temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ay ilahi kv seninle beraber yatasi gelmis demek ki :) oglan dayiya kiz halaya olayı sizde olmaz insallah diyelim o zaman
Hayirli olsun canim, benim de bi tek bakim urunlerim eksik kaldi hastaneden verecekler diye almadik ama ortada kalmayiz insallah

Doğumdan sonraki kanamalar kaç gün sürüyor bilen varmı tam azalıyor rengi sarı kahve oluyor derken yine kırmızı ya döndü

Valla sırf dayılarına benzesin diye oğlum olsun istemiştim hayırlısı olsun tabi de kızım da bana benzesin
Babyjem in setini sipariş ettik içşnde herşey var törpü, ateş ölçme cihazı, fırça, tarak, diş kaşıyıcı... bir tek burun pompası yetersiz kalabilir onun dışında güzel gibi.
Bize drhasta bezini ve bebek bezini hastaneden verdiklerini boşuna yanımıza almamamız gerektiğini söyledi ama biz hastaneyi görmeye gittiğimizde yanımıza alınacaklar listesinde bezler vardı sen emin ol yine de istersen
Kv sever beni hakikaten sağolsun diğer torunu gelecekti heyecandan uyuyamadı beni de uyutmadı şimdi evimize geldik yatağıma kavuştum

Ay kipkirmizi aktif kanamam var kizlar nişan mi acaba cok korktum napsam ki, doktor da uyuyodur bu saatte
Canım aktif kanama nişan olmaması gerek yola çıktığın iyi olmuş doktora gitmelisin bencede, durumundan haberdar et bizi merak ederiz, bu gidişinde seni doğurturlar gibime geliyo ama hayırlısı

Black87 sen nasılsın canım? Ağrıların sancıların nasıl?
Canım valla ben pazartesi agrım vardı en son,daha sonra bir enerji bir enerji,buaralar garip bi şekilde iyiyim hamile değilmişim gibi sanki hazırlık sancısı bile yok,artık hiç doğuramıycam gibi gelmeye başladısende durum ne canım günün dolmak üzere

Bu bir türlü doğuramayan arkadaşlar bende dahil lütfen aynı gün doğuralım, yok kanamam geldi yok sancım geldi yok suyum geldi asla kabul etmiyorum lütfen arkadaşlar kendimize gelelim
Hahaha güldürdün kız beni sabah sabah, haklısın ama doğuran kaçıyor fazla girmiyor foruma yalnız kaldık şurda kaç kişiyiz, I ImaginaryLife bugün gidici gibi ama hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…