- 28 Mayıs 2016
- 1.018
- 774
- 123
- 33
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.041
lansinoh aldım bakalım deneyip görcem. zaten 40 ml lik o bana illaki yetmeyecek.Biraz pahalı ama medela en iyisi tartismasiz
Hormonlardandir canim ben de öyleyim. Bi gun cok mutluyum bi gun depresifim. Dun butun gun agladim mesela, yemek bile yapmak gelmedi icimden. Sirf oglum ac kalmasin icimde diye makarna yaptim zorla aglaya aglaya. Esime de trip attim bisey yapmadigi halde. Hic gezmiyoruz, sehir disina cikmiyoruz diye agladim. Halbuki kendim yuruyemiyorumKızlar benimde 2 gündür ruh halim anormal eşime taktım benimle ilgilenmiyorsun bana masraf yapmıyorsun diye sinirim çok bozuk
Böyle olan varmı aranızda
Nasıl düzelir bu çok kafama takıyorum onun bana karşı her kelimesini. Seviyorum desede takıyorum yalandan mı söylüyor diye.
Bir garibim durduramıyorım kendimi ağlamak geliyo içimden çok hırslanıyorum eski kavgalarımızda geliyor
kefir sindirime bireribir ayrıca kalsiyum var bu haftalar kalsiyum çocuk için çok önemli imiş canımmuz hem bebeğe de ii kilo aldırıyo ama sındırım tembelliği yaşarım diye korkuyorum yiyemiyorum.
aynen canım,bakalım indrimleri takip ediyorum ihtiyaca göre alcam uygunama yınede alınması gereklı seyler sanırım. çok gıbı gelıyor ama düşününce olması gerekenler. zaten ılk bebek olunca ınsan once bı bocalıyor napcam ne alcam dıye
doktora da mı yüksek lisansta mı dondurma olmuyor canım ?Dun cok moralim bozuldu donduramayacagimi ogrenince ama haklisin canim uzattikca bitmicek, bir konu bulup simdiden oneri vermek mantikli. Zaten etik kurulun onaylanmasi zaman aliyormus. Tesekkur ederim cevabin icin, insallah emeklerimiz bosa gitmeden hallederiz :)
Amin canım o zaman ne diyoruz çocukta yaparım kariyerdeDun cok moralim bozuldu donduramayacagimi ogrenince ama haklisin canim uzattikca bitmicek, bir konu bulup simdiden oneri vermek mantikli. Zaten etik kurulun onaylanmasi zaman aliyormus. Tesekkur ederim cevabin icin, insallah emeklerimiz bosa gitmeden hallederiz :)
Çok mu kilo aldin ?o tartıya çıkmak tam bir kabus
yavrulu yatak düşünebilirsin aslında canım. ben park yatak alacam odada yapmayı düşünüyorum ileriye dönük düşünüyorum biraz normal genç odası yapmayı düşünüyorum yavrulu karyola şeklinde.
Oda yaparsam büyüyen besik istiyorum zaten canım. Altından da ayrı bir yatak çıksın. 2. Bir yatak koymaya yerim yok çünkü mecbur böyle olcakyavrulu yatak düşünebilirsin aslında canım. ben park yatak alacam odada yapmayı düşünüyorum ileriye dönük düşünüyorum biraz normal genç odası yapmayı düşünüyorum yavrulu karyola şeklinde.
evet canım 3 kapaklı dolap buyuyen besık cekmecelı sıfonyerı 3 parça. takımın kalanını da bız sıparıs edıcez daha sonra.perdesı halısı falan.
Benimde bayadir da canım. Ama hergün değil ara ara oluyor. Dayanamayacak gibi olunca gaviscon kullanıyorum. Bazen sade soda iciyorum o da iyi geliyorkızlar mide yanması değil de birşey yediğimde boğazım yanıyor ve çok rahatsız ediyor bu şekilde olan varmı ilerleyen zamanlarda oluyormuş benimki çok erken başladı sanki
D vitaminiNe vermedi doktor ? ben kaçırdım orayı
benim sürekli oluyor ne yersem aynı problemi yaşıyorum maden suyu beni de rahatlatıyo beni de.Benimde bayadir da canım. Ama hergün değil ara ara oluyor. Dayanamayacak gibi olunca gaviscon kullanıyorum. Bazen sade soda iciyorum o da iyi geliyor
Canim gecmis olsun. Tansiyon icin bol bol limonlu su icmeni onerebilirim ve sarimsak.. limonlu su tansiyonu cok guzel dusuruyor ictigin suyun icine limon koyup susadiginda ondan icebilirsin. Sarimsakta tansiyon duzenliyor.Arkadaslar bu siralar giremiyorum temizligi anca bitirdim :) ee halle anca bitti.
Benimdebi sikintim cikti tansiyonum yuksek seyrediyor genelde 16.90 buda tehlikeliymiş gebelik zehirlenmesi ve erken dogum oluyormus bir hafta olcum yapicam yuksek cikarsa ilac vercekler bu arada seker yuklemeside yapildi 24.haftamda 75lik normal cikti kizlar cok sukur.
bende bakmıştım büyüyen beşiklere enleri dar geldi banaOda yaparsam büyüyen besik istiyorum zaten canım. Altından da ayrı bir yatak çıksın. 2. Bir yatak koymaya yerim yok çünkü mecbur böyle olcak
Huggies' in yeni dogani da gayet guzel ama bedeni biraz kucuk oluyor. Alicaksan 1 paket yeni dogan alip sonrasinsa bir buyuk bedene gecmek gerekiyor. Komilinin bezleride guzel oluyor ama yeni dogan kullanmadim.günaydın kızlar,
biz eksiklerimizi almaya başladık. bebek bezi olarak hangi markayı kullanmayı düşünüyorsunuz? çoğu kişi markalı diye prima almayı düşünüyor. bir arkadaşım huggies ve komili marka bezlerin çok iyi olduğunu söyledi. yeni doğan paketlerinden bir kaç tane almak istiyorum. fikri olan var mı ?
Sepet besikler var ben öyle alicam canım. Park yatak bende düşünmüyorumyavrulu karyola dediğiniz nasıl bişe.. hoş benim için artık herşey yok geç.. odasını aldık amabende odasını ayırana kadar yanımızda neyde yatcak onu düşünüyorum park yataklar gereksiz pahalı geliyo bana, başkada uygun olarak ne olabilir anne yanı için karar veremedim bi türlü
şunlardan canım ben park yatak almayı düşünüyorum odama koyacam yanımda. bebek odası yapmayacam genç odası yapmayı düşünüyorum bir buçuk yaşına falan gelince korkuluk alıp odasına geçirmeyi düşünüyorum Rabbim inşallah nasip ederse.bu yavrulu yataklar bana çok mantıklı geliyo. bazaların da yavrulu olanları var. görüntü olarak beğenmiyorum onlarıyavrulu karyola dediğiniz nasıl bişe.. hoş benim için artık herşey yok geç.. odasını aldık amabende odasını ayırana kadar yanımızda neyde yatcak onu düşünüyorum park yataklar gereksiz pahalı geliyo bana, başkada uygun olarak ne olabilir anne yanı için karar veremedim bi türlü
Benim genelde dışardan simit, pogca tarzı şeyler yedigimde oluyor canım.benim sürekli oluyor ne yersem aynı problemi yaşıyorum maden suyu beni de rahatlatıyo beni de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?