- 23 Kasım 2016
- 797
- 629
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #21.821
Canım olcumden de kaynaklı olabilir inşallah sağlıkla kucağına alırsınKızlar bugün hareketler azalınca dr u aradım hemen gel dedigittim. Yarım saat usg de baktı hakikaten bi hareketi olmadı bu arada 2750 grama düşmüşbenim kıza bişey oldu nazar mı değdi teyzeleri 5-6 haftadır geriliyor. Nst ye bağladı sonucu beğenmezsem doğumunu başlatırım dedi. Nat de çok şükür bir kaç hareketi çıkınca yarınki randevumuzu sabaha çekti. Anlamıuorum neden zayıflıyor. Hep önden gitti. Geçen cuma 3100 dü 4 günde 350 gram vermiş. Dr 3 kilo üstü bekleme dedi. Kilosunu geçtim artık ama zayıflamasına bişey de demiyor. Yani dopleri kalp atışı normal çok şükür. Suyu azalmış dedi. Yarın doğumumu başlatabilir 11 de randevum. Duakarınızı eksik etmeyin nolur. Ne eşim yanı da ne de annem.. .arkadaşlarım sağolsunlar
100km merkeze sata göre 37+0 bugün ilçede doğum yapamazsın dediler onun için etlige gidiyorum Allah dan eşim senelik izne çıkıyor 25 gün bu hafta ufaklık nts girince dellendinmi birde yol eklenince hiç bı yerim tutmuyor doğuma bu hafta kala yaptırayım hastaneye diyor bende yok diyomAyy canım yaaa.. valla ağrılae sancılar ben bu sıpada yaşadım hepsini zor gerçekten. Yolun da uzun belli ki. Yavaş yavaş belirti vermeye başlamış senin bıdık :) sata göre kaç ki canım? Yani 37+1 olduğunda 38. Haftada oluyorsun olarak gösteriyor bu takvimde.
100km merkeze sata göre 37+0 bugün ilçede doğum yapamazsın dediler onun için etlige gidiyorum Allah dan eşim senelik izne çıkıyor 25 gün bu hafta ufaklık nts girince dellendinmi birde yol eklenince hiç bı yerim tutmuyor doğuma bu hafta kala yaptırayım hastaneye diyor bende yok diyom
Kızlar ben de sordum doktora. Kendini uyandırıyor kundak yapalım mı diye hayır kesinlikle tavsiye etmiyorum omuz çıkıklarına yol açıyor dedi. Bilginiz olsun. F fatmaelifnurBen kundak yapmadım ilkinde canım buna da yapmam:) ellerini sarsam da arada sevmiyor hiç gelemiyor sıkıntıya. Eldivene hiç almadım
Bence ısrar et. Yani merak etmekte haklısın..günlerinin dolmasına da bir hafta kalmış. Ne zman randevun.guzel haberlerle gelirsin inşallah.Kizlar benim doktorum her hafta kontrole cagiriyor ama para odemedigim haftalarda ultrasona sokmuyor sadece nst ye bakiyor. Sizce de tuhaf degil mi? Gelisimini, kordon dolanmasi olup olmadigini falan ogrenemiyoruz. Soyleyince de sık ultrasona girmesin diyor ama son zamanlar onemli degil mi? Bugun yine kontrol gunu (para odemeden giricez) sizce israr etsem mi ultrasondan bakmasi icin?
Kizlar benim doktorum her hafta kontrole cagiriyor ama para odemedigim haftalarda ultrasona sokmuyor sadece nst ye bakiyor. Sizce de tuhaf degil mi? Gelisimini, kordon dolanmasi olup olmadigini falan ogrenemiyoruz. Soyleyince de sık ultrasona girmesin diyor ama son zamanlar onemli degil mi? Bugun yine kontrol gunu (para odemeden giricez) sizce israr etsem mi ultrasondan bakmasi icin?
Sıkıntı olmazsa normal doğum küçükse 2 hafta kala kontrole gittiğimde ikindinin doğum yaptım doktor hazırlık gel yarısını verebilirim dedi bakalım hafta perşembe kontrolum var birde ben Burda manda sütü kaymağı yedim buralarda manda sütü yiyen geç doğrudur diyorlar :) acep dogrunuykiOo çok uzakmış canım yaa. 37+0 da 38. Haftanın başlangıcı demek canım normal o takvim:) o kadar yol tabii yorar yani. Hastaneye erkenden yatmanın gereği yok canım. Ne zaman doğacak belli değil Sonuçta. Normal doğum değil mi?
Onun usulü var kaynanam göstermişti su şekilde yapcan diye ama devir değişti bilmem simdikiler çit kırıldı ben altını almakdan korkar oldum elim ayağım baya sogdu nasıldı yaKızlar ben de sordum doktora. Kendini uyandırıyor kundak yapalım mı diye hayır kesinlikle tavsiye etmiyorum omuz çıkıklarına yol açıyor dedi. Bilginiz olsun. F fatmaelifnur
yaa ciddi misin canım? nasıl oldu Rabbim sabır versin sana ne denebilir bu durumda hiç bilemiyorum kiBen bebeğimi kaybettim
Canım nasıl? Başınız sağ olsun..allah im sabır versin ..Ben bebeğimi kaybettim
nst de bişey yok yok boşuna yarım saat zaman geçirdim her girmem de sancı filanda çıkmıyor, aman Allah aşkına önceden nst mi vardı :) bu arada nişan denen şey avucunu dolduracak seviyede sümüksü bir şey. banada çatı muayenesi yaptı kahverengi lekelenmen olur dedi doktor büyük ihtimal odur canımKız benimki de tam tersi nst hic sokmuyor.. İçimde kaldı dogurcam bi nst yüzü görmedim.. Her doktorun kendine özel bi muayene şekli var iste kimi bir şeye karsiyken kimi inatla o seyi savunabiliyor..
Kızlar dun alttan muayene oldum ya simdik gece acik kahverengi akintim gelmiş bu nisan mi oluyordu.. Kanaman hafif olabilir demişti aksama kadar bekledim bişi gelmedi gece böle bişi gelince bi şaşırdım sevindim muayeneden diyorum ama nişandır bu inşallah..
ay o neymiş öyle ya çocuğun kilosunu boyunu öğrenmek istiyoruz eşimle de canım sen ultrason dışında kilosunu da öğrenemez zaten. 9 ay boyunca ultrasona giriyoruz da işine gelmediğinde mi zararlı oluyormuş töbe töbe yaKizlar benim doktorum her hafta kontrole cagiriyor ama para odemedigim haftalarda ultrasona sokmuyor sadece nst ye bakiyor. Sizce de tuhaf degil mi? Gelisimini, kordon dolanmasi olup olmadigini falan ogrenemiyoruz. Soyleyince de sık ultrasona girmesin diyor ama son zamanlar onemli degil mi? Bugun yine kontrol gunu (para odemeden giricez) sizce israr etsem mi ultrasondan bakmasi icin?
nst de bişey yok yok boşuna yarım saat zaman geçirdim her girmem de sancı filanda çıkmıyor, aman Allah aşkına önceden nst mi vardı :) bu arada nişan denen şey avucunu dolduracak seviyede sümüksü bir şey. banada çatı muayenesi yaptı kahverengi lekelenmen olur dedi doktor büyük ihtimal odur canım
bende çok sıkıldım doğsa artık diyorum erkek mi bebiş? erkekler geç geliyo diyorlar ne kadar doğru bilmiyom amaNe bilem yahu herkesler girip duruyor bi ben kaldım gariban nstsi olmayan boyuna sancım var diyip duruyorum gireydim goreydim bende bi..
Nişan filan yok yani.. Su köşeye geçip hayal kirikligimi yasiyim madem ben..Sumuksuydu gerçi gelen şey baya yoğun hafiften renkli bi akıntıydı.. Bide üzerine yok denecek kadar az akintim oldu geceden beri hani devamida olmadı..
Ben bebeğimi kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?