- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 373
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #22.041
Ay ilahi kv seninle beraber yatasi gelmis demek ki :) oglan dayiya kiz halaya olayı sizde olmaz insallah diyelim o zamanhome sweet home... kvyle şu an aynı odada yatıyoruz sağolsun uyutmadı kımıl kımıl... eşim de onların odasında yatıyor koca kadın korkarım tek başıma dedivalla kendi kızı da ortada ben de şekerim napayım... çok güzel biri değilim ama en azından arsız edepsiz de değilim çok şülür o yüzden de sever beni Allah var.
Yine sabahı ettik... kız bi doğsun bak ben ona neler yapıuorum
Bu arada silikon göğüs ucu, kalkan, pompa, bakım seti siparişlerim geldi eksik kalmadı çok şükür
Gunlugumuzde ani enerji patlamasi yasayabilirsiniz yaziyo ama biz uykusuzluk patlamasi yasiyoruz :)blacklable I ImaginaryLife ooo uykusuzlar toplanmış buraya bende suraciktaki yerimi alayım iki saat uyumusum tamam bu gecelik bana...
Nisan snirim canm. Sancini takip etmelisin. Ve bence aramalisinAy kipkirmizi aktif kanamam var kizlar nişan mi acaba cok korktum napsam ki, doktor da uyuyodur bu saatte
Hastaneye git canım doktoruna haber verir ebelerAy kipkirmizi aktif kanamam var kizlar nişan mi acaba cok korktum napsam ki, doktor da uyuyodur bu saatte
Ne durumdasınız acabaAy kipkirmizi aktif kanamam var kizlar nişan mi acaba cok korktum napsam ki, doktor da uyuyodur bu saatte
Valla sırf dayılarına benzesin diye oğlum olsun istemiştimAy ilahi kv seninle beraber yatasi gelmis demek ki :) oglan dayiya kiz halaya olayı sizde olmaz insallah diyelim o zaman
Hayirli olsun canim, benim de bi tek bakim urunlerim eksik kaldi hastaneden verecekler diye almadik ama ortada kalmayiz insallah
Kız noldu
Canım aktif kanama nişan olmaması gerek yola çıktığın iyi olmuş doktora gitmelisin bencede, durumundan haberdar et bizi merak ederiz, bu gidişinde seni doğurturlar gibime geliyo ama hayırlısıAy kipkirmizi aktif kanamam var kizlar nişan mi acaba cok korktum napsam ki, doktor da uyuyodur bu saatte
Hakkında hayırlısı olsun insallah sağlıkla al bebisini kucağına
Allaaaaahhhhh hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım güzelce kolaylıkla kavuş oğluna inşallahAy kipkirmizi aktif kanamam var kizlar nişan mi acaba cok korktum napsam ki, doktor da uyuyodur bu saatte
Canım aktif kanama nişan olmaması gerek yola çıktığın iyi olmuş doktora gitmelisin bencede, durumundan haberdar et bizi merak ederiz, bu gidişinde seni doğurturlar gibime geliyo ama hayırlısı
Canım valla ben pazartesi agrım vardı en son,daha sonra bir enerji bir enerji,buaralar garip bi şekilde iyiyim hamile değilmişim gibi sankiBlack87 sen nasılsın canım? Ağrıların sancıların nasıl?
HahahaBu bir türlü doğuramayan arkadaşlar bende dahil lütfen aynı gün doğuralım, yok kanamam geldi yok sancım geldi yok suyum geldi asla kabul etmiyorum lütfen arkadaşlar kendimize gelelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?