temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim kilo alimi nasil bebeginin. Kilo aliyorsa sorun yok fazla geliyordur emdigu sut. Bebeginin midesi kucucuk daha. Zamanla kusma bitiyor ama baya suruyor. Ne guzel sutun yetiyorda fazla bile geliyor
Yani onda sikinti yok cok sukur. Tabi sukurluk cok mevzu var ama bu kadr kusunca moralim altust oldu. Kilo alimi da norml cok sukur.

Hayrlisyla insaAllah canim. Ben 100den yukarisini gormedim yani cihazda ust sinir 100 du hep ama ciddi kasiyor ki sende farketmissin. Incelme onemli benim acilmayla paralel gitti. Seninde ins kolaylikla olur

Benm girdgm cihazda ust sinir 100 du:)) ama bildiğn net kasılma:) yani 60 ile arasında baya fark vardı artık ben tahmn etmeye çalışıyodm:) acaba alt ve üst kasılma değerimi ki seninki? Ben direk chazdan görüyorum kağıt hiç almadım. O yüzden bilmyrm canım ya. Duzenlımıydı nasıldı?

Kızlar bugün doktora gittim. Muayene falan iyi geçti derdim o değil. Söylediği şey öyle üzdü ki beni 18 günlük bebeği uçuklu biri öpmüş ve maalesef bebeği kaybetmişler. kimseye öptürmeyin bebeğinizi. Uçukluysanız siz de öpmeyin hatta ne anlarlar minnacık bebeği öpmekten

Alt taraf düznliydi üst kısımda ara ara dört beş tane yüksek pik vardı. Cihaz farklıysa demek canım

Ay evet onu duydum bende sosyal medyadan, bizimki doğmadı ama anne olan arkadaşlar uçuk filan fark etmez öpmeyin tuj sürmüş kızlara da öptürmeyin, yazık ya

Ay evet onu duydum bende sosyal medyadan, bizimki doğmadı ama anne olan arkadaşlar uçuk filan fark etmez öpmeyin tuj sürmüş kızlara da öptürmeyin, yazık ya

Annesi babası kardeşi kolu bacağı öpsün sevsin canım sevgiyle büyür bebek anlarım onu da uçuk çok tehlikeli büyük insan için bile.. ben hamileyken 2 kere uçuk çıkardım öyle korktum ki bebeğe zarar verecek diye. Ya tehlikeli dediğim kişiler dışında öpülmemesi lazım. Yüzünden öpmeyin diye doktor falan da uyardı daha en başından. İnsanlara anlatmak zor maalesef

Ay bugün ben de okudum o haberi çok da etkilendim:/ ya çok pipirikli de olmak istemiyorum ama Of çok zor bir durum ya :/

Ay bugün ben de okudum o haberi çok da etkilendim:/ ya çok pipirikli de olmak istemiyorum ama Of çok zor bir durum ya :/

Maalesef öyle canım. Hani fanusta büyütemeyiz evet ama bir şekilde korumak gerek ben okumadım doktor dedi bize üzüldüm çok

Biz de mi öpmiycez bebeğimizi ya :/

Ay al benden de o kadar eşime diyorum üniformamı giyeyim de senle bi turlayalım diye

Kizlar fikirleriniz icin teşekkürler normali denemeye karar verdim suniye basladilar simdi, dualarinizi bekliyorum. Hayirlisi olsun
Tek avazda yavrunu kucağna al İnşallah canım, kendini kasma sakın herkes yaptığına göre zor bişey olmasa gerek filan diye kendine teselli ver kediler bile pıt diye doğuruveriyor

Kizlar fikirleriniz icin teşekkürler normali denemeye karar verdim suniye basladilar simdi, dualarinizi bekliyorum. Hayirlisi olsun
Canim ins bugün hayirlisiyla kucağına alırsın bebeğini ins bu kadar bekledim gittin geldin normal dogurursun ha olmadi Sezeryan oldun yapacakta bişey yok sen elinden geleni yaptın sonuçta doğum olduktan sonra kendine gelince bize de haber ver canım Allaha emanet ol dualarimizdasin

Oyyy .sonunda büyük gün geldi çattı desene. Sağlıkla kucağına alırsın Tek avazda dogurursun inşallah. Umarım kolay bir doğum olur .güzel haberlerini alırız inşallah..

Ayy hayirlisiyla kucağına al kuzum inşallah sağ salim annesine çok çektirmeden firlayiverir ufaklık.. Dualarimiz seninle..

Ohh çok şükür sevindim bu kararı almana canım, acı yok agrı yok diye kendine güzel telkinlerde bulun inanıyorum ben çok kolay olcak herşey, sonra minik yavruna kavuscaksın, hadi bakalım Allah yardımcın olsun kuzu bu cuma vakti hepimiz dua edelim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…