temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar hastaneden çıkarırken bebeklerimizin nasıl tasidiniz
Bebek arabasını götürdüm ben canım. Ama benim puset bebek arabadı tek parça o yüzden. Sen puset de götürebilirsin. Ama bence kemeri olan birşey götür. Biraz karmaşa oluyor çıkarken. Bir de babasından başkasına taşıtma bence. Nolur ne olmaz. Bana bebek arabasına koydurmadılar. Bebeğin orda rahat olduğuna ikna edemedim. Sonuçta kucakta çıktı. Eşim eşyaları almıştı bebeği ben aldım kucağıma ameliyat dikiş falan umrumda olmadı :)

Kızlar tek kullanımlık alt açmalardan alıcam internetten 10x6lı olan var eşim de 60tane çok naptın drdi kaçlı almak iyi olur sizce
Kullanır canım. Biz bazen günde iki tane kullanıyoruz bazen 3-4 gün gidiyor. Hiç belli olmuyor. Oğlum altını açınca çiş yapmaya bayıldığı için çok tüketiyoruz. :)
Annem 10lu alkış ağız bezi de ben yeter dşye almadım ama kaç tane yeter ki? Günde kaç tane kullanılır
Ağız bezi çok aldım ben. On tane kesinlikle yetmez. Zaten günde beş tane falan gidiyor çok kusmasa bile. Bir de her mamadan sonra kusarsa sen bi kırk tane koy kenara :) bende elli tame dalan var ancak yetişiyor. İki günde bir çamaşır yıkanıyor. Onların ütülenmesi de 1-2 gün sürüyor. Ancak yetiyor. Al mutlaka derim ben.

İyi olmana çok sevindim canım :) tamamen geçer inşallah en kısa zamanda :)
Bizimki de aynısını yaptı geçen gün yapıştı saçlara hem ağlıyor hem çekiyor me yapacağımı şaşırdım öyle de sıkmış ki bıraktıramadım

Canim daha gunun bile dogmamis ki :) dogar merak etme icinde kalacak degil. Cocuklar dogsa dert, dogmasa baska dert :))
Canım doğum yaptim 1 hafta önce çıkınca rahatlama geliyor hep bir baskı vardı midemde nefes alamıyordum sinirliydim sürekli şimdi geçti çok şükür .... hormonlar cekilmeye başladı artık .

Tatlım ben 26 haziranda doğum yaptım normal erkek ismi Mert Ali

Canim masallah gozun aydin :) suyun ya da nisanin gelmeden sadece bel agrisiyla mi doktora gittin peki? Benim belim ara ara agriyor ama bi duzene girmedi anlayamiyorum dogum sancisi mi degil mi :/
Benim nişan 10 gün önce gelmişti çatı muayenesinden hemen sonra geldi. Suyumu doğumdan bir saat önce ebe patlattı. Sabahtan başlayan biraz şiddetli ve sürekli op lan bel ağrısı vardı daha sonra daha da şiddetli ama belli aralıklarla girip çıkan sancı olunca gittim Dr a

Yok cnm bi sikintin yoksa neden sezeryani dusunesinki . Insallah hayirlisiyla gelir kuzucuk .bosver sen kendini ve oglunu dusun . Annenlerde sabirli olsunlar biraz artik yapcak bisey yok

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza

Masallah canim. Gozunuz aydin. Hayirli olsun bebegin :)
Allah

Canım kolay değil durumumuz bir de kaynana terörü aynısı bende de var.hep sabır diliyorum kendime inan ki .aylardır arayıp sormayan kadın çıkıp gelecek ya çok koyuyor bana da ..
Bize biz yetecez mecburuz canım. Allah kolaylık versin sana da ..Benim de çocuğum gözümün içine bakıyor yazık..onun hatırına kalkıp dolanıyorum çoğu zaman seni çok iyi anlıyorum .bu günler de geçecek elbet hayırlısıyla..

Ah kuzum benim... Artik sona yaklaştıkça iyice bunalıma girdik sağ salim gelselerde su karamsar ruh halinden kurtulsak... Valla KV konusunda yapilacak tek şey lohusaligi kullanıp içinde kalan ne var ne yoksa saymak olabildiğine nazlanmak sonrada iste bunlar hep hormonlardan deyip rahatlamak.. Ayni öküz eş kişisinden bendede var hayatım gram faydası olmadığı gibi bana is çıkartıp duruyor boyuna.. Bide sende çocuk var hepten cinnetliksindir.. Allak kolaylık versin bacım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…