temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar 2 3 gundur sol kaburgam cok agriyor hapsuramiyorum bile. Nefes alip verirken batiyor. Bebegim de orda degil aslinda baya asagilarda gobegimin cevresinde. Sebebi ne olabilir acaba?

Canim sikma canini erkeklerin geneli odun zaten, ince olanlari tenzih ediyorum :)
Benimki de soylemeden bisey yapmaz, soyleyince de tek seferde yapmaz bi kac kere ust uste soylemek gerekir. O yuzden ben de beklentilerimi ona gore ayarlamaya calisiyorum. Ne istiyosan soyliceksin ve hizmet beklememeleri gerektigini anlicaklar. Cocugunla da esin ilgilensin bu surecte baba olmak kolay degil. Hayat musterek.
Mesela biz normalde ikimiz de calistigimiz halde yemekleri hep ben hazirliyodum hamileyken bile, son haftalar erken dogum riski olunca biraktim. Simdi de annem ve kv var diye biseye dokunmuyorum. Esim bu süreçte 7 kilo verdi cunku kimse ben gibi yemegi tabagina koyup ye demiyo. Ben bebek gibi bakiyodum ona yemegi meyvesi cerezi falan. Icimden geliyodu aslinda ama baktim kendi annesi bile oyle yapmiyo. Dogumdan sonra ben de bu duzende devam edicem artik. Ha o bana yaparsa belki ben de devam ederim ama icimden gelse bile o bana nasil davraniyosa ben de oyle yapicam. Sonradan sanki benim gorevimmis gibi gormeye basliyo çünkü. Ah bu erkekler cok garip valla :)

Kizlar 2 3 gundur sol kaburgam cok agriyor hapsuramiyorum bile. Nefes alip verirken batiyor. Bebegim de orda degil aslinda baya asagilarda gobegimin cevresinde. Sebebi ne olabilir acaba?
O kaburga ağrıları bende hep var bu yüzden uyuyamiyorum bile çocuk baskı yapıyor yada karnımız galiba bide benim ağrılarıma sirt da eklendi çok kötüyüm ya dogurunca bunların hepsi gecicek ins bi o evreye gelebilsek yeter

Benim adam da öyle Biliyormusun ben alistirdim onu anlıyorum ben de o çalışıyor diye herseyini o demeden yaparım nari bile o eve gelmeden ayiklardim gelince yemekten sonra beklemesin rahat etsin diye çocukla da eh iste biraz ilgilenir oda ben dediğim kadariyla ben demesem onu da yapmaz bazen kiziyorum bu çocuğu ben tek başıma mi yaptım diye

Camis iste ne bekliyoruz ki alismamislar kimse onlara hamile hanima yardım etmesi gerektiğini ogretmemis demek ki... O öğretmeyen kisiler kendileride bilmiyor heralde gerçi yeni doğum yapmış kadından is beklediklerine göre... aynısı bendede var canım tıpatıp aynı sabaha kadar uyumamisim kivranmisim sabah benden kahvaltı bekler.. Benimki ne kadar cemkirsemde kussemse hayatta hazirlamaz yardim bile etmez cikar gider yememeyi tercih eder o kadar yontulmadi daha sanırım oda olacak ama bigün inşallah inaniyorum..

Tamamen yetiştirmekten kaynaklı bunlar canım ben kv bi civi bile caktirmamis oğullarına o kadar ev islerinden bu haberler yani ben benim ki ne biseyler öğretip yaptırdığım zaman da benim kv zoruna gidiyor erkek adam üstüne gitmemek lazım falan diye hemen oğlunu savunmaya geçer sanki oğluna kotu bişey ettiriyorum o çalışıyor diye hersey onun ayağına gelmeli kv göre sanki ben evde yan gelip yatiyorum

Al birini vur ötekine benim esimde öyleydi yine işleri bana bırakıyordu gün yaklaştıkça biraz geriledi senelik izne ayrılacak bu hafta sonu ağrılarım çok artı acile götüreyim diyor sonrada bişey çıkmayınca söylene söylene geliyor gidiyimmi duramıyorum belim kasiklarim her yerim agriyo birde iki gündür hareketleri yavaş normalmiki

Valla kızlar Allah yardımcınız olsun hayırlı eş huzurun başlangıcıdır❤ hersey yoluna girer umursamaz tavırları son bulur insallah. Herşeyden önce empati kurmak merhametli olmak gerek sanki. Elbette eşleriniz cok iyilerdir ama bu konularda sıkıntılı işte..
Galiba ne kadar şükür etsem azdır. Sürekli dilimde zaten Allah razi olsun senden derim.. Sizin bu yazdıklarınızı eşim okusa bak ne kocalar var der
Aslında hormonlardan dolayı da abartıyo olabiliriz. En ufak biseyde ağlıyorum ki cok hassastir esim cok dikkat eder sağolsun. Canim kocam sevesim geldi birden
Allah huzurlu evlilikler nasip etsin evlatlarimizla eslerimizle kizlar. Herşey yoluna girer insallah.

Canim benim ki de normal de iyidir ama çevre etkenler bide ben yeni yeni farkına varıyorum bazı şeyleri ben alistirmisim benim kinde en büyük etken annesi malesef onun icin kendi evladın dan kıymetlisi yoktur hiç demiyor bunu da bi anne doğurdu diye varsa yoksa kendi cocuklari

Hayırlısıyla bir doğursak bugün de bitti resmen gün sayıp ıvır zıvır saçma sapan şeylerle vakit geçirmeye çalışıyorum ve artık sanırım bu yapılacak listesinden de sıkıldım :/ böyle bırakasım geliyor sürekli o bitmek bilmeyen listede bişeyler çıkıyor ıyyyy

Kaynim evli olaydı eltim sen misin yoksam kız derdim.. Ayni kişi tarafından yetiştirilmiş gibimler hee... Bana sürekli babası da yapmazdi yapmaz o yapmaz erkek o diyor ifrit oluyorum yapmaz dicegine yap o senin karin desen nolur ha nolur.. Ay valla ister yapsın ister yapmasın ben yapamicam ay of çok kötüyüm deyince eli mahkum yapacak isleri.. Diyorum ya lohusaligimi dibine kadar kullanicam azicikta ben gün yüzü görem

Ah canım o göğüs ucu acısı berbat bişeymiş.Doğum ameliyat acısı bi tarafa bu acı yüzünden bebeğimi kucağıma alamıyorum.İlk zamanlar daha kötüydü şümdi azcık daha toparladı ama geçmedi.Emzirmekten korkıyorum.Garmastan diye bi krem var canım onu kullan.İlk zamanlar zeytinyağı da sürmüştüm.

Peki sürüp kapatıyor musun daha çok açıyor o zaman. Ben kalkanlarin delikli olanlarini takiyorum hava alsin diye ama gene de geçmedi. Bir yandan seviniyorum kendi isteği ile silikonu bıraktı diye bir yandan canım çok yanıyor

Dediklerine katılıyorum canım. Benim de eşim o kadar anlayışlı ve yardımcıdir ki her şeyde. Bende becerikli bile olduğunu düşünüyorum. Ama son zamanlarda çok tartışma yaşadık ve oturup düşünüyorum da şimdi her şey sadece benim kıskançlık krizlerimden. Yani önceden de böyle sorunlar oluyordu ama lohusalikta sanırım evin durumu yeni hayata alışma eşim her yere bensiz giderken benim evde bunalmam daha çok etki etti.

Afedersin ama o nasil bir terbiyesizliktir ya kahvalti hzirlamiycakmismismisin, cok acikmissa kendi hazirlasinda yesin, vallahi ben esimdende kayinvalidemden de ailemden yan da cok sansliyim sukurler olsun ki,hepsi gozumun icine bakiyor biseye ihtiyacim var mi diye, sadece hamilelikte degil normalde bile mutfaga girmesem yemek yok mu demez hayatta,rabbim herkesin yardimcisi olsun,insallah evlatlarimiz her konuda ugurlu gelir insallah hepimizeee

Her sey alistirmaktan dolayi oluyor canim valla, senin boyle ince dusundugunun farkinda bile degildir belki. Biz onlarin hayatlarini ne kadar cok kolaylastirsak onlar o kadar tembel olucak. O yuzden herkes uzerine duseni yapmali bence :)
Ben de ogluma her isi ogreticem oyle uzaktan bakmasin kendi kendine yetebilsin. Ha benim esimin de elinden her is gelir aslinda ama simdi bi yapan olunca yapmiyo iste. Iş bizde bitiyo yine, egitcez insallah bu kocalari :))

Bana son ayda alttan test yapmışlrdı bi enfeksiyon varsa doğum anında antibiyotik vercklerdi ama negatif çıkmıştı. Testn adı grup b testiyd galiba. Öyle bişey yapılmadı mı hiç? Yani detaylarını bilmiyrm ama doktorun bunu önemsememiş olabilir mi? Bu o zman onun suçu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…