temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Hanimlar gobek bagi ne zamn dusecek ya? Nette 1 ile 3 hafta arasi yaziyor dr ortalama 2 hafta dedi. Dussede rahat etsem.:) insan tedirgin oluyor. Gerci daha 9 gunluk, ben mi acele ediyorum bilemedm
Benim oğlum 8. Günde düşürdü canım. Inan insan çok rahatlıyor inşallah düşürür en kısa zamanda :)

Hanimlar gobek bagi ne zamn dusecek ya? Nette 1 ile 3 hafta arasi yaziyor dr ortalama 2 hafta dedi. Dussede rahat etsem.:) insan tedirgin oluyor. Gerci daha 9 gunluk, ben mi acele ediyorum bilemedm
Bizim ki 8. Gün düştü canım. Dr da 4-6 gün demişti. 2-3 hafta çok geldi bans. İlk defa duyuyorum. Kurumaya başladı mı? Bence bugün yarın düşer canım. Düşünce de 2 gün merhem sürdürdü bize dr. Umarım bir an önce düşer de rahat edersin

Slm kızlar bebeğim saat 17.07.2017 de 14:25 te dünya ya geldi. 38+3 te , 3 kilo 80 gram doğdu. İsmi Batu genel anestezi yaptılar hafif ağrım var bir kaç kere yürüdüm artık kendi başıma wc oturup kalkabiliyorum Darısı tüm Doğum yapmayan arkaşdaşlara inşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

İnşaAllah. Kardeşimnde geç düşmüştü. Ama 3 haftayı geçmesi sıkıntılı tabi. Dr ortalama 2 hafta dedi. Bakalım dört gözle bekliyorum. Kuru tutulması gerektiği için sadece ıslak havlu yada bezle vücudunu silebilyrm. Kesnlkle ıslatma dedi. Kurumaya başladı sayılır.

Canim oglum 14. Gun dusurmustu. Kizim ise 10. Gun. Ben gobek bagi dusune kadar nemli bezle vucudunu silmistim cunku isilik oluyorlardi. Gobek bolgesini islatma ama

Canim oglum 14. Gun dusurmustu. Kizim ise 10. Gun. Ben gobek bagi dusune kadar nemli bezle vucudunu silmistim cunku isilik oluyorlardi. Gobek bolgesini islatma ama
Aynen bizimde dr öyle dedi işte:) ama bezle sevmiyo baya ağlıyo:) başını yıkadıklarında ağlamadı bende suyu seviyor umuduyla bian önce o günü bekliyorum. Düşer inşaAllah bugn yarın

Aynen bizimde dr öyle dedi işte:) ama bezle sevmiyo baya ağlıyo:) başını yıkadıklarında ağlamadı bende suyu seviyor umuduyla bian önce o günü bekliyorum. Düşer inşaAllah bugn yarın
Canim aglamasi normal. Bebegi vucut sicakligindan daha soguk birsey ile siliyorsun. Bende olsam aglarimm:))

Merhaba anneler.

38+6 günlük hamileyim dün doktora gittim ve suyumun sınırda olduğunu söyledi, daha öncede göbek çevresi geriden geliyor demişti. Çarşamba gününe yani yarına tekrar randevu verdi su dahada azalmışsa hemen doğum için yatırırım dedi. Suni sancı ya da sezeryan sen karar verirsin dedi. Bebeğim çok hareketli ama sancım yok , doğal doğum istiyorum böyle birsey başına gelen var mı? Allah sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin.

Cnm bence baska bir doktora daha kontrol ettir.suni sanciyla normal dogumuda deneyebilirsin

Kvlerin gölbaşındaki evlerinde kalmıştık orda bahçede yemişler sanırım Hava güzel diye içeriye girmemiştim kızın drajelerini hazırlamaya dalınca bişey farketmedim. Ankaranın şehir merkezinde hakikaten sinek yok çok şükür
Popişini yerim ben o yaramazın bizimkinden dünden beri ses yok gece karpuz yedim tepki versin diye bırnalde karpuz yeyince delirir bu kez azıcık döndü o kadar bugün de ses yok dahaeşim de istanbul a gitti inşallah bugün doğurmam

Günaydın hatunlar. Şafak 9 ❤ çok heyecanlıyım. Vakit gecmiyo kendimi cok tuhaf hissediyorum. Özellikle ilk defa anne olacaklar çok tuhaflardir eminim :)
Anne mi olucam ben? Karnımda bebek mi var? 9 gün sonra artik yanimda mi olacak? Rabbim kısmet ederse artık 3 kisi mi olucaz ❤ ayy devrelerim yandı galiba ben de ameliyattan çıkıp gözümü açınca "hayatım telefonumu ver kızlara yazıcam" demeyi bekliyorum
Allah hepimize kısmet etsin hayırla saglikla kizlar yaa. Hep birbirimize guzel haberler veririz insallah ❤

Kızlarr günaydın bugun dokuz gibi sezeryan olacagım, inşallah sorunsuz bitiririz..cookheyecanlıyım... Sevgilerr dualarınızı eksik etmeyin...
ooo gözünüz aydın kızlar.saglıcakla büyütün bebişlerinizi

yarında benimrandevum var bakalım doktor nediyecek

Kızlar tünaydın, ya dün ağrı sancı çeken ben değildim sanki, bugün hamile gibi hissetmiyorum bile kendimi bir enerji bir enerji ölmeden önce öyle olurmuş ya bende acaba doğurmadan önce böylemi oldum diye kendime teselli veriyorum bi umutzaten ben uyurken eve güvercin girmiş bütün evi dolaşmış ve balkondan geri gitmiş, çıldırdım her yer kuş pisliğibana temizlik yolları ,hadi bakalım herkes doğursun artık bugünlük duam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…