- 29 Mayıs 2016
- 563
- 614
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #21.961
Kızlaaaaaar, hastaneden geldim şimdi. Hani aşık olursun ve o aralar hep yüzünde aptal bi gülümseme olur midende de tarifsiz bi hisss iste öyleyim bençok fenayım kızlar neden böyle oldum anlamadım. Allah izin verirse kesin olarak 27 temmuz veee saat 8 de ameliyatım var.. Düşünmüyordum hep erteliyordum ama böyle planli olunca ve az kalınca elim ayağım buz kesti, kaslarım gevşedi arada bir de ağlıyorum. Manyadım galibaaa dualarınızı eksik etmeyin sag salim kavuşalım minnoş kızımla ❤
Az kalmis cnm gozun aydin saglicakla kavusursunuz insallah . Cok tatlilar gercekten yok boyle bir sey dunyada esi benzeri olmayan bir sey annelikKızlaaaaaar, hastaneden geldim şimdi. Hani aşık olursun ve o aralar hep yüzünde aptal bi gülümseme olur midende de tarifsiz bi hisss iste öyleyim bençok fenayım kızlar neden böyle oldum anlamadım. Allah izin verirse kesin olarak 27 temmuz veee saat 8 de ameliyatım var.. Düşünmüyordum hep erteliyordum ama böyle planli olunca ve az kalınca elim ayağım buz kesti, kaslarım gevşedi arada bir de ağlıyorum. Manyadım galibaaa dualarınızı eksik etmeyin sag salim kavuşalım minnoş kızımla ❤
Galiba benimkiler ikilem yaşıyor :) biri çıkalım diye tepinio icerde öteki kalalim diye dayatiyorCanım maşallah sen çok iyi dayandın. İkizlerle 37 yi gördün.Ben bi çocuğu tutamadım 33+5 te geldi sıpa
Anaaamm ne mutlu sanaa :))) sağlıkla al kucağına canım :)) mutluluk sarhoşu olmuşsun ayol :)
Az kalmis cnm gozun aydin saglicakla kavusursunuz insallah . Cok tatlilar gercekten yok boyle bir sey dunyada esi benzeri olmayan bir sey annelik
Amin canım korkma internete bakma sen normalde ben bu kadar sakin olmam ama eltimin oğlu da öyle olmuştu 4 ay önce O da çok korkmuştu internette kötü şeyler yazıyordu dua ettik çok şükür temiz.çıkto inşallah benim bebeğimde iyi sonuç çıkar seninde.Ins canim birsey cikmaz bizede kistik fibrostik dediler yuksek cikmis deger diye tekrar acil saglik ocağına gidip kan verin dediler telaslandik verdik ama ordaki ebe bunlar oluyor korkmayın 10 cocukdan 4 unu geri cagiriyorlar dedi biraz sakinledik ama internette hic iyi seyler yazmıyor bu konuyla ilgili genetik bozukluk olabilirmis kilo alamama akciğerde hastaliklar falan diyo allahim ins korktugumuza ugratmasin
Yok cnm erkek bebiş :) evet bir de en az 3 litre su içeceksin dedi. Ay ama inş birazcık rahatlarım :)Allah yardımcimiz olsun canım:) sag salim pes pese kavuşalım minnoslarimiza insallah:) bana da sadece spinal uygulanacak canım dr bol bol su icmen gerek dedi baş ağrısı olmaması için.
Ins guzel sonuçları da paylasiriz burada. Senin bebis kız miydi?
Bende kendi doktorumu birakicam acibademden yeni bir doktor düşünüyorum da o yüzden sordum canım. Eve gelmene sevindim bebeğin inşallah kendisi geliverir :)Kontrolden ciktim kizlar nst de sancilar azalmis. Acilmam 4 cm mis ama rahmin icinde acilma yok dogum icin orda da olmasi lazim dedi. Nasil bisey anlamadim.
Eve gidebilirsiniz dedi şükür. 40. hafta dolunca gelicez. O zamana kadar kendisi dogar insallah oglum. Bol bol yurucem bakalim belim kopsa da :)
Bize surekli bi heyecan yasatiyo ama gelmiyo.
Doktor da ben seni sezaryene almaya calismiyorum yanlis anlama diye toparlamaya calisti dunku yaptıklarını. Gercekten tuhaf bi doktor arada atarlaniyo kendi kendine. Insallah dogum zamani sacma sapan davranmaz. Bi daha dogurursam erkek doktor secicem :) T Titizz1 canim meliha kovanci doktorum.
Evde de kaos cikti aileler birbirine girdi gerginlikten, esim de kafayi yemek üzere. Herkes kime saracagini sasirdi. Delirmeden atlatiriz insallah. Eve giresim gelmiyo valla kendimi yuruyuslere vericem. Dogum olunca da herkesi evden yollicam kendim bakabilirim umarim.
Benden haberler boyle kizlar, sizler ne durumdasiniz okuyamadim sayfaları doguran var mi? Sezaryen tarihi alanlara da hayirli olsun bu arada insallah sag salim kavusursunuz.
blacklable en son kontrole gidicektin ne oldu canim?
Arzustokrasi sende bi gelisme var mi canim?
Benim baş ölçümleri de büyük çıkıyordu 1 hafta falan öndeydi önceleri, o yüzden böyle rahat ediyordur o yüzden dönmüyordur belki ama belli olmaz bu tamamen bebeğe kalmış birşey demişti, 37 de gittiğime dönmüştüinşallah benimkide döner canım normal doğum için bir umut olur :) doktor sana birşey dedi mi peki dönme konusunda
Kontrolden ciktim kizlar nst de sancilar azalmis. Acilmam 4 cm mis ama rahmin icinde acilma yok dogum icin orda da olmasi lazim dedi. Nasil bisey anlamadim.
Eve gidebilirsiniz dedi şükür. 40. hafta dolunca gelicez. O zamana kadar kendisi dogar insallah oglum. Bol bol yurucem bakalim belim kopsa da :)
Bize surekli bi heyecan yasatiyo ama gelmiyo.
Doktor da ben seni sezaryene almaya calismiyorum yanlis anlama diye toparlamaya calisti dunku yaptıklarını. Gercekten tuhaf bi doktor arada atarlaniyo kendi kendine. Insallah dogum zamani sacma sapan davranmaz. Bi daha dogurursam erkek doktor secicem :) T Titizz1 canim meliha kovanci doktorum.
Evde de kaos cikti aileler birbirine girdi gerginlikten, esim de kafayi yemek üzere. Herkes kime saracagini sasirdi. Delirmeden atlatiriz insallah. Eve giresim gelmiyo valla kendimi yuruyuslere vericem. Dogum olunca da herkesi evden yollicam kendim bakabilirim umarim.
Benden haberler boyle kizlar, sizler ne durumdasiniz okuyamadim sayfaları doguran var mi? Sezaryen tarihi alanlara da hayirli olsun bu arada insallah sag salim kavusursunuz.
blacklable en son kontrole gidicektin ne oldu canim?
Arzustokrasi sende bi gelisme var mi canim?
Karın ağrısı benimde var bu karın ağrısı beni mahvetti niye yaparKarnım ağrıyor yarım saattir hafif hafif üşütmüşüm gibi, sancı gibi değil de karın ağrısı gibi inşallah devamı da gelir vallahi acı çekmeyi bu kadar isteyeceğim aklıma gelmezdi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?