temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

oyyyy maşallahhhhh

Yok sakıncası yok canım yapabiliriz sadece birilerini unutursak dargınlık olmasın. Yazılmasını isteyen arkadaşlar beni etiketlesin mesajlarda ekleyim isimlerini
herkes dedigini yaparsa unutmayız inşallah kimseyi

Amin canım hepimiz inşallah sağlıkla alalım beni bi heyecan bastı ki siz :)) dün gece de rüyamda mavi gözlü kız bebek emziriyodum :))
Ay maşallah demek ki içine doğmuş. Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat versin ne kadr güzel. Bende cinsiyet ogrwnsemde hazırlıklara başlasam. Kizimdan sonra ne gelecek merak icindeyim

Ay maşallah demek ki içine doğmuş. Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat versin ne kadr güzel. Bende cinsiyet ogrwnsemde hazırlıklara başlasam. Kizimdan sonra ne gelecek merak icindeyim
Malum oldu sanırım ikisine de ayrı heyecanım vardı farketmez ama netlik de güzel duyguymuş :)

Canım gobegine yağ sürüyorsan ondan oluyor o kizartilar. İlk bebisimde de yaşadım o kabartilari şimdide yaşıyorum .benim bio oil den oluyor yağlı olduğu için
Bebe yağı kullandım ondan mı olmuştur ay aslında olabilir onu kullandıktan sonra başladı bende saol bilgilendirdiğin için bırakayım o zaman deli gibi kasiniyo kızardı uzuluyodum bende

Selamlar annecikler, umarım her şey yolundadır, 16. haftamdayım ben de göbüşüm kendini belli etmeye başladı 2 buçuk kilo almışım normal dedi doktorum. Eminim normaldir de sizin de oluyor mu kızlar ya belimin solunda kalçama yakın yere bir sancı giriyor ki sormayın. bu bel ağrısı daha şimdiden huzursuz etti beni ama doktorum bel ağrısına yapcak bişey yok diyo. Ağrı da değil acı acı sancı giriyor. benzerini yaşayanlar var mı ki?

Güya ilk trimesterdan sonra çiş düzeliyodu benim arttı yav zor tutuyorum kendimi wcye yetişirken :)

Canim hayirli olsun Allah sag salim kavuşmayı nasip etsin minik kizina :))

Canım genel olarak böyle bir istek varsa yazalım tabiiki ama ne için düşündün böyle birşey? Zaten hepimiz anne adayıyız :)
Sadece isim yazmak yerine isimlerimizin yanina bebek cinsiyeti ve tahmini dogum tarihlerini yazsan takip etmek acisindan mantikli olurdu bence ama o da sana cok is olcak canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…