temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Benim de 7. Haftada lekelemem oldu Dr iğne e ve ilaç vermişti şimdi 15. Hafta oldu iğneyi bıraktım 4 hafta oldu aşırı ağrı yaptı kasiklarda Dr hapı da bırak dedi ama ben bırakamadım çünkü diğeri kullan dedi .şu an wc de iken kasılma yaşıyorum yine o yüzden sordum .Çok teşekkür ederim size de .. sanırım bırakma zamanım geldi çok çok şükür iyiyim artık.sanrirm diğer Dr de bırak der artık inşallah çünkü progestan odem yaparmış bu da benim diğer sıkıntım ödem ..
İnsalalh bir daha böyle bir sıkıntı olmaz

Kızlar sonunda cinsiyetimizi kesinleştirebildik prensesimiz geliyo inşallah 130 gr 12 cm olmuşuz darısı öğrenemeyenlerin başına

Eki Görüntüle 1953160

Çok güzel bir prenses geliyor besbelli masallah allahım esirgesin nasıl da net görüntü...
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

Kizlar benim gobegim cok tuylenmis normalde acik tenliyim gobegimde tuylerim yoktu, diger yerlerimde de cok acik sariydi ama simdi gorunce sok oldum baya siyah siyah tuyler olmus. Doktora gidince utanicam Erkek bebekte tuylenme olur derlerdi gercekmis demek, sizde de var mi?

Kızlar sonunda cinsiyetimizi kesinleştirebildik prensesimiz geliyo inşallah 130 gr 12 cm olmuşuz darısı öğrenemeyenlerin başına

Eki Görüntüle 1953160
Ya ama maşallah premsese ne güzel de görünmüş öyle konak hastanesinde bütün doktorların mi üç boyutlu ne güzel yaaa :) ben de ayrıntılı için 9 Marta Eray Çalışkan a randevu aldım medcalpark orayı önerdi doktorum senin doktorun bişey dedi mi ?

+1
Daha kötüsü netten biraz araştırdım doğumdan sonra 6. Ayda falan dökülür yazıyor
Ağda yaptırayım dedim ama cesaret edemedim tüyler bu sefer de kalınlaşır kalıcı olur diye korktum napıcam bilmiyorum
Çözüm bulan bizi de kurtarsın

Aaa burda kocaeliden birsuru kisi varmis :)))

Badem yağına bağlamıştım ben o tüylenmeyi o zamanlar erkek diyeydi belki de ama 6dan sonra tüy falan yoktu. Elleme sakın onlar kayboluyor zaten

Badem yağına bağlamıştım ben o tüylenmeyi o zamanlar erkek diyeydi belki de ama 6dan sonra tüy falan yoktu. Elleme sakın onlar kayboluyor zaten
Bana doktor dedi sadece bebe yağı ve çatlak kremi sür dedi. Badem yağı gerçekten yapıyormuş. ay bir yıl daha böyle mi gezicez utanıyorum doktora açmaya

Bana doktor dedi sadece bebe yağı ve çatlak kremi sür dedi. Badem yağı gerçekten yapıyormuş. ay bir yıl daha böyle mi gezicez utanıyorum doktora açmaya

Yok yok ne bir yılı doğumdan sonra değil benim hamileliğin 6.ayından sonra kalmadı döküldü hepsi

Kızlar çok sağolun, hepinizi ayrı ayrı öpüyorum. Rabbim hayırlısıyla hepimize evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin. elmol canım sorma dr ve makine konusunda çok şanslıyız sanırım. Sağolsun çok ilgili bi insan ve resimlerimizde herseferinde gayet anlaşılır ve net. Ama ayrıntılı için ayrıca birini sormadım onuda direk doğumevinde yaptırıcam çünkü. Kız kardeşiminde bu hafta ayrıntılı haftası oda doğumevine yaptırıo, bi sıkıntı çıkmaz inşallah diye düşündük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…