temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Hormonlardandir canim ben de öyleyim. Bi gun cok mutluyum bi gun depresifim. Dun butun gun agladim mesela, yemek bile yapmak gelmedi icimden. Sirf oglum ac kalmasin icimde diye makarna yaptim zorla aglaya aglaya. Esime de trip attim bisey yapmadigi halde. Hic gezmiyoruz, sehir disina cikmiyoruz diye agladim. Halbuki kendim yuruyemiyorum oyle yani kafana takma gunluk anlik degisiyor duygular senin de oyledir, gecer.

doktora da mı yüksek lisansta mı dondurma olmuyor canım ?

Amin canım o zaman ne diyoruz çocukta yaparım kariyerde

yavrulu karyola dediğiniz nasıl bişe.. hoş benim için artık herşey yok geç.. odasını aldık ama bende odasını ayırana kadar yanımızda neyde yatcak onu düşünüyorum park yataklar gereksiz pahalı geliyo bana, başkada uygun olarak ne olabilir anne yanı için karar veremedim bi türlü

Oda yaparsam büyüyen besik istiyorum zaten canım. Altından da ayrı bir yatak çıksın. 2. Bir yatak koymaya yerim yok çünkü mecbur böyle olcak

kızlar mide yanması değil de birşey yediğimde boğazım yanıyor ve çok rahatsız ediyor bu şekilde olan varmı ilerleyen zamanlarda oluyormuş benimki çok erken başladı sanki
Benimde bayadir da canım. Ama hergün değil ara ara oluyor. Dayanamayacak gibi olunca gaviscon kullanıyorum. Bazen sade soda iciyorum o da iyi geliyor

Canim gecmis olsun. Tansiyon icin bol bol limonlu su icmeni onerebilirim ve sarimsak.. limonlu su tansiyonu cok guzel dusuruyor ictigin suyun icine limon koyup susadiginda ondan icebilirsin. Sarimsakta tansiyon duzenliyor.

Huggies' in yeni dogani da gayet guzel ama bedeni biraz kucuk oluyor. Alicaksan 1 paket yeni dogan alip sonrasinsa bir buyuk bedene gecmek gerekiyor. Komilinin bezleride guzel oluyor ama yeni dogan kullanmadim.
Prima premium care yada huggeis alabilirim bende.

Sepet besikler var ben öyle alicam canım. Park yatak bende düşünmüyorum

şunlardan canım ben park yatak almayı düşünüyorum odama koyacam yanımda. bebek odası yapmayacam genç odası yapmayı düşünüyorum bir buçuk yaşına falan gelince korkuluk alıp odasına geçirmeyi düşünüyorum Rabbim inşallah nasip ederse.bu yavrulu yataklar bana çok mantıklı geliyo. bazaların da yavrulu olanları var. görüntü olarak beğenmiyorum onları

Eklentiler

• yavrulu-karyola-ornekleri-5.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…