temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

yok canim sicakla hicbir alakasi yok ben hep soyluyorum vantilator karaisinda yatiyordum gayet serin ama yine uyuyamiyorum, kasiklarim afedersiniz vajinam o kadar aciyor ki bacagimin arasina yastik koyuyorum yine de bana misin demiyor, bir aci bir agri, biyerden tutunarak donebiliyorum anca yatakta kaldi ki son birkac gundur yatakta da yatamiyorum koltukta yatiyorum gidip, o yatak resmen batiyor bana gormek bile istemiyorum, kesinlikle bende karnimsa olsaydi keske diyecegimi dusunmuyorum, beni de cok zorluyor cidden artik, vallaha du ediyorum agrim sizim sancim biseyim gelsin artik diye

Birebir ayni durumdayım canım... Ya nolur artık sancim gelsin en azından bi belirti bişi gelsin bi umut doguracagima dair diyorum artik.. Bi yatak odası bi salon bi mutfak volta atıp duruyorum bende yok sigamiyorum hic bi yere olmuyor.. Bütün gece dua ettim bugün dogurayim artik diye inşallah bugün suyum filan gelir sancim olur yerlerde suruneyim raziyim sonuçta dogurdukmu bitecek yeterki dogurayim yaaa... Allah yardımcımız olsun inşallah...

Canım ben toplamda iki kere girdim. 9.hafta ve 28. Hafta sonra gerk olmazsa sokmam dedi. Gerek kalmadı. Doğum oldu sağlıcakla çok şükür. Yani korkma diye söylüyorum. Doktor belli şeyleri soruyor bi sorun görmedkçe devam ettk. Nst'yede girmedm hiç norml muayenede.

Kızlar günaydın bugün kontrolüm var biraz özel bişi sorucam bana fikir verin çok kararsızımm yaaa. Kısmetse benim kesin sezaryen haftaya perşembeye yani tam bir hafta sonraya gün verdi dr. Hamilelikten dolayı tüm kıllarım geç uzuyo ve ağda kullanıyorum. DOğumdan 2 3 gün önce ağdamı yaparım diye düşündüm. Dünden beri de ara ara sancım var bugün dr alttan muayene ister mi acaba? Hiç alttan muayene olmadım ve sezaryen olacağım yine de etmesi gerekir mi? Yani müsait değilim ne yapıcam kararsız kaldım bana bi fikir verseniz

Dayanirsin canım öyle düşünme. Ben 8 saat suni sancı çektim artık sezeryan mecbur dedi doktorum çocuk kanala giremediği için. Normal doğum sancısı daha dayanılır diyorlar suniye göre. Ben daha beklemek istiyorum dememe rağmen çocuk da çok beklemekten ödem oluşabilir sözünü duyunca zorla kabul ettim. Yani normal yapabiliyorsab dayan canım hiç korkma bence. Evde suyum geldiğinde sancim yok beni sezeryana alacaklar diye ağlayarak gitmiştim hastaneye

Canım muayene işi belli olmaz nst de sancı çıkarsa bakabilir. BANa da iri bebek olmayacağından muayene etmem demişti ama son olaylar yüzünden etti. Sen istersen hazırlıklı git. AMa zaten muayene 10 saniye bile sürmüyor dr sadece bir saniyeliğine bakıyor gerisini örtünün altında hallediyor yani göreceğini bile sanmıyorum

ilahi canım. Biz şimdi karnıyarık olduk he güzel benzetme beğendim :)
KIIızz sizlerinki hep mecburiydi hele seninki hiç engellenemez bir süreçti şu sıpalar için ya alttan ya üstten kesilip biçilecez napalım canım ana olmanın ilk fedakarlıklarından biri...

CAnım tek sorum senin dayanamayacak olma ihtimalin ise kendini sakın şartlama. HERşey sennin beninde bitiyor. ÇATı muayenesi öncesi annem kendini kasarsan bir parmak bile canını yakar ama kasmazsan yumuruk bile acıtmaz sadece rahatsızlık hissi duyarsın dedi. Allah orayı öyle bir yaratmış ki kaslar çok esnek yeter ki sen rahat ol. Muayeneler seni yıpratmış haklısın ama hiçbir sorun yokken de sırf doktorun korkutması yüzünden germe kendini. BAK o kadar sancın açılmam vardı hiçbirini hissetmedib sen sadece dılsrdan yapılan müdahalelerde kendini kasıyorsun oysa bebek kendiliğinden doğup çıkacak. BENce o kadar sancı vr eçılmayı hissetmediğin için kolay doğum yaparsın

normal doğum çatı muayenesinden daha kolay diyorlar, ne kadar doğru bilmiyorum, sancı olduğunda kendini bu kadar kasmazsın bence canım

KIIızz sizlerinki hep mecburiydi hele seninki hiç engellenemez bir süreçti şu sıpalar için ya alttan ya üstten kesilip biçilecez napalım canım ana olmanın ilk fedakarlıklarından biri...
Sorma canım yaa normalden korkuyordum ben de. 33 de olunca bebeği de 2300 ölçmüştü en son. İlk defa zaten açılmam da var ben bunu normal doğuruveririm demiştim içimden geldi sezaryen dedi kısmet böyle şeyler. O kadar çok şey yaşadım ki bir de hepsini önce allah sonra doktorum sayesinde atlattık o yüzden güvenim tam kararlarına. Diretemedim normal olsun diye. Hayırlısı böyleymiş geçti gitti

Sezeryan da olsa benim doktor alttan muayene etti geçtiğimiz hafta açılma kontrolü için. Bugün benim de kontrolüm var son kontrol inş artık anestezi uzmanına gönderecek testler için.

Benimde bel ağrısı ishal böbrek Ağrısı gibi yanlarim agriyor ama tık yok canım

35. haftaya geldik daha da bizimki dönmedi. dün doktora gittim ilk bebek şimdiye kadar dönmedi ise kolay kolay dönmez dedi. ilk bebeği olup bu zamandan sonra bebeği dönen var mı kızlar aranızda

kızlar sizde kendimi gördüm valla dün panik oldum suyum geldi sandım ama değilmiş haysl kırıklığına uğradım ince ince bel ağrısı var bide ishal olmuşum eşimi etken cagirdim 1 saat sonra baktım bişey yok eşim sabah gelmiş kotuysen işe gitmeyim diyo git dedim istersen mesaiye bile kal bende daha 40 i doldurucam böyle böyle

Son düzenleme:
35. haftaya geldik daha da bizimki dönmedi. dün doktora gittim ilk bebek şimdiye kadar dönmedi ise kolay kolay dönmez dedi. ilk bebeği olup bu zamandan sonra bebeği dönen var mı kızlar aranızda
Canım ben varım 35sonu 36da döndü benim minik,bence daha var bi ihtimalin hakkında hayırlısı olsun

I ImaginaryLife canım o korkular hepimizde var aslında , bende herkese cesaret veriyorum ama geçenlerde biraz agrım oldu başladı korku acaba sezeryanmı istesem falan demeye korkmuyoruz desek yalan olur ama biraz akışına bırakalım bence daha başından pes edip sezeryana dönme, enazından denedim olmadı dersin, Allah yardımcın olsun kuzu bekliyoruz haberlerini

Kizlar alinti yapamiyorum kusura bakmayın mesajlarinizi okudum desteginiz icin sağolun, keske doktorum da boyle cumleler kurabilseydi
Dun gece 12 ye kadar yuruyun demisti, yurudum gittim acilma artmamis, sancilar daha duzenliydi. Ama yuksek olmadigi icin ben hissetmiyorum hala. Mesela 5 dk da 1 50-60 falan oluyo. Nst yi baska bi kadin dogumcu arkadasa gosterdik, dogum icin ideal dedi ama agrin yoksa hastaneye yatmana gerek yok dedi.
Ben de doktoruma eskisehirde kalicaz kutahyaya donmicez hastaneye yatmak istemiyorum dedim kabul etti artik.
Tum gecem uykusuz gecti dusunmekten. Doktoruma da sinir oluyorum tam sona gelmisken benim hevesimi kirdigi icin.
Bu arada hala hissettigim sancim ya da belirtim yok. Bebegin hareketleri de iyi. Ama ogleden sonra hastaneye gidicez yine ve kesin yatis yapmami isticek. Bilmiyorum nasil olucak artik. Dua edin kizlar ben de size edicem. Allah hayirli doktorlarla karsilastirsin gercekten, sirf ugrasamamak icin sezaryen yapmak isterse de nasil mücadele edicem bilmiyorum. Hayirlisiyla dogar insallah bebisim. Opuyorum sizleri

Ben varim canim benimki de hic donmemisti 36nin sonlarina dogru dondu ve ben anlamadim bile döndügünü :) Hiç belli olmuyor bu işler anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…