- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.161
Amin canım hepimiz inşallah sağlıkla alalım beni bi heyecan bastı ki siz :)) dün gece de rüyamda mavi gözlü kız bebek emziriyodum :))Hayırlı olsun insallah. Allah sağlıkla kucaginiza aldirsin
oyyyy maşallahhhhhKizlaaaar artık dünyam pespembeyüzde yüz olmamakla bence kız dedi bacak arası çok netti bomboştu :))) yakınlaştırıp baktı falan yok bi çıkıntı :))) 160 gr olmuşuz ekrana sigmiyoruz artık boyunu olcmedi sanırım bi sürü şey ölçtü ama kızdan sonra ben pembe hayallere dalmışım :)) gününden yine önde maşallah yavruma
herkes dedigini yaparsa unutmayız inşallah kimseyiYok sakıncası yok canım yapabiliriz sadece birilerini unutursak dargınlık olmasın. Yazılmasını isteyen arkadaşlar beni etiketlesin mesajlarda ekleyim isimlerini
Aminn canım beni de liste yaparsan ekleyebilirsin :))Maşallah canım :) gözün aydın :) allah sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin inşallah
Ay maşallah demek ki içine doğmuş. Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat versin ne kadr güzel. Bende cinsiyet ogrwnsemde hazırlıklara başlasam. Kizimdan sonra ne gelecek merak icindeyimAmin canım hepimiz inşallah sağlıkla alalım beni bi heyecan bastı ki siz :)) dün gece de rüyamda mavi gözlü kız bebek emziriyodum :))
Canim saglikli olsun ins ne guzel kizin oluyor bende hep kizim olsun istedim.Aminn canım beni de liste yaparsan ekleyebilirsin :))
Malum oldu sanırım ikisine de ayrı heyecanım vardı farketmez ama netlik de güzel duyguymuş :)Ay maşallah demek ki içine doğmuş. Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat versin ne kadr güzel. Bende cinsiyet ogrwnsemde hazırlıklara başlasam. Kizimdan sonra ne gelecek merak icindeyim
Sağol canım ikisinin de tadı aynı evlat tadı hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah canımCanim saglikli olsun ins ne guzel kizin oluyor bende hep kizim olsun istedim.
Allah yardımcın olsun çok geçmiş olsunKızlar dualariniza çok ihtiyacım var.. Apandisitten ameliyat olucam çok korkuyorum hazırladılar beni kurbanlık koyun gibiyim...
Bebe yağı kullandım ondan mı olmuştur ay aslında olabilir onu kullandıktan sonra başladı bende saol bilgilendirdiğin için bırakayım o zaman deli gibi kasiniyo kızardı uzuluyodum bendeCanım gobegine yağ sürüyorsan ondan oluyor o kizartilar. İlk bebisimde de yaşadım o kabartilari şimdide yaşıyorum .benim bio oil den oluyor yağlı olduğu için
O biberona da bir bakayım canım. Çok sağolİki hafta önce. 250ml. dr.browns biberon aldım.
Küçük alıştırma biberonu aldım. Tırnak makası.Islak mendil. bir takım alt üst aldım.
Kıyafete ben pek girmicem. 7 yada 8.ayda almak istiyorum onları.
Baya iyi güzel bi biberon. Araştır sende bence. Öyle al yinede. Bilmek daha iyiO biberona da bir bakayım canım. Çok sağol
Ben dün akşam başladım kullanmaya. Doktor bana babe çatlak kremini verdi onu kullaniyorumVucudunuza krem sürmeye başladınız mı?
Hindistan cevizi yagım var ondan sürmeye başlıcam ben artık.
Ekstra olarak bio oil ve lıerac önerildi bana baya bunlarıda kullanıcam.
Döktu ama o önceden olmamış galibaCanım vücudu döktü mu yeğenim bende idi iki gün kaldı su çiçeği döktü tedirgin oldum. Bana bulaşmadı sanırım küçükken de geçirmişim
Ya zeytinyağı killandirma yapar diye korkuyorumKrem kullanmak istemedim ben zeytin yağı kullanacam ben
Tamam canım aklımda olsun. Teşekkür ederimMerhaba canım
Ben prima premium care 0 ,1 ve2 aldım. Umarım sıkıntı olmaz. Premium care yorumları olumluydu ama bebeğin cilt yapısı da önemli tabiki.
Canim hayirli olsun Allah sag salim kavuşmayı nasip etsin minik kizina :))Kizlaaaar artık dünyam pespembeyüzde yüz olmamakla bence kız dedi bacak arası çok netti bomboştu :))) yakınlaştırıp baktı falan yok bi çıkıntı :))) 160 gr olmuşuz ekrana sigmiyoruz artık boyunu olcmedi sanırım bi sürü şey ölçtü ama kızdan sonra ben pembe hayallere dalmışım :)) gününden yine önde maşallah yavruma
Sadece isim yazmak yerine isimlerimizin yanina bebek cinsiyeti ve tahmini dogum tarihlerini yazsan takip etmek acisindan mantikli olurdu bence ama o da sana cok is olcak canimCanım genel olarak böyle bir istek varsa yazalım tabiiki ama ne için düşündün böyle birşey? Zaten hepimiz anne adayıyız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?