- 6 Kasım 2015
- 603
- 899
- 103
- 34
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #21.921
yok canim sicakla hicbir alakasi yok ben hep soyluyorum vantilator karaisinda yatiyordum gayet serin ama yine uyuyamiyorum, kasiklarim afedersiniz vajinam o kadar aciyor ki bacagimin arasina yastik koyuyorum yine de bana misin demiyor, bir aci bir agri, biyerden tutunarak donebiliyorum anca yatakta kaldi ki son birkac gundur yatakta da yatamiyorum koltukta yatiyorum gidip, o yatak resmen batiyor bana gormek bile istemiyorum, kesinlikle bende karnimsa olsaydi keske diyecegimi dusunmuyorum, beni de cok zorluyor cidden artik, vallaha du ediyorum agrim sizim sancim biseyim gelsin artik diyeAl bendende o kadar... Hani diyorlar ya doğurunca içerde kalsa daha iyiydi diceniz diye hic sanmıyorum dicegimi o kadar yiprandimki su son ay... Hava sıcak diye oluyor sanıyordum bak bugün serinde gene ayni gene ayni.. Uyku yaa azıcık uyku tek istediğim..
yok canim sicakla hicbir alakasi yok ben hep soyluyorum vantilator karaisinda yatiyordum gayet serin ama yine uyuyamiyorum, kasiklarim afedersiniz vajinam o kadar aciyor ki bacagimin arasina yastik koyuyorum yine de bana misin demiyor, bir aci bir agri, biyerden tutunarak donebiliyorum anca yatakta kaldi ki son birkac gundur yatakta da yatamiyorum koltukta yatiyorum gidip, o yatak resmen batiyor bana gormek bile istemiyorum, kesinlikle bende karnimsa olsaydi keske diyecegimi dusunmuyorum, beni de cok zorluyor cidden artik, vallaha du ediyorum agrim sizim sancim biseyim gelsin artik diye
Canım ben toplamda iki kere girdim. 9.hafta ve 28. Hafta sonra gerk olmazsa sokmam dedi. Gerek kalmadı. Doğum oldu sağlıcakla çok şükür. Yani korkma diye söylüyorum. Doktor belli şeyleri soruyor bi sorun görmedkçe devam ettk. Nst'yede girmedm hiç norml muayenede.Kizlar benim doktorum her hafta kontrole cagiriyor ama para odemedigim haftalarda ultrasona sokmuyor sadece nst ye bakiyor. Sizce de tuhaf degil mi? Gelisimini, kordon dolanmasi olup olmadigini falan ogrenemiyoruz. Soyleyince de sık ultrasona girmesin diyor ama son zamanlar onemli degil mi? Bugun yine kontrol gunu (para odemeden giricez) sizce israr etsem mi ultrasondan bakmasi icin?
Dayanirsin canım öyle düşünme. Ben 8 saat suni sancı çektim artık sezeryan mecbur dedi doktorum çocuk kanala giremediği için. Normal doğum sancısı daha dayanılır diyorlar suniye göre. Ben daha beklemek istiyorum dememe rağmen çocuk da çok beklemekten ödem oluşabilir sözünü duyunca zorla kabul ettim. Yani normal yapabiliyorsab dayan canım hiç korkma bence. Evde suyum geldiğinde sancim yok beni sezeryana alacaklar diye ağlayarak gitmiştim hastaneye@Bonibon33 @Mavimelk90blacklable ohdude baldan_madam
Kizlar emin olmak icin eskisehir dogum hastanesinde de muayene oldum acilmam burda daha az cikti ama servise yatiralim dogum olursa dogumhaneye aliriz olmazsa cikarsin dediler. Oyle diyince bari acibademe tekrar gidip yatalim dedik.
Ama bu arada normal dogum korkusu oluştu iyice. Bir gunde iki alttan muayene gerdi beni. Bu sefer baya da kanamam oldu :/ direkt sezaryen mi olsam diyorum. Bugune kadar 6 7 kere alttan muayene oldum hepsinde de cok kasiyosun dediler. Aslinda acimiyo ama acayip kasiyorum kendime engel olamiyorum. Bilemiyorum normale dayanabilcek miyim. Allah yardimcimiz olsun.
Canım muayene işi belli olmaz nst de sancı çıkarsa bakabilir. BANa da iri bebek olmayacağından muayene etmem demişti ama son olaylar yüzünden etti. Sen istersen hazırlıklı git. AMa zaten muayene 10 saniye bile sürmüyor dr sadece bir saniyeliğine bakıyor gerisini örtünün altında hallediyor yani göreceğini bile sanmıyorumKızlar günaydın bugün kontrolüm var biraz özel bişi sorucam bana fikir verin çok kararsızımm yaaa. Kısmetse benim kesin sezaryen haftaya perşembeye yani tam bir hafta sonraya gün verdi dr. Hamilelikten dolayı tüm kıllarım geç uzuyo ve ağda kullanıyorum. DOğumdan 2 3 gün önce ağdamı yaparım diye düşündüm. Dünden beri de ara ara sancım var bugün dr alttan muayene ister mi acaba? Hiç alttan muayene olmadım ve sezaryen olacağım yine de etmesi gerekir mi? Yani müsait değilim ne yapıcam kararsız kaldım bana bi fikir verseniz
ilahi canım. Biz şimdi karnıyarık olduk he güzel benzetme beğendim :)
CAnım tek sorum senin dayanamayacak olma ihtimalin ise kendini sakın şartlama. HERşey sennin beninde bitiyor. ÇATı muayenesi öncesi annem kendini kasarsan bir parmak bile canını yakar ama kasmazsan yumuruk bile acıtmaz sadece rahatsızlık hissi duyarsın dedi. Allah orayı öyle bir yaratmış ki kaslar çok esnek yeter ki sen rahat ol. Muayeneler seni yıpratmış haklısın ama hiçbir sorun yokken de sırf doktorun korkutması yüzünden germe kendini. BAK o kadar sancın açılmam vardı hiçbirini hissetmedib sen sadece dılsrdan yapılan müdahalelerde kendini kasıyorsun oysa bebek kendiliğinden doğup çıkacak. BENce o kadar sancı vr eçılmayı hissetmediğin için kolay doğum yaparsın@Bonibon33 @Mavimelk90blacklable ohdude baldan_madam
Kizlar emin olmak icin eskisehir dogum hastanesinde de muayene oldum acilmam burda daha az cikti ama servise yatiralim dogum olursa dogumhaneye aliriz olmazsa cikarsin dediler. Oyle diyince bari acibademe tekrar gidip yatalim dedik.
Ama bu arada normal dogum korkusu oluştu iyice. Bir gunde iki alttan muayene gerdi beni. Bu sefer baya da kanamam oldu :/ direkt sezaryen mi olsam diyorum. Bugune kadar 6 7 kere alttan muayene oldum hepsinde de cok kasiyosun dediler. Aslinda acimiyo ama acayip kasiyorum kendime engel olamiyorum. Bilemiyorum normale dayanabilcek miyim. Allah yardimcimiz olsun.
normal doğum çatı muayenesinden daha kolay diyorlar, ne kadar doğru bilmiyorum, sancı olduğunda kendini bu kadar kasmazsın bence canım@Bonibon33 @Mavimelk90blacklable ohdude baldan_madam
Sorma canım yaa normalden korkuyordum ben de. 33 de olunca bebeği de 2300 ölçmüştü en son. İlk defa zaten açılmam da var ben bunu normal doğuruveririm demiştim içimdenKIIızz sizlerinki hep mecburiydi hele seninki hiç engellenemez bir süreçti şu sıpalar için ya alttan ya üstten kesilip biçilecez napalım canım ana olmanın ilk fedakarlıklarından biri...
Sezeryan da olsa benim doktor alttan muayene etti geçtiğimiz hafta açılma kontrolü için. Bugün benim de kontrolüm var son kontrol inş artık anestezi uzmanına gönderecek testler için.Kızlar günaydın bugün kontrolüm var biraz özel bişi sorucam bana fikir verin çok kararsızımm yaaa. Kısmetse benim kesin sezaryen haftaya perşembeye yani tam bir hafta sonraya gün verdi dr. Hamilelikten dolayı tüm kıllarım geç uzuyo ve ağda kullanıyorum. DOğumdan 2 3 gün önce ağdamı yaparım diye düşündüm. Dünden beri de ara ara sancım var bugün dr alttan muayene ister mi acaba? Hiç alttan muayene olmadım ve sezaryen olacağım yine de etmesi gerekir mi? Yani müsait değilim ne yapıcam kararsız kaldım bana bi fikir verseniz
Benimde bel ağrısı ishal böbrek Ağrısı gibi yanlarim agriyor ama tık yok canımBen cildirmaya ramak kalayim, bekim sirtim kalcalarim bacaklarim agrimayan gram yerim yok, yatakta ne saga donebiliyorum ne sola resmen canim aciya aciya donduruyorum kendimi, son gunler cidden cok zor rabbim hepimizin yardimcisi olsun, biran once doguralim artik,saat basi olmadan uyaniyorum vallahi 2 saat deliksiz uykuya hasret kaldim
maşallah bebişler gelmeye devam ediyor Rabbim hayırlı sağlıklı güzel ömürler nasip etsin hepsine inşallah.
yok canim sicakla hicbir alakasi yok ben hep soyluyorum vantilator karaisinda yatiyordum gayet serin ama yine uyuyamiyorum, kasiklarim afedersiniz vajinam o kadar aciyor ki bacagimin arasina yastik koyuyorum yine de bana misin demiyor, bir aci bir agri, biyerden tutunarak donebiliyorum anca yatakta kaldi ki son birkac gundur yatakta da yatamiyorum koltukta yatiyorum gidip, o yatak resmen batiyor bana gormek bile istemiyorum, kesinlikle bende karnimsa olsaydi keske diyecegimi dusunmuyorum, beni de cok zorluyor cidden artik, vallaha du ediyorum agrim sizim sancim biseyim gelsin artik diye
kızlar sizde kendimi gördüm valla dün panik oldum suyum geldi sandım ama değilmiş haysl kırıklığına uğradım ince ince bel ağrısı var bide ishal olmuşum eşimi etken cagirdim 1 saat sonra baktım bişey yok eşim sabah gelmiş kotuysen işe gitmeyim diyo git dedim istersen mesaiye bile kal bende daha 40 i doldurucam böyle böyleBirebir ayni durumdayım canım... Ya nolur artık sancim gelsin en azından bi belirti bişi gelsin bi umut doguracagima dair diyorum artik.. Bi yatak odası bi salon bi mutfak volta atıp duruyorum bende yok sigamiyorum hic bi yere olmuyor.. Bütün gece dua ettim bugün dogurayim artik diye inşallah bugün suyum filan gelir sancim olur yerlerde suruneyim raziyim sonuçta dogurdukmu bitecek yeterki dogurayim yaaa... Allah yardımcımız olsun inşallah...
Canım ben varım 35sonu 36da döndü benim minik,bence daha var bi ihtimalin hakkında hayırlısı olsun35. haftaya geldik daha da bizimki dönmedi. dün doktora gittim ilk bebek şimdiye kadar dönmedi ise kolay kolay dönmez dedi. ilk bebeği olup bu zamandan sonra bebeği dönen var mı kızlar aranızda
Ben varim canim benimki de hic donmemisti 36nin sonlarina dogru dondu ve ben anlamadim bile döndügünü :) Hiç belli olmuyor bu işler anlayacağın35. haftaya geldik daha da bizimki dönmedi. dün doktora gittim ilk bebek şimdiye kadar dönmedi ise kolay kolay dönmez dedi. ilk bebeği olup bu zamandan sonra bebeği dönen var mı kızlar aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?