temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Teşekkür ederim canım klima burun tıkanıklığı yapar mı acaba diye açılacak mı açılmaz mi düşünüyordum ama açılmadan durulmuyor

Çok soğuk yapmadığın sürece sorun yok canım. Kışın yapabilir belki ama yazın sorun olmaz.

Valla doktora giderken falan askılı çıtçıtlı giydirdim müslin battaniye de aldım yanıma mis gibi oldu :) onda bile sıcak geldi kuzuya.. eve gelince 4 saat uyudu acısı gece çıktı uyumadı o ayrı akşam çıkarmadım ama sabah ve öğlen çıktık biz. Yani yarım kollu ve kolsuz alsan iyi olur canım. Ben evin içinde bile uzun kollu giydirmiyorum o bodyleri kolsuz üstüne kollu zıbın takımı yetiyor. O kolsuz da bile terliyor kıyamam.

Ne durumdasin canim birakabildiniz mi silikonu biz sag goguste biraktik ama solu almiyor yaa inat etti :)

Sezeryan yapan arkadaşlar Doğum sonrası korse falan taktınız mı? Göbüşler ne alemde? Bi de kaçıncı günde tamam artık acımıyor dediniz?
12. Gundeyim az aciyor :) gobek hafif var hicbirsey yapmadım korsede kullanmadim sarmadimda herkes kalmis gobegin diyor ama ben normalde de hafif gobekli bir bayanim unutmuslar :) bence suan gayet normalim 5 kilo fazlam kaldi oda gider ins 40 indan sonra

Maşallah cnm Harika bi haber darısı başıma :)

Hadi ya..şaşırdım kaldım valla..gidip alayım o zaman .40 çıkına dek üşür gerek yok dedi bizimkiler de .o.zamanda eylul ayı oluyor o yüzden almadım hiç..gidip alayım aklımda kalacağına yanımızda olsun.cok teşekkür ettim canim

@tacsizprenses canım naptın merak ettim seni ?

Ven de adanadayım. Baraj yolunda oturuyorum burası mesela bu ugün gündüz serin bebeğime duş aldırdık klimayı açmadım sabahtan beri. Ama dün falan gece gündüz klima açık. Sadece evi havalandırıyorum yani hemen terliyor bebeğim çok sıcak.

Yani bende klima açıyorum 26-27 derece özellikle geceleri dayanılmaz

Hiç korkmayın adet sancısı gibi belinden karnının alt tarafına doğru. 5 dk da bir geliyor 30-40 sn sürüyor dayanırsın.

Bebeğin kaç günlük

Al canım. Çünkü bebek sıcaklarda ateşlenme riski var. O yüzden de mecbur giydiriyorum. Yani klima açıkken sorun yok ama işte dışarı felaket. Üşümesine üşür bebek ama 40 derece malum ha adana ha mersin:) o sıcalta boncuk boncuk terledi kuzum. Hastanr içine girince müslini örttüm yetti yani

Biz de yıkandık bugün :) hava güzel ama yine de ben açtım binada tadilat var mermer tozu falan sebebiyle pencere açamadım. Gece basık pis sıcak var..

Kızlar bebeklerinizin tuvalet sıklığı nasıl. Benim oğlan her emzirmede kakasini yapıyor. Normal bisey mi anlamadım. Yoksa sütüm yaramıyor da hemen mi çıkarıyor

Bizde kakasini gözlüyoruz canim bence sindirimi guzeldir. Doktor bana kakasini takip et demişti sariligini atlatması icin

Bizde kakasini gözlüyoruz canim bence sindirimi guzeldir. Doktor bana kakasini takip et demişti sariligini atlatması icin
Bi ara kabiz olmuştu canim 2 gün. Kayısı falan yedim belki oylelikle geçti bilmiyorum sende dene istersen

Aynen bizimde dr öyle dedi işte:) ama bezle sevmiyo baya ağlıyo:) başını yıkadıklarında ağlamadı bende suyu seviyor umuduyla bian önce o günü bekliyorum. Düşer inşaAllah bugn yarın
Canım ıslak mendili sıcak suyla ıslat öyle sil. Soğuk olduğu için ağlıyordur. Bizim de ilk banyo da çok sıcak yapmamışız suyu. Üşüdüğü için ağladı. Sonra suyu iyi ayarlayınca ağlamıyor. Hatta ilk zaman alt değiltirirken ıslak mendilden üşüdüğü için de ağlardı :)

Kızlar söyleyeceklerime gülmeyin lütfen ama içimi dökmem lazım.Bebeğim 18 günlük oldu bende bebekle dışarı çıkma kaygısı başladı.Bebekten önce çok gezerdik rahattık şimdi onunla nasıl dışarı çıkacağım diye korkuyrm.Dışarda emzirme alt değiştirme gaz çıkarma işleri gözümü korkutıyor.Kendimi eve hapsolmuş gibi hissediyorum.Sanırım lohusa depresyonu da yaşıyorum.Beni rahatlatacak bişeyler söyler misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…