temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

fly0513 canım sen de ilk mesajdaki bilgilerini yazarsan sizi de ekleyim listeye :)

Arkadaşlar unuttuğum atladığım kimse varsa bilgilerini yazıp beni etiketleyebilir mi ekleyim listeye?

fly0513 canım sen de ilk mesajdaki bilgilerini yazarsan sizi de ekleyim listeye :)

Arkadaşlar unuttuğum atladığım kimse varsa bilgilerini yazıp beni etiketleyebilir mi ekleyim listeye?

Bir gün bende girecegim o listeye... İnşallah...

Doktor kontrolünden çıktım, bütün sancılarım yalanmış yineoğlum dalga geçiyo sanırım bizimleama şükür 3400gr olmuş, açıklık varmı diye baktı ilk defa alttan Canımdan can gitti ne gıcık bişiymiş ,ama sanırım alışmamız lazım bunaartık herhafta kontrol,bi doğsalardı artık çok sabırsızız

Amin canım :)) ayyy çok fenalar yaa çekeceğimiz var valla :)) kendi saçlarından ne istiyorsun çocuuuumm diyorum alemler yaa..

Maşallah canım hayırlı evlat olsun inşallah
Sana da çok geçmiş olsun
İsim neydi canım?

Gozunuz aydin. Hayirli olsun canim. Allah anali babali buyutsun.

Canım tebrikler Allah analı babalı büyütsün

elmol canım tebrik ediyorum çok sevindim kavuştun miniğine darısı bizlerin başına

elmol gözün aydın canım sağlıkla büyüsün bebiş:))

elmol canım gözünüz aydın, hayrlı bi evlat olur sağlıkla büyütürsünüz inşallah
Çok sağolun kızlar ismimiz Alya ❤

Göğüs ucu silikonu kullananlara diyecegim var kızlar. Doktorum bana da aldirmisti şimdiye kadar da kullandım hep ama her emzirme sırası sinirinden cildiriyodu çocuk tekme atiyor elleriyle göğsümu itiyor bir türlü almak istemiyordu o silikonu. En sonunda yorgun düşüp mecbur alıyordu. 2 gün önce eliyle silikona vurdu düşürdü bende normal deneyeyim dedim hemen aldı ağzına göğsümu. Sanırım o silikonlar göğüs ucunu da cikarmaya yardimci oluyor. 2 gündür silikonsuz emiyor bu sefer de göğüs ucum acimaya başladı halbuki lansinoh da kullanıyordum. Var mı çözümü olan napicam bilmiyorum şu an

İnş gecicek bende diyorum benim zor günlerim bunlar doğumdan sonrası kolay zaten eşime doğum izni vericekler 5 gün annem de gelicek yanıma onlar yeter bana ama işte gelme de diyemiyorum gelip ancak laf söyleyip bide benden is beklicek ben çocuğun yanında dururum sen işini yap dicek bide öyle bi huyu var ki çocuk sallmayi çok sever çocuğu sallamaya alistircak ne kadar yapma etme desem de laf dinlemez sinir kupu edicek beni

Öyle doluyum ki bu konularda geçen sağlık ocağına gittik sabah aç karnına gelin dediler kan verdim dönüşte kaç sefer yolda oturdum dinlendim okadar kötüydum yani eve geldik biraz uzanayim dinleneyim dedim bana gelmiş diyor ki kahvaltı hazirlamicakmisin öyle sinirlendim ki ağzıma geleni saydim ben de insan biraz vicdan olur dedim halimi görüyorsun ağlamaya başladım öyle uyuya kalmışım 1 saat sonra uyandırdı beni vicdan etmiş kahvaltı hazırlamış illa söylemek üzülmek ağlamak lazım bişeyler yapmaları icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…