- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #21.941
Kizlar alinti yapamiyorum kusura bakmayın mesajlarinizi okudum desteginiz icin sağolun, keske doktorum da boyle cumleler kurabilseydi
Dun gece 12 ye kadar yuruyun demisti, yurudum gittim acilma artmamis, sancilar daha duzenliydi. Ama yuksek olmadigi icin ben hissetmiyorum hala. Mesela 5 dk da 1 50-60 falan oluyo. Nst yi baska bi kadin dogumcu arkadasa gosterdik, dogum icin ideal dedi ama agrin yoksa hastaneye yatmana gerek yok dedi.
Ben de doktoruma eskisehirde kalicaz kutahyaya donmicez hastaneye yatmak istemiyorum dedim kabul etti artik.
Tum gecem uykusuz gecti dusunmekten. Doktoruma da sinir oluyorum tam sona gelmisken benim hevesimi kirdigi icin.
Bu arada hala hissettigim sancim ya da belirtim yok. Bebegin hareketleri de iyi. Ama ogleden sonra hastaneye gidicez yine ve kesin yatis yapmami isticek. Bilmiyorum nasil olucak artik. Dua edin kizlar ben de size edicem. Allah hayirli doktorlarla karsilastirsin gercekten, sirf ugrasamamak icin sezaryen yapmak isterse de nasil mücadele edicem bilmiyorum. Hayirlisiyla dogar insallah bebisim. Opuyorum sizleri
Kizlar alinti yapamiyorum kusura bakmayın mesajlarinizi okudum desteginiz icin sağolun, keske doktorum da boyle cumleler kurabilseydi
Dun gece 12 ye kadar yuruyun demisti, yurudum gittim acilma artmamis, sancilar daha duzenliydi. Ama yuksek olmadigi icin ben hissetmiyorum hala. Mesela 5 dk da 1 50-60 falan oluyo. Nst yi baska bi kadin dogumcu arkadasa gosterdik, dogum icin ideal dedi ama agrin yoksa hastaneye yatmana gerek yok dedi.
Ben de doktoruma eskisehirde kalicaz kutahyaya donmicez hastaneye yatmak istemiyorum dedim kabul etti artik.
Tum gecem uykusuz gecti dusunmekten. Doktoruma da sinir oluyorum tam sona gelmisken benim hevesimi kirdigi icin.
Bu arada hala hissettigim sancim ya da belirtim yok. Bebegin hareketleri de iyi. Ama ogleden sonra hastaneye gidicez yine ve kesin yatis yapmami isticek. Bilmiyorum nasil olucak artik. Dua edin kizlar ben de size edicem. Allah hayirli doktorlarla karsilastirsin gercekten, sirf ugrasamamak icin sezaryen yapmak isterse de nasil mücadele edicem bilmiyorum. Hayirlisiyla dogar insallah bebisim. Opuyorum sizleri
Canım hangi doktor bu acibademde?Kizlar alinti yapamiyorum kusura bakmayın mesajlarinizi okudum desteginiz icin sağolun, keske doktorum da boyle cumleler kurabilseydi
inşallah benimkide döner canım normal doğum için bir umut olur :) doktor sana birşey dedi mi peki dönme konusundaBen varim canim benimki de hic donmemisti 36nin sonlarina dogru dondu ve ben anlamadim bile döndügünü :) Hiç belli olmuyor bu işler anlayacağın
inşallah benimkide döner canım ya . ekstra birşey yaptınız mı hareket falan var ama hiç denemedim.Canım ben varım 35sonu 36da döndü benim minik,bence daha var bi ihtimalin hakkında hayırlısı olsun
Yok canım herhangi hareket yapmadım doktorda öyle bişi söylemedi, bebişinin keyfine bağlı tamamen, benimki 28hafta da Doğum pozisyonu aldı sonra makata döndü sonra tekrar Doğum pozisyonu aldım bazı bebişler seviyormuş dönmeyi öyle demişti doktoruminşallah benimkide döner canım ya . ekstra birşey yaptınız mı hareket falan var ama hiç denemedim.
Gözün aydın canım darısı bize inşallah normal mi oldu
Canim neden yatisini istiyor illa anlamadim senin daha gunun var zaten . Tamam bi sikintin olsa gunun gecmis olsa anlarimda . Acilmayla olacak is degilki normal.dogum benimde ilkinde 2 vm aciklik var dedi yatirdi hastaneye sonra suni sanvi veriyorlar ondada ya olur acilman ya olmaz bide normal.sancilar daha cekilebilirmis suni sanciyi bilemicem bana hic etki etmedi mesela suni sanci. Ne sanci yapti ne acilma. Biraz daha bekleyemez misin . sezeryana yonlendiriyor doktorun gibime geldi bana . Yine de cok biktim felan diyorsan sen bilirsin once suniyle normali dener olmazsa sezeryane doner gibime geliyorKizlar alinti yapamiyorum kusura bakmayın mesajlarinizi okudum desteginiz icin sağolun, keske doktorum da boyle cumleler kurabilseydi
Selam canım korkma eltimin oğlu da öyle oldu guatr sonucu yüksek çıktı tekrar kan verdi normaldi. Yeni doğduğu için sendeki hormonlar hala onda olabilir....Kizlar yaa saglik ocagina topuk kani verdik ikinci defa istediler bir degeri yuksek cikmis boyle birseyle karsilasan varmi telaslandik ins bir sorun olmaz
Canim ben de beklemek istiyorum ama doktorum bu sancilarla bekleyemezsin diyo ben de anlamadim. Sancilari normalde hissetmen lazim, sen dogumun basladigini da anlamazsin bebek vajende sikisir dedi. Ama benim agri esigim düşüktür aslinda oyle bi agri olsa nasil hissetmeyeyim ki..once suni verecek olmayinca sezaryene alacak ki ben olacagini sanmiyorum 2.5 cm acilmayla :/ doktora da muhtac oldugum icin mecburen dedigini yapicam yoksa ben de beklemek istiyodum normal sancilarimi gunum bile dolmamisken.Canim neden yatisini istiyor illa anlamadim senin daha gunun var zaten . Tamam bi sikintin olsa gunun gecmis olsa anlarimda . Acilmayla olacak is degilki normal.dogum benimde ilkinde 2 vm aciklik var dedi yatirdi hastaneye sonra suni sanvi veriyorlar ondada ya olur acilman ya olmaz bide normal.sancilar daha cekilebilirmis suni sanciyi bilemicem bana hic etki etmedi mesela suni sanci. Ne sanci yapti ne acilma. Biraz daha bekleyemez misin . sezeryana yonlendiriyor doktorun gibime geldi bana . Yine de cok biktim felan diyorsan sen bilirsin once suniyle normali dener olmazsa sezeryane doner gibime geliyor
Ben şimdiden oyleyim malesef canim yürümek iskence artikBen cildirmaya ramak kalayim, bekim sirtim kalcalarim bacaklarim agrimayan gram yerim yok, yatakta ne saga donebiliyorum ne sola resmen canim aciya aciya donduruyorum kendimi, son gunler cidden cok zor rabbim hepimizin yardimcisi olsun, biran once doguralim artik,saat basi olmadan uyaniyorum vallahi 2 saat deliksiz uykuya hasret kaldim
Selam canım korkma eltimin oğlu da öyle oldu guatr sonucu yüksek çıktı tekrar kan verdi normaldi. Yeni doğduğu için sendeki hormonlar hala onda olabilir....
Ins canim sorun cikmaz bizede kistik fr
Ve bizde bugün topuk kanı verdik. Bizim de 2 gün küfezde kaldı guatr testi sınırda çıkmış tekrar test yaptır dediler. Ben de bugünlerde hastaneye gitmeyi düşünüyordum ama sağlık ocağı topuk kanında bakıyormuş zaten guatr testine.
Bende geçen hafta normal zaten sağlık ocağına gitmem gerekiyordu 5 günlükken falan gittik kan aldı. Dün yine aradılar dediler ki kan geçersiz sayılmış herhalde o kutucuklar dolmamış. İşte yine aldılarama olsun inşallah bir sorun olmasın da.
İnşallah ikimizin ve herkesin de iyi çıkar sonucu Âmin.
Ins canim birsey cikmaz bizede kistik fibrostik dediler yuksek cikmis deger diye tekrar acil saglik ocağına gidip kan verin dediler telaslandik verdik ama ordaki ebe bunlar oluyor korkmayın 10 cocukdan 4 unu geri cagiriyorlar dedi biraz sakinledik ama internette hic iyi seyler yazmıyor bu konuyla ilgili genetik bozukluk olabilirmis kilo alamama akciğerde hastaliklar falan diyo allahim ins korktugumuza ugratmasinSelam canım korkma eltimin oğlu da öyle oldu guatr sonucu yüksek çıktı tekrar kan verdi normaldi. Yeni doğduğu için sendeki hormonlar hala onda olabilir....
Ve bizde bugün topuk kanı verdik. Bizim de 2 gün küfezde kaldı guatr testi sınırda çıkmış tekrar test yaptır dediler. Ben de bugünlerde hastaneye gitmeyi düşünüyordum ama sağlık ocağı topuk kanında bakıyormuş zaten guatr testine.
Bende geçen hafta normal zaten sağlık ocağına gitmem gerekiyordu 5 günlükken falan gittik kan aldı. Dün yine aradılar dediler ki kan geçersiz sayılmış herhalde o kutucuklar dolmamış. İşte yine aldılarama olsun inşallah bir sorun olmasın da.
İnşallah ikimizin ve herkesin de iyi çıkar sonucu Âmin.
Canım maşallah sen çok iyi dayandın. İkizlerle 37 yi gördün.Ben şimdiden oyleyim malesef canim yürümek iskence artik
Günaydın hanimlar
Doğum yapan arkadaşlar hastanede sizden bebek yağı istediler mi acaba? Önceki dogumda istemişlerdi bizden . Ama küvezde kaldığı için miydi hatırlayamadım. Hastane çantamda son eksiklerim var mı diye kontrol ederken aklıma geldi de .
39:hafta döndü 41+3 de doğum yapmıştım ilkinde35. haftaya geldik daha da bizimki dönmedi. dün doktora gittim ilk bebek şimdiye kadar dönmedi ise kolay kolay dönmez dedi. ilk bebeği olup bu zamandan sonra bebeği dönen var mı kızlar aranızda
Pişik kremi yerine bebek yağı mi sürüyorsunuz ?İstemediler biz koyduk poposuna her alt açmada sürüyorum rahat yapsın kakasını falan diye.
Pişik kremi yerine bebek yağı mi sürüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?