- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #21.641
Bebek arabasını götürdüm ben canım. Ama benim puset bebek arabadı tek parça o yüzden. Sen puset de götürebilirsin. Ama bence kemeri olan birşey götür. Biraz karmaşa oluyor çıkarken. Bir de babasından başkasına taşıtma bence. Nolur ne olmaz. Bana bebek arabasına koydurmadılar. Bebeğin orda rahat olduğuna ikna edemedim. Sonuçta kucakta çıktı. Eşim eşyaları almıştı bebeği ben aldım kucağıma ameliyat dikiş falan umrumda olmadı :)Kızlar hastaneden çıkarırken bebeklerimizin nasıl tasidiniz
Kullanır canım. Biz bazen günde iki tane kullanıyoruz bazen 3-4 gün gidiyor. Hiç belli olmuyor. Oğlum altını açınca çiş yapmaya bayıldığı için çok tüketiyoruz. :)Kızlar tek kullanımlık alt açmalardan alıcam internetten 10x6lı olan var eşim de 60tane çok naptın drdi kaçlı almak iyi olur sizce
Ağız bezi çok aldım ben. On tane kesinlikle yetmez. Zaten günde beş tane falan gidiyor çok kusmasa bile. Bir de her mamadan sonra kusarsa sen bi kırk tane koy kenara :) bende elli tame dalan var ancak yetişiyor. İki günde bir çamaşır yıkanıyor. Onların ütülenmesi de 1-2 gün sürüyor. Ancak yetiyor. Al mutlaka derim ben.Annem 10lu alkış ağız bezi de ben yeter dşye almadım ama kaç tane yeter ki? Günde kaç tane kullanılır
İyi olmana çok sevindim canım :) tamamen geçer inşallah en kısa zamanda :)Kızlar selam :) kontrolden geldim. Enfeksiyon riskim hala devam ediyor. Biteral verdi. Hala duş yasak. Her gün batikon sür dedi. İğne yeri şişliklerime soğuk buzlu su ile kompres yapacağız. Az biraz donsam da iyi geliyor. Bebeğim göbeği düştü dün. Ama fıtık var geçer dedi doktor. Başka doktora da götüreceğim zaten. Bizde böyle:) yaramazlığımız üzerimizde :)) üzerini değiştirirken kıyameti kopardı meğer saçını yolmuş cadı.. Zor sakinleştirdim. Hem suçlu hem güçlü işimiz var:))
Maşallah canım hayırlı evlat olsun inşallahKızlar kavuştuk prensesimle 38+6 da 17.07.2017 2960 gr ❤
İste ertesi gün gene gelecekleri gerçeği var isin ucunda ay bide ben altlı ustluyum kız KV gille çocugu niye aglatiyonuz diye gece gece çıkma ihtimalleride var... Benim tarafinda asagi kalir yani yok hani.. Valla curcuna olcak herkes birbirine gircek gibi geliyor bana.. Tabi ben evden herkesi kovmassam sonunda.. Valla tartisirlarsa herkesi kovucam evden barisana kadar ne beni ne çocuğumu goremezler.. Ben onların çocuk çocuk tartışmalarını mi cekcem o halde.. Aynen düşünmemiz gereken tek şey bebeğimiz olmalı.. Sağ salim bi dogursak atlatsak su günleri kuzum içim boşaldı aksam aksam bi agliyorumki sorma..
Canım doğum yaptim 1 hafta önce çıkınca rahatlama geliyor hep bir baskı vardı midemde nefes alamıyordum sinirliydim sürekli şimdi geçti çok şükür .... hormonlar cekilmeye başladı artık .Canim daha gunun bile dogmamis ki :) dogar merak etme icinde kalacak degil. Cocuklar dogsa dert, dogmasa baska dert :))
Tatlım ben 26 haziranda doğum yaptım normal erkek ismi Mert Alikızlar merhaba hepiniz hoşgeldiniz :) hamileliğini yeni öğrenenler, gelin beraber bekleyelim. belirtilerimizi sorunlarımızı paylaşalım beraber çözüm bulalım. stresimizden uzaklaşalım. Bebişlerimize aldığımız şeyleri, yaptığımız yapacağımız güzel fikirleri paylaşalım. hadi gelin. mesela bugün ilk defa midem bulandı benimMide bulantısının bu kadar mutlu edeceği hiç aklıma gelmezdi ilk klp atışları, ilk tekmeler hadi kötü şeyler paylaştıkça küçülür, güzel şeyler paylaştıkça büyür. bu süreci hep beraber yaşayalım
Taze anne ve bebişlerimiz
@beyazyalan & kaan32 24.05.2017
baldan_madam & çınar 33+5 16.06.2017
@hllmry & ece naz34+5 27.06.2017
@Ebudik &emir taha39+1 29.06.2017
@gulendam09 & simay39 30.06.2017
@ferishhh & özde36 01.07.2017
@ebruu05 & duru39+3 04.07.2017
@melegini_bekliyor & ayaz39+4 04.07.2017
@Madam_coco & azra39+5 06.07.2017
yaseminc & salim emre 40 07.07.2017
@kubra2553 & amine bera 08.07.2017
@sweetwitch01 & kumsal damla38+2 10.07.2017
elmol 38+6 17.07.2017
B bibikatun & göktürk36+6
Benim nişan 10 gün önce gelmişti çatı muayenesinden hemen sonra geldi. Suyumu doğumdan bir saat önce ebe patlattı. Sabahtan başlayan biraz şiddetli ve sürekli op lan bel ağrısı vardı daha sonra daha da şiddetli ama belli aralıklarla girip çıkan sancı olunca gittim Dr aCanim masallah gozun aydin :) suyun ya da nisanin gelmeden sadece bel agrisiyla mi doktora gittin peki? Benim belim ara ara agriyor ama bi duzene girmedi anlayamiyorum dogum sancisi mi degil mi :/
Yok cnm bi sikintin yoksa neden sezeryani dusunesinki . Insallah hayirlisiyla gelir kuzucuk .bosver sen kendini ve oglunu dusun . Annenlerde sabirli olsunlar biraz artik yapcak bisey yokAynen canim ya daha tik yok 34. haftadan beri 2 cm acilmayla duruyorum ilerlemiyo :/ aileler de erkenden geldi erken dogum riskinden dolayi, simdi de her an dogum olursa diye gidemiyolar iyice bunaldim, onlar da bunaldi dogurayim diye gozumun icine bakiyolar, bugun dogurcak gibi hissediyo musun diyolar her gun. Yuruyus de yapiyorum ama cok zor oluyo hem sicak hem agirlik dayak yemise dönüyorum her yerim agriyo.
Bazen diyorum gidip sezaryen gunu mu alsam ama sirf herkes bunaldi diye niye oglumun normal dogma sansini elinden alayim diyorum. Oyle karisik duygulardayim. Son gunler hic gecmiyomus
Insallah cnm cok sukur aklimdaydin hep .rabbim sifa versin insallahSıtma tutması ateşim geçti canım. Sertliği de çok az kaldı. Yarın da diğer dozu alırsam sanırım tamamen geçecek inşallah..
Bizimkide sik sik yapiyor cnm bence normal genelde her bezinde kaka oluyor 7.8 kezKızlar bebeklerinizin tuvalet sıklığı nasıl. Benim oğlan her emzirmede kakasini yapıyor. Normal bisey mi anlamadım. Yoksa sütüm yaramıyor da hemen mi çıkarıyor
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün darısı başımızaCanim Urasimiz dunyaya geldi cok sukr.ama acilmam cok yavas oldu o yuzden cok kivrandim bugun.yaklasik 16 saat sancidan sonra epudral aldim 6 cm ken 9 cm cikiverdi acilma.zaten dogumda 15 dk icinde oldu bikac dikisim var ama hic anlamadim onlari. urasta iki gundur sancidan etkilenmistir diye oksijen verip getiricez dediler bekliyoruz simdilik. 2700 gr dogdu pek minik:) ama doktorumu cok takdid ettim cok ugrasti benimle iki gundur.normal istiyorum demistim sonuna kadar normali savundu sezeryana izin vermedi.
Masallah canim. Gozunuz aydin. Hayirli olsun bebegin :)Merhaba kızlar bende 16 temmuzda doğum yaptım normal doğum oldu. Öğleden sonra 4 gibi belimde ağrı başladı duşa girdim sonra hastaneye gittik giderken artık sancılar 5 dk bir geliyordu ama şiddetli değildi. 7 saatlik sqndan sonra gece 12.03 te kavuştuk oğlumla doğum anını kesiyi dikişleri hissetmedim bile sancılar biraz zordu özellikle son bir saat ama doğduğu an herşey bitiyor şimdi dikişler çok hafiften ağrıyor. Normal doğumu tavsiye ederim. Bebeğimi rahatlıkla emzirebiliyorum iliglenebiliyorum onunla
GeCen oğlunu aramış ben ayin 1 de gelirim demiş bende kızdım seni niye arıyorlar aranması gereken kişi benim insan bi sorar nasılsın diye Allahtan annem var çok yakın oturmasakta yetiyor bana köye gitti oda yeni gitmeden geldi doğum temizligimi etti Sağolsun kadın dogumuma kadar gelicek ins aman ne bilim kızlar sinirlerim çok bozuk
Canım bir de hafta gün yazarsan sevinirimTatlım ben 26 haziranda doğum yaptım normal erkek ismi Mert Ali
Gozunuz aydin. Hayirli olsun canim. Allah anali babali buyutsun.Kızlar kavuştuk prensesimle 38+6 da 17.07.2017 2960 gr ❤
Selâmün aleykum kızlar dogurmadan larda bende varım bizim daha günümüz var tabi Sezeryan olcagimiz için tahmini doktor 5 ile 10 ağustos arası çocuğun gelişimine göre alırız dedi ama günler hiç gecmiyor ya iyice bunaldim uykusuzluktan üstumdeki bu ağırlıkta bel ağrısından bide kızım da var r yaşında artık ona bile doğru dürüst yeetmiyorum sinirlerim tavan yapiyor kendimi suclu hissediyorum çocuk dışarı çıkmak parka gitmek istiyor benim yüzümden evde kaldı eşim desen odun teki o bile benim gözümün içine bakıyor evin her işi bana bakiyor bide doğuma 2 3 gün kala kV gelicek oda ayrı bi dert o kadar zor bi hamilelik geçirdim ki başta nerdeyse 3 ay annem baktı bize bi telefonla arayip sorduğu yok kV ama doguma gelcem diye tutturmus sinir oldum ben bu kadar zorluğu atlatirken yanımda yoksun resmen torun sevmeye geliyor bide normal bi insan olsa gam yemicem ins büyük kızımın psikolojisini bozmaz ay ya çok doluyum suan Ağlıyorum inanin şu saat olmuş ben daha yataktan kalkamadim midem bulanıyor çocuk beni bekliyor kahvaltı için ins şu günler biran önce gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?