- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 373
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #22.081
Ya canım tabiki benim oğlum ablalarını abilerini bekliyo önce doğsunlar diye, oyüzden gelmyo zaten, siz bi aradan çıksaydınız bizede meydan kalacakama merdiven fikri iyiymiş işe yararmıki, doğurcaz diye sakat etmeyelim son günlerde kendimizi
Olur canım geldiğimde dolastiririz sahil turları güzel olur sen bir doğurda Allahın izniyle gerisi kolay canımGel kuzum ne zaman olursa yeterki gel sen... sahil mi turlasak senle bebisli bebislihakket güzel olur hee...
Heh eferin soyle olun iyice tribe girmiyim beninsallah yolu accez sizede her turlu yöntemi demiyorum su sıra..
Gecen gece 3 sularinda thriller dansı yapıyordum merdiven basit bile kalicak..
ha bu bayana ozendim ise yarar belki dedim yok oda olmadı... Garip garip egzersizler bakıyorum netten bacaklarim tutmuyor artik kız ama bu cimcime hala kıpır kıpır azıcık bari yavaslasaydi tembel sıpa...
Olur canım geldiğimde dolastiririz sahil turları güzel olur sen bir doğurda Allahın izniyle gerisi kolay canım
Kız o dansıdamı yaptın, senin kız sarhoş oldu karnında nedir bu annesinden çektiği, şaka bi yana canım enerjini bu kadarda harcama lazım olur bi anda belki suyun gelir sancın başlar, ozaman kim ıkıncak senin yerine
Canım akıl vermek amaçlı değil sadece fikir amaçlı söylüyorum su oranı çok önemli gerçekten, eğer cidden fazlaysa zaten çocuğun kanala girmesi çok zor,ben ablamdan biliyorum onunda suyu çok fazlaydı 2 gün boyunca evin içinde kıvrandı sancıları gelmişti 2 gün çekti o sancıları ama olmayınca olmuyo işte çocuk kanala giremedi sezeryan oldu mecbur, biraz kısmet işi bunlar, kendin için bebeğin için hayırlısı nasılsa onu düşün karar ver gerisi Allaha kalmıl canım çok stres yapma, iki türlü de doğacak büyüyecek nasılsa@blacklabledilekdilek41 Arzustokrasi Black87 kizlar guldurdunuz beni
Muayeneden ciktik simdi. Nisanmis gelen ama kendi sancini beklemek istersen 10 gunde de gelebilir bu surecte bebek strese girebilir, irilesebilir senin icin zor olur dedi. Istersen yatis yapalim dedi. Yatarsam suni sanci vericekler hemen ama ben korkuyorum ya acilma olmazsa diye. Doktor suyun fazla olduğu icin bebek surekli dolasiyo asagiya inmeyebilir dedi. Icerden acilmam 2 cm disardan 4 cm mis. 2 gun boyunca bekleriz acilma olmazsa sezaryene aliriz dedi. Direkt sezaryene mi girsem acaba kizlar? O kadar aci cekip normal olmayip sezaryene girmek istemiyorum. Of cok kararsizim
Ebe plastik ince bişeyle patlatıyor ama hiç hissetmiyorsun. Normal doğumdan korkmayın kızlarUsg resimlerinde yanakları topak topak burnu küçücük dudakları köfte benim gibikv herşeyiyle sana benzesin diye dua ediyor sağolsun halası sevimsiz bişey ona çekmesin nooooluuurrr
Valla benim kız yine çıktı yukarıya kaburgalarımı zorluyor diyorum kızım o tarafa değil aşağıya ineceksin
Bu arada suyu nasıl patlatıyorlar onu merak ettim dr eliyle mi patlatıyor
Ebe plastik ince bişeyle patlatıyor ama hiç hissetmiyorsun. Normal doğumdan korkmayın kızlar
Hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim allah razı olsun, bugün meleğimizi defnettik. İçim yana yana, ama isyan etmeden rabbim benden daha mı çok sevdin demekten alıkoyamıyorum kendimi. Kısaca anlatayım size, sabah nışanım geldi, akşam 6'da suyum, gece 9'da sancılarım başladı, ebe eve geldi ve saat 11'de 4cm olmuştum, hemen hastaneue gidio dr.umu çağırdıj,saat 1 buçuk gibi doğumhaneye alındım ve 2:18'de doğurdum. Herşey bu kadar hızlu oldu, bebeğim son derece sağlıklıydı, 5.ıkınmada çıktı ve hemen kucağıma veeildi fakat ağlamadı nefes alamadı, ben neden ağlamıyor deyip bağırdım ve apar topar alıp götürdüler, eşim de peşlerinden gitti. 40 dk boyunca geri getirmeye çalıştılar, ama şöyle bir durum var bebeğime öncelikle yapılması gereken entübe yani ciğerlere hortum salınıp ciğerlerin açulması işlemi yapılmamış, müdahale eden dr.un hastanenin kayıtlı dr.u olmadığını öğrendik, hatta çocuk dr.u olup olmadığını da bilmitoruz, sonuç bebeğim artık benimle değil, küçücük bedenine otopsi yapıldı, avukat tuttuk ifade verdik, bütün bunları yaşadığıma inanamıyırum. Kesinlikle ihmal olduğunu ve yavrumu benden aldıklarını düşünüyorum. Allahım hiçbir anneye yaşatmasın bu duyguyu, toparlamak zorundayım toparlayacağım da merak etmeyin, allah evlatlarınıza sağ salim kavuşmak nasip etsin, dualarım sizinle, siz de beni dualarınızdan eksik etmeyin..
Burda sanırım en son ben doguracam ufaklık kıpır kıpır ama sancı Mancini yok okadar iş yapmama rağmen bura bana kalacak :)Ya canım tabiki benim oğlum ablalarını abilerini bekliyo önce doğsunlar diye, oyüzden gelmyo zaten, siz bi aradan çıksaydınız bizede meydan kalacakama merdiven fikri iyiymiş işe yararmıki, doğurcaz diye sakat etmeyelim son günlerde kendimizi
Canim acilma baslamis merak etme. Icten de badladiysa artik acilir. Nisan da gelmis. Bence normal yapabilirsin ama tabiki doktor ben degilim :)@blacklabledilekdilek41 Arzustokrasi Black87 kizlar guldurdunuz beni
Muayeneden ciktik simdi. Nisanmis gelen ama kendi sancini beklemek istersen 10 gunde de gelebilir bu surecte bebek strese girebilir, irilesebilir senin icin zor olur dedi. Istersen yatis yapalim dedi. Yatarsam suni sanci vericekler hemen ama ben korkuyorum ya acilma olmazsa diye. Doktor suyun fazla olduğu icin bebek surekli dolasiyo asagiya inmeyebilir dedi. Icerden acilmam 2 cm disardan 4 cm mis. 2 gun boyunca bekleriz acilma olmazsa sezaryene aliriz dedi. Direkt sezaryene mi girsem acaba kizlar? O kadar aci cekip normal olmayip sezaryene girmek istemiyorum. Of cok kararsizim
Canım hiç belli olmuyor bu işler sen merak etme belki herkesten önce sen doğurursunBurda sanırım en son ben doguracam ufaklık kıpır kıpır ama sancı Mancini yok okadar iş yapmama rağmen bura bana kalacak :)
benim geçen haftaki nst kağdında 140 larda gidip gelmiş pikler olan var FHR birde alt tarafta da UC yazılı 50 ye bile ulaşmamış pikler var hangisi neyi ifade ediyor canım bi anlamadım doktor gidebilirsin demişti, bişeyde demedi40+3 de benmde 41 dolmasini bekliyduk kasilmalarim oldu gun boyu ertesigunede devam edince aradk gittik baslatalim artik dediler basladik:) kasilmalar zaten 100 olsa mutlka hissedersin benm 60 ve 100 arasiydi hep. Tam dakikasina duzenli olmasada gun boyu devam etti. Zaten gittin nst ye girdim baktik baya baya cikiyor. Suyumu patlattilar. O kasilmaya sanci eklendi. 100 deki sanci tavan:)) ve acilmam hizlandi. Benmde gittigmde 4 cm acilmam yuzde 90 incelmem vardi Zaten
Ya anlamıyorum herkes ne kadar yorum yapmayı seviyor, hamileyiz biz herhalde olacak şişlikler,ille moral bozacaklarGünaydın hanimlar..
Bugün sağlık ocağında takibim vardı. Doğumdan önce son takip umarımebe tüm keyfimi kaçırdı sağ olsun. Çok kötü görünüyorsun her yerin şişmiş vs vs.. Sağ ol dedim içimden başka ne diyeyim ..tansiyonun vs iyi çok şükür ama sağ kolum ödemden tutmuyor bazen.parmakalrim her biri buton salam kadar oldu.burnum ve dudaklarım benden bağımsız yaşıyor her biri ayrı bir devlet
Ne yapayım diye çığlık atmak geldi içimden şu memleketin sıcağı yetmezmiş gibi vıcık vıcık muhabbetli sağlıkçılar
Neyse geldiler yine bana anliycaginiz
Umarım Dr kontrolüm iyi geçer yarınsabaha kadar heyecandan uyumam artık
Canım lohusalık dönemi 40 gündür ama lohusalık kanaması kişiden kişiye değişir. 15 günde sürebilir 45-50 günde. Bu zaten yoğun bi kanama değil akıntı şeklinde olur. Özellikle normal doğum sonrası daha uzun sürebiliyomuş. Çünkü sezeryanda rahim içi temizlendiği için kısa sürüyomuş, oda 15-20 gün kadar.Doğumdan sonraki kanamalar kaç gün sürüyor bilen varmı tam azalıyor rengi sarı kahve oluyor derken yine kırmızı ya döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?