temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kiz doğum öncesi gelirmiş o enerji boşa harcama diyorlar hep doğumda lazim olcek çok yorma kendini.. Hatta doktorlar hep yakınıyor bu durumdan doğum enerjilerini temizliğe harcayıp geliyor hamileler doğumda çok yoruluyolar diyorlar..
Nasıl girmiş o güvercin öyle yalniz ya kıçı buzusesice her yeri batırmıştır simdik onun yüzünden yorcan simdi kendini..

Ay ben öyle sallamıştım fikri doğrumuymuş ozaman çok yormayım kendimiAllahın mucizesi buda demekki,o kuşu bi bulsam varya adım adım atmış imzasını evin heryerine, ozaman ben sadece kuş pisliğin temizlerim kalsın tüm ev, lazım olur belki enerjim

Doğum yapan arkadaşlar bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz klima açıyor musunuz çok sıcak evde bu halimle hiç duramıyorum terliyorum bebişleri nasıl yapcaklar bu sıcakta Antalya dayım ben çok sıcak merak ediyorum nasıl olcak diye

Adana'dayım canım ben. Buranın sıcakları da malum yani. Klima gece gündü açık. Gündüz 27 derecede gece ise 25 derecede çalıştırıyorum. Üzerine çıtçıtlı kolsuz body ve zıbın takımı giydiriyorum. Müslin battaniyeye sarıp pikesini örtüyorum. Elleri falan üşürse derece ona göre ayarlanıyor. Banyoyu yaptırıken klimayı kapatıp başka odada yaptırıyorum. O zaman şapka falan takıyorum bir de çorap giydiriyorum. Dışarı çıkarken doktora falan bi kolsuz body ve müslin battaniye yetiyor.

Hanimlar gobek bagi ne zamn dusecek ya? Nette 1 ile 3 hafta arasi yaziyor dr ortalama 2 hafta dedi. Dussede rahat etsem.:) insan tedirgin oluyor. Gerci daha 9 gunluk, ben mi acele ediyorum bilemedm

Düşer canım düşmezse doktora götürürsün. Her bebek farklı çünkü. Oğlum 5 günlükü kızım 6 günlük düştüğünde.

Bugünde dogurmuyormusum.. benim suratsız cadı kızım gelmiyor büzmüş suratını somurtuk somurtuk duruyor.. Alttan muayene oldum korkulcak bişi yokmuş yahu bende hakket aciycak filan diye bekledim bu muydu yani boşuna gerilmisim... Normal çok rahat dogurursun dedi bende çatır çatır dogururum dedim
Nst filan sokmadı benim doktor niye nstye sokmuyor beni yaa onada bakaydi iyidi herkesler giriyor benim niye yok.. Ama sonuç olarak bu adamın yanından ne zaman ciksam aklımda bir sürü soru işareti olmasına rağmen garip bi rahatlik oluyor beni gerçekten iyi olduğuma inandiriyor..

Teşekkür ederim canım klima burun tıkanıklığı yapar mı acaba diye açılacak mı açılmaz mi düşünüyordum ama açılmadan durulmuyor

elmol ayy maşallah canım yaa 2gun girmedim doğum olmus :) geçmiş olsun Rabbim anneli babalı büyütsün inşallah

fly0513 tatlım gözünaydın allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sana da çok geçmiş olsun bir an önce yanına gelir inşallah bebişin :) medikabilde mi yaptın doğumu?
Amin cnm sagol evet medıkabılde yaptım ve gercekten cok memnun kaldım hastanedende doktorumdanda. Iyı ugrastu bnmle:)

Benimkinin de hareketleri azaldi dondurma yiyince taklalar atardi simdi bi iki dönüyo o kadar dogmalari yakin mi acaba
Aman bugun olmasin senin, yarin kontrole gidince doguralim insallah hazir gitmisken doktor gozetimindeyken

Kizlaaar bugün çok çok daha iyiyim kızım süt gelmese de emiyo orda uyumayı seviyo emziği direk aldı biberonla mama vermeden önce emme süremiz var herşey şimdilik çok güzel süt gelince daha da güzel olacak taburcu olalım bu akşam evde bakicaz icabına inşallah cisli kakali geçti gecemiz çok şükür gaz sorunu hiç olmadı henüz
Bekleyen herkese nasip olsun inşallah herkese dua ettim kuvozdeki bebeklerimize sağlık bekleyen hamislere sağlıklı dogumlar diledim inşallah kabul olur

Ay benim de aklımda deli sorular..ilk bebek eylülde doğdu ama bu kadar sıcağa doğmadı. Hiç kısa kollu vs almadım ben .evde klima ile zibin yeter ama.disari çıkarsa ne yaparım diyordum. Yani disarda sadece kolsuz atlet mi giydirdin?
Akşamüstü dışarı çıkarsam ne giydiririm diye de düşündüm hep..o zman çıkıp kısa kollu vs alayım mı ben canım ne dersin? Mersin adana aynı yani yaniyorrrrr..

Teşekkür ederim canım klima burun tıkanıklığı yapar mı acaba diye açılacak mı açılmaz mi düşünüyordum ama açılmadan durulmuyor
Klima kullanımı esnasında hava nemlendirici kullanmakta fayda var canım. Yaz kış klima kullanınca biz bebek için hava nemlendirici almıştık iyi oluyor bebeğe. Burnu kurumuyor o zaman

Çok güzel olmuş canım. Hayırlı olsun .güzel günleri olsun Yüsra bebeğin..şansı bahtı açık olsun adıyla yaşasın inşallah..
Amin canim hepimizin evlatları hayırlı sağlıklı olsun Rabbim bir ömür boyu huzurlu olmalarıni nasip etsin Allahtan korkan bilinçli vicdanli merhametli vatan millete hayırlı insanlar olurlar Rabbim karşılarına hep doğru insanlar cikarsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…