temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

kefir sindirime bireribir ayrıca kalsiyum var bu haftalar kalsiyum çocuk için çok önemli imiş canım
kefir aklımda aslıda bulunduğum ilde marketlerde kefirix var marka olarak hazır yanı hazır olduğu için tüketmek istemiyorum siz hazır kefir mı tüketiyor sunuz.

evet benim aldığım odada sadece beşiklisi bunun altında aynen böyle yatağı var.. bu odana sığcakmı benim aldığım karyolanın ölçüleri yatak odamıza sığmadı

evet benim aldığım odada sadece beşiklisi bunun altında aynen böyle yatağı var.. bu odana sığcakmı benim aldığım karyolanın ölçüleri yatak odamıza sığmadı
beşikliler normal tekli yatak eninde tekli yatakların en dar enli olanlarından yanı bizim yatak odalara sığmazlar sığsalarda çok sırıtır gibime geliyo

ya okudukça erken davrandığım için pişmanlık katsayım artıyor ben büyüyenlerden aldım tayin durumumuzdan dolayı eve henüz gelmedi.. ama alırken hiç dikkat etmedim darlığına..
ben istediğim gibi bulamazsam yaptırmayı düşünüyorum korkulukda yaptırılır büyüdüğünde çözülür

kendi odasına geçirmek için bebeği bir yaş erken mı peki
Hele emen bebekse cok erken. Bu sefer anne surekli bebegin odasina tasiniyor. Bebek buyudukce geceleri daha cok emmek istiyor. Kizim 19 aylik ve emmeyi kestim ama geceleri uyanip aglayip yanima geliyor. 2 yaşa dogru gece uyku duzeni anca oturuyor.

o zaman park yatak almak daha mantıklı

önceki konuşmayı bulamadım:) ne kadarmışki fiyatı
3.200 demıstı canım pazarlık kısmında yoktum 3000 olmustur heralde kullanıslı geldı bana ya goruntu de cok hosuma gıttı. besık buyuyor altındada cekmeceden yatak cıkıyor tek kısılık o da ananeyle babanneye

muz hem bebeğe de ii kilo aldırıyo ama sındırım tembelliği yaşarım diye korkuyorum yiyemiyorum.
Canim dengeleyecek bir şeyler yr istersen. Mesela gece yatarken 2-3 tane kuru kayısı yiyebilirsin. Ben faydasini görmüştüm

Özellikle deneyimli anne arkadaşlardan öğrenmek istiyorum temizlik ürünleri neler aldınız? Nebiliyim çamaşır deterjanı falan. Friendly diye bir marka önerdiler bana ama sizler neler kullanıyorsunuz? Bir de bebek kremleri ve diğer ürünleri için trukid, angelbaby kullanan var mı?

Kizlar benim gogsumun ucu hic yok emzirirken sıkıntı olur mu sizce yoksa kendiliginden çıkıyor mu uc dogum oldugunda? Gogus ucu cikartici diye bir urun gordum ondan almali miyim kullanan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…