- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #21.741
Benimde randevum yarin. 4 haftadir doktora gitmiyordum. Bakalim artik izmir deyim. Burada dogum yapicam nasipse.Benim de randevum yarın saatler gecmiyor vakit geçmiyor kendime iş bulmaktan bile sıkıldıminşallah yarın güzel haberler alalım kızlar
Kızlar tünaydın, ya dün ağrı sancı çeken ben değildim sanki, bugün hamile gibi hissetmiyorum bile kendimi bir enerji bir enerjiölmeden önce öyle olurmuş ya bende acaba doğurmadan önce böylemi oldum diye kendime teselli veriyorum bi umut zaten ben uyurken eve güvercin girmiş bütün evi dolaşmış ve balkondan geri gitmiş, çıldırdım her yer kuş pisliği bana temizlik yolları ,hadi bakalım herkes doğursun artık bugünlük duam
Ay ben öyle sallamıştım fikri doğrumuymuş ozaman çok yormayım kendimiKiz doğum öncesi gelirmiş o enerji boşa harcama diyorlar hep doğumda lazim olcek çok yorma kendini.. Hatta doktorlar hep yakınıyor bu durumdan doğum enerjilerini temizliğe harcayıp geliyor hamileler doğumda çok yoruluyolar diyorlar..
Nasıl girmiş o güvercin öyle yalniz ya kıçı buzusesice her yeri batırmıştır simdik onun yüzünden yorcan simdi kendini..
Doğum yapan arkadaşlar bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz klima açıyor musunuz çok sıcak evde bu halimle hiç duramıyorum terliyorum bebişleri nasıl yapcaklar bu sıcakta Antalya dayım ben çok sıcak merak ediyorum nasıl olcak diye
Hanimlar gobek bagi ne zamn dusecek ya? Nette 1 ile 3 hafta arasi yaziyor dr ortalama 2 hafta dedi. Dussede rahat etsem.:) insan tedirgin oluyor. Gerci daha 9 gunluk, ben mi acele ediyorum bilemedm
Teşekkür ederim canım klima burun tıkanıklığı yapar mı acaba diye açılacak mı açılmaz mi düşünüyordum ama açılmadan durulmuyorAdana'dayım canım ben. Buranın sıcakları da malum yani. Klima gece gündü açık. Gündüz 27 derecede gece ise 25 derecede çalıştırıyorum. Üzerine çıtçıtlı kolsuz body ve zıbın takımı giydiriyorum. Müslin battaniyeye sarıp pikesini örtüyorum. Elleri falan üşürse derece ona göre ayarlanıyor. Banyoyu yaptırıken klimayı kapatıp başka odada yaptırıyorum. O zaman şapka falan takıyorum bir de çorap giydiriyorum. Dışarı çıkarken doktora falan bi kolsuz body ve müslin battaniye yetiyor.
Amin cnm sagolfly0513 tatlım gözünaydın allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sana da çok geçmiş olsun bir an önce yanına gelir inşallah bebişin :) medikabilde mi yaptın doğumu?
Canım adet sancısı gibi başlıyor şiddetlenıyor tabi :) ama doğal sancı degıl sunı sancı can yakıyprGozun aydin canim Allah sag salim buyutmeyi nasip etsin darisi biz dogurmayanlarin basina :) sanci nasil biseymis peki neye benziyor :)
Benimkinin de hareketleri azaldi dondurma yiyince taklalar atardi simdi bi iki dönüyo o kadar dogmalari yakin mi acabaKvlerin gölbaşındaki evlerinde kalmıştık orda bahçede yemişler sanırım Hava güzel diye içeriye girmemiştim kızın drajelerini hazırlamaya dalınca bişey farketmedim. Ankaranın şehir merkezinde hakikaten sinek yok çok şükür
Popişini yerim ben o yaramazınbizimkinden dünden beri ses yok gece karpuz yedim tepki versin diye bırnalde karpuz yeyince delirir bu kez azıcık döndü o kadar bugün de ses yok daha eşim de istanbul a gitti inşallah bugün doğurmam
Bizim doktorumuz hiçbir şey surmeyin demişti canım. Sadece yikadiktan sonra çok iyi kurulayin dedi o kadarBizimkide daha dusmedi biraz sulu gibi cevreside doktor eczaneden alkol bazli sprey al sik dedi
Ay benim de aklımda deli sorular..ilk bebek eylülde doğdu ama bu kadar sıcağa doğmadı. Hiç kısa kollu vs almadım ben .evde klima ile zibin yeter ama.disari çıkarsa ne yaparım diyordum. Yani disarda sadece kolsuz atlet mi giydirdin?Adana'dayım canım ben. Buranın sıcakları da malum yani. Klima gece gündü açık. Gündüz 27 derecede gece ise 25 derecede çalıştırıyorum. Üzerine çıtçıtlı kolsuz body ve zıbın takımı giydiriyorum. Müslin battaniyeye sarıp pikesini örtüyorum. Elleri falan üşürse derece ona göre ayarlanıyor. Banyoyu yaptırıken klimayı kapatıp başka odada yaptırıyorum. O zaman şapka falan takıyorum bir de çorap giydiriyorum. Dışarı çıkarken doktora falan bi kolsuz body ve müslin battaniye yetiyor.
Klima kullanımı esnasında hava nemlendirici kullanmakta fayda var canım. Yaz kış klima kullanınca biz bebek için hava nemlendirici almıştık iyi oluyor bebeğe. Burnu kurumuyor o zamanTeşekkür ederim canım klima burun tıkanıklığı yapar mı acaba diye açılacak mı açılmaz mi düşünüyordum ama açılmadan durulmuyor
Çok güzel olmuş canım. Hayırlı olsun .güzel günleri olsun Yüsra bebeğin..şansı bahtı açık olsun adıyla yaşasın inşallah..Eki Görüntüle 2022443 Eki Görüntüle 2022443 kızlar kapı susumuz nasıl olmus
Amin canim hepimizin evlatları hayırlı sağlıklı olsun Rabbim bir ömür boyu huzurlu olmalarıni nasip etsin Allahtan korkan bilinçli vicdanli merhametli vatan millete hayırlı insanlar olurlar Rabbim karşılarına hep doğru insanlar cikarsin inşallahÇok güzel olmuş canım. Hayırlı olsun .güzel günleri olsun Yüsra bebeğin..şansı bahtı açık olsun adıyla yaşasın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?