- 4 Ekim 2016
- 371
- 592
- 23
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #21.881
Sancı dediğin nasıl birşey ne hissediyorsun benim ilk gebeligim bocaliyorum bayağı bide bebek kaç kilo seninkiHayırlısı olsun cnm gününü bekliyo demek ki miniğin Benm sancılar düzensiz ama artma eğiliminde yerim de kalmadi sanrm icerde usgde bile dr göremiyor artk böyle nasibimizde varmiş
Hiç bir teselli yetmez yüreğini serinletmeye. Allah yardımcın olsun. O cennette bir melek. Sana yardım edecek ahirette. Yüreğinde ömğr boyu yaşayacak. Allah sabır versin.Ben bebeğimi kaybettim
Canım sancılarım nst de cikiyo ve karnmda aşağı doğru baskı ve şekil değişiklikleri oluyor benm de ilk gebeliğim ben onları bebeğin hareketleri sanıyordum nstde karnım girintili cikintili olduğu zmn sancı rakamı artınca onların sancı olduğunu anladımSancı dediğin nasıl birşey ne hissediyorsun benim ilk gebeligim bocaliyorum bayağı bide bebek kaç kilo seninki
Anladım ntsde sancı yok zaten bakalım ne zaman dogacaklar hayırlısıylaCanım sancılarım nst de cikiyo ve karnmda aşağı doğru baskı ve şekil değişiklikleri oluyor benm de ilk gebeliğim ben onları bebeğin hareketleri sanıyordum nstde karnım girintili cikintili olduğu zmn sancı rakamı artınca onların sancı olduğunu anladım
Kantaron yağıKızlar sakarligim tuttu yemek yaparkrn sicak su döküldü gobegime ne surebilirim
O zaman eldiven hatta eldivenli zibin garanti olur cadiyaElleri üşüdüğü zaman sarıyorum bas bas bağırıyorsıkıntıya gelemiyor hanımefendi. Ikınıp sıkınıp elleri çıkarıyor bir şekilde :) her fırsatta çekiyorum başından ellerini :)
İyi düşün iyi olsun canımAmin inşallah cnm bi tuhaf oldum ne bilim hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah Değişik duygular içindeyim bi yandan üzgün bi yandan heycanlı bi yandan sevinçli :)
canım bebeğin nasıl? İyi misiniz?Hiç bir teselli yetmez yüreğini serinletmeye. Allah yardımcın olsun. O cennette bir melek. Sana yardım edecek ahirette. Yüreğinde ömğr boyu yaşayacak. Allah sabır versin.
O zaman eldiven hatta eldivenli zibin garanti olur cadiya
Allah sabırlar versin,doktor hatasi falanmi canimBen bebeğimi kaybettim
Çok geçmiş olsun canım sarı kantaron yağı, argan yağı, bepanthene iyi gelir diye biliyorumKızlar sakarligim tuttu yemek yaparkrn sicak su döküldü gobegime ne surebilirim
eş ile birliktelik doğuma yardımcı diyordu burdabi kaç anne adayı doğru mu gerçekten acaba ben mi yanlış hatırlıyorum. bende mi denesemDoğum başlasın diye yapmadigim şey kalmadı artik en son bacaklarim hamlık ağrısından öyle bi agriyorki netten egzersiz bakıp yaptiydim fazla zorlamisim ellaaam oturup kalkamiyorum bile.. Dogurmadan kurtulamicaz bu psikolojiden sanırım..
Spermler Doğumun başlamasına yardımcı oluyormuseş ile birliktelik doğuma yardımcı diyordu burdabi kaç anne adayı doğru mu gerçekten acaba ben mi yanlış hatırlıyorum. bende mi denesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?