- 20 Kasım 2016
- 1.051
- 897
- 123
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #22.001
Anladım cnmHayır hamileyken. Kan feğin 8.7 ye inmişti. İpne ve serumla 9.5 e kadar çıktı. Gebelik öncesi 11 di
Benim yapacagim hastanede de sezaryene almıyolarmis normale aliyolarmis sadece canim. Hastane prensibi dedi doktor. Esas sezaryene almalari daha mantikli bence normalde esler bayılır belki :)Aa neden giremez dedi acaba :/ ben eşimin girmesini istiyorum doktorum ben sormadan eşime söyledi zaten seni de alırız içeri diye. Bileklikle sorun olmaz bence cnm için rahat olsun
Ne güzel Allah analı babalı büyütsün :))Doğru söylüyorsunuz da ben biraz paronayak biriyim ya iğne kırılırsa ya felç olursam aklımda deli sorular . Bide alakasız olacak ama bu sezeryan saati çok doğum oluyor ya bebeği karıştırırlarsa diye korkuyorum. Sizde de öyle bir korku varmıydı?
Bence de :)Benim yapacagim hastanede de sezaryene almıyolarmis normale aliyolarmis sadece canim. Hastane prensibi dedi doktor. Esas sezaryene almalari daha mantikli bence normalde esler bayılır belki :)
Ah canım benim ben benim ailemin gelmemesinden sen de sizinkilerin hep başında olmasından dertlisin Allah sabır versin. Benim kız kıpır kıpır çok şükür yine kaburgalarımı deliyor. Çok şükür babası da geldi. Kontrolü pazartesiye erteledik herhangi bir şey olmazsa. HReketeleri yine takipte sıpanın.Kontrolden ciktim kizlar nst de sancilar azalmis. Acilmam 4 cm mis ama rahmin icinde acilma yok dogum icin orda da olmasi lazim dedi. Nasil bisey anlamadim.
Eve gidebilirsiniz dedi şükür. 40. hafta dolunca gelicez. O zamana kadar kendisi dogar insallah oglum. Bol bol yurucem bakalim belim kopsa da :)
Bize surekli bi heyecan yasatiyo ama gelmiyo.
Doktor da ben seni sezaryene almaya calismiyorum yanlis anlama diye toparlamaya calisti dunku yaptıklarını. Gercekten tuhaf bi doktor arada atarlaniyo kendi kendine. Insallah dogum zamani sacma sapan davranmaz. Bi daha dogurursam erkek doktor secicem :) @Ebudik canim meliha kovanci doktorum.
Evde de kaos cikti aileler birbirine girdi gerginlikten, esim de kafayi yemek üzere. Herkes kime saracagini sasirdi. Delirmeden atlatiriz insallah. Eve giresim gelmiyo valla kendimi yuruyuslere vericem. Dogum olunca da herkesi evden yollicam kendim bakabilirim umarim.
Benden haberler boyle kizlar, sizler ne durumdasiniz okuyamadim sayfaları doguran var mi? Sezaryen tarihi alanlara da hayirli olsun bu arada insallah sag salim kavusursunuz.
blacklable en son kontrole gidicektin ne oldu canim?
Arzustokrasi sende bi gelisme var mi canim?
Canım inşallah normal doğum yaparsın bide sezeryan olursan beklediğine çok üzülüyorum gelsin artık bu sancin yaaaAl bendende o kadar... Hani diyorlar ya doğurunca içerde kalsa daha iyiydi diceniz diye hic sanmıyorum dicegimi o kadar yiprandimki su son ay... Hava sıcak diye oluyor sanıyordum bak bugün serinde gene ayni gene ayni.. Uyku yaa azıcık uyku tek istediğim..
Sagol canim. Benim degerlerim bir anda dustu. Doktor doguma hazirlik olarak vericek. Normal dpgum yapicam nasipse.Ben aldım 5 gün üste venofer diye bir serum. İlk 5 dozda sıkıntı olmadı değerim arttı. İkinci 5 doza başladığımda alerjik reaksiyon oldu. Kestik kan ipnesi oldum 5 gğn. Değerim yine arttı. Önemli biley faydalı yaptır faydasını görürsün.
Canim bu erken dogar meselesi efsane biraz. Ablamin iki kizi oldu. Ilki tam 40 da dogdu. Ikinci ise 41 de. Dogasi da yoktu ama doktor suni sanci verdi oyle dogdu. Cabik dogdu ama. Anne karnjnda az daha kalsa 5 kg olcakmis :))Simdiden korkuyorum valla ben zaten karnimda boyle olan cocuk dogunca nasil olcak acaba neler yapar kim bilirsezaryenden döndü simdilik, kararli misin normale dedi evet dedim korksam da artik sirf doktora inat denicem :)) biz burda tum acilari goze almisiz doğurcaz diye bekliyoz ama bebeklerin cikasi yok. Kizlar erken dogar lafini da yutturdu senin cimcimen
Canım inşallah normal doğum yaparsın bide sezeryan olursan beklediğine çok üzülüyorum gelsin artık bu sancin yaaa
Canım kiloyu boşver veriliyor birsekilde benim 10 günde 10kilo gitti bile ve yaklaşık 4 kilom kaldı oda 3 aya kadar gider rahim sis hala kendine gelmedi daha . Can sıkıntısından da yiyorsundur bu hafta dogurursun gibime geliyor canım insallah. Bebis iyi canım annem var yanımda ondan rahatım bizde 27agustos ta ddereye geliyoruz kurbana kadar oradayım zaten istanbula çıktı tayinimiz artık kocaeliye daha yakınım.İnşallah kuzum.. Nuri bey normal yaparsın dedi ama bu sıpa hic gelcek gibi durmuyor.. Hareketlerde hic azalma yok ya içim çıktı artik karnımi tasiyamiyorum.. Bide yemeye başladım bu araki sorma kendime hic kilo almamistim bu zamana kadar bi gobus vardi simdi 60 a dayandım bakıyorum bi yüzüm dolmuş omuzlarim kalınlaşmış noluyor bana boyle.. (43 le hamile kalmıştım)
Canım kiloyu boşver veriliyor birsekilde benim 10 günde 10kilo gitti bile ve yaklaşık 4 kilom kaldı oda 3 aya kadar gider rahim sis hala kendine gelmedi daha . Can sıkıntısından da yiyorsundur bu hafta dogurursun gibime geliyor canım insallah. Bebis iyi canım annem var yanımda ondan rahatım bizde 27agustos ta ddereye geliyoruz kurbana kadar oradayım zaten istanbula çıktı tayinimiz artık kocaeliye daha yakınım.
40+3 de benmde 41 dolmasini bekliyduk kasilmalarim oldu gun boyu ertesigunede devam edince aradk gittik baslatalim artik dediler basladik:) kasilmalar zaten 100 olsa mutlka hissedersin benm 60 ve 100 arasiydi hep. Tam dakikasina duzenli olmasada gun boyu devam etti. Zaten gittin nst ye girdim baktik baya baya cikiyor. Suyumu patlattilar. O kasilmaya sanci eklendi. 100 deki sanci tavan:)) ve acilmam hizlandi. Benmde gittigmde 4 cm acilmam yuzde 90 incelmem vardi ZatenAslinda kasilmayi da hissetmiyorum canim ama nst de duzenli olarak çıkıyor. Sen gunun dolunca mi suyunu patlattilar ne zaman dogum yapmistin?
Yine uykusuz bir geceye hazır mıyızz :))
Ben yüksek yastık ve soda içerek çare buldum canım aynen son hafta oldu olanlar... mide bulantısı, yanma, koku hassasiyeti...Kizlar reflu sorununu nasil cozmustunuz? bende yeni basladi da son haftaya girince agri sizi cogaldi valla. Reflu cok kotuymus ama hic olmamistim daha once su bile icince hemen yakiyo genzimi.
Bebeklerde mide kapakçığı gelişmediğinden olurmuş canım bildiğim kadarıyla ben de kusarmışım fazlasını çıkarmak değeil o dediğin gibi. İstersen dr a bi sor. Ama bence emzireikten sonra biraz kucakta yüksekte tut bir de çok pışpışlamaYa hanimlar benm kizim ictigi sutu cikariyor var mi boyle olan? Esim de bebekken boyleymis bu tarz seylerde babaya benzenir mi ya? Ayy o kustukca ben agliyorum artik elimde olmadan. 12 gunluk 3 4 gunlukken basladi. Fazlasini kusuyodur dedi hastanedekiler ama icime sinmiyor bana gore hepsini cikariyor gibi bu sebepten emziresim de gelmyor artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?