin evladını vatana millete ailesine hayırlı uğurlu eylesin
Aynen ya cok rahatlar tenezzul etmiyolar cikmaya :) benimki dondurma falan yiyince kipir kipir oluyo yine ama eskisi kadar cosmuyo hafif azalma var sanki hareketlerinde. Ama cok hafif :)İnsaallaaah... Yarın mi dogsalar keşke olmadı sonraki gün ama artik dogsunlar yahuuu.. Bu ne tembellik ayol herkeşler doğdu bi bizimkiler kaldı bak.. Bi doğsun sorcam ben o küçük cadiya anneyi bu kadar bekletmek nasıl oluyormuş..
Hareketleri ne durumda kuzum senin.. Bu hala kımıl kımıl biraz duruldu gibi eskiye oranla ama..
Ay canim ben de hamileligim kotu gecti diyordum basta dusuk tehlikesi sonra kasintilarim psikolojimi mahvetmisti vucudumu kasimaktan günlerce uykusuz kalmistim hatta o yuzden seker ciktigini dusunuyorum simdi gecti sukur ama senin yasadiklarin cok daha fazlaymis. Yine de hamilelik bitince ozlemle hatırlarız belki :)Sabırsız hatunum ben dayanamıyorum elimde değil.. 36. Hafta erken doğum gibi bi risk yok artik dediya doktorum tamam bitti benim için çoktan doğmuş olması lazımdı bana goreigrenc bi hamilelik geçirmiş olmaminda bi etkisi var tabi bunda.. Basta ameliyat oldum üç kez düştüm üç dört seferde sağlam grip geçirdim diş ağrısıni söylemiyorum bile ve bu ayaklardaki şişlik inanılmaz etkiliyor beni sürekli tökezliyorum bide hic dikkatli değilim eğilip kalkma olsun uzanma olsun ben hic hamile gibi davranamiyorum... Bebeğim önümde olsun en azından daha güvende olur diye düşünüyorum artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?