temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım ben 10 günlük gezmeye başlamıştım oğlumda. Bunda biraz zor çünkü ameliyatım tek sezaryen değil. Her neyse. AVM lerde bebek bakım odaları var. Girip kapısını kilitliyorsun. Emzir altını değiştir gazını çıkar bitti :)) ben bir an önce iyileşip dışarı çıkmak istiyorum bunaldım valla.. hatta biz geçen 3 günlükken doktora gittik ordan da alışverişe :) biz kızımla ve oğlumla arabada kaldık mamasını yedirdim falan sonra babamız alışverişi yaptı geldi. Avm değildi gittiğim yer toptancı o sebeple inmedik biz. :)

Bence bi sling epey işinizi görür

Canim bence disari cik dolas. Ben de evde kalamam birde 3. Cocugum ne kadar evde durabilirim. Ama şuda var ilk cocugum dunyaya geldiginde de evde hic durmadim. Kizim dunyaya gelincede 1 haftalik olunca sahile geldim. 15 gunlukken izmirden ankaraya yolculuk yaptim vs. Evde durdukca kendini kotu hissedebilirsin.

Ben başta uzun kollu zıbın giydirmiştm sadece ama kundak da yaptım. Şimdi kundak yapmıyrm sadece altına bi pijama giydrdim. Geceleri serin oluyo ama gündüzleri sıcak gerçektn ben pek bişy çaliştrmyrm. Sadece altını çıkarıyrm yada kısa kollu zıbın giydiryrm

Ayy evet ya her alt değiştrdiğmde ağlıyor bu geçicek mi yani? Suyu sıcak denedm zaten ama daha da sıcak deneyeyim madem bidaha

Kızlar bende sanırım yalancı sancı dedikleri şeyler başladı sadece kasılma değil ciddi ağlatacak kadar batma yaşıyorum ara sıra elektrik çarpmış gibi oluyor yürüyemiyorum

Sağol canım biraz cesaret buldum :)
Bence bi sling epey işinizi görür
Sling nedir?
Sahile gitmek mi?Valla canım çok iyi cesaret etmişsin.Evde durdukça kötü olacağım kesin

Kızlar bugün hareketler azalınca dr u aradım hemen gel dedigittim. Yarım saat usg de baktı hakikaten bi hareketi olmadı bu arada 2750 grama düşmüş benim kıza bişey oldu nazar mı değdi teyzeleri 5-6 haftadır geriliyor. Nst ye bağladı sonucu beğenmezsem doğumunu başlatırım dedi. Nat de çok şükür bir kaç hareketi çıkınca yarınki randevumuzu sabaha çekti. Anlamıuorum neden zayıflıyor. Hep önden gitti. Geçen cuma 3100 dü 4 günde 350 gram vermiş. Dr 3 kilo üstü bekleme dedi. Kilosunu geçtim artık ama zayıflamasına bişey de demiyor. Yani dopleri kalp atışı normal çok şükür. Suyu azalmış dedi. Yarın doğumumu başlatabilir 11 de randevum. Duakarınızı eksik etmeyin nolur. Ne eşim yanı da ne de annem...arkadaşlarım sağolsunlar

Canım dualarım seninle inşallah herşey yolunda gider senin ve bebeğin için en iyi en hayirli olan ne ise o olsun.. Moralini yuksek tut kilosuna takilmamaya çalış biliyorum çok zor ama şuan bebeginin ve senin strese girmemeniz gerek.. İnşallah sağ salim kucağına alırsın bizde buradan güzel haberlerini alırız.. Sen de bize dua et olur mu.. Esin ve ailen yetişemez mi doğumuna acaba..

Bu arada Allah yardımcın olsun

Çok teşekkür ederim canım inşallah daha zaman vardır en azından 3 ü tekrar görse bari... annem geçen hafta gelmişti geri gitti. Bugün aradım durumu anlattım ben seni öyle görmeye dayanamayacağım için kaçtım dedieşim de işle ilgili önemli bi durum var dedi o yüzden dönemedi ama yarın için benden haber bekliyor doğum başlarsa ilk uçakla dönecek. Allah dan kardeşim ve eşi var onlar da doktor. Şimdi onlarda kalıyorum sağolsunlar yarın için izin aldı ikisi de benimle olacaklar. Eşime yanımda ol dedim düşer bayılırım dayanamam ben işlemler bittikten sonra geleyim diyor en çok yanımda olması gereken annem ve eşim korktuklarından kaçtılar benden ben de kendime kızdım neden kuldan medet umuyorum diye... Rabbim hepimizi kolay geçitlerden geçirsin elbet doğacaklar hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almak nasip olır inşallah ama çok korkuyorum kızlar daha önce çikolata kistinden ameliyat oldum güle oynaya girmiştim ameliyata ama bu kez çok farklı...

Hiç de bişey olmaz canım. biz 33+5 de doğduk doktora kalsa odadan çıkarmamam gerekti ama zaten eve çıktığımız ilk hafta hergün hastaneye gittik. bide erken doğunca birsürü kıyafet mama bez ihtaiyaçları oldu. Hepsini gittik beraber aldık. Bayramda da avmye gittik. TErmos lazımdı mama için onu almaya. ÇOk sıcaklarda ulıdağa bile çıkardık valla çocuk rahatlasın diye şimdi de ben arabasına koyuyorum yürüyoruz beraber :) çok seviyor gezmeyi. ikimize de iyi geliyor. Sadece ev gezmesine kalabalık kapalı ortamlara götürmedim. Bİzim minnaka bişey olmadıysa kimseye olmaz. Çıkmadan emzirirsin alt değişirsin. ÇOk acıkırsa da bebek bakım odası ya da emzirme örtüsü sorunu çözer emin ol ikinize de iyi gelecek gezmek.

Ayy evet ya her alt değiştrdiğmde ağlıyor bu geçicek mi yani? Suyu sıcak denedm zaten ama daha da sıcak deneyeyim madem bidaha
CANIM banyo suyu 38 derece yapıyoruz biz. 37 de üşüdü ağladı hep. ISlak mendili de avcumda ısıtıp sürdüm poposuna o zamanlar alt değişirken.

Canım allah yardımcın olsun. HAkkınızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah. ANNEn ve eşin biraz ayıp etmişler. Ama üzülme allah kimseyi yalnız bırakmaz. Hem kardesin ve eşi çok yardımcılarmış sana. Allah razı olsun daha bişey belli olmadn izin almışlar. Hİç üzme kendini herşeyde vardır bir hayır doğum olursa da hayırlısı buymuş de. Bak çınar da 2450 çıktı hastaneden. Şİmdi nerdeyse 4 kilo olacak. :) kilosu jiç sorun değil sen ona pamuk gibi bakarsın annesi üzülme :) onu da üzme :) yarın haber ver bize de dua ederiz sana.

Valla ben sezaryanla doğum yaptım canım. Hastaneden geldik ertesi gün bir heves çıktım tartiya kaç kilo gitti acaba diye gördüğüm rakamla dünyam başıma yıkıldı resmen. Sadece çocuğumu dogurabilmisim ben onun kilosu gitmiş geri kalan bütün kilolar olduğu gibi bendeydi canım. Şimdi 1.5-2 kilo daha vermişim 14 günde iste

Vay odlekler... Sen herkese inat dimdik durmalisin bacım o korkaklara sonra dersin tuh utanmadiniz beni yalniz bırakırken bakin çatır çatır dogurdum diye.. Neyse ki tek başına değilsin.. Aslinda kimseye ihtiyacın yok bebeğinden başka sadece ona odaklan Rabbimin yardımıyla sağ salim kucağına aldiginda bebeginin kokusu sana yeter.. Kiloya takılma tatlım benim önemli olan sağlıklı olusu değil mi neden endişeleniyorsun bunun için yarim kilo doğan çocuklar oluyor topaç gibi merak etme senin bebisin de hemencecik toparlanır bi doğusunda sağ salim hele.. pozitif düşün pozitif olsun.. Bak daha hic doğum belirtisi olmayanlar var burada misal bakiniz ben.. Babasi kilikli suratsiz velet hic niyeti yok gelmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…