temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

bende çok sıkıldım doğsa artık diyorum erkek mi bebiş? erkekler geç geliyo diyorlar ne kadar doğru bilmiyom ama

Yok kuzum kız... Vakit geçmiyor artik herşeyden çok etkilenmeye başladım sinirlerim çok gergin bi ağlayıp bi gülüyorum bi sinirlenip bi kizmam gereken seyde çok sakin kaliyorum.. Karmakarışık oldu herşey..

Canım az daha sabır hepimiz aynıyız,bir günümüz diğer günümüze tutmuyor, ama İnan yattıkca daha çok agrın artıyor,biraz hareket etmeye çalış, sevdiğin şeyleri yap,gezdirsin birileri seni ,moral olur hem, hemde yorulunca uyuman daha kolay olur belki

anaaaa ben :) yalnız değilsin

Doğum başlasın diye yapmadigim şey kalmadı artik en son bacaklarim hamlık ağrısından öyle bi agriyorki netten egzersiz bakıp yaptiydim fazla zorlamisim ellaaam oturup kalkamiyorum bile.. Dogurmadan kurtulamicaz bu psikolojiden sanırım..

Canım seninki nişana benziyo anlattığına göre, çünkü muayeneden sonra leke gelebilir diyorlar seninki leke değil sümüksü akıntıymış,inşallah gelir senin nazlı yavrunda ,nst yüzü göremeden doğuracaksın bu gidişle

Evet leke gibi bişi değildi.. İnşallah öyledir ya çok bunaldim artik çünkü gerçi nisanda hemen dogurcam demek değil ya olsun doğum belirtisi sonuçta demi.. Sabah eşime galiba nisanim geldi dedim yari uyku modunda kimin nisani dedi kimsenin degil doğum belirtisi o be dedim 24 saatle iki hafta arasinda doğum olacak demektir dedim iki hafta mi dedi bi tarafıyla güldü herif resmen uyku sersemi çok hatırlamıyorum ama baya güldü yani.. iyice dengem kaçtı vallahi..

Bizimki de bazen vurdum duymaz gece kaç kere vc kalkıyorm bı kere uyanmadi beyfendi uyanınca uykuyu alamiyomus ben sabaha kadar uyuyamıyorum onu düşünen yok birde sabah kalkıp inek sagyorum 2 tane ama yoruyor

Canım parmağımı kaldıramıyorum inanki ..geceler hep uykusuz çok geç oldu bu hamilelik çok açtım arayı..5 sene sonra ağır geliyor yaşım da yetti yani 34..yok anam yok kim istiyorsa ikinciyi aman arayı açma diycem yoksa sonuç aynı ben..Bugün geldiler bana da ağlayıp sızlayip duruyorm.su içmekten bıktım lanet ettim yani ..
Buralar sıcak kuzum akşamdan önce bir yere gidemem..sumo gurescileri gibi yürüyorum zaten nereye gideceksem

Bizimki de bazen vurdum duymaz gece kaç kere vc kalkıyorm bı kere uyanmadi beyfendi uyanınca uykuyu alamiyomus ben sabaha kadar uyuyamıyorum onu düşünen yok birde sabah kalkıp inek sagyorum 2 tane ama yoruyor

Bende beyefendi uyuyana kadar yatak odama girmiyorum uyuyamiyormus haspam... Daha şimdiden bebek ağlarsa obur odaya gider yatarim pazarlığı yapıyor benle.. Ah bu erkekler... Kız bu halde nasıl ya ben oturduğun yerden kalkacam diye canım çıkıyor sn bide eğilip inegin altından süt mü sagiyon belin kopmuyormu oracıkta

Yaşla çok ilgisi yok gibim onun bacım ya.. Ayni semptomlari yaşıyorum zira.. Yas 26 ama geberiklik birebir uyuyor... Erken çöktüm yada ben..

Yok ben doguramiycam galiba.. Niye hic bişi olmuyor niye gelmiyor benim kızım.. Bi hafta erken gelse nolur yani nolur.. Hic anasına çekmemiş zati ultrasondada KV benzetiyor herkesler ayrı bi ifritim...

Kızlar sakarligim tuttu yemek yaparkrn sicak su döküldü gobegime ne surebilirim
Canım sarı kantaron yağı ile hakiki zeytinyağını karıştırıp sür. Çok iyi geliyor. Ben pansumana kadar onlarla idare ettim. Acısını da alıyor. Çok geçmiş olsun. Çok yandıysan doktora git mutlaka.

Tembelliğe alıştım ben ondan diye düşünüyorum. Benimki de doğduğunda bir cm bile bana benzemiyordu. Gelen giden aynı babaanne aynı babaanne diyordu deliriyordum. Ama şimdi aynı ben hahahaha baştan aşağı bizim taraf.degisiyor yani ilk doğduğuyla bir hafta sonrası uymuyor ..büyüdükçe değişiyor bebek. Çok heveslenmesin kv

Sabah beni kaldır ben makineyle dağıtım diyor ama kiyamiyom ise gitck biraz daha uyusun diye belim çok agriyo kendim ettim kendim buldum derler ya tayini çıkınca birde inek aldırdım ben bakarım diye akşam yardım ediyor ya erkek milleti eline yüzüne bulaştırıyor en iyisi arkasını toplamaktamsa usul usul yavaş yavaş ben yapiyom he aynı pazarlık bendede var uyumassam öbür odaya gider uyurmus

Bende alıştım valla tembelliğe ne yalan soylim.. Bazen makinaya bi bardak atmaya bile useniyorum ondan mi böle olduk ki acep.. Ay inşallah döner bana vallahi o kadar karnında tasi kahrini çek dogurcam diye uğraş senden başka herkese benzesin olacak is mi ama demi..

Kız ne kiyamiyon bunlara acinir mi onlar bize ne kadar kiyamiyolar tatlı uykulari bozulcak diye akılları gidiyor valla.. Çokta kasma kendini ama is yapcam diye bu sefer doğumda zorlanirsin sonuçta doğumdan sonra senin adına birileri yapacak o isleri bi süre mecburen şimdiden kakala gitsin ne yorulcan yazık mi değil canına.. Gerçi haklisin yaptıkları daha cok zarar oluyor soradan arkasini toplamak daha kotu ama alıssın boşver yapsın.. Bebegin sesini başka odadan duymayacaklarini saniyorlar herhalde yazık umut dünyası iste.. Ben uyumuyorsam o da uyumayacak o kadarrrr...

Bende kontrolden geldim suyu vs herseyi gayet iyi dedi nst de birsey cikmadi zaten birsey de hissetmiyordum, sali tekrar kobtrol var baska bir durum olmazsa

kızlar çok acil yardım

33+5 haftalık hamileyim çok şükür bir sıkıntım yok

2 gün önce bir saat içinde 10 15 kez karnımda sertleşme olur daha önce de olurdu ama ayaktayken yorgunken oda gün içinde 5 i geçmezdi ama akşam yorgun olmadıgım halde birden 1 saat içinde 15 kez karnım sertleşti hemen doktora gittim nts cekildi normal çıktı ama korkuyorum devam ediyor doktor ne kadar baska bir şeyden desede

sizde de acaba çok sık oluyormu karında sertleşme ?

Canım korkutmak istemem ama tamı tamına aynı günlerde aynı şeyleri yaşadım. 33+2 de kasılmalarım başladı diye gittim. Doğum başlamış dedi. 33+5 te de aldılar bebeğimi sezaryenle. Muayene etti mi alttan açılma vb baktı mı doktorun? Bence aralıklarını takip et. Saat saat her olduğunda not al. Sonra da tekrar git aynı sıkılıktaysa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…