- 30 Kasım 2015
- 751
- 673
- 23
- 35
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.061
sepet beşiklerSepet besikler var ben öyle alicam canım. Park yatak bende düşünmüyorum
benim normalde de gastrit vardı muhtemelen o tetikliyo daha da hassaslaştı midem.Benim genelde dışardan simit, pogca tarzı şeyler yedigimde oluyor canım.
Enleri standart mi ki acaba canım bilmiyorumbende bakmıştım büyüyen beşiklere enleri dar geldi bana
normalde kilolu hamile kaldım şuana kadar iki kilo aldım.Çok mu kilo aldin ?
80 cm dı benim baktıklarım canım hep. hatta pierre cardının bi modelini çok beğendim sağlam da duruyordu eni dar olduğundan vazgeçtim.Enleri standart mi ki acaba canım bilmiyorum
Arkadaşımın bebeği 8. Ayını bitirmek üzere hala yatıyor. 1 yaşına kadar yaticak gibi duruyor dedi. Ama daha fazla yatamaz sanırımsepet beşikler
kaçıncı aya kadar yeterli oluyo
kefir aklımda aslıda bulunduğum ilde marketlerde kefirix var marka olarak hazır yanı hazır olduğu için tüketmek istemiyorum siz hazır kefir mı tüketiyor sunuz.kefir sindirime bireribir ayrıca kalsiyum var bu haftalar kalsiyum çocuk için çok önemli imiş canım
kendi odasına geçirmek için bebeği bir yaş erken mı pekiArkadaşımın bebeği 8. Ayını bitirmek üzere hala yatıyor. 1 yaşına kadar yaticak gibi duruyor dedi. Ama daha fazla yatamaz sanırım
şunlardan canım ben park yatak almayı düşünüyorum odama koyacam yanımda. bebek odası yapmayacam genç odası yapmayı düşünüyorum bir buçuk yaşına falan gelince korkuluk alıp odasına geçirmeyi düşünüyorum Rabbim inşallah nasip ederse.bu yavrulu yataklar bana çok mantıklı geliyo. bazaların da yavrulu olanları var. görüntü olarak beğenmiyorum onları
bende bakmıştım büyüyen beşiklere enleri dar geldi bana
beşikliler normal tekli yatak eninde tekli yatakların en dar enli olanlarından yanı bizim yatak odalara sığmazlar sığsalarda çok sırıtır gibime geliyoevet benim aldığım odada sadece beşiklisi bunun altında aynen böyle yatağı var.. bu odana sığcakmı benim aldığım karyolanın ölçüleri yatak odamıza sığmadı
ben istediğim gibi bulamazsam yaptırmayı düşünüyorum korkulukda yaptırılır büyüdüğünde çözülürya okudukça erken davrandığım için pişmanlık katsayım artıyorben büyüyenlerden aldım tayin durumumuzdan dolayı eve henüz gelmedi.. ama alırken hiç dikkat etmedim darlığına..
Hele emen bebekse cok erken. Bu sefer anne surekli bebegin odasina tasiniyor. Bebek buyudukce geceleri daha cok emmek istiyor. Kizim 19 aylik ve emmeyi kestim ama geceleri uyanip aglayip yanima geliyor. 2 yaşa dogru gece uyku duzeni anca oturuyor.kendi odasına geçirmek için bebeği bir yaş erken mı peki
o zaman park yatak almak daha mantıklıHele emen bebekse cok erken. Bu sefer anne surekli bebegin odasina tasiniyor. Bebek buyudukce geceleri daha cok emmek istiyor. Kizim 19 aylik ve emmeyi kestim ama geceleri uyanip aglayip yanima geliyor. 2 yaşa dogru gece uyku duzeni anca oturuyor.
Ben yuksek lisans icin sormustum canim olmuyor dediler kendi universitemden ama üniversiteye gore degisiyormus bu durum, yökü aradim oyle soylediler. Yani her universite kendisi karar veriyormus.doktora da mı yüksek lisansta mı dondurma olmuyor canım ?
Migroslarda danem kefir var onu tüketiyorum ben cok iyi geldikefir aklımda aslıda bulunduğum ilde marketlerde kefirix var marka olarak hazır yanı hazır olduğu için tüketmek istemiyorum siz hazır kefir mı tüketiyor sunuz.
3.200 demıstı canım pazarlık kısmında yoktum 3000 olmustur heraldeönceki konuşmayı bulamadım:) ne kadarmışki fiyatı
Canim dengeleyecek bir şeyler yr istersen. Mesela gece yatarken 2-3 tane kuru kayısı yiyebilirsin. Ben faydasini görmüştümmuz hem bebeğe de ii kilo aldırıyo ama sındırım tembelliği yaşarım diye korkuyorum yiyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?