- 23 Kasım 2016
- 797
- 629
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #21.761
Teşekkür ederim canım klima burun tıkanıklığı yapar mı acaba diye açılacak mı açılmaz mi düşünüyordum ama açılmadan durulmuyor
Ay benim de aklımda deli sorular..ilk bebek eylülde doğdu ama bu kadar sıcağa doğmadı. Hiç kısa kollu vs almadım ben .evde klima ile zibin yeter ama.disari çıkarsa ne yaparım diyordum. Yani disarda sadece kolsuz atlet mi giydirdin?
Akşamüstü dışarı çıkarsam ne giydiririm diye de düşündüm hep..o zman çıkıp kısa kollu vs alayım mı ben canım ne dersin? Mersin adana aynı yani yaniyorrrrr..
Ne durumdasin canim birakabildiniz mi silikonu biz sag goguste biraktik ama solu almiyor yaa inat etti :):) benm annem uzakta yeni öğrendi slikonla verdğimi hemen tepki gösterdi:) ama eşim Allahtan karışmıyor buna:) yoksa ayy sinir ederdi beni. Ben göğüsler yumuşaynca daha kolay verebilyrm. Hani sıkıp onun ağzına girecek şekle sokuyorum:)
12. Gundeyim az aciyor :) gobek hafif var hicbirsey yapmadım korsede kullanmadim sarmadimda herkes kalmis gobegin diyor ama ben normalde de hafif gobekli bir bayanim unutmuslar :) bence suan gayet normalim 5 kilo fazlam kaldi oda gider ins 40 indan sonraSezeryan yapan arkadaşlar Doğum sonrası korse falan taktınız mı? Göbüşler ne alemde? Bi de kaçıncı günde tamam artık acımıyor dediniz?
Maşallah cnm Harika bi haber darısı başıma :)12. Gundeyim az aciyor :) gobek hafif var hicbirsey yapmadım korsede kullanmadim sarmadimda herkes kalmis gobegin diyor ama ben normalde de hafif gobekli bir bayanim unutmuslar :) bence suan gayet normalim 5 kilo fazlam kaldi oda gider ins 40 indan sonra
Hadi ya..şaşırdım kaldım valla..gidip alayım o zaman .40 çıkına dek üşür gerek yok dedi bizimkiler de .o.zamanda eylul ayı oluyor o yüzden almadım hiç..gidip alayım aklımda kalacağına yanımızda olsun.cok teşekkür ettim canimValla doktora giderken falan askılı çıtçıtlı giydirdim müslin battaniye de aldım yanıma mis gibi oldu :) onda bile sıcak geldi kuzuya.. eve gelince 4 saat uyudu acısı gece çıktı uyumadı o ayrıakşam çıkarmadım ama sabah ve öğlen çıktık biz. Yani yarım kollu ve kolsuz alsan iyi olur canım. Ben evin içinde bile uzun kollu giydirmiyorum o bodyleri kolsuz üstüne kollu zıbın takımı yetiyor. O kolsuz da bile terliyor kıyamam.
@tacsizprenses canım naptın merak ettim seni ?
Doğum yapan arkadaşlar bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz klima açıyor musunuz çok sıcak evde bu halimle hiç duramıyorum terliyorum bebişleri nasıl yapcaklar bu sıcakta Antalya dayım ben çok sıcak merak ediyorum nasıl olcak diye
Valla doktora giderken falan askılı çıtçıtlı giydirdim müslin battaniye de aldım yanıma mis gibi oldu :) onda bile sıcak geldi kuzuya.. eve gelince 4 saat uyudu acısı gece çıktı uyumadı o ayrıakşam çıkarmadım ama sabah ve öğlen çıktık biz. Yani yarım kollu ve kolsuz alsan iyi olur canım. Ben evin içinde bile uzun kollu giydirmiyorum o bodyleri kolsuz üstüne kollu zıbın takımı yetiyor. O kolsuz da bile terliyor kıyamam.
Al canım. Çünkü bebek sıcaklarda ateşlenme riski var. O yüzden de mecbur giydiriyorum. Yani klima açıkken sorun yok ama işte dışarı felaket. Üşümesine üşür bebek ama 40 derece malum ha adana ha mersin:) o sıcalta boncuk boncuk terledi kuzum. Hastanr içine girince müslini örttüm yetti yaniHadi ya..şaşırdım kaldım valla..gidip alayım o zaman .40 çıkına dek üşür gerek yok dedi bizimkiler de .o.zamanda eylul ayı oluyor o yüzden almadım hiç..gidip alayım aklımda kalacağına yanımızda olsun.cok teşekkür ettim canim
Ven de adanadayım. Baraj yolunda oturuyorum burası mesela bu ugün gündüz serin bebeğime duş aldırdık klimayı açmadım sabahtan beri. Ama dün falan gece gündüz klima açık. Sadece evi havalandırıyorum yani hemen terliyor bebeğim çok sıcak.
Yani bende klima açıyorum 26-27 derece özellikle geceleri dayanılmaz
Kızlar bebeklerinizin tuvalet sıklığı nasıl. Benim oğlan her emzirmede kakasini yapıyor. Normal bisey mi anlamadım. Yoksa sütüm yaramıyor da hemen mi çıkarıyor
Bi ara kabiz olmuştu canim 2 gün. Kayısı falan yedim belki oylelikle geçti bilmiyorum sende dene istersenBizde kakasini gözlüyoruz canim bence sindirimi guzeldir. Doktor bana kakasini takip et demişti sariligini atlatması icin
Çoğunluk bıraktık sayılır. Sadece çok huysuz olunca alamıyo yada bilmyrm almak istemiyor o zmn veriyorum ama günde iki üç kez anca oluyodur herldeNe durumdasin canim birakabildiniz mi silikonu biz sag goguste biraktik ama solu almiyor yaa inat etti :)
Canım ıslak mendili sıcak suyla ıslat öyle sil. Soğuk olduğu için ağlıyordur. Bizim de ilk banyo da çok sıcak yapmamışız suyu. Üşüdüğü için ağladı. Sonra suyu iyi ayarlayınca ağlamıyor. Hatta ilk zaman alt değiltirirken ıslak mendilden üşüdüğü için de ağlardı :)Aynen bizimde dr öyle dedi işte:) ama bezle sevmiyo baya ağlıyo:) başını yıkadıklarında ağlamadı bende suyu seviyor umuduyla bian önce o günü bekliyorum. Düşer inşaAllah bugn yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?