- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #21.601
Amin canim amin. Biz olaylara sahit olmadigimiz halde cok etkilenmistim seni dusunemiyorum. Ben de 15.07 de dogmaz insallah diyodum neyse ki atlattik.Biz dün gecs kv lerde kaldık. Gölbaşında evleri var hem çok serin hem de sessiz. Heçen yılki olaylardan çok etkilenmiştim. Evimin sıvaları dökülmüştü camlar patlamıştı bombalardan o kadar yakındık ne yazık ki Rabbim bu vatana bir daha kötü anlar yaşatmasın tüm şehitlerimizi de Rahmet ve şükranla anıyorum. Gazilerimizden de Allah razı olsun bir damla kanlarının bedeli ödenmez.
Yolda giderken biraz da olayların etkisinden midir bilmem biraz sancılandım sonra da aman kızım bugün doğma dedim. Benim doğum günüm 14.07 ydi. O tarih geçti. 15 i de geçtiğine göre... artık hayırlısıyla kilo aldıktan sonra doğabilir
Canim insanin basina hersey gelebiliyor. Ben olayalara negatif bakmak istesem cok seyler sayarim. Ama bebegin hayatta sag salim dunyaya gelmesi herseyden onemli bence. Demekki bebegin anne karnindaki gecirmewi gereken sureyi tamamlamamis. Zaten dunyaya gelince hep seninle olacak.Sabırsız hatunum ben dayanamıyorum elimde değil.. 36. Hafta erken doğum gibi bi risk yok artik dediya doktorum tamam bitti benim için çoktan doğmuş olması lazımdı bana goreigrenc bi hamilelik geçirmiş olmaminda bi etkisi var tabi bunda.. Basta ameliyat oldum üç kez düştüm üç dört seferde sağlam grip geçirdim diş ağrısıni söylemiyorum bile ve bu ayaklardaki şişlik inanılmaz etkiliyor beni sürekli tökezliyorum bide hic dikkatli değilim eğilip kalkma olsun uzanma olsun ben hic hamile gibi davranamiyorum... Bebeğim önümde olsun en azından daha güvende olur diye düşünüyorum artik..
Ay canim ben de hamileligim kotu gecti diyordum basta dusuk tehlikesi sonra kasintilarim psikolojimi mahvetmisti vucudumu kasimaktan günlerce uykusuz kalmistim hatta o yuzden seker ciktigini dusunuyorum simdi gecti sukur ama senin yasadiklarin cok daha fazlaymis. Yine de hamilelik bitince ozlemle hatırlarız belki :)
Kizlar erken gelir derler sizinkiler once dogacak bence
Ben varim. :) zamani var ama :)doğurmayan kaç kişi kaldık
Canim insanin basina hersey gelebiliyor. Ben olayalara negatif bakmak istesem cok seyler sayarim. Ama bebegin hayatta sag salim dunyaya gelmesi herseyden onemli bence. Demekki bebegin anne karnindaki gecirmewi gereken sureyi tamamlamamis. Zaten dunyaya gelince hep seninle olacak.
Canim seni cok ama cok iyi anliyorum aslinda. Ilk bebek olunca insan daha sabirsiz oluyor. Ben ilkini 42. Haftada dogurmustum. Basima gelenleri hele hic anlatmiyim :))) senin odunun kalini bende vardi. :)) sukur simdi dal gibi olduHaklisin kuzum ama iste gelde laf anlat benim sabırsız kalbime.. İnşallah sağ salim gelsin hepimizin bebisleri vaktiyle..
Günaydın...doğurmayan kaç kişi kaldık
Benim şuan 8. Günüm yeni yeni oturabiliyprım rahat rahat. Ama ben hiç dinlenemedim bebeğim iki gün küfezdeydi emzirmek için hastanede kaldım hep oturdum mecburen
Bende varim ben de :)doğurmayan kaç kişi kaldık
Seninle gunlerimi de ayni kontrollerimiz de carsamba benim de kontrolum var :)Yine uykusuz bi gece dahabu bebişler şimdiden bizi uykusuzluğa alıştırmaya çalışıyorlar sanırım bakalım ne zaman hayırlısıyla doğuracağız bu arada ben de henüz doğurmayan kısımdayım :) çarşamba kontrolüm var iple çekiyorum hakkımızda en hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin inşallah. Bu sayfa benim için çok iyi oldu valla buraya bakmadan bigünim dahi geçmiyor siZleri merak ediyorum Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah
Benide ekle :)Bende varim ben de :)
Canım bi arkadaşımın bebeğinde olmuştu aynı durum. Hastanede yatırdılar bebeği düzeldi elbette hiç üzülme sen annesi en kısa zamanda atlatacaktırKızlar Günaydın. Bebeğim 2 gündür küveZde. Kanında enfeksiyon teşhisi konuldu hemşire çok yüksek değil dedi benim hamileliğin son ayında mantar olmuştum doktor herhangi bi ilaç vermemişti. Normal bu durum hamileliğin son ayındasın falan demişti. Çocuk doktoru ise enfeksiyonun benden çocuğa geçtiğini söyledi sizce geçer mi? Benim gibi aynı durumda olan veya bu durum Hakkı'nda bilgisi olan var mı
Ankarayı severim ben de. İst fazla kalabalık ürkütücü. İzmir fazla sıcak ve nemliAmin canim amin. Biz olaylara sahit olmadigimiz halde cok etkilenmistim seni dusunemiyorum. Ben de 15.07 de dogmaz insallah diyodum neyse ki atlattik.
Bu arada cok severim Ankara'yi, üniversiteyi orda okudugumdan midir bilmem orayi seven nadir insanlardanim ne Istanbul ne Izmir, Ankaraben. Sanslisin yani
Benim de kontrolum carsamba olucak bakalim neler duyucaz hayirlisi
AminDoğru olmadığını nasıl öğrendin canım? Usg ölçümleri nokta atışı değil mutlaka ama 3-4 kez baktı karın çevresine. Bu zamana kadar iri olacak dediği bebeğe şimdi minyon olacak diyorgerçi münyon değil normal ölçülerde dedi sonra hatta doğumun kolay olur falan filan kıvırdı ama bilemiyorum...
Senin gününde bitmiş her halde en son ben doguracamAnkarayı severim ben de. İst fazla kalabalık ürkütücü. İzmir fazla sıcak ve nemlibu kontrolde eğer bebek büyümüşse çatı muayenesi yapacak bakalım... bu arada her yerimi sivri yemiş deli gibi kaşınıp duruyorum zaten sabaha kadar da uyuyamadım
Aynı durumdayız o zaman canım benim bebek de 2. Günü oluyo küveZde. Z sürekli git gel sandalyede emzir falan.. Kanında enfeksiyon çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?