- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #7.361
Kızlar sonunda cinsiyetimizi kesinleştirebildikprensesimiz geliyo inşallah 130 gr 12 cm olmuşuz darısı öğrenemeyenlerin başına
Eki Görüntüle 1953160
gözunaydın cnm sağlıkla gelsın prenses :) darısı basıma ınsallah bızım cınsıyette kesinleşir ya :)Kızlar sonunda cinsiyetimizi kesinleştirebildikprensesimiz geliyo inşallah 130 gr 12 cm olmuşuz darısı öğrenemeyenlerin başına
Eki Görüntüle 1953160
Ay masaallah prenseseee rabbim saglikla sıhatle kavusmayi nasip etsin evlatlarimizaKızlar sonunda cinsiyetimizi kesinleştirebildikprensesimiz geliyo inşallah 130 gr 12 cm olmuşuz darısı öğrenemeyenlerin başına
Eki Görüntüle 1953160
Ya ama maşallah premsese ne güzel de görünmüş öyleKızlar sonunda cinsiyetimizi kesinleştirebildikprensesimiz geliyo inşallah 130 gr 12 cm olmuşuz darısı öğrenemeyenlerin başına
Eki Görüntüle 1953160
Benimde aynı canımKizlar benim gobegim cok tuylenmisnormalde acik tenliyim gobegimde tuylerim yoktu, diger yerlerimde de cok acik sariydi ama simdi gorunce sok oldum baya siyah siyah tuyler olmus. Doktora gidince utanicam Erkek bebekte tuylenme olur derlerdi gercekmis demek, sizde de var mi?
toplamda nekadar aldın pekiÖyle tabi canım ama alınıyo malesef :) ben zayif hamile kaldim ama ondanda okadar aliyo olabilirim.zayiflar daha cok kilo aliyomus genelde bakiyorumda.
+1Kizlar benim gobegim cok tuylenmisnormalde acik tenliyim gobegimde tuylerim yoktu, diger yerlerimde de cok acik sariydi ama simdi gorunce sok oldum baya siyah siyah tuyler olmus. Doktora gidince utanicam Erkek bebekte tuylenme olur derlerdi gercekmis demek, sizde de var mi?
Aaa burda kocaeliden birsuru kisi varmis :)))Ya ama maşallah premsese ne güzel de görünmüş öylekonak hastanesinde bütün doktorların mi üç boyutlu ne güzel yaaa :) ben de ayrıntılı için 9 Marta Eray Çalışkan a randevu aldım medcalpark orayı önerdi doktorum senin doktorun bişey dedi mi ?
+1
Daha kötüsü netten biraz araştırdım doğumdan sonra 6. Ayda falan dökülür yazıyor
Ağda yaptırayım dedim ama cesaret edemedim tüyler bu sefer de kalınlaşır kalıcı olur diye korktum napıcam bilmiyorum
Çözüm bulan bizi de kurtarsın
Bana doktor dedi sadece bebe yağı ve çatlak kremi sür dedi. Badem yağı gerçekten yapıyormuş.Badem yağına bağlamıştım ben o tüylenmeyi o zamanlarerkek diyeydi belki de ama 6dan sonra tüy falan yoktu. Elleme sakın onlar kayboluyor zaten
Sakaryadaniz canım aslında ayrıntılı için doktorum Eray beye yönlendirdi 350 Tl ya çok geldi banaAaa burda kocaeliden birsuru kisi varmis :)))
Bana doktor dedi sadece bebe yağı ve çatlak kremi sür dedi. Badem yağı gerçekten yapıyormuş.ay bir yıl daha böyle mi gezicez utanıyorum doktora açmaya
Hadi hayırlı olsunKızlar sonunda cinsiyetimizi kesinleştirebildikprensesimiz geliyo inşallah 130 gr 12 cm olmuşuz darısı öğrenemeyenlerin başına
Eki Görüntüle 1953160
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?