- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #21.801
Ayy kuzum canini sikma sen kotu bisey olsa doktor soylerdi. Benimki de bir ara zayiflamisti ama 50 gr kadardi sonradan da hep az kilo aldi. Bazi bebekler son haftalarda boyle oluyo demek ki. Saglikli olsun da onemli degil.Kızlar bugün hareketler azalınca dr u aradım hemen gel dedigittim. Yarım saat usg de baktı hakikaten bi hareketi olmadı bu arada 2750 grama düşmüşbenim kıza bişey oldu nazar mı değdi teyzeleri 5-6 haftadır geriliyor. Nst ye bağladı sonucu beğenmezsem doğumunu başlatırım dedi. Nat de çok şükür bir kaç hareketi çıkınca yarınki randevumuzu sabaha çekti. Anlamıuorum neden zayıflıyor. Hep önden gitti. Geçen cuma 3100 dü 4 günde 350 gram vermiş. Dr 3 kilo üstü bekleme dedi. Kilosunu geçtim artık ama zayıflamasına bişey de demiyor. Yani dopleri kalp atışı normal çok şükür. Suyu azalmış dedi. Yarın doğumumu başlatabilir 11 de randevum. Duakarınızı eksik etmeyin nolur. Ne eşim yanı da ne de annem.. .arkadaşlarım sağolsunlar
Annenle esin ayip etmis biraz ama seni sevdikleri icin aci cekerken gormek istememislerdir canim. Bazi insanlar dayaniksiz oluyor bu konuda, sevdigini o halde gormek zor olsa gerek. Neyse ki kardesin ve esi yaninda olacaklar kendini guvende hissedersin.Çok teşekkür ederim canım inşallah daha zaman vardır en azından 3 ü tekrar görse bari... annem geçen hafta gelmişti geri gitti. Bugün aradım durumu anlattım ben seni öyle görmeye dayanamayacağım için kaçtım dedieşim de işle ilgili önemli bi durum var dedi o yüzden dönemedi ama yarın için benden haber bekliyor doğum başlarsa ilk uçakla dönecek. Allah dan kardeşim ve eşi var onlar da doktor. Şimdi onlarda kalıyorum sağolsunlar yarın için izin aldı ikisi de benimle olacaklar. Eşime yanımda ol dedim düşer bayılırım dayanamam ben işlemler bittikten sonra geleyim diyor en çok yanımda olması gereken annem ve eşim korktuklarından kaçtılar benden ben de kendime kızdım neden kuldan medet umuyorum diye... Rabbim hepimizi kolay geçitlerden geçirsin elbet doğacaklar hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almak nasip olır inşallah ama çok korkuyorum kızlar daha önce çikolata kistinden ameliyat oldum güle oynaya girmiştim ameliyata ama bu kez çok farklı...
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah güzel haberler alırsın yarın. Bebek masallah büyüdü artık doğum.da olsa sorun olmaz şükür. Moralini yüksek tutmaya çalış..iyiki kardeşin varmış yanında olumlu düşün .güzel haberlerini bekliyoruzTeşekkür ederim canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Canim usg de cikan kiloyu cok kafana takma. Son haftalarsa dogru olcum olmuyor genelde. 3 boyutlu goruntusune gore olcum yapmaya calisiyor. Kilo alimi yavaslamis olabilir ama durmamistir bence. Zaten suyun azalmissa bu saatten sonra cok bekletilmez. 39. Haftan dolmak uzere. Ne guzel iste bebegine kavusacaksin :))Kızlar bugün hareketler azalınca dr u aradım hemen gel dedigittim. Yarım saat usg de baktı hakikaten bi hareketi olmadı bu arada 2750 grama düşmüşbenim kıza bişey oldu nazar mı değdi teyzeleri 5-6 haftadır geriliyor. Nst ye bağladı sonucu beğenmezsem doğumunu başlatırım dedi. Nat de çok şükür bir kaç hareketi çıkınca yarınki randevumuzu sabaha çekti. Anlamıuorum neden zayıflıyor. Hep önden gitti. Geçen cuma 3100 dü 4 günde 350 gram vermiş. Dr 3 kilo üstü bekleme dedi. Kilosunu geçtim artık ama zayıflamasına bişey de demiyor. Yani dopleri kalp atışı normal çok şükür. Suyu azalmış dedi. Yarın doğumumu başlatabilir 11 de randevum. Duakarınızı eksik etmeyin nolur. Ne eşim yanı da ne de annem.. .arkadaşlarım sağolsunlar
Ne kadarcik saci var da yoluyor minik cadi :) sapka tak bari annesi saclarina dokunmak hosuna gitmiyo heralde
Valla ben sezaryanla doğum yaptım canım. Hastaneden geldik ertesi gün bir heves çıktım tartiya kaç kilo gitti acaba diye gördüğüm rakamla dünyam başıma yıkıldı resmen. Sadece çocuğumu dogurabilmisim ben onun kilosu gitmiş geri kalan bütün kilolar olduğu gibi bendeydi canım. Şimdi 1.5-2 kilo daha vermişim 14 günde iste
Kundak degilmi oSling yenidoğan için uzunca kumaş sarıp sarmalayıp gezmek için
Allah yar ve yardımcın olsunTeşekkür ederim canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Kundak yap ellerini içine koy sar bu iki gün mizmizlanir alisirAz biraz var saçı onu da yoluyorşapka sevmiyor ne zaman taksam kafa bi sağ bi sol şapka nakavt
Kundak yap ellerini içine koy sar bu iki gün mizmizlanir alisir
Canim icini ferah tutmayacalis sen, hereey olacagina varir, zaten dogumuna dabirsey kalmamis simdi dogsun ne olacak, annende esin de ayip etmis bence, sen evladin icin bu acilari cekmeye goze alirken onlarinda her turlu destegi vermesi lazim, yok ben acina dayanamam yok ben boyle yapamam bunlar bahane, benim dogumum da nornal planlaniyor kismetse doktorum esime dedi ki siz de girebilirsiniz doguma iceriye aliyoruz biz normal dogumda diye, esim de yok hocam ben giremem dayanamam oyle seylere dedi, ben agzimi acmadan hoca sagolsun icimdekileri birbir soyledi, bu kadinlar bir evlat icin bu acilara katlaniyorda siz yaninda durmanin neyine katlanamiyorsunuz anlamiyorum dedi, esim cok bozuldu ama agzini acamadi tabi :))Kızlar bugün hareketler azalınca dr u aradım hemen gel dedigittim. Yarım saat usg de baktı hakikaten bi hareketi olmadı bu arada 2750 grama düşmüşbenim kıza bişey oldu nazar mı değdi teyzeleri 5-6 haftadır geriliyor. Nst ye bağladı sonucu beğenmezsem doğumunu başlatırım dedi. Nat de çok şükür bir kaç hareketi çıkınca yarınki randevumuzu sabaha çekti. Anlamıuorum neden zayıflıyor. Hep önden gitti. Geçen cuma 3100 dü 4 günde 350 gram vermiş. Dr 3 kilo üstü bekleme dedi. Kilosunu geçtim artık ama zayıflamasına bişey de demiyor. Yani dopleri kalp atışı normal çok şükür. Suyu azalmış dedi. Yarın doğumumu başlatabilir 11 de randevum. Duakarınızı eksik etmeyin nolur. Ne eşim yanı da ne de annem.. .arkadaşlarım sağolsunlar
Kız büyütmek iki oğlan büyüttüm biri 16 diğeri 10 yaşında ikisinde de de kundak yaptim nasip olursa buda oğlan artık yeter tekne kazintisi deriz biz buralarda sen kundak yap ellerine eldiven giydirElleri üşüdüğü zaman sarıyorum bas bas bağırıyorsıkıntıya gelemiyor hanımefendi. Ikınıp sıkınıp elleri çıkarıyor bir şekilde :) her fırsatta çekiyorum başından ellerini :)
Kız büyütmek iki oğlan büyüttüm biri 16 diğeri 10 yaşında ikisinde de de kundak yaptim nasip olursa buda oğlan artık yeter tekne kazintisi deriz biz buralarda sen kundak yap ellerine eldiven giydir
Sonra baş edemem benden söylemesi :)Ben kundak yapmadım ilkinde canım buna da yapmam:) ellerini sarsam da arada sevmiyor hiç gelemiyor sıkıntıya. Eldivene hiç almadım
Sonra baş edemem benden söylemesi :)
Belim çok agriyo karnım açıyor gece hastaneye gittim normal dedi istersen yatış vereyim dedi istemedim köy işi zor esimde ise gidiyor bulantı karın ağrısı normalmiş ben unutmuşum arası bayağı soğuyunca doktor 36+6 dedi Burda 38 yaziyo niyekinapalım halledicez artık:))
Belim çok agriyo karnım açıyor gece hastaneye gittim normal dedi istersen yatış vereyim dedi istemedim köy işi zor esimde ise gidiyor bulantı karın ağrısı normalmiş ben unutmuşum arası bayağı soğuyunca doktor 36+6 dedi Burda 38 yaziyo niyeki
Canim bebeklere kundak yapmak yanlis. Benim kizimin kalca geriligi oldu. Doktor kesinlikle ama kesinlikle bebeklere kundak yapilmicagini soyledi. Cocuklarin kalca gelisimini geriletiyor. Saglam cocuklarin bile kalca cikigi olmasina neden olabiliyor. Evet 2 cocuga yaptiniz birsey olmadi ama aynisi 3. De olmicak anlamina gelmiyor maalesef.Kız büyütmek iki oğlan büyüttüm biri 16 diğeri 10 yaşında ikisinde de de kundak yaptim nasip olursa buda oğlan artık yeter tekne kazintisi deriz biz buralarda sen kundak yap ellerine eldiven giydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?