temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Hayırlısı olsun cnm gününü bekliyo demek ki miniğin Benm sancılar düzensiz ama artma eğiliminde yerim de kalmadi sanrm icerde usgde bile dr göremiyor artk böyle nasibimizde varmiş
Sancı dediğin nasıl birşey ne hissediyorsun benim ilk gebeligim bocaliyorum bayağı bide bebek kaç kilo seninki

Sancı dediğin nasıl birşey ne hissediyorsun benim ilk gebeligim bocaliyorum bayağı bide bebek kaç kilo seninki
Canım sancılarım nst de cikiyo ve karnmda aşağı doğru baskı ve şekil değişiklikleri oluyor benm de ilk gebeliğim ben onları bebeğin hareketleri sanıyordum nstde karnım girintili cikintili olduğu zmn sancı rakamı artınca onların sancı olduğunu anladım

Anladım ntsde sancı yok zaten bakalım ne zaman dogacaklar hayırlısıyla

O zaman eldiven hatta eldivenli zibin garanti olur cadiya

Amin inşallah cnm bi tuhaf oldum ne bilim hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah Değişik duygular içindeyim bi yandan üzgün bi yandan heycanlı bi yandan sevinçli :)
İyi düşün iyi olsun canım güzel zamanlar bunlar :)
Hiç bir teselli yetmez yüreğini serinletmeye. Allah yardımcın olsun. O cennette bir melek. Sana yardım edecek ahirette. Yüreğinde ömğr boyu yaşayacak. Allah sabır versin.
canım bebeğin nasıl? İyi misiniz?

Kızlar adet sancısı gibi bi sancım var bi saattir ve aynı zamanda belimde ağrı var. Ara ara değil sürekli olarak var bilemedim şimdi normal mi acaba. Yarın da kontrolüm var kısmetse

Merhabalar kızlar. Sabahtan beri doktordayım. Bebek dün gece hareketlendi bugün de hareketleri iyiydi. Tüm gün kontrol altındaydım. Çatı muayenesi oldum ilk defa sakın korkmayın hiç birşey yok hiç acımıyor. Tüm gün açılma bekledik. Eğer 1 cm bile olsaydı suni sancıyla doğumu başlatacaktı. Açılma olmayınca geri yolladı eve. Eşim ve annem hala yanımda değil doğum başlarsa gelelim diyorlar ikisini de reddedeceğim artıkkontrol altındayken kıpır kıpır oynayan kız şimdi yine sakin resmen dalga geçmiyor benimle doktor takibini iyi yap yine azalırsa hareketleri sezaryena alırız dedi. Şimdi sürekli bişeyler yiyorum hareket ediyorum kıpırdasın diye doğsun bi hayırlısıyla gebertecem kendini de babasını da anneannesini de bana son günlerimde böyle sıkıntı yaşatıyorlar
Hepinizin mesajlarını tek tek okudum. Benim için endişelendiniz teselli verdiniz haklarınızı helal edin. Ayrı ayrı Çok teşekkür ederim hepinize

Merhabalar kızlar. Sabahtan beri doktordayım. Bebek dün gece hareketlendi bugün de hareketleri iyiydi. Tüm gün kontrol altındaydım. Çatı muayenesi oldum ilk defa sakın korkmayın hiç birşey yok hiç acımıyor. Tüm gün açılma bekledik. Eğer 1 cm bile olsaydı suni sancıyla doğumu başlatacaktı. Açılma olmayınca geri yolladı eve. Eşim ve annem hala yanımda değil doğum başlarsa gelelim diyorlar ikisini de reddedeceğim artıkkontrol altındayken kıpır kıpır oynayan kız şimdi yine sakin resmen dalga geçmiyor benimle doktor takibini iyi yap yine azalırsa hareketleri sezaryena alırız dedi. Şimdi sürekli bişeyler yiyorum hareket ediyorum kıpırdasın diye doğsun bi hayırlısıyla gebertecem kendini de babasını da anneannesini de bana son günlerimde böyle sıkıntı yaşatıyorlar
Hepinizin mesajlarını tek tek okudum. Benim için endişelendiniz teselli verdiniz haklarınızı helal edin. Ayrı ayrı Çok teşekkür ederim hepinize

eş ile birliktelik doğuma yardımcı diyordu burdabi kaç anne adayı doğru mu gerçekten acaba ben mi yanlış hatırlıyorum. bende mi denesem

blacklable ayy canım yaaa döverim ben o eşini heee... ne demek başlarsa gelirim.. başlamadan gelsin tek başına mı yaptın da çocuğu tek başına doğuma gidecekmişsin.. annene demiyorum bir şey başlayınca gelsin ama eşine kızdım yani olacak iş değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…