temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ayy kuzum canini sikma sen kotu bisey olsa doktor soylerdi. Benimki de bir ara zayiflamisti ama 50 gr kadardi sonradan da hep az kilo aldi. Bazi bebekler son haftalarda boyle oluyo demek ki. Saglikli olsun da onemli degil.
Esin de insallah yetişir canim dualarimiz seninle olumsuz dusunme hic. Guzel haberlerini bekliyor olucam

Annenle esin ayip etmis biraz ama seni sevdikleri icin aci cekerken gormek istememislerdir canim. Bazi insanlar dayaniksiz oluyor bu konuda, sevdigini o halde gormek zor olsa gerek. Neyse ki kardesin ve esi yaninda olacaklar kendini guvende hissedersin.
Zaten dogumda bebisin ve sen yalniz olacaksiniz o yuzden kafana takma hic. Onlar da bu ani kacirdiklarina pisman olsunlar
Dogumun gercekten olacagi dusuncesi insani korkutuyo bana da gecen gun olmuştu. Agrilarim cok oldu butun vucudumu korku kapladi Allahim hazir degilim daha dedim. Ama bi sekilde olacak akisina birakmak lazim. Bol bol dua et her sey yolunda gider insallah biz de burda dua edicez sana.

Teşekkür ederim canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah güzel haberler alırsın yarın. Bebek masallah büyüdü artık doğum.da olsa sorun olmaz şükür. Moralini yüksek tutmaya çalış..iyiki kardeşin varmış yanında olumlu düşün .güzel haberlerini bekliyoruz

Canim usg de cikan kiloyu cok kafana takma. Son haftalarsa dogru olcum olmuyor genelde. 3 boyutlu goruntusune gore olcum yapmaya calisiyor. Kilo alimi yavaslamis olabilir ama durmamistir bence. Zaten suyun azalmissa bu saatten sonra cok bekletilmez. 39. Haftan dolmak uzere. Ne guzel iste bebegine kavusacaksin :))

blacklable canim hepsi gelir gecer sen kafana takma. Yaninda kardesin varmis. Ellerinden geleni yaparlar. Insallah esinde yetisir dogumuna. Oda ekmek paranizin pesinde. Birakip gelebilcegi birsey olsa hemen gelirdi bence. Anneler kizlarinin dogum sancisina dayanamaz. Benimde annem yanimda olamicak ama allah baska dert vermesin.

Benimde durumum aynı yaaa.. hatta sadece 3 kilo vermiştim.. bebek 3500. Hepten uyuz oldum. Şuan 6 kilo gitmiş benden ama ödemim çok bi kurtulamadım doğumdan sonra ödem oluştu.. sinir bozucu..

Kundak yap ellerini içine koy sar bu iki gün mizmizlanir alisir

Elleri üşüdüğü zaman sarıyorum bas bas bağırıyor sıkıntıya gelemiyor hanımefendi. Ikınıp sıkınıp elleri çıkarıyor bir şekilde :) her fırsatta çekiyorum başından ellerini :)

Canim icini ferah tutmayacalis sen, hereey olacagina varir, zaten dogumuna dabirsey kalmamis simdi dogsun ne olacak, annende esin de ayip etmis bence, sen evladin icin bu acilari cekmeye goze alirken onlarinda her turlu destegi vermesi lazim, yok ben acina dayanamam yok ben boyle yapamam bunlar bahane, benim dogumum da nornal planlaniyor kismetse doktorum esime dedi ki siz de girebilirsiniz doguma iceriye aliyoruz biz normal dogumda diye, esim de yok hocam ben giremem dayanamam oyle seylere dedi, ben agzimi acmadan hoca sagolsun icimdekileri birbir soyledi, bu kadinlar bir evlat icin bu acilara katlaniyorda siz yaninda durmanin neyine katlanamiyorsunuz anlamiyorum dedi, esim cok bozuldu ama agzini acamadi tabi :))

Kız büyütmek iki oğlan büyüttüm biri 16 diğeri 10 yaşında ikisinde de de kundak yaptim nasip olursa buda oğlan artık yeter tekne kazintisi deriz biz buralarda sen kundak yap ellerine eldiven giydir

Kız büyütmek iki oğlan büyüttüm biri 16 diğeri 10 yaşında ikisinde de de kundak yaptim nasip olursa buda oğlan artık yeter tekne kazintisi deriz biz buralarda sen kundak yap ellerine eldiven giydir

Ben kundak yapmadım ilkinde canım buna da yapmam:) ellerini sarsam da arada sevmiyor hiç gelemiyor sıkıntıya. Eldivene hiç almadım

Ayy canım yaaa.. valla ağrılae sancılar ben bu sıpada yaşadım hepsini zor gerçekten. Yolun da uzun belli ki. Yavaş yavaş belirti vermeye başlamış senin bıdık :) sata göre kaç ki canım? Yani 37+1 olduğunda 38. Haftada oluyorsun olarak gösteriyor bu takvimde.

Canim bebeklere kundak yapmak yanlis. Benim kizimin kalca geriligi oldu. Doktor kesinlikle ama kesinlikle bebeklere kundak yapilmicagini soyledi. Cocuklarin kalca gelisimini geriletiyor. Saglam cocuklarin bile kalca cikigi olmasina neden olabiliyor. Evet 2 cocuga yaptiniz birsey olmadi ama aynisi 3. De olmicak anlamina gelmiyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…