temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Sabah beni kaldır ben makineyle dağıtım diyor ama kiyamiyom ise gitck biraz daha uyusun diye belim çok agriyo kendim ettim kendim buldum derler ya tayini çıkınca birde inek aldırdım ben bakarım diye akşam yardım ediyor ya erkek milleti eline yüzüne bulaştırıyor en iyisi arkasını toplamaktamsa usul usul yavaş yavaş ben yapiyom he aynı pazarlık bendede var uyumassam öbür odaya gider uyurmu
Aslında haklısın akşama kadar PC başında oturuyor beli ağrıyordu sanki çok iş yaptı iki günü kaldı izne ayrılsın ben ona sorcam benim belim çok agriyo yatiyom geçmiyor içerdeki de kibir kibir durmuyor ayaklarım fena şişti kasiklarimda agriyo dayanamiyom telefon Edip gitsemmiki kontrole birde ben zayıflamaya başladım ya 55 de başladım 65 kaldım 67 den 65 düştüm daha kendime biseyde almadım ufaklığı ki tamamda

ilk akşam acile gittim gece 12 de nts cekildi nts de sancı yok denildi ama o işlem yapılırken bile sertleşme oluyordu ama gene de nts de bir şey çıkmadı
ertesi gün doktora gittim alttan muane etti kamera ile baktı çatı muanesini de aradan çıkardı bakmışken normal doğuma uygunsun dedi cocukta bir sıkıntı yok nts zaten bir şey çıkmamış başka bir şeyden dedi 15 gün sonra tekrar gel dedi bana ama gene de korkuyorum

sadece olan şu karnım birden sertleşiyor taş gibi oluyor ağrı yok sancı yok sadece karnımın sertleşmesi var canım niye sertleşir anlamam tmm daha önce de olurdu ama gün içinde 5 6 kez olurdu en fazla oda yorgun ve ayaktaysam dinlenince olmazdı şimdi fark etmiyor uzanırken bile karnım sertleşiyor

Bence ısrar et. Yani merak etmekte haklısın..günlerinin dolmasına da bir hafta kalmış. Ne zman randevun.guzel haberlerle gelirsin inşallah.
Haklisin canim soylicem artik. Bu aksam ustu 18.30 da randevum bakalim nolcak.

Ay canim ben abartmıyorum 150 kere girmisimdir nst ye. Hastanede yatarken ona bagli yasadim zaten o yuzden nefret ettim. Benim her seferinde sancim cikiyo doktor bakiyo aa bu dogum sancisi baslangici diyo ama acilma 2cm de kalınca tik yok yani. O yuzden nst anlamsiz geliyo bana. Nst ye kalsa 34. haftada doguruyodum. Bi de bel fitigim var 20 dk sirt ustu yatinca ağlayarak kalkiyorum sedyeden cok fena tutuluyorum. Sen hic girme boşver :)
Bu arada alttan muayene sonrasi doktor bana kanama olabilir demisti lekelenme demedi ama insallah nisandir canim ya. Ben de muayeneden sonra bile hicbi sey gelmiyo o derece umutsuz vaka :)

Aynen canim ya resmen para alinca bakiyomus gibi geliyo zaten maddiyatci bi doktor olduğunu biliyodum simdi iyice batmaya basladi. Bu sefer israr edeyim o zaman esimle :/

Ay ilahi ya kimin nişanımı dedi,adamlarda sayemizde şaşkına döndü, biz güzel düşünelim canım o 2 gün demek bence sabır çekmeye devam diyoruz canım az kaldı hissediyorum ben

Bizimki de bazen vurdum duymaz gece kaç kere vc kalkıyorm bı kere uyanmadi beyfendi uyanınca uykuyu alamiyomus ben sabaha kadar uyuyamıyorum onu düşünen yok birde sabah kalkıp inek sagyorum 2 tane ama yoruyor
Rabbim yardimcin olsun 2 erkek çocuk bi koca evin işi gücü bide üstüne inek ahır işleri zor herkesin yapacağı şeyler degil

Ah canım benim ya, bi 15 gün önce bende sen gibiydim fil gibi hissediyordum kendimi WC'ye zor gidiyordum, ama sonra geçti buaralar enerji patlaması yaşıyorum, hatta bu akşam yatılı misafirim geliyogelsinler korkmuyorum intikamım acı olacak, canım sende diren geçecek bu zor günler, mutluluk verici şeyler ye ozaman çikolata dondurma falan iyi gelir belki sıcakta, kız ayrıca yaşında ne var 34te, daha 3.bile yaparsın sen inanıyorum

Rabbim yardimcin olsun 2 erkek çocuk bi koca evin işi gücü bide üstüne inek ahır işleri zor herkesin yapacağı şeyler degil
Zor ama ne yapacaksın vakit geçiyor akşam yardım eder ama iki oğlanla uğraşmak zor bir biriyle iddia ediyorlar büyüğün gumusseyecegini hiç tahmin etmiyordum bide o çıktı iki gündür bunnumdan geldi inekleri satalım diyor ama kıyamıyorum onlarda anne buzalari var köy hayatı zor ama kendimde suç sen bırak Ankara'yı tayini çıktı diye gel Allah hepimize sabır versin

Kızlar ben de sordum doktora. Kendini uyandırıyor kundak yapalım mı diye hayır kesinlikle tavsiye etmiyorum omuz çıkıklarına yol açıyor dedi. Bilginiz olsun. F fatmaelifnur
Katılıyorum canım ben yapmıyorum kundak falan yapmadım da tehlikesi var dediğin gibi. Bazen üşüdüğü için ellerini sarıyorum o da kundak falan gibi değil. O minik elleri saçlarını yolsa da bana dokunması kendş yanağına dokunması önemli

Hayırlısı olsun canım:) sanmam yaa doğacağı zamanı bebekler bizden iyi biliyorlar :) manda sütü falan alakası yok :)

Canım bence devam ederse başka bir doktora git için rahat etsin. Ya da bekle akşam acile git. Oradaki doktorun dediğine göre doktoruna gidersin. En azından öyle bir durum varsa serumla falan durdururlar kasılmaları.

Canım hakkında hayırlısı böyleymiş neden üzülüyorsun? Bak ne güzel yarın bebeğine kavuşacaksın :) Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerle gel inşallah

Bende seninle aynı gün sayılır bendede açılma yok sancı yok kısacası benim miniğim yerini çok beğenmiş doğmaya gönlü yok öyle daralıyorum ki nefes alırken bile zor hareket etmek hele işkence

Amin inşallah cnm bi tuhaf oldum ne bilim hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah Değişik duygular içindeyim bi yandan üzgün bi yandan heycanlı bi yandan sevinçli :)

Bende seninle aynı gün sayılır bendede açılma yok sancı yok kısacası benim miniğim yerini çok beğenmiş doğmaya gönlü yok öyle daralıyorum ki nefes alırken bile zor hareket etmek hele işkence
Hayırlısı olsun cnm gününü bekliyo demek ki miniğin Benm sancılar düzensiz ama artma eğiliminde yerim de kalmadi sanrm icerde usgde bile dr göremiyor artk böyle nasibimizde varmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…