- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #22.021
Ah canım benim inanki yaşadıklarını en derinden üzüntüyle okudum rabbim sabır versin sana eşine ailene... dediğin gibi Allah yavrucuğu ne kadar sevmiş ki hemen yanına almış o seni artık cennette bekleyecek annesi. Üzülmemek elinde değil ama dediğin gibi isyan etmemek en doğrusu. Rabbim gönlüne ferahlık içine huzur kalbine soğukluk versin bunu umuttutacak acı göstermesin eşinle sarılın birbirinize. İnşallah boy boy çok güzel bebekleriniz olurHepinize ayrı ayrı tesekkur ederim allah razı olsun, bugün meleğimizi defnettik. İçim yana yana, ama isyan etmeden rabbim benden daha mı çok sevdin demekten alıkoyamıyorum kendimi. Kısaca anlatayım size, sabah nışanım geldi, akşam 6'da suyum, gece 9'da sancılarım başladı, ebe eve geldi ve saat 11'de 4cm olmuştum, hemen hastaneue gidio dr.umu çağırdıj,saat 1 buçuk gibi doğumhaneye alındım ve 2:18'de doğurdum. Herşey bu kadar hızlu oldu, bebeğim son derece sağlıklıydı, 5.ıkınmada çıktı ve hemen kucağıma veeildi fakat ağlamadı nefes alamadı, ben neden ağlamıyor deyip bağırdım ve apar topar alıp götürdüler, eşim de peşlerinden gitti. 40 dk boyunca geri getirmeye çalıştılar, ama şöyle bir durum var bebeğime öncelikle yapılması gereken entübe yani ciğerlere hortum salınıp ciğerlerin açulması işlemi yapılmamış, müdahale eden dr.un hastanenin kayıtlı dr.u olmadığını öğrendik, hatta çocuk dr.u olup olmadığını da bilmitoruz, sonuç bebeğim artık benimle değil, küçücük bedenine otopsi yapıldı, avukat tuttuk ifade verdik, bütün bunları yaşadığıma inanamıyırum. Kesinlikle ihmal olduğunu ve yavrumu benden aldıklarını düşünüyorum. Allahım hiçbir anneye yaşatmasın bu duyguyu, toparlamak zorundayım toparlayacağım da merak etmeyin, allah evlatlarınıza sağ salim kavuşmak nasip etsin, dualarım sizinle, siz de beni dualarınızdan eksik etmeyin..
teşekkür ederim allah razı olsun, daha çok yeni gelgitler yaşıyorum tabii ama zaman çare olacaktır elbet çok sağol canım.Ah canım benim inanki yaşadıklarını en derinden üzüntüyle okudum rabbim sabır versin sana eşine ailene... dediğin gibi Allah yavrucuğu ne kadar sevmiş ki hemen yanına almış o seni artık cennette bekleyecek annesi. Üzülmemek elinde değil ama dediğin gibi isyan etmemek en doğrusu. Rabbim gönlüne ferahlık içine huzur kalbine soğukluk versin bunu umuttutacak acı göstermesin eşinle sarılın birbirinize. İnşallah boy boy çok güzel bebekleriniz olur
Haklısın acın çok taze. Mutlaka bir uzaman yardımı almanı tavsiye ederim. Hem bu süreci en az zararla atlatmak hem de eşinle birbirinizi iyileştirmeyi öğrenmek için birlikte gitseniz çok daha iyi olur. Tekrar sabır diliyorum sana canım. Biz burdayız elimizden geldiğince acını paylaşırızteşekkür ederim allah razı olsun, daha çok yeni gelgitler yaşıyorum tabii ama zaman çare olacaktır elbet çok sağol canım.
Canim kilo alimi nasil bebeginin. Kilo aliyorsa sorun yok fazla geliyordur emdigu sut. Bebeginin midesi kucucuk daha. Zamanla kusma bitiyor ama baya suruyor. Ne guzel sutun yetiyorda fazla bile geliyorYa hanimlar benm kizim ictigi sutu cikariyor var mi boyle olan? Esim de bebekken boyleymis bu tarz seylerde babaya benzenir mi ya? Ayy o kustukca ben agliyorum artik elimde olmadan. 12 gunluk 3 4 gunlukken basladi. Fazlasini kusuyodur dedi hastanedekiler ama icime sinmiyor bana gore hepsini cikariyor gibi bu sebepten emziresim de gelmyor artik.
Canim tekrar basiniz sagolsun. Dualarimiz seninle.Hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim allah razı olsun, bugün meleğimizi defnettik. İçim yana yana, ama isyan etmeden rabbim benden daha mı çok sevdin demekten alıkoyamıyorum kendimi. Kısaca anlatayım size, sabah nışanım geldi, akşam 6'da suyum, gece 9'da sancılarım başladı, ebe eve geldi ve saat 11'de 4cm olmuştum, hemen hastaneue gidio dr.umu çağırdıj,saat 1 buçuk gibi doğumhaneye alındım ve 2:18'de doğurdum. Herşey bu kadar hızlu oldu, bebeğim son derece sağlıklıydı, 5.ıkınmada çıktı ve hemen kucağıma veeildi fakat ağlamadı nefes alamadı, ben neden ağlamıyor deyip bağırdım ve apar topar alıp götürdüler, eşim de peşlerinden gitti. 40 dk boyunca geri getirmeye çalıştılar, ama şöyle bir durum var bebeğime öncelikle yapılması gereken entübe yani ciğerlere hortum salınıp ciğerlerin açulması işlemi yapılmamış, müdahale eden dr.un hastanenin kayıtlı dr.u olmadığını öğrendik, hatta çocuk dr.u olup olmadığını da bilmitoruz, sonuç bebeğim artık benimle değil, küçücük bedenine otopsi yapıldı, avukat tuttuk ifade verdik, bütün bunları yaşadığıma inanamıyırum. Kesinlikle ihmal olduğunu ve yavrumu benden aldıklarını düşünüyorum. Allahım hiçbir anneye yaşatmasın bu duyguyu, toparlamak zorundayım toparlayacağım da merak etmeyin, allah evlatlarınıza sağ salim kavuşmak nasip etsin, dualarım sizinle, siz de beni dualarınızdan eksik etmeyin..
Hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim allah razı olsun, bugün meleğimizi defnettik. İçim yana yana, ama isyan etmeden rabbim benden daha mı çok sevdin demekten alıkoyamıyorum kendimi. Kısaca anlatayım size, sabah nışanım geldi, akşam 6'da suyum, gece 9'da sancılarım başladı, ebe eve geldi ve saat 11'de 4cm olmuştum, hemen hastaneue gidio dr.umu çağırdıj,saat 1 buçuk gibi doğumhaneye alındım ve 2:18'de doğurdum. Herşey bu kadar hızlu oldu, bebeğim son derece sağlıklıydı, 5.ıkınmada çıktı ve hemen kucağıma veeildi fakat ağlamadı nefes alamadı, ben neden ağlamıyor deyip bağırdım ve apar topar alıp götürdüler, eşim de peşlerinden gitti. 40 dk boyunca geri getirmeye çalıştılar, ama şöyle bir durum var bebeğime öncelikle yapılması gereken entübe yani ciğerlere hortum salınıp ciğerlerin açulması işlemi yapılmamış, müdahale eden dr.un hastanenin kayıtlı dr.u olmadığını öğrendik, hatta çocuk dr.u olup olmadığını da bilmitoruz, sonuç bebeğim artık benimle değil, küçücük bedenine otopsi yapıldı, avukat tuttuk ifade verdik, bütün bunları yaşadığıma inanamıyırum. Kesinlikle ihmal olduğunu ve yavrumu benden aldıklarını düşünüyorum. Allahım hiçbir anneye yaşatmasın bu duyguyu, toparlamak zorundayım toparlayacağım da merak etmeyin, allah evlatlarınıza sağ salim kavuşmak nasip etsin, dualarım sizinle, siz de beni dualarınızdan eksik etmeyin..
dr aradim hemsiresi ya faZlasini kusuyodr ya reflu olablr tarzinda konustu. Aslinda dunde emzirme hemsiresinin yanindaydik. O gordu nasil kustugunu fazlasidir dedi hatta kendi baya sarsti ama dr gununu bekliyrz artik yarin bakalm ne dicek.Bebeklerde mide kapakçığı gelişmediğinden olurmuş canım bildiğim kadarıyla ben de kusarmışım fazlasını çıkarmak değeil o dediğin gibi. İstersen dr a bi sor. Ama bence emzireikten sonra biraz kucakta yüksekte tut bir de çok pışpışlama
Hahah canim guldurdun beniAh canım benim ben benim ailemin gelmemesinden sen de sizinkilerin hep başında olmasından dertlisin Allah sabır versin. Benim kız kıpır kıpır çok şükür yine kaburgalarımı deliyor. Çok şükür babası da geldi. Kontrolü pazartesiye erteledik herhangi bir şey olmazsa. HReketeleri yine takipte sıpanın.
Senin oğlan da nazlı çıktı şekerim bi gelesi geldi geri vazgeçti gelse mi gelmese mi karar veremiyorşurda dursalar en fazla 2 haftaları kaldı al eşini başbaşa çık dışarı evde kim kiminle naparsa yapsın umursama. Bence biz 40 ı tamamlayacağız milletin bebeği son haftalarda deli gibi kilo alırken ben sanki asit içiyorum benim kız eridi resmen. Doğduktan sonra tatile gidelim demiştik bikini giymeye niyetlendi haspam
Kasilmam bi kere 120 olmuştu o zaman hissetmistim demek oyle bi his olucak :) simdi 60 larda cikiyo en fazla oyle olunca hissetmiyorum.40+3 de benmde 41 dolmasini bekliyduk kasilmalarim oldu gun boyu ertesigunede devam edince aradk gittik baslatalim artik dediler basladik:) kasilmalar zaten 100 olsa mutlka hissedersin benm 60 ve 100 arasiydi hep. Tam dakikasina duzenli olmasada gun boyu devam etti. Zaten gittin nst ye girdim baktik baya baya cikiyor. Suyumu patlattilar. O kasilmaya sanci eklendi. 100 deki sanci tavan:)) ve acilmam hizlandi. Benmde gittigmde 4 cm acilmam yuzde 90 incelmem vardi Zaten
Ayy inşallah babasını bekler seninki de. Evet sen demiştin 40 ı görecez diyeHahah canim guldurdun benisenin kizin fit olmaya niyetli valla :) bizimki de 3.5 kilo olmus şaşırdım simdi de 4 kilo olmasindan korkmaya basladim. Düzensiz bi kilo alisi var bi hafta 100 gr aliyo bi hafta 350 ya da doktor mu olcemiyo anlamadim :)
Ben baştan beri 40i doldurcagimiza inaniyodum zaten su erken dogum meselesi beni beklentiye soktu.
Esinin gelmesine sevindim canim dogum anini kacirmasin kac kere tanık olacak ki boyle bi mucizeye zatenbenim esim de pazartesi sehir disina goreve gidicek insallah o gun dogmaya kalkmaz bizimki :)
Ah canim benim o kadar uzuldum ki anlatamam sana, insan diyecek soz bulamiyor. Allah sabirlar versin. Bunu unutturacak buyuk acilar yasatmasin insallah. Uzulme demek sacma olucak biliyorum ama neden neden diye surekli sorgulamamaya calis, kendini yipratma olur mu..insallah cennette kavusacaksin meleginle. Biz sana burda elimizden geldiğince destek oluruz, kendini kapatma disariya. Zaman sana melegini unutturmayacak ama metanetini koruyabileceksin zaman gectikce. Dualarim seninleHepinize ayrı ayrı tesekkur ederim allah razı olsun, bugün meleğimizi defnettik. İçim yana yana, ama isyan etmeden rabbim benden daha mı çok sevdin demekten alıkoyamıyorum kendimi. Kısaca anlatayım size, sabah nışanım geldi, akşam 6'da suyum, gece 9'da sancılarım başladı, ebe eve geldi ve saat 11'de 4cm olmuştum, hemen hastaneue gidio dr.umu çağırdıj,saat 1 buçuk gibi doğumhaneye alındım ve 2:18'de doğurdum. Herşey bu kadar hızlu oldu, bebeğim son derece sağlıklıydı, 5.ıkınmada çıktı ve hemen kucağıma veeildi fakat ağlamadı nefes alamadı, ben neden ağlamıyor deyip bağırdım ve apar topar alıp götürdüler, eşim de peşlerinden gitti. 40 dk boyunca geri getirmeye çalıştılar, ama şöyle bir durum var bebeğime öncelikle yapılması gereken entübe yani ciğerlere hortum salınıp ciğerlerin açulması işlemi yapılmamış, müdahale eden dr.un hastanenin kayıtlı dr.u olmadığını öğrendik, hatta çocuk dr.u olup olmadığını da bilmitoruz, sonuç bebeğim artık benimle değil, küçücük bedenine otopsi yapıldı, avukat tuttuk ifade verdik, bütün bunları yaşadığıma inanamıyırum. Kesinlikle ihmal olduğunu ve yavrumu benden aldıklarını düşünüyorum. Allahım hiçbir anneye yaşatmasın bu duyguyu, toparlamak zorundayım toparlayacağım da merak etmeyin, allah evlatlarınıza sağ salim kavuşmak nasip etsin, dualarım sizinle, siz de beni dualarınızdan eksik etmeyin..
Ya babasını beklesin ya da hafta sonu dogsun artikAyy inşallah babasını bekler seninki de. Evet sen demiştin 40 ı görecez diyeusg ölçümleri tam doğru değil mutlaka ama ortalama bi tablo çiziyor. Benim kız kilo yönünden bana çekmemiş anlaşılan bari boy olarak uzun olsa maaşallah senin oğlan iyi annesi gürbüz bebekleri pek severim ben inşallah sütüm yarar da hızlı toparlar
Usg resimlerinde yanakları topak topak burnu küçücük dudakları köfte benim gibiYa babasını beklesin ya da hafta sonu dogsun artikuzun boylu ince bi kiz olmak istiyo demek ki annesi kiloyu sevmiyo simdiden sen ona guzelce bakarsın tombik tombik kollari bacakları olur azicik buyuyunce, tam isirmalik
Ay yerim ya kocaman yanaklari cok severimUsg resimlerinde yanakları topak topak burnu küçücük dudakları köfte benim gibikv herşeyiyle sana benzesin diye dua ediyor sağolsun halası sevimsiz bişey ona çekmesin nooooluuurrr
Valla benim kız yine çıktı yukarıya kaburgalarımı zorluyor diyorum kızım o tarafa değil aşağıya ineceksin
Bu arada suyu nasıl patlatıyorlar onu merak ettim dr eliyle mi patlatıyor
Hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim allah razı olsun, bugün meleğimizi defnettik. İçim yana yana, ama isyan etmeden rabbim benden daha mı çok sevdin demekten alıkoyamıyorum kendimi. Kısaca anlatayım size, sabah nışanım geldi, akşam 6'da suyum, gece 9'da sancılarım başladı, ebe eve geldi ve saat 11'de 4cm olmuştum, hemen hastaneue gidio dr.umu çağırdıj,saat 1 buçuk gibi doğumhaneye alındım ve 2:18'de doğurdum. Herşey bu kadar hızlu oldu, bebeğim son derece sağlıklıydı, 5.ıkınmada çıktı ve hemen kucağıma veeildi fakat ağlamadı nefes alamadı, ben neden ağlamıyor deyip bağırdım ve apar topar alıp götürdüler, eşim de peşlerinden gitti. 40 dk boyunca geri getirmeye çalıştılar, ama şöyle bir durum var bebeğime öncelikle yapılması gereken entübe yani ciğerlere hortum salınıp ciğerlerin açulması işlemi yapılmamış, müdahale eden dr.un hastanenin kayıtlı dr.u olmadığını öğrendik, hatta çocuk dr.u olup olmadığını da bilmitoruz, sonuç bebeğim artık benimle değil, küçücük bedenine otopsi yapıldı, avukat tuttuk ifade verdik, bütün bunları yaşadığıma inanamıyırum. Kesinlikle ihmal olduğunu ve yavrumu benden aldıklarını düşünüyorum. Allahım hiçbir anneye yaşatmasın bu duyguyu, toparlamak zorundayım toparlayacağım da merak etmeyin, allah evlatlarınıza sağ salim kavuşmak nasip etsin, dualarım sizinle, siz de beni dualarınızdan eksik etmeyin..
home sweet home... kvyle şu an aynı odada yatıyoruz sağolsun uyutmadı kımıl kımıl... eşim de onların odasında yatıyor koca kadın korkarım tek başıma dediAy yerim ya kocaman yanaklari cok severimbizimki de koca yanakli ama burnu findik burun degil yani sudan mi oyle gorunuyo bilmiyorum gerci babasinin da benim de burnumuz kucuk degil o yuzden normal olabilir kv iyiymis ya kizindansa seni begeniyor demek ki
Benim de sol kaburga agrim gecmedi ilk yataga yatarken ciglik atarak yatiyorum o kadar aciyo ki millet sanci sanip geliyo yanima. Gerçek sanci olsa artik inanmicaklar :) ayaklariyla vururken bile bu kadar acimiyodu simdi orda degil ama baski gecmedi nedense. Senin kizin uzun oldugu icin sigamiyodur belki hem asagiya hem yukariya yayilmistir
Su olayini ben de bilmiyorum valla bisey sokmuyodur içeriye umarim, disardan sokulan seylere tahammul edemiyorum :))
Bu arada eve döndük sonunda kendi yatagimdayim ama hala uykusuzum tabi sabah ezani okundu az once :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?