temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kp evde olmadığından bu gece de kvlerde kaldık. Korkarım dedi ve benimle aynı odada yattı. Eşim onların yatağında yatıyor başka bi odada. Hiç uyutmadı beni kımıl kımıl hareket ediyor kaşınıyor dönüyor bi dur artık diye bağırasım var eşimin yanına gitsem beni bıraktı kocasının yanına gitti dicek eşim de 2 gündür yoktu yazık özledim adamı tamam karıkoca ilişkisi 9 aydır bitti sayılır ama hepten de bacı kardeş değiliz ya

Ah canım benim inanki yaşadıklarını en derinden üzüntüyle okudum rabbim sabır versin sana eşine ailene... dediğin gibi Allah yavrucuğu ne kadar sevmiş ki hemen yanına almış o seni artık cennette bekleyecek annesi. Üzülmemek elinde değil ama dediğin gibi isyan etmemek en doğrusu. Rabbim gönlüne ferahlık içine huzur kalbine soğukluk versin bunu umuttutacak acı göstermesin eşinle sarılın birbirinize. İnşallah boy boy çok güzel bebekleriniz olur

teşekkür ederim allah razı olsun, daha çok yeni gelgitler yaşıyorum tabii ama zaman çare olacaktır elbet çok sağol canım.

teşekkür ederim allah razı olsun, daha çok yeni gelgitler yaşıyorum tabii ama zaman çare olacaktır elbet çok sağol canım.
Haklısın acın çok taze. Mutlaka bir uzaman yardımı almanı tavsiye ederim. Hem bu süreci en az zararla atlatmak hem de eşinle birbirinizi iyileştirmeyi öğrenmek için birlikte gitseniz çok daha iyi olur. Tekrar sabır diliyorum sana canım. Biz burdayız elimizden geldiğince acını paylaşırız

Canim kilo alimi nasil bebeginin. Kilo aliyorsa sorun yok fazla geliyordur emdigu sut. Bebeginin midesi kucucuk daha. Zamanla kusma bitiyor ama baya suruyor. Ne guzel sutun yetiyorda fazla bile geliyor

Canim tekrar basiniz sagolsun. Dualarimiz seninle.

Ah kuzum ah içim yandı kavruldu resmen.. Iki sene önce kaybettim ben de bebeğimi.ne kadar zor ne kadar tarifsiz bi acı bilirim. Ne desek boş Rabbim böyle kısmet ettiyse yaşayıp görmekten sabretmekten başka caremiz yok. Hic birimizin bi saniye sonrası belli değilken isyan etmek ne haddimize.. Evlerimiz arabalarimiz olurken,istedigimiz bircok şeye sahip olurken Allahtan geldigini unutup çoğu zaman şükür bile etmiyoruz. Simdi neden diye isyan etmek olur mu ki zaten? Eğer ki kismeti olsaydi Rabbime zor gelir miydi hic o bebeği yaşatmak? Cok cok zor bir imtihan Allah nasip etsin cennetinde kavusmayi. Biliyor musun hz İbrahim ve eşi Sare annemiz bakıyor suan onlara insallah bize de nasip olur da cennete girersek meleklerimizi onlardan teslim alicaz ve ebediyen bebeklerimiz olarak kalicaklar bizlerle ayni yasta değil yani... Nasıl bi nimet bu bilemiyoruz böylesi daha iyi belki de. Bunların hicbiri yaşadığın seyin cok cok zor olduğunu degistirmez. Ağla üzül aglamak isyan değil annenin merhametinden ama asla isyan etme Rabbim ne nimetler verdi bilemiyoruz. Insallah herşey daha iyi olacak en yakin zamanda anne olacaksin ama melegini hic unutmayacaksin seneler sonra bile sana bunlari yasadigina inanamadigin cok aci bi harita olarak kalicak. Ama sen de artik bi annesin. Dualarımda ve aklimdasin. Allah yardimciniz olsun canım benimm

dr aradim hemsiresi ya faZlasini kusuyodr ya reflu olablr tarzinda konustu. Aslinda dunde emzirme hemsiresinin yanindaydik. O gordu nasil kustugunu fazlasidir dedi hatta kendi baya sarsti ama dr gununu bekliyrz artik yarin bakalm ne dicek.

Hahah canim guldurdun beni senin kizin fit olmaya niyetli valla :) bizimki de 3.5 kilo olmus şaşırdım simdi de 4 kilo olmasindan korkmaya basladim. Düzensiz bi kilo alisi var bi hafta 100 gr aliyo bi hafta 350 ya da doktor mu olcemiyo anlamadim :)
Ben baştan beri 40i doldurcagimiza inaniyodum zaten su erken dogum meselesi beni beklentiye soktu.
Esinin gelmesine sevindim canim dogum anini kacirmasin kac kere tanık olacak ki boyle bi mucizeye zaten benim esim de pazartesi sehir disina goreve gidicek insallah o gun dogmaya kalkmaz bizimki :)

Kasilmam bi kere 120 olmuştu o zaman hissetmistim demek oyle bi his olucak :) simdi 60 larda cikiyo en fazla oyle olunca hissetmiyorum.
Bana doktor 4 cm acilman olmus dedi bugun ama icerde acilma yok dedi. 4 cm le doguma aliyorlar diye biliyordum ben, rahimde incelme mi yok demek istedi acaba. Hayirlisiyla dogar benimki de insallah

Ayy inşallah babasını bekler seninki de. Evet sen demiştin 40 ı görecez diyeusg ölçümleri tam doğru değil mutlaka ama ortalama bi tablo çiziyor. Benim kız kilo yönünden bana çekmemiş anlaşılan bari boy olarak uzun olsa maaşallah senin oğlan iyi annesigürbüz bebekleri pek severim ben inşallah sütüm yarar da hızlı toparlar

Ah canim benim o kadar uzuldum ki anlatamam sana, insan diyecek soz bulamiyor. Allah sabirlar versin. Bunu unutturacak buyuk acilar yasatmasin insallah. Uzulme demek sacma olucak biliyorum ama neden neden diye surekli sorgulamamaya calis, kendini yipratma olur mu..insallah cennette kavusacaksin meleginle. Biz sana burda elimizden geldiğince destek oluruz, kendini kapatma disariya. Zaman sana melegini unutturmayacak ama metanetini koruyabileceksin zaman gectikce. Dualarim seninle

Ya babasını beklesin ya da hafta sonu dogsun artik uzun boylu ince bi kiz olmak istiyo demek ki annesi kiloyu sevmiyo simdiden sen ona guzelce bakarsın tombik tombik kollari bacakları olur azicik buyuyunce, tam isirmalik

Ya babasını beklesin ya da hafta sonu dogsun artik uzun boylu ince bi kiz olmak istiyo demek ki annesi kiloyu sevmiyo simdiden sen ona guzelce bakarsın tombik tombik kollari bacakları olur azicik buyuyunce, tam isirmalik
Usg resimlerinde yanakları topak topak burnu küçücük dudakları köfte benim gibi kv herşeyiyle sana benzesin diye dua ediyor sağolsun halası sevimsiz bişey ona çekmesin nooooluuurrr
Valla benim kız yine çıktı yukarıya kaburgalarımı zorluyor diyorum kızım o tarafa değil aşağıya ineceksin
Bu arada suyu nasıl patlatıyorlar onu merak ettim dr eliyle mi patlatıyor

Ay yerim ya kocaman yanaklari cok severim bizimki de koca yanakli ama burnu findik burun degil yani sudan mi oyle gorunuyo bilmiyorum gerci babasinin da benim de burnumuz kucuk degil o yuzden normal olabilir kv iyiymis ya kizindansa seni begeniyor demek ki
Benim de sol kaburga agrim gecmedi ilk yataga yatarken ciglik atarak yatiyorum o kadar aciyo ki millet sanci sanip geliyo yanima. Gerçek sanci olsa artik inanmicaklar :) ayaklariyla vururken bile bu kadar acimiyodu simdi orda degil ama baski gecmedi nedense. Senin kizin uzun oldugu icin sigamiyodur belki hem asagiya hem yukariya yayilmistir
Su olayini ben de bilmiyorum valla bisey sokmuyodur içeriye umarim, disardan sokulan seylere tahammul edemiyorum :))
Bu arada eve döndük sonunda kendi yatagimdayim ama hala uykusuzum tabi sabah ezani okundu az once :)

Canım benim Allah rahmet eylesin tekrar tekrar basın sağolsun yaşadıklarını kaldırabilmek ayakta durabilmek ne kadar zordur tahmin bile edemem ama inan öyle üzüldüm öyle içime dert oldu ki anlatamam ya ben sana kiyamam... ihmal olduğu apaçık belli durumun her türlü hukuki mücadeleye girmen taraftariyim evladını geri getirmez belki ama o serefsizlerin başkalarının da canini yakmalarına engel olursun sürüm sürüm surunsunler inşallah

home sweet home... kvyle şu an aynı odada yatıyoruz sağolsun uyutmadı kımıl kımıl... eşim de onların odasında yatıyor koca kadın korkarım tek başıma dedi valla kendi kızı da ortada ben de şekerim napayım... çok güzel biri değilim ama en azından arsız edepsiz de değilim çok şülür o yüzden de sever beni Allah var.
Yine sabahı ettik... kız bi doğsun bak ben ona neler yapıuorum
Bu arada silikon göğüs ucu, kalkan, pompa, bakım seti siparişlerim geldi eksik kalmadı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…