temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar acil fikirlerinize ihtiyacim var kontrole geldik doktor muayene etti 2.5 cm acilmam var. Sonra nst ye girdim agrilarim duzenli olarak 30 40 lara cikti ama ben bisey hissetmiyorum. Doktor nst yi gorunce bu gece gitmeyin hastaneye yatircam dedi. Ama ne bi sanci ne bi belirti var onun oncesinde de alttan muayenede kendimi kastigim icin beni sezaryene yonlendirmeye calisti sanki. Normal dogum cok zor kendine guveniyo musun falan diye sorguladi.
Hastaneye yatinca dogum olucak mi dedim 48 saati de bulabilir belli olmaz suni sanci da verebiliriz falan dedi. Kafam allak bullak kizlar ya napcam ben bundan baska doktorum da yok. Buna da para icin mi yapiyo diye guvenemiyorum napiyim sizce.
Sabah gelelim tekrar diyoruz olmaz yollamam bu sekilde diyo.

eş ile birliktelik doğuma yardımcı diyordu burdabi kaç anne adayı doğru mu gerçekten acaba ben mi yanlış hatırlıyorum. bende mi denesem

Konuda denedim anam hatta doktora gitmeden denedim belki de ondan kolay geçmiştir alttan muayene ama gelmeyecek olan gelmiyor iste.. Bugün komple kendimi dinliyorum.. Sancı namına bişi yok kasilma bile yok yada ben anlamıyorum ara ara alttan saplanan bisiler var ama o ne bilmiyorum...

Canım işine karişmak gibi olmasın ama doktor göndermiyosa bi bildiği var demek ki yine de siz bilirsiniz

I ImaginaryLife canım baştan beri o doktora güvendin devam ettin. Dere geçerken at değiştirilmez derler. Hiç bilmediğin bir doktor hikayeni hiç bilmiyor daha çok gerilirsin bence. Doktoruna güven ve kontrolü ona bırak. Yol uzun açılmanda var bence de doktorun dediğini yap ve hastanede kal. Normal doğum zorlarsa epidural alırsın o da olmadı sezeryana alırlar. Stres yapma doktorunla detaylı konuş fikirlerini. Ortak bir karara varın. Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz

Bende denedim sonuç günüm geçti bile ben sinir stres

O nasıl doktor net bir sözü yok. Hamile olan sensin doğru düzgün bilgi vermesi gerekiyor. Ama onda da bi belirsizlik hali var. Gebelik zehirlenmesi gibi durumlarda göndermiyorlar eve. Ancak açılman var diye sanırım yollamıyor.

Sırma canım adam nanemolla çıktı yok ben dayanamam yok ben bayılırım dediğin gibi yanlız yapmadım mecbur girecek kv ye de söyledim. Annemin hiç gelesi yok oradı belli oldu. Yine gücüm eşime yeter hayırlısıyla bi gelseydi

Canım doktorun Eskişehir'deydi değil mi? Açılman varsa gitme derim ben de. Sezaryeni istemiyorsan son ana kadar diren. Zaten epidural veriyorlar. Senin bebeğin de aşırı iri değil çok şükür doğumla ilgili problemin de yok. Ank acıbademde doğum yapan arkadaşlarım da sezaryene yönlendirildiklerinden şikayet ediyorlardı bakarsın dayanamayacak olursan sezaryene geçersiniz. Evet normal istiyorsak bşlarda biraz sıkıntı çekeceğiz ama sezaryende hiç sıkıntıSız değil önemli bir durum yoksa ne gerek var karnıyarık olmayaElbette herkesin tercihine saygı duyarım. Neticede normal doğumdan korkmak bile bir sezaryan sebebidir. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sıpaları

ilahi canım. Biz şimdi karnıyarık olduk he güzel benzetme beğendim :)

B Bonibon33 M Mavimelk90 blacklable ohdude baldan_madam
Kizlar emin olmak icin eskisehir dogum hastanesinde de muayene oldum acilmam burda daha az cikti ama servise yatiralim dogum olursa dogumhaneye aliriz olmazsa cikarsin dediler. Oyle diyince bari acibademe tekrar gidip yatalim dedik.
Ama bu arada normal dogum korkusu oluştu iyice. Bir gunde iki alttan muayene gerdi beni. Bu sefer baya da kanamam oldu :/ direkt sezaryen mi olsam diyorum. Bugune kadar 6 7 kere alttan muayene oldum hepsinde de cok kasiyosun dediler. Aslinda acimiyo ama acayip kasiyorum kendime engel olamiyorum. Bilemiyorum normale dayanabilcek miyim. Allah yardimcimiz olsun.

Dayanirsin kuzum nolur gayret et kendin için bebegin için.. Normal doğum gibisi mi var.. Kendini kasmamak için muayenelerde başka şeylere odaklansan farklı şeyler dusunsen cunku can yakan bişi değil kendinde söylüyorsun.. Çok güçlü olmalısın bebisin icin sen neler atlattin onu icinde biraz daha tutabilmek icin ne gunler gecirdin sırf erken gelmesin gelişimini tamamlasın diye yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin sağlık durumunuz normal için uygunsa hic cerrahi bi isleme girmeye değer mi artik...

Canım bu kararı doktoruna danışarak en doğru sen verebilirsin. biz ne desek boş. Dayanabileceksen tabiiki normal doğum daha iyin ama bisürü sancı çekip de korkup sezaryen isteyeceksen de canına yazık baştan iste ağrı çekme. NOrmal doğumu bilmiyorum ama sezeryan da öyle çok öcü birşey değil. Ama sonuçta ameliyat. Allah hakkında hangisi hayırlıysa onu nasip etsin canım. Haberdar et bizleri de

Canim ilk dogum da kasman cok normal. Ben ilkinde hastaneyi yikmistim :)
Hele ki ilk cati muayenes ve sonraki ilk muayene omrumden omur gitmisti. Bence bu kadar beklediysen normali dene. Zaten bebegin asagida acilman var. Cok iri bebek degil.

Ben cildirmaya ramak kalayim, bekim sirtim kalcalarim bacaklarim agrimayan gram yerim yok, yatakta ne saga donebiliyorum ne sola resmen canim aciya aciya donduruyorum kendimi, son gunler cidden cok zor rabbim hepimizin yardimcisi olsun, biran once doguralim artik,saat basi olmadan uyaniyorum vallahi 2 saat deliksiz uykuya hasret kaldim

Al bendende o kadar... Hani diyorlar ya doğurunca içerde kalsa daha iyiydi diceniz diye hic sanmıyorum dicegimi o kadar yiprandimki su son ay... Hava sıcak diye oluyor sanıyordum bak bugün serinde gene ayni gene ayni.. Uyku yaa azıcık uyku tek istediğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…