temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bende adet ağrısı çekiyorum ya kontrol yarın

alttan muayene eder diye korkuyorum bakabilmesinin başka yolu varmi[/QUOTE]

5 günlük tedaviden sonra çıkarırlar oğlum da yaşamıştım

Ben adet agrisi nedir pek bilmem o konuda sansliyim cok sukur ama bugun boyle hafif sanci vurup gidiyoe 4 5 saniyelik, hani soguk falan alirsiniz ya beliniz bobrekleriniz boyle hafif hafif sizlarya ayni o tarz biseler oluyor hazirlik sancilari bunlar herhalde artik

Kızlar tek kullanımlık alt açmalardan alıcam internetten 10x6lı olan var eşim de 60tane çok naptın drdi kaçlı almak iyi olur sizce

Çok mu bilemem ama biz şimdiden 2 tane batırdık tekli yani. Kakasını da çişini de yaptı :) ama paket henüz bitmedi. Hoş sonrada kullanılacak bir şey alt açma. Yani 7 aylık olsa da hala ihtimal var :)

Evet ben ilk önce böbrek agrisimi dedim ama bacaklarimda ağrıyor sizde de varmı bacak ağrısı

Kızlar selam :) kontrolden geldim. Enfeksiyon riskim hala devam ediyor. Biteral verdi. Hala duş yasak. Her gün batikon sür dedi. İğne yeri şişliklerime soğuk buzlu su ile kompres yapacağız. Az biraz donsam da iyi geliyor. Bebeğim göbeği düştü dün. Ama fıtık var geçer dedi doktor. Başka doktora da götüreceğim zaten. Bizde böyle:) yaramazlığımız üzerimizde :)) üzerini değiştirirken kıyameti kopardı meğer saçını yolmuş cadı.. Zor sakinleştirdim. Hem suçlu hem güçlü işimiz var:))

He ya kaldık biz bize
İnşallah güzel güzel bu günler de geçer. Doğururuz hayırlısıyla
Benim de kontrol cumartesi Dr gün verecek ve anestezi için tahliller vs yapılacak

Merhaba kızlar bende 16 temmuzda doğum yaptım normal doğum oldu. Öğleden sonra 4 gibi belimde ağrı başladı duşa girdim sonra hastaneye gittik giderken artık sancılar 5 dk bir geliyordu ama şiddetli değildi. 7 saatlik sqndan sonra gece 12.03 te kavuştuk oğlumla doğum anını kesiyi dikişleri hissetmedim bile sancılar biraz zordu özellikle son bir saat ama doğduğu an herşey bitiyor şimdi dikişler çok hafiften ağrıyor. Normal doğumu tavsiye ederim. Bebeğimi rahatlıkla emzirebiliyorum iliglenebiliyorum onunla

Ben de tum gece uykusuzdum simdi yeni uyandim ilk defa bu kadar cok uyumusum :) ay sivri cok fena dikkat et canim mikrop falan kapma Allah korusun.

Selâmün aleykum kızlar dogurmadan larda bende varım bizim daha günümüz var tabi Sezeryan olcagimiz için tahmini doktor 5 ile 10 ağustos arası çocuğun gelişimine göre alırız dedi ama günler hiç gecmiyor ya iyice bunaldim uykusuzluktan üstumdeki bu ağırlıkta bel ağrısından bide kızım da var r yaşında artık ona bile doğru dürüst yeetmiyorum sinirlerim tavan yapiyor kendimi suclu hissediyorum çocuk dışarı çıkmak parka gitmek istiyor benim yüzümden evde kaldı eşim desen odun teki o bile benim gözümün içine bakıyor evin her işi bana bakiyor bide doğuma 2 3 gün kala kV gelicek oda ayrı bi dert o kadar zor bi hamilelik geçirdim ki başta nerdeyse 3 ay annem baktı bize bi telefonla arayip sorduğu yok kV ama doguma gelcem diye tutturmus sinir oldum ben bu kadar zorluğu atlatirken yanımda yoksun resmen torun sevmeye geliyor bide normal bi insan olsa gam yemicem ins büyük kızımın psikolojisini bozmaz ay ya çok doluyum suan Ağlıyorum inanin şu saat olmuş ben daha yataktan kalkamadim midem bulanıyor çocuk beni bekliyor kahvaltı için ins şu günler biran önce gecer

Ben de varım doğurmayanlar kulübünden 27 temmuza gün verdi doktorumuz. Persembe günü anestezi doktoru ile görüşmemiz var Bakalim insallah skintisiz saglikla hayirla bizlerde kavusuruz kuzulara. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Ha bu arada suni sancı almadım epidural almadım ve sancıları yatakta nst ye bağlı geçirdim . 11 de ebe suyumu patlattı seni bir saat önce çektim dedi. Dr geldi 5 dk sonra bebek göğsümdeydi zatwn
Canim masallah gozun aydin :) suyun ya da nisanin gelmeden sadece bel agrisiyla mi doktora gittin peki? Benim belim ara ara agriyor ama bi duzene girmedi anlayamiyorum dogum sancisi mi degil mi :/

GeCen oğlunu aramış ben ayin 1 de gelirim demiş bende kızdım seni niye arıyorlar aranması gereken kişi benim insan bi sorar nasılsın diye Allahtan annem var çok yakın oturmasakta yetiyor bana köye gitti oda yeni gitmeden geldi doğum temizligimi etti Sağolsun kadın dogumuma kadar gelicek ins aman ne bilim kızlar sinirlerim çok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…