- 23 Kasım 2016
- 797
- 629
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #21.621
Bende adet ağrısı çekiyorum ya kontrol yarınKızlar günaydın bende henüz doğurmamışlardanım beklemedeyim,ama bu gece hep adet ağrısı çektim, kasılma yok ama hep bi belim kasığım ağrıyor, bugün öğlen kontrolüm var bakalım ne durumdayız,inş yakındır Doğum , Buhara'da bugün doğuracak arkadaşlar vardı hatrladığım @elmol ve @angel2735 allah yardmcınız olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz
Amin inşallah benimkinin gelmeye niyeti yok7-8 kişi kalmışız
Doğuranlar artık eskisi gibi sık giremiyor. Biz de birbirimize kaldık hanımlarhayırlı haftalarımız olsun doktor kontrollerimiz iyi geçsin bebeklerimiz de günleri geldiğinde hayırlıca doğsun
Amin inşallah benimkinin gelmeye niyeti yok7-8 kişi kalmışız
Doğuranlar artık eskisi gibi sık giremiyor. Biz de birbirimize kaldık hanımlarhayırlı haftalarımız olsun doktor kontrollerimiz iyi geçsin bebeklerimiz de günleri geldiğinde hayırlıca doğsun
Kızlar Günaydın. Bebeğim 2 gündür küveZde. Kanında enfeksiyon teşhisi konuldu hemşire çok yüksek değil dedi benim hamileliğin son ayında mantar olmuştum doktor herhangi bi ilaç vermemişti. Normal bu durum hamileliğin son ayındasın falan demişti. Çocuk doktoru ise enfeksiyonun benden çocuğa geçtiğini söyledi sizce geçer mi? Benim gibi aynı durumda olan veya bu durum Hakkı'nda bilgisi olan var mı
Kızlar hastaneden çıkarırken bebeklerimizin nasıl tasidiniz
Kızlar tek kullanımlık alt açmalardan alıcam internetten 10x6lı olan var eşim de 60tane çok naptın drdi kaçlı almak iyi olur sizce
Evet ben ilk önce böbrek agrisimi dedim ama bacaklarimda ağrıyor sizde de varmı bacak ağrısıBen adet agrisi nedir pek bilmem o konuda sansliyim cok sukur ama bugun boyle hafif sanci vurup gidiyoe 4 5 saniyelik, hani soguk falan alirsiniz ya beliniz bobrekleriniz boyle hafif hafif sizlarya ayni o tarz biseler oluyor hazirlik sancilari bunlar herhalde artik
7-8 kişi kalmışız
Geçmiş olsun kaç günlük. Korkma ablamında öyle oldu 5 gün kaldı.
alttan muayene eder diye korkuyorum bakabilmesinin başka yolu varmi
Ben de tum gece uykusuzdum simdi yeni uyandim ilk defa bu kadar cok uyumusum :) ay sivri cok fena dikkat et canim mikrop falan kapma Allah korusun.Ankarayı severim ben de. İst fazla kalabalık ürkütücü. İzmir fazla sıcak ve nemlibu kontrolde eğer bebek büyümüşse çatı muayenesi yapacak bakalım... bu arada her yerimi sivri yemiş deli gibi kaşınıp duruyorum zaten sabaha kadar da uyuyamadım
Benim sabah oyleydi canim belim kasiklarim bacaklarım cok fenaydi ama uyuyup uyaninca gecmis.Evet ben ilk önce böbrek agrisimi dedim ama bacaklarimda ağrıyor sizde de varmı bacak ağrısı
Canim masallah gozun aydin :) suyun ya da nisanin gelmeden sadece bel agrisiyla mi doktora gittin peki? Benim belim ara ara agriyor ama bi duzene girmedi anlayamiyorum dogum sancisi mi degil mi :/Ha bu arada suni sancı almadım epidural almadım ve sancıları yatakta nst ye bağlı geçirdim . 11 de ebe suyumu patlattı seni bir saat önce çektim dedi. Dr geldi 5 dk sonra bebek göğsümdeydi zatwn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?