- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #22.101
Yani onda sikinti yok cok sukur. Tabi sukurluk cok mevzu var ama bu kadr kusunca moralim altust oldu. Kilo alimi da norml cok sukur.Canim kilo alimi nasil bebeginin. Kilo aliyorsa sorun yok fazla geliyordur emdigu sut. Bebeginin midesi kucucuk daha. Zamanla kusma bitiyor ama baya suruyor. Ne guzel sutun yetiyorda fazla bile geliyor
Hayrlisyla insaAllah canim. Ben 100den yukarisini gormedim yani cihazda ust sinir 100 du hep ama ciddi kasiyor ki sende farketmissin. Incelme onemli benim acilmayla paralel gitti. Seninde ins kolaylikla olurKasilmam bi kere 120 olmuştu o zaman hissetmistim demek oyle bi his olucak :) simdi 60 larda cikiyo en fazla oyle olunca hissetmiyorum.
Bana doktor 4 cm acilman olmus dedi bugun ama icerde acilma yok dedi. 4 cm le doguma aliyorlar diye biliyordum ben, rahimde incelme mi yok demek istedi acaba. Hayirlisiyla dogar benimki de insallah
Benm girdgm cihazda ust sinir 100 du:)) ama bildiğn net kasılma:) yani 60 ile arasında baya fark vardı artık ben tahmn etmeye çalışıyodm:) acaba alt ve üst kasılma değerimi ki seninki? Ben direk chazdan görüyorum kağıt hiç almadım. O yüzden bilmyrm canım ya. Duzenlımıydı nasıldı?benim geçen haftaki nst kağdında 140 larda gidip gelmiş pikler olan var FHR birde alt tarafta da UC yazılı 50 ye bile ulaşmamış pikler var hangisi neyi ifade ediyor canım bi anlamadım doktor gidebilirsin demişti, bişeyde demedi
Alt taraf düznliydi üst kısımda ara ara dört beş tane yüksek pik vardı. Cihaz farklıysa demek canımBenm girdgm cihazda ust sinir 100 du:)) ama bildiğn net kasılma:) yani 60 ile arasında baya fark vardı artık ben tahmn etmeye çalışıyodm:) acaba alt ve üst kasılma değerimi ki seninki? Ben direk chazdan görüyorum kağıt hiç almadım. O yüzden bilmyrm canım ya. Duzenlımıydı nasıldı?
Ay evet onu duydum bende sosyal medyadan, bizimki doğmadı ama anne olan arkadaşlar uçuk filan fark etmez öpmeyin tuj sürmüş kızlara da öptürmeyin, yazık yaKızlar bugün doktora gittim. Muayene falan iyi geçti derdim o değil. Söylediği şey öyle üzdü ki beni18 günlük bebeği uçuklu biri öpmüş ve maalesef bebeği kaybetmişler. kimseye öptürmeyin bebeğinizi. Uçukluysanız siz de öpmeyin hatta ne anlarlar minnacık bebeği öpmekten
Ay evet onu duydum bende sosyal medyadan, bizimki doğmadı ama anne olan arkadaşlar uçuk filan fark etmez öpmeyin tuj sürmüş kızlara da öptürmeyin, yazık ya
Ay bugün ben de okudum o haberi çok da etkilendim:/ ya çok pipirikli de olmak istemiyorum ama Of çok zor bir durum ya :/Kızlar bugün doktora gittim. Muayene falan iyi geçti derdim o değil. Söylediği şey öyle üzdü ki beni18 günlük bebeği uçuklu biri öpmüş ve maalesef bebeği kaybetmişler. kimseye öptürmeyin bebeğinizi. Uçukluysanız siz de öpmeyin hatta ne anlarlar minnacık bebeği öpmekten
Ay bugün ben de okudum o haberi çok da etkilendim:/ ya çok pipirikli de olmak istemiyorum ama Of çok zor bir durum ya :/
Biz de mi öpmiycez bebeğimizi ya :/Annesi babası kardeşi kolu bacağı öpsün sevsin canım sevgiyle büyür bebek anlarım onu da uçuk çok tehlikeli büyük insan için bile.. ben hamileyken 2 kere uçuk çıkardım öyle korktum ki bebeğe zarar verecek diye. Ya tehlikeli dediğim kişiler dışında öpülmemesi lazım. Yüzünden öpmeyin diye doktor falan da uyardı daha en başından. İnsanlara anlatmak zor maalesef
Ay al benden de o kadar eşime diyorum üniformamı giyeyim de senle bi turlayalım diyeYa canım ben artık sıkıldım aynı şeyleri giymekten ,biranönce doğurup eski halime dönüp Yen'i şeyler almak giymek gezmek istyorum bebeğimle, gezesin gelmiyo sırf oyüzdenbendeki derde bak eşlerlede artık kanka muhabbetine geldik yani, yalnızlık aşamasını geçtik biz hakkımızda hayırlısı canım artık. Minnoşların keyfi nezaman gelirse doğacaklar, kızlara bide erken doğar derler sizinkiler nazlı
Öpelim öpmesine de yüzünden değil. Kolu sırtı göbüşü falan. Yanağını yanağına değir et. Ama işte uçuksak onu yapmamamız lazım.Biz de mi öpmiycez bebeğimizi ya :/
Hayırlı doğumlar olsun cnmKizlar fikirleriniz icin teşekkürlernormali denemeye karar verdim suniye basladilar simdi, dualarinizi bekliyorum. Hayirlisi olsun
Tek avazda yavrunu kucağna al İnşallah canım, kendini kasma sakın herkes yaptığına göre zor bişey olmasa gerek filan diye kendine teselli ver kediler bile pıt diye doğuruveriyorKizlar fikirleriniz icin teşekkürlernormali denemeye karar verdim suniye basladilar simdi, dualarinizi bekliyorum. Hayirlisi olsun
Canim ins bugün hayirlisiyla kucağına alırsın bebeğini ins bu kadar bekledim gittin geldin normal dogurursun ha olmadi Sezeryan oldun yapacakta bişey yok sen elinden geleni yaptın sonuçta doğum olduktan sonra kendine gelince bize de haber ver canım Allaha emanet ol dualarimizdasinKizlar fikirleriniz icin teşekkürlernormali denemeye karar verdim suniye basladilar simdi, dualarinizi bekliyorum. Hayirlisi olsun
Kizlar fikirleriniz icin teşekkürlernormali denemeye karar verdim suniye basladilar simdi, dualarinizi bekliyorum. Hayirlisi olsun
Kizlar fikirleriniz icin teşekkürlernormali denemeye karar verdim suniye basladilar simdi, dualarinizi bekliyorum. Hayirlisi olsun
Ohh çok şükür sevindim bu kararı almana canım, acı yok agrı yok diye kendine güzel telkinlerde bulun inanıyorum ben çok kolay olcak herşey, sonra minik yavruna kavuscaksın, hadi bakalım Allah yardımcın olsun kuzu bu cuma vakti hepimiz dua edelim sanaKizlar fikirleriniz icin teşekkürlernormali denemeye karar verdim suniye basladilar simdi, dualarinizi bekliyorum. Hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?