temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Aynı durumdayım ben de canım enerji patlaması aşamasını geçtim şimdi biraz biraz bel kalça kadık ağrıları var. Bir de malum bi heyecan yaşattı sıpa kilo kaybetti suyu azaldı filan... o enerjini iyi değerlendir ama kendini de çok yorma az daha zamanın var senin

Eneee laaaaaan I ImaginaryLife tek tesellim seninde doguramamamis olmandi simdik sende mi doğuruyooon... bananesi yaaaaaa bende dogurcaaaaaaağğmmm

Saka maka kuzum naptigini haber et bizede ay hadi insallah hayırlı haberlerle gel bi avazda fırlat bebisini bizede dua et bol bol cabicik doguralim bizde... Hasetimden catliyorum bak burdaaa....

Ay evet canım ya senin kız diyete girmişti doğmadan dimi, kızlar böyle işte dış görünüş önemli ama dediğin gibi yormuyorum kendimi sadece yürüyüş yapıyorum, son günlerim diyip tadını çıkarmak lazım yalnızlığın, sende suyu bol iç canım bi doğsalar rahatlıycazda

Arzucum ben varım merak etme tam yanında seninle kol kolayız safları sıkı tutalım I ImaginaryLife gibi kaçamaklar olmasın

Canım biz istedikçe bunlar kendini Naz'a çekiyor, 42yi buldurur bize gibime gelmeye başladı, ben de kıskanıyorum buradakiler emzirme kaka problemi konuştukça ,bende kaka konuşmak istiyorum artık

Bana hala doğmamaları daha iyiymiş gibi geliyor yani nasıls doğacak o yüzden az daha dursunlar ki eşlerimizle kalalım istediğimiz saatte yatıp kalkalım çıkalım gezelim... gerçi bu halde nereye geziyoruz bunları planlamak için biraz geç kaldık sanki evet benim kızrejim yaptı bildiğin. Anne karnjnda Kilo kaybeden bebeği de ilk defa bizim zillide gördüm

Ya canım ben artık sıkıldım aynı şeyleri giymekten ,biranönce doğurup eski halime dönüp Yen'i şeyler almak giymek gezmek istyorum bebeğimle, gezesin gelmiyo sırf oyüzdenbendeki derde bak eşlerlede artık kanka muhabbetine geldik yani, yalnızlık aşamasını geçtik bizhakkımızda hayırlısı canım artık. Minnoşların keyfi nezaman gelirse doğacaklar, kızlara bide erken doğar derler sizinkiler nazlı

Arzucum ben varım merak etme tam yanında seninle kol kolayız safları sıkı tutalım I ImaginaryLife gibi kaçamaklar olmasın

Valla günü ayni kalan bi senle ben kaldık galiba bizden öncekiler sonrakiler hepsi doğurdu ya çok pis gaza geldim şuan giyinip kendimi merdivenlere atasim geldi inip inip cikcam iste... Gecede herifi tavliyim ben bi kaç gündür kaçıyor azgın teke gibi peşine dolaniyom dogurayim diye ama kandiramadim daha.. niye doguramadik kız biz ha bu karilardan neyimiz eksik bizim niye sancimiz biseyimiz yooook... Bu acıya daha fazla dayanamiycigim içim ezildi gidip yemek yicem iste...

Canım biz istedikçe bunlar kendini Naz'a çekiyor, 42yi buldurur bize gibime gelmeye başladı, ben de kıskanıyorum buradakiler emzirme kaka problemi konuştukça ,bende kaka konuşmak istiyorum artık

Senin daha 10 günün var kız sus sıranı bekle bende yaaa bende kaka konuşmak istiyorum uyku konuşmak istiyorum uyumuyor diye ağlamak istiyorum ben uyuyamiyorum diye değil hadın hep beraber kendimizi merdivenlere atıyoruz yukarı aşağı yukarı aşağı...

O bi dogsun cop cop emcek annesini hobik bi kız olcek sen merak etme kilosuna takılma kuzum kilo en son eğer gelişimini tamamladıysa organları yerini bulduysa sıkıntı yok.. olay ne olay doğurabilmekte...

blacklable dilekdilek41 Arzustokrasi Black87 kizlar guldurdunuz beni
Muayeneden ciktik simdi. Nisanmis gelen ama kendi sancini beklemek istersen 10 gunde de gelebilir bu surecte bebek strese girebilir, irilesebilir senin icin zor olur dedi. Istersen yatis yapalim dedi. Yatarsam suni sanci vericekler hemen ama ben korkuyorum ya acilma olmazsa diye. Doktor suyun fazla olduğu icin bebek surekli dolasiyo asagiya inmeyebilir dedi. Icerden acilmam 2 cm disardan 4 cm mis. 2 gun boyunca bekleriz acilma olmazsa sezaryene aliriz dedi. Direkt sezaryene mi girsem acaba kizlar? O kadar aci cekip normal olmayip sezaryene girmek istemiyorum. Of cok kararsizim

Canım yanlış yazmışım 27 temmuzda geliyoruz ddereye

CAnim benim basın sağolsun tekrar Allahım sana eşine sabır versin

Ay bilemedim ki anacim.. Ama sanırım ben olsam hani kendi açimdan bakiyorum oradan bi doz suni sanci alayim derdim bitti mi doldurrrr modunda takilirdim bi süre artistligimi yapardim yani özetle şansımı bi denerdim normal için.. He baktım sıkıntı var bebegimde bende zarar görüyorum kesin beni derdim artik napim.. Ama simdik herkesin aci eşiği korkuları farklı sen nasil hiasedersin dayanabilir misin psikolojin ne kadarını kaldirir iyice düşünüp karar vermen lazim..

Çok şükür canım nişan olmasına sevindim, aktif kanama deyince korkmuştum, canım ama direk sezeryan dersen kalmıycakmı içinde normali denememiş olmak, belki çok kolay olcak senin için, ağrılar geldikten sonra yapamıyacagını hissedersen vazgeçersin , bukadar bekledin sabrettin bence bir denemelisin, bu doktorunu da anlayamadım ben senin,içerden 2 dışardan 4 ne ya su fazla olunca içerde çokmu dolaşıyormuş oda bi garip geldi, seni ille bi sezeryan yapası var,canım sen kendine güven

Ya canım tabiki benim oğlum ablalarını abilerini bekliyo önce doğsunlar diye, oyüzden gelmyo zaten, siz bi aradan çıksaydınız bizede meydan kalacak ama merdiven fikri iyiymiş işe yararmıki, doğurcaz diye sakat etmeyelim son günlerde kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…