temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Öyle canım. Maşallah oğlumda gayet iyi boyu kilosu falan. Üzülmüyorum zaten alıştım ben :) sadece bazı insanların cahil konuşmalarına kızıyorum. Göğüslerine bir şey olmasın diye emzirmiyor şimdikiler falan tarzı saçmalıklar. Tabii bende boş durmuyorum cevabı yapıştırıyorum ama insan sinir oluyor :)

2 büyüyen besik(3 yaşından sonra bazaya çevirmeyi düşünüyoruz) yataklari, cibinlikleri, 3 kapılı gardroplari , 4 cekmeceli komidin toplam 3100 tl. Üstelik 4 taksit yapıyorlar. Oda mobilya ile dolacağı için 1 yaşından sonra küçük odamı da oyun odaları yaparız diye düşündük. Ya da odalarını ayiririz ilerde. Bende mobilyayi sık değiştirme taraftarı değilim. İlk zamanlar ben de 7. Aydan sonra alırız diye düşünüyordum ama ona sağlığımın elvermeyeceginden korktum. Malum erken agirlasacagiz ve hareketlerimiz kısıtlayacak. Gezme imkanımız olur mu Allah bilir. Bi şeyleri mecbur kalarak almak da istemiyorum. Senin tavsiye alabilecegin bir ablan var ne güzel. Benim çevremde ikiz bile yok maalesef

aman salla ya agzı olan konusuyor maalesef insanların içi kapkara olmus guzel dusunemez olmuslar

evet ben su çicegiydim gec cıkardım teyzemin kızı hamileydi bayramda gelmişlerdi.ona gecmişti ama bişey olmadı bebişe saglıklı dogdu
Canım vücudu döktü mu yeğenim bende idi iki gün kaldı su çiçeği döktü tedirgin oldum. Bana bulaşmadı sanırım küçükken de geçirmişim

Selam kızlar Sizlere birşey sormak istiyorum,bir arkadaşım hamile bu sabah doktora gitti,Bebek henüz 10+5 günlükmüş ve doktoru kız demiş.Kız olabilir belki falan dememiş,direkt bu kız demiş.Yani bu kadar erken bilmesi mümkün mü şaşırmış o da,tahmin yürütüyoruz hepimiz ultrasona bakarak tutuyor ya da tutmuyor.Erkek bebeği erkenden biliyorlar fakat kızı ilk defa bu kadar erken söyleyen doktor duydum.Buraya yükleyecektim istemedi,başına bu tarz bişey gelen birileri var mı,yanılma payı var bence.3 kızı var bu arada. Ben 12 haftalık hamileyim mesela kendi bebeğimi kıza benzetiyorum ama doktor tahminde bile bulunmadı.1 ay sonra netleşir gösterirse söylerim dedi.Allah en hayırlısını bilir bizler için.Fikirlerinizi bekliyorum.

Kızlar dualariniza çok ihtiyacım var.. Apandisitten ameliyat olucam çok korkuyorum hazırladılar beni kurbanlık koyun gibiyim...

Canım haftası gerçekten 10+5 se o çocuk kız olursa bence sadece doktor %50 şansını tutturmuş olur. Tahmin için bile erkenken kesin konuşması anlamsız olmuş bence. 12. 13. Haftalarda dedikleri bile değişebiliyor yanlış yorumlanabiliyor bence yorum yapmamış gübi davranın kafanızı karıştırmayın. Hala 50-50 ihtimal bence kız erkek. Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin:)

Bende anlamsız buldum Zaten dedimki öyle bile olsa söylememesi gerekirdi hem yanılabilir hem de bazı insanlar 4.kızım geliyormuş aldırayım zihniyetinde olabilir.Türlü türlü insan var yani.Devlet hastanelerinde bu yüzden söylemiyorlarmış mesela erken anlasalar bile.Hakkında hayırlısı artık nasip kısmet bu durumlar,Sağlıkla kavuşur inşallah.

Canim oglumda olmustu aynisi. 10. Haftandaydim doktorum erkek buyuk ihtimalle demisti. Sonra ki randevumda erkek demismiydim size dedi bende 10 haftalikken erkek demistiniz diye soyledigimde. Zaten cinsiyet soylediysem birsey gormusumdur ondan soylemisimdir demisti ama belli olmaz tabi daha erken.

Evet canım erkekte oluyor duydum çok,kızda ilk kez duydum.Bide kızlar pek göstermiyor genelde çoğu insan geç öğreniyor.Çok tecrübeli doktormuş öyle diyoda yani tecrübeli doktor bence aldırma ihtimali olabilecek birşeyi söylememeli,biraz daha büyüdükten sonra söylemeli.Gerçi bizlere yaranılmaz erken söylese niye söyledi geç söylese niye göremiyor

Merhaba Arkadaşlar 13+4 günlük hamileyim . Ve 3 gündür tansiyonum düşüyor sürekli baş dönmesi yaşıyorum dün doktor kontrolüm vardı bir şey söylemedi çok hızlı hareket etme dedi sadece acaba başka ne yapmam gerekiyor? Dinleniyorum da ama aynı yine ve kalp carpintim da oluyor

Merhaba hoşgeldin.
Tuzlu yememeye dikkat et.

Kizlaaaar artık dünyam pespembe yüzde yüz olmamakla bence kız dedi bacak arası çok netti bomboştu :))) yakınlaştırıp baktı falan yok bi çıkıntı :))) 160 gr olmuşuz ekrana sigmiyoruz artık boyunu olcmedi sanırım bi sürü şey ölçtü ama kızdan sonra ben pembe hayallere dalmışım :)) gününden yine önde maşallah yavruma

Hayırlı olsun insallah. Allah sağlıkla kucaginiza aldirsin

Maşallah canım :) gözün aydın :) allah sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…