temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar siz de 1 ay kontrol suresine dayanamayip 15 gunde 1 gidiyor musunuz benim gibi :)) bugun gittik oglusumu gormeye 940 gr 33 cm olmus. 1 hafta one gecmis kuzum. Haftaya 1 kilo olacak demek ki, 5 gr di bir zamanlar nereden nereye :))
Benim risklerden dolayı doktorum 15 günde bir çağırıyor ve biz o 15 günde bile öyle özlüyoruz ki oğlumu bir ay hayatta dayanamam heralde geçmez zaman hiç
Maşallah oğluşuna Kocaman oldu sıpalar 830 du benimki de nisan sonunda yine gidicem 1 kg olur heralde diye düşünüyorum heheh çok değişik bişey yaa içerde büyüyor tekme falan atıyor takılıyor arada konuşunca cevap bile veriyor

Kizlar philips avet in göğus kalkani hakkinda bilgisi olsn var mı? Alsam mi yoksa gereksiz mi?
Canım çok işe yarıyor denmişti burda öneren çok olmuştu ben de aldım ama ne zaman nasıl kullanıcam pek fikrim yok şimdilik. Galiba doğumdan sonra ilk zamanlar göğüs pedlerinde daha çok yara oluyormuş uçları.
Kutunun içinde bi delikli kapak var bir deliksiz. Ama hangisi ne zaman ne için kullanılıyor bilmiyorum

Canim dogum sonrasi bebegi emzirmeye basladiginiz anda kullanmaya baslayin derim. Bebek emdikten sonra gogus uclari hemen catlar
Catlayincada bebek emmek istediginde acir. Hemde baya baya acir. O yuzden gogus ucunu nemlendirdikten sonra uzerine kalkani koyucakcaksiniz. Bu sayede gogus ucunuz kuruyup catlamicak ve nemli kalacak. Acisi baya azalmis olacak.

Kizlar siz de 1 ay kontrol suresine dayanamayip 15 gunde 1 gidiyor musunuz benim gibi :)) bugun gittik oglusumu gormeye 940 gr 33 cm olmus. 1 hafta one gecmis kuzum. Haftaya 1 kilo olacak demek ki, 5 gr di bir zamanlar nereden nereye :))
Canim benim 3. :) o yuzden doktor 3 hafta dediysede ben 5 haftada gidiyorum :))

Sağol canım bir de bu delikli deliksiz kapakları var içinde. Hangisini ne zaman kullanıcaz?

kızlarrr
mide yanması ve reflü ile çok cebelleşen oluyor mu? beni çok yıprattı, sesim değişti son günlerde

Senin de risklerin gecer insallah canim keyfi olarak gormeye gidersin oglusunu :) bizimki pek hareketli degil ya sadece geceleri tekme atiyo daha iletisim kurma asamasina gecemedik :) Bugün doktor bile dedi ne kadar yorgun bi bebek diye, agzini acip esniyodu resmen nasil yordun annesi diyo bana halbuki evde yatiyoruz genelde. Yata yata cocuk uyusuk oldu heralde

Kızlar belki bur

Bizimki de hiç yerinde durmuyor doktorda bile hep el kol yapıyor atarlı çocuk
Bizimki de çok iletişim değildir bence denk geliyordur muhtemelen ama hoşuma gidiyor seslenince ya da tık tık yapınca vurması

kızlarrr
mide yanması ve reflü ile çok cebelleşen oluyor mu? beni çok yıprattı, sesim değişti son günlerde
Doktor ilac vermedi mi ? Benim ara ara oluyor. Oglumda cok olmustu ama. Ozellikle son aylarda daha da zorlasiyor. Yediklerine biraz dikkat et. Salcali ve baharatli olanlardan uzak dur. Az az ve sık yiyeceksin.

Sağol canım bir de bu delikli deliksiz kapakları var içinde. Hangisini ne zaman kullanıcaz?
Canim deliksiz olan cocuk emerken genelde diger gogusten sut gelir , o sutu biriktirmek icindir. Digeride emzirme isi bitince gogus ucunu kremleyip uzerine takmak icindir. Delik olmasida biraz hava girsin ki gogus ucu daha cabik toparlasin ve iyilessin diyedir.

Doktor ilac vermedi mi ? Benim ara ara oluyor. Oglumda cok olmustu ama. Ozellikle son aylarda daha da zorlasiyor. Yediklerine biraz dikkat et. Salcali ve baharatli olanlardan uzak dur. Az az ve sık yiyeceksin.
Ben tatlı birşeyler yendiğinde ve son günlerde çaydan sonra midem burulmaya başladı ama ne burulma tarif edemiyorum yaşadığım şeyi:/ bi bakıma iyi oldu tatlıyı kestim allahtan meyveden sonra olmuyor şuan için.

son zamanlarda çok arttı, cuma günü bu şikayetimden bahsettim. Gaviscon ve pulcet verdi, henüz yeni kullanmaya başlayacağım. sanırım uzun zaman sonra ilk defa canım çekip cips yedim (öncesinde de biraz çikolata), onlar tetiklemiş olabilir... teşekkür ederim cevabınız için.

burulma olsa yine iyi, benim artık yemek borum yıprandı çok zor, zaten minyon bir yapım var, midem ağzıma gelecek gibi hissediyorum...

Ben de duydum ise yaradigini canim ama senin gibi ben de bilmiyorum nasil kullanilir emzirirken mi ? emxirfikten sonra mi? Sut toplama ozelligi de varmis anlamadim nadil oluyor ?

Kızlar bugün bir ara uyandım yattım tekrar 14 30 kadar yattım bugün inanılmaz bir güçsüzlük vardı ve çıkardım akşam yediklerim rahatsız etti beni.ve çocukta belime boşluklarima ağrı yapio canımı acıtıyor etlerim âgrio resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…