temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Amin canim amin. Biz olaylara sahit olmadigimiz halde cok etkilenmistim seni dusunemiyorum. Ben de 15.07 de dogmaz insallah diyodum neyse ki atlattik.
Bu arada cok severim Ankara'yi, üniversiteyi orda okudugumdan midir bilmem orayi seven nadir insanlardanim ne Istanbul ne Izmir, Ankara ben. Sanslisin yani
Benim de kontrolum carsamba olucak bakalim neler duyucaz hayirlisi

Canim insanin basina hersey gelebiliyor. Ben olayalara negatif bakmak istesem cok seyler sayarim. Ama bebegin hayatta sag salim dunyaya gelmesi herseyden onemli bence. Demekki bebegin anne karnindaki gecirmewi gereken sureyi tamamlamamis. Zaten dunyaya gelince hep seninle olacak.

Doğunca içerde kalsa daha iyiydi diyenlerden olmiycaz galiba biz bu kadar agir hamilelikten sora.. Sabahı sabah ettim gene bak gene uyku filan yok.. Bide costuki kızım sorma napiyor içerde bilmiyorum garip bi şekilde hareketlendi.. Dogmayacam iste ben burada rahatim diyor galiba..

Haklisin kuzum ama iste gelde laf anlat benim sabırsız kalbime.. İnşallah sağ salim gelsin hepimizin bebisleri vaktiyle..

Haklisin kuzum ama iste gelde laf anlat benim sabırsız kalbime.. İnşallah sağ salim gelsin hepimizin bebisleri vaktiyle..
Canim seni cok ama cok iyi anliyorum aslinda. Ilk bebek olunca insan daha sabirsiz oluyor. Ben ilkini 42. Haftada dogurmustum. Basima gelenleri hele hic anlatmiyim :))) senin odunun kalini bende vardi. :)) sukur simdi dal gibi oldu
Insallah sag salim kucagina alirsin. Uykusuz gecelerde son bulur

Benim şuan 8. Günüm yeni yeni oturabiliyprım rahat rahat. Ama ben hiç dinlenemedim bebeğim iki gün küfezdeydi emzirmek için hastanede kaldım hep oturdum mecburen

Aynı durumdayız o zaman canım benim bebek de 2. Günü oluyo küveZde. Z sürekli git gel sandalyede emzir falan.. Kanında enfeksiyon çıktı

Günaydın biz günümüzü bekliyoruz 26 sı inş. Hala çok hareketli benim minik. Buarada 2 gündür evden çıkmadım, Bikere sadece o da arabayla kahvaltı için gittik geldik ve ayaklarımda şişlik falan Yok. Demek ki yorgunluk ve sıcakta yürümek şişlik yapıyor Benim bünyeme. Hala oyalanacak birkaç şeyim kaldı çok şükür ama biraz sıkılmadım değil bu uykusuzluk durumundan daha doğrusu yatamamaktan. Nereye dönsem en fazla 5 dk durabiliyorum ;/ Çarşamba son kontrolümüz var ve muhtemelen bu hafta anestezi uzmanı ile görüşüceğim bazı testler isteyecekmiş galiba. Başı kalabalık götürmeyenleri çok iyi anlıyorum. Sağolsun benimkiler beni darlamaz ama bazen yardıma geldiklerinde olay uzarsa yeter bukadar tamam diyesim geliyor.

Seninle gunlerimi de ayni kontrollerimiz de carsamba benim de kontrolum var :)

Kızlar Günaydın. Bebeğim 2 gündür küveZde. Kanında enfeksiyon teşhisi konuldu hemşire çok yüksek değil dedi benim hamileliğin son ayında mantar olmuştum doktor herhangi bi ilaç vermemişti. Normal bu durum hamileliğin son ayındasın falan demişti. Çocuk doktoru ise enfeksiyonun benden çocuğa geçtiğini söyledi sizce geçer mi? Benim gibi aynı durumda olan veya bu durum Hakkı'nda bilgisi olan var mı

Canım bi arkadaşımın bebeğinde olmuştu aynı durum. Hastanede yatırdılar bebeği düzeldi elbette hiç üzülme sen annesi en kısa zamanda atlatacaktır

Ankarayı severim ben de. İst fazla kalabalık ürkütücü. İzmir fazla sıcak ve nemli bu kontrolde eğer bebek büyümüşse çatı muayenesi yapacak bakalım... bu arada her yerimi sivri yemiş deli gibi kaşınıp duruyorum zaten sabaha kadar da uyuyamadım

Tekrar 2 hafta sonra ultrason da söyledi doktor. Gelişmi durmuş demişti ama ilerlemiş çok şükür. Usgye göre 50. Gram az doğdu
Amin

Senin gününde bitmiş her halde en son ben doguracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…