temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ay ne inatçı çıktı bu bebisler canim ya geliversinler iste niye zorluyolarsa. Beni de bi geliyo bi gelmiyo olaylari yordu, ben de akisina birakicam sag salim gelsinler de artik agustosa mi kalcak nolcak. Doktorum 40 tan sonra 1 hafta daha bekletebilirim duruma gore dedi. Gerci ona belli olmaz bi dedigi bi dedigini tutmadigi icin. Herkes bebegin 40ini cikarcak biz ancak doğurcaz :)

Bende 27 Temmuz'da saat 10:30 da sezeryan olacağım .Sipinal anestezimi genel mi karar veremedim. İlki geneldi çok zor ayıldım . Ama spinaldede iğne korkum var.

Ay vallahi öyle kuzum inatçı keçiler.. İnatla aslan burcu olcam diye bekliyorlar analarına cok cektireceklerya ondan.. Harbinden bi gelcem bi gelmicem diye oynuyor senin sıpa senle hee ilk oyununuz bu oldu bebeginle.. doktorun sezeryandan döndü yani he iyi bari adam olsun efendi olsun öle yok hemen kescem biccem en son çare o is.. İnşallah öyle biseye gerek kalmadan tatlı tatlı böğüre böğüre dogururuzda normal bi sekilde.. Harbi millet 40 i cikarcak hee büyüttüler bile bi biz doguramadik

Kizlar yarin kan serumu vericek doktorum. Aranizda daha once serum alan oldu mu ?
Ben aldım 5 gün üste venofer diye bir serum. İlk 5 dozda sıkıntı olmadı değerim arttı. İkinci 5 doza başladığımda alerjik reaksiyon oldu. Kestik kan ipnesi oldum 5 gğn. Değerim yine arttı. Önemli biley faydalı yaptır faydasını görürsün.

Doğum sonrası mı aldınız kan iğnelerini

Simdiden korkuyorum valla ben zaten karnimda boyle olan cocuk dogunca nasil olcak acaba neler yapar kim bilir sezaryenden döndü simdilik, kararli misin normale dedi evet dedim korksam da artik sirf doktora inat denicem :)) biz burda tum acilari goze almisiz doğurcaz diye bekliyoz ama bebeklerin cikasi yok. Kizlar erken dogar lafini da yutturdu senin cimcimen

Kök söktürücekler bize gibi geliyor.. Helal sana pes etme kuzum inadına çatır çatır dogurcan inşallah Allahın izniyle.. Da ne zaman dogurcaz acaba yaa çatlıcam artik.. Neyi kinarsan başına gelir derlerya ablamin çocukları doğmak bilmemisti hep suni sanciyla oldular tembeller diyip duruyordum yegenlerime benimki de tembel oldu bak..
Erken doğar lafiylan gaza geldim ben zati yoksa sakin sakin beklerdim ben 40 haftami hep doldurustan bu sabirsizligim

Bende 27 Temmuz'da saat 10:30 da sezeryan olacağım .Sipinal anestezimi genel mi karar veremedim. İlki geneldi çok zor ayıldım . Ama spinaldede iğne korkum var.

Hayırlısı ile kucagina alirsin insallah canim.. Spinal genele göre daha sağlıklı ve daha cok öneriliyor. Inan ki ben de iğneden çok korkarim ama hic bekledigim gibi degil hicbisi hissetmiyorsun ve cocugunu gorup koklayabiliyorsun. Spinali tavsiye ederim ben

2 kere spinal olmuş biri olarak spinaldrb korkma diyorum :) o iğneyi görmüyorsun bile :) genel anestezide de iğne var ama spibaldeki bebeğin sesi onu görmesi falan paha biçilemez :)) korkma yani :) bak biz 10 günlük olduk bilee :))

Kızlar kesinlikle spinal olmalısınız. Bebeğin o çıkardıkları anını kaçırmak istemezsiniz. Hem iğnesi damaryolundan daha az acıtıyor. Tek yapmanız gereken iğne yapılırken yönlendirdikleri şekilde durmak. Hem ameliyattan korkuyorsanız ya da baskıyı hissetmekten rahatsız olursanız doktorla konuşursunuz bebekten sonra uyuturlar. Bende ne baş ağrısı oldu ne başka birşey.

Ne güzel Allah analı babalı büyütsün :))Doğru söylüyorsunuz da ben biraz paronayak biriyim ya iğne kırılırsa ya felç olursam aklımda deli sorular . Bide alakasız olacak ama bu sezeryan saati çok doğum oluyor ya bebeği karıştırırlarsa diye korkuyorum. Sizde de öyle bir korku varmıydı?

Amin inşallah Teşekkür ederim tavsiyeniz için:))

Cnm o deli sorular bende de var vallahi ama bebeği karıştırmazlar ya hemen bileğine bişey takmıyorlar mı ? Bi de eşin falan girmez mi ameliyata görmek için?

Cnm o deli sorular bende de var vallahi ama bebeği karıştırmazlar ya hemen bileğine bişey takmıyorlar mı ? Bi de eşin falan girmez mi ameliyata görmek için?
Doktora sordum giremez dedi. Aslında özel hastane ama iZin vermiyor doktorda spinal ol bebek doğunca görürsün birde biz ameliyethane de bileklik takıyoruz dedi.

Canim sadece kasilman mi var yani. Anladigm kadaryla oyle. Bende bu sekilde gitmistim. Suyumu patlattilar sonra acilma sanci hepsi geldi bi anda. Acaba ayni mi durumlar

Canim sadece kasilman mi var yani. Anladigm kadaryla oyle. Bende bu sekilde gitmistim. Suyumu patlattilar sonra acilma sanci hepsi geldi bi anda. Acaba ayni mi durumlar
Aslinda kasilmayi da hissetmiyorum canim ama nst de duzenli olarak çıkıyor. Sen gunun dolunca mi suyunu patlattilar ne zaman dogum yapmistin?

Doktora sordum giremez dedi. Aslında özel hastane ama iZin vermiyor doktorda spinal ol bebek doğunca görürsün birde biz ameliyethane de bileklik takıyoruz dedi.
Aa neden giremez dedi acaba :/ ben eşimin girmesini istiyorum doktorum ben sormadan eşime söyledi zaten seni de alırız içeri diye. Bileklikle sorun olmaz bence cnm için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…