- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #21.701
:) benimde öyleydi o zamn çok acımıyordu. Şimdi uyanmak üzere nasıl emzircem diye düşünüyorum çnkü baya acıyorrr:) hatta gece o acıyı çekemedm slikonla verdim. Bide ara ara bazen alamıyor nadir öyle veryrm. Gerçektn kolaylaştırdı ve acıyı geç vakte ertelemiş olduk böylece:) bende lansinoh sürüyorum ama günde 1 yada 2 anca hep atlıyorum. Bide bişey değdikçe acıyo o yüzden kalkan sipariş ettim onu bekliyorum.Göğüs ucu silikonu kullananlara diyecegim var kızlar. Doktorum bana da aldirmisti şimdiye kadar da kullandım hep ama her emzirme sırası sinirinden cildiriyodu çocuk tekme atiyor elleriyle göğsümu itiyor bir türlü almak istemiyordu o silikonu. En sonunda yorgun düşüp mecbur alıyordu. 2 gün önce eliyle silikona vurdu düşürdü bende normal deneyeyim dedim hemen aldı ağzına göğsümu. Sanırım o silikonlar göğüs ucunu da cikarmaya yardimci oluyor. 2 gündür silikonsuz emiyor bu sefer de göğüs ucum acimaya başladı halbuki lansinoh da kullanıyordum. Var mı çözümü olan napicam bilmiyorum şu an
Ben de kremi sürüp kalkan kapatıyorum canım.Bu kalkanlar hayatımı kurtardı diyebilirim.Silikon uçlarından bebeğim sütü yeterince çekemiyodu. Onun için Acıya katlanıp emziricem.Kimisininki bi süre sonra geçiyomuş inş bizimki de geçe.Bir de bazen göğsümün kendisi de acıyor sanki damarlar ağrıyor sende de oluyor muPeki sürüp kapatıyor musun daha çok açıyor o zaman. Ben kalkanlarin delikli olanlarini takiyorum hava alsin diye ama gene de geçmedi. Bir yandan seviniyorum kendi isteği ile silikonu bıraktı diye bir yandan canım çok yanıyor
Benim daha yeni basladi ama gercekten cok kotuymus hic gecmiyo araliksiz aciyo :/ aci icinde kivraniyoruz valla insallah sag salim dogururuz da gecer bugunler. Gerci o zamanda dikis acisi falan eklenicek sanirim. Agrisiz sizisiz gunlere kavusuruz en kisa zamanda insallahO kaburga ağrıları bende hep var bu yüzden uyuyamiyorum bile çocuk baskı yapıyor yada karnımız galiba bide benim ağrılarıma sirt da eklendi çok kötüyüm ya dogurunca bunların hepsi gecicek ins bi o evreye gelebilsek yeter
Dikiş acısı okadar uzun sürmuyor canım sadece ilk hafta yataktan kalkarken tek kalkamiyorsun sırt üstü yattigin zaman okadar sezeryani kolay atlatmanın tek yolu ameliyat oldum diyip yatimican elinden geldiği kadariyla hareket etmek evet ilk bi kac gun zor ama ne kadar çok hareket edersen okadar tez atıyorsun üstündeki ameliyat psikolojisini bide evlat bambaşka bişey dünya ya gelince daha iyi anliyorsunBenim daha yeni basladi ama gercekten cok kotuymus hic gecmiyo araliksiz aciyo :/ aci icinde kivraniyoruz valla insallah sag salim dogururuz da gecer bugunler. Gerci o zamanda dikis acisi falan eklenicek sanirim. Agrisiz sizisiz gunlere kavusuruz en kisa zamanda insallah
İnşallah bizimki de büyümüştür. Az önce doktor ve ebemin instagramdan paylaşımlarına baktım 4710 gramlık bebeği normal doğurtmuşlarTekrar 2 hafta sonra ultrason da söyledi doktor. Gelişmi durmuş demişti ama ilerlemiş çok şükür. Usgye göre 50. Gram az doğdu
Amin
Kıııızzz her bi yerlerimi yemiş hainlerBen de tum gece uykusuzdum simdi yeni uyandim ilk defa bu kadar cok uyumusum :) ay sivri cok fena dikkat et canim mikrop falan kapma Allah korusun.
Ayyy yaşasınKızlar kavuştuk prensesimle 38+6 da 17.07.2017 2960 gr ❤
Gözünaydın canım:) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah:)İyi geceler arkadaşlar 11.07.2017 de tam gününde doğum yaptım. Normal doğum yaptım son 2 saat çok zordu ağrıdan elim ayağım boşaldı Allahım herkese kolaylık versin sabır versin anne olmak çok zormuş Rabbim herkese nasip etsin ❤
Kendi sütünden sür mutlaka canım bir de tecrübeli birinden teknik anlamda yardım al bence. Doğru emzirilmeyince yara oluyormuş çok şükür ki bebeğin seni istemiş çok şanslısın maaşallah kuzunaGöğüs ucu silikonu kullananlara diyecegim var kızlar. Doktorum bana da aldirmisti şimdiye kadar da kullandım hep ama her emzirme sırası sinirinden cildiriyodu çocuk tekme atiyor elleriyle göğsümu itiyor bir türlü almak istemiyordu o silikonu. En sonunda yorgun düşüp mecbur alıyordu. 2 gün önce eliyle silikona vurdu düşürdü bende normal deneyeyim dedim hemen aldı ağzına göğsümu. Sanırım o silikonlar göğüs ucunu da cikarmaya yardimci oluyor. 2 gündür silikonsuz emiyor bu sefer de göğüs ucum acimaya başladı halbuki lansinoh da kullanıyordum. Var mı çözümü olan napicam bilmiyorum şu an
Ceryanda mı kaldın canım? Havalar çok sıcak diye her yeri açıyoruz ama dikkat et yine de. Üstüne bişey almadan uyuma. Belki de bebişinin popişi sıkıştırıyordur annesiKizlar 2 3 gundur sol kaburgam cok agriyor hapsuramiyorum bile. Nefes alip verirken batiyor. Bebegim de orda degil aslinda baya asagilarda gobegimin cevresinde. Sebebi ne olabilir acaba?
Canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsinİyi geceler arkadaşlar 11.07.2017 de tam gününde doğum yaptım. Normal doğum yaptım son 2 saat çok zordu ağrıdan elim ayağım boşaldı Allahım herkese kolaylık versin sabır versin anne olmak çok zormuş Rabbim herkese nasip etsin ❤
Canım kalkanı ben doğumdan beri kullanıyorum ve çok memnunum. Gece yatarken ped koyuyorum. Günde kaç kere sürmek lazım acaba kremi. Kalkan kullanmama rağmen bugün uçlar buzusuyo yaniyo bi garip acılar:) benimde öyleydi o zamn çok acımıyordu. Şimdi uyanmak üzere nasıl emzircem diye düşünüyorum çnkü baya acıyorrr:) hatta gece o acıyı çekemedm slikonla verdim. Bide ara ara bazen alamıyor nadir öyle veryrm. Gerçektn kolaylaştırdı ve acıyı geç vakte ertelemiş olduk böylece:) bende lansinoh sürüyorum ama günde 1 yada 2 anca hep atlıyorum. Bide bişey değdikçe acıyo o yüzden kalkan sipariş ettim onu bekliyorum.
Evet canım böyle birden iğne saplantisi gibi oluyor bazenBen de kremi sürüp kalkan kapatıyorum canım.Bu kalkanlar hayatımı kurtardı diyebilirim.Silikon uçlarından bebeğim sütü yeterince çekemiyodu. Onun için Acıya katlanıp emziricem.Kimisininki bi süre sonra geçiyomuş inş bizimki de geçe.Bir de bazen göğsümün kendisi de acıyor sanki damarlar ağrıyor sende de oluyor mu
Kahverengi yeri komple ağzına vermeye çalışıyorum emzirirken canım acimiyor aslında. Ama bir iki gün dikkat etmedim diye yara oldu sanırım o yüzden şimdi dikkat etsem de açıyor başta çekerken. Inşallah geçer ya. Sütü sürmeyi denicem canım sağolKendi sütünden sür mutlaka canım bir de tecrübeli birinden teknik anlamda yardım al bence. Doğru emzirilmeyince yara oluyormuş çok şükür ki bebeğin seni istemiş çok şanslısın maaşallah kuzuna
Bende siparisi verdim bugn gelir artik insaAllah. Kremi de her emzirme sonrasi diye biliyrm sanki ama insan kendine zor vakit ayiriyo. Emzirdkten sonra kapatinca unutuyorum:)Canım kalkanı ben doğumdan beri kullanıyorum ve çok memnunum. Gece yatarken ped koyuyorum. Günde kaç kere sürmek lazım acaba kremi. Kalkan kullanmama rağmen bugün uçlar buzusuyo yaniyo bi garip acılar
Gecmis olsun kuzum ya o kasinti da cok fena neyse ki havalar sicak da soguk dusla rahatlarsin. Ankarada sivrisinek oluyo muydu ya bana hic denk gelmedi. Havalar isindikca mi ortaya ciktilar nedir :)Kıııızzz her bi yerlerimi yemiş hainlerkaşınmamak için zor tutuyorum kendimi Allah dan duş var hem serinliyorum hem de kaşıntılara iyi geliyor yazık eşimi de yemişler ama beni mahvetmiş
Cam açık ustum yari açık uyuyorum genelde ama ondan mi ki bilemedim. Bi de sadece sol tarafimin olmasi ilginc. Daha cok dikkat edeyim bari. Poposu da solda aslinda hep o da olabilir :) cocugum tamamen sola yerlesmis durumda sag tarafim bombos, ikiz olsalar rahat sigacaklarmisCeryanda mı kaldın canım? Havalar çok sıcak diye her yeri açıyoruz ama dikkat et yine de. Üstüne bişey almadan uyuma. Belki de bebişinin popişi sıkıştırıyordur annesikontrolün çarşamba mıydı?
Bende öyle canım:)Bende siparisi verdim bugn gelir artik insaAllah. Kremi de her emzirme sonrasi diye biliyrm sanki ama insan kendine zor vakit ayiriyo. Emzirdkten sonra kapatinca unutuyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?