temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bana da 10 gün arayla kilo almadı haftası ilerlemedi dedi doktor ama dopru değilmiş :)
Doğru olmadığını nasıl öğrendin canım? Usg ölçümleri nokta atışı değil mutlaka ama 3-4 kez baktı karın çevresine. Bu zamana kadar iri olacak dediği bebeğe şimdi minyon olacak diyor gerçi münyon değil normal ölçülerde dedi sonra hatta doğumun kolay olur falan filan kıvırdı ama bilemiyorum...

Biz dün gecs kv lerde kaldık. Gölbaşında evleri var hem çok serin hem de sessiz. Heçen yılki olaylardan çok etkilenmiştim. Evimin sıvaları dökülmüştü camlar patlamıştı bombalardan o kadar yakındık ne yazık ki Rabbim bu vatana bir daha kötü anlar yaşatmasın tüm şehitlerimizi de Rahmet ve şükranla anıyorum. Gazilerimizden de Allah razı olsun bir damla kanlarının bedeli ödenmez.
Yolda giderken biraz da olayların etkisinden midir bilmem biraz sancılandım sonra da aman kızım bugün doğma dedim. Benim doğum günüm 14.07 ydi. O tarih geçti. 15 i de geçtiğine göre... artık hayırlısıyla kilo aldıktan sonra doğabilir

Annem 10lu alkış ağız bezi de ben yeter dşye almadım ama kaç tane yeter ki? Günde kaç tane kullanılır
Sanırım kaç tane kullanacağın bebeğinin kusma durumuna ve biraz da senin titizliğine bağlı. Kağıt mendil gibi tek seferlik kullanıp yıkayacaksan biraz daha almanı tavsiye ederim. Bebeğin gelmeden yıka ütüle koy kenara bolca. Doğumdan sonra elinin altında olması kolaylık sağlar. Mermerşahi diye satılıyor. Fiyatları da uygun. Stok yaptığım şeylerden biri

ayy ürkmeye başladım bence de o zaman biran önce doğurabilirsin her türlü aksiliği yaşamışsın Rabbim doğumunu kolaylaştırır inşallah

Yaa iste ben kendimi biliyorum hayatım bu beden çok güvenli değil bi bebek için.. Aamin inşallah cumlemizin...

Hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kucağına aldirsin en kolay şekilde atlatirsin inşallah.. Heycanlanmakta çok haklisin biz bile heyecan yapıyoruz doguramayanlar olarak doğum yapanları gördükçe

doğurmayan kaç kişi kaldık

Valla bi elin parmaklarını geçmez artik herhalde.. En sona ben kalcam o kesin bak..

Canım sağlıkla gelsin inşallah yavrun. Allah kolay geçitlerden geçirsin

Sen sabırsızlandıkça seninki inat ediyor sanırım ben de doğurmayım dedikçe aşağıyı itekliyor sıpa. Çarşamba kontrol var bakalım kilo aldıysa doğabilir. Hakikaten5-6 kişi kaldık en fazla

Sen sabırsızlandıkça seninki inat ediyor sanırım ben de doğurmayım dedikçe aşağıyı itekliyor sıpa. Çarşamba kontrol var bakalım kilo aldıysa doğabilir. Hakikaten5-6 kişi kaldık en fazla

Benimki aksiyon seviyor sanirsam kiz yeter iste dogsunlar artik son bi hafta kalmis olcak salı günüde benim kontrol hadi bakam ne dicek doktorlarimiz... Keşke doğuruyon dese.. Benim sevgili odun kocam izin almayayim ordan seni otobüse bindiririm sen eve geç ben ise giderim dedi inanabiliyomusun.. kesin o gün dogurmam lazim benim çok pis uyuz oldum... öküz katıksız öküz... Yollarda dogurcam otobüs diyor yaaa

Haklısın eşin ayıp etmiş ama sen de fazla hassas olduğundan daha da çok rahatsız olmuşsun. Kızma canım benim gerçekten bişeyler yapmalısın bence kendini rahatlatmak için. Napalım bazen öküzlükleri tutuyor heflerin

Kız izin alamiycagi bi isi yok gecen randevudada izin alamam dedi saçma sapan işlere (av için izin belgesi almak gibi) izin aldı ben ablamla gittim doktora essek gibi alacak o izni bu hafta.. Hastane yakın da değil anam bayada uzak evime hani yakin olsa neyse.. Beni boyle germeseler ben çok rahatim aslında hep pozitif güleç sakincek bi insandım.. Niye böle oldum ben ya.. aşırı mi tepki veriyorum acaba hakket..

Hayır canım tepkin normal eşinin yaptığı hoş değil ama kendini germe beni götürüp getireceksin gezmeye gitmiyorum de çık işin içinden o düşünsün iznini filan. Benim araç kullanmamı istemiyor eşim ben de taksiyle gidiyorum muayenelere. Otobüs gününden önce doğurtur hele de şu sıcaklarda hiç çekilmez sen derin nefesler al gözlerini kapat ve herşey çok güzeL olacak diye düşün

Ne güzel bak maşallah esin ne kadar düşünceli.. Otobüs zaten sıkıntı bizim burada ya belli saatlerde hem huzur evi gibi oluyor hemde amele sumugu gibi yapışık gidiyoz çok dolu oluyor cekemem yani bu sicakta kusura bakmasın...

Herşey güzel olacak herşey güzel olacak herşey güzel olacak.. Kocamin ümüğünü sıkmayacagim çok sakin kalacağım sakin sakin doğuracağim... Ciks olmuyor bacim uykuda tutmuyor zati..

Gel artik benim tatli kızım annenin sana çok ihtiyacı var...

Bence birkaç tekrar daha yapsan olabirliği vardı Eşim iyidir sağolsun. Burdan oğullsrı olan arkadaşlara sesleniyorım bir erkekte en önemli özellik vicdan bence. Vicdanı sızlamayan bir erkek çok tehlikelidir Allah korusun. Rabbim hepimizin evladını vatana millete ailesine hayırlı uğurlu eylesin

Amin canım inşallah.. Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah.. Haklisin vallahi hakkaten insanda biraz vicdan olacak buda annenin evlada asilayacagi bisey.. Azicikta incelik olacak tabi... O benimkinde nadiren olan bişi maalesef...
Birazdan beşikten atlayan bebekleri sayacağım tekrar yaparım biraz daha.. Uyumam gerek artik.. Gecem gündüzüm birbirine karıştı yav... İyi geceler bacım bian evvel doğurmak dileğiyle...

Yine uykusuz bi gece daha bu bebişler şimdiden bizi uykusuzluğa alıştırmaya çalışıyorlar sanırım bakalım ne zaman hayırlısıyla doğuracağız bu arada ben de henüz doğurmayan kısımdayım :) çarşamba kontrolüm var iple çekiyorum hakkımızda en hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin inşallah. Bu sayfa benim için çok iyi oldu valla buraya bakmadan bigünim dahi geçmiyor siZleri merak ediyorum Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah

Aynen ya cok rahatlar tenezzul etmiyolar cikmaya :) benimki dondurma falan yiyince kipir kipir oluyo yine ama eskisi kadar cosmuyo hafif azalma var sanki hareketlerinde. Ama cok hafif :)

Ay canim ben de hamileligim kotu gecti diyordum basta dusuk tehlikesi sonra kasintilarim psikolojimi mahvetmisti vucudumu kasimaktan günlerce uykusuz kalmistim hatta o yuzden seker ciktigini dusunuyorum simdi gecti sukur ama senin yasadiklarin cok daha fazlaymis. Yine de hamilelik bitince ozlemle hatırlarız belki :)
Kizlar erken gelir derler sizinkiler once dogacak bence

Kızlar günaydın bende henüz doğurmamışlardanım beklemedeyim,ama bu gece hep adet ağrısı çektim, kasılma yok ama hep bi belim kasığım ağrıyor, bugün öğlen kontrolüm var bakalım ne durumdayız,inş yakındır Doğum , Buhara'da bugün doğuracak arkadaşlar vardı hatrladığım elmol ve angel2735 allah yardmcınız olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…