temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlaaaaaar, hastaneden geldim şimdi. Hani aşık olursun ve o aralar hep yüzünde aptal bi gülümseme olur midende de tarifsiz bi hisss iste öyleyim ben çok fenayım kızlar neden böyle oldum anlamadım. Allah izin verirse kesin olarak 27 temmuz veee saat 8 de ameliyatım var.. Düşünmüyordum hep erteliyordum ama böyle planli olunca ve az kalınca elim ayağım buz kesti, kaslarım gevşedi arada bir de ağlıyorum. Manyadım galibaaa dualarınızı eksik etmeyin sag salim kavuşalım minnoş kızımla ❤

Anaaamm ne mutlu sanaa :))) sağlıkla al kucağına canım :)) mutluluk sarhoşu olmuşsun ayol :)

Az kalmis cnm gozun aydin saglicakla kavusursunuz insallah . Cok tatlilar gercekten yok boyle bir sey dunyada esi benzeri olmayan bir sey annelik

Az kalmis cnm gozun aydin saglicakla kavusursunuz insallah . Cok tatlilar gercekten yok boyle bir sey dunyada esi benzeri olmayan bir sey annelik

Sağolasin canim benim. Aminn insallahhh.. Ah yaa ağlayıp duruyorum zaten inanamıyor insan. Hem de cok merak ediyorum kuzumu. Insallah rabbim bana da nasip eder anneliği tum isteyenleredee

Amin canım korkma internete bakma sen normalde ben bu kadar sakin olmam ama eltimin oğlu da öyle olmuştu 4 ay önce O da çok korkmuştu internette kötü şeyler yazıyordu dua ettik çok şükür temiz.çıkto inşallah benim bebeğimde iyi sonuç çıkar seninde.

Misirpatlagi aynı duyguları paylaşıyorum cnm benim de senden 1 gün önce saat 8:00 de :) ben de şimdi kontrolden geldim, anestezi öncesi kan verdim bakalım sonuçlar da inş problemsiz çıkar. Sadece spinal yapılacakmış, 3 saat sürüyormuş etkisi, baş ağrısı yapıp yapmayacağını zaten iğneyi takarken anlıyorlarmış ve ona göre sonradan ilaç veriyorlarmış. İlk 5 dakikada bebeği çıkardıktan sonra seni sakinleştirir uyuturuz dedi. Onun dışında ama ben ameliyathane katına inince tırstım biraz benim de şuan elim ayağım buz :) umarım bir an önce atlatırız sağ sağlim kavuşuruz.

Allah yardımcimiz olsun canım:) sag salim pes pese kavuşalım minnoslarimiza insallah:) bana da sadece spinal uygulanacak canım dr bol bol su icmen gerek dedi baş ağrısı olmaması için.
Ins guzel sonuçları da paylasiriz burada. Senin bebis kız miydi?

Kontrolden ciktim kizlar nst de sancilar azalmis. Acilmam 4 cm mis ama rahmin icinde acilma yok dogum icin orda da olmasi lazim dedi. Nasil bisey anlamadim.
Eve gidebilirsiniz dedi şükür. 40. hafta dolunca gelicez. O zamana kadar kendisi dogar insallah oglum. Bol bol yurucem bakalim belim kopsa da :)
Bize surekli bi heyecan yasatiyo ama gelmiyo.
Doktor da ben seni sezaryene almaya calismiyorum yanlis anlama diye toparlamaya calisti dunku yaptıklarını. Gercekten tuhaf bi doktor arada atarlaniyo kendi kendine. Insallah dogum zamani sacma sapan davranmaz. Bi daha dogurursam erkek doktor secicem :) T Titizz1 canim meliha kovanci doktorum.
Evde de kaos cikti aileler birbirine girdi gerginlikten, esim de kafayi yemek üzere. Herkes kime saracagini sasirdi. Delirmeden atlatiriz insallah. Eve giresim gelmiyo valla kendimi yuruyuslere vericem. Dogum olunca da herkesi evden yollicam kendim bakabilirim umarim.
Benden haberler boyle kizlar, sizler ne durumdasiniz okuyamadim sayfaları doguran var mi? Sezaryen tarihi alanlara da hayirli olsun bu arada insallah sag salim kavusursunuz.

blacklable en son kontrole gidicektin ne oldu canim?
Arzustokrasi sende bi gelisme var mi canim?

Yok cnm erkek bebiş :) evet bir de en az 3 litre su içeceksin dedi. Ay ama inş birazcık rahatlarım :)

Bende kendi doktorumu birakicam acibademden yeni bir doktor düşünüyorum da o yüzden sordum canım. Eve gelmene sevindim bebeğin inşallah kendisi geliverir :)

inşallah benimkide döner canım normal doğum için bir umut olur :) doktor sana birşey dedi mi peki dönme konusunda
Benim baş ölçümleri de büyük çıkıyordu 1 hafta falan öndeydi önceleri, o yüzden böyle rahat ediyordur o yüzden dönmüyordur belki ama belli olmaz bu tamamen bebeğe kalmış birşey demişti, 37 de gittiğime dönmüştü

Senin sıpa inat etti bak görüyon mu... İnşallah kendi isteğiyle bian evvel gelir bebisin inşallah...
Ben artik umudumu kaybettim kuzum iyice karamsara bağladım gelmiyor iste yapacak bişi yok.. Çok korkuyorum gününü gecipte sezeryan olmak zorunda kalırım diye ve artik çok yoruldum beklemekten uyuyamamaktan da hani hic bi belirti bisi yok bıraktım artık akışına isterse dişleri çıkınca gelsin...

Kızlar anestezi öncesi test sonuçların çıktı serbest t4 üm bile kendine gelmiş maşallah herşey yolunda ancak bir tek lenfosit değeri min 20% olması gerekirken 16% çıkmış biraz baktım gebelikte normalmiş düşmesi tek başına da bir anlam ifade etmezmiş diye yazıyor doktoruma gönderdim bakalım ne diyecek sonuçlara. Yaptıranların dikkatini çekti mi hiç sizlerin nasıldı sonuçlar?

Merhaba arkadaşlar ben yeniyim forumda. 34 . Haftamda kanama ve sızıntı şeklinde su gelmesi nedeniyle tedavi gördüm şimdi 37 haftadayım . Bu gün yine hafif su gelmişti sanki birde ayağa kalkınca kasıklarım acıyor. Bebeğin hareketleride yavaş eski güçlü tekmeleri yok gibi. 27 Temmuz'da sezeyan olacağım onun stresi de ayrı tabi spinalmi yoksa genel mi karar veremedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…