temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

bebişleriniz çok hareketli mi kizlar
Felaket diyebilirim. Karşımda oturan teyzecikler bile gözlerini dikip vurduğunu izliyorlar. Bende gormesinler diye kolumu koyuyorm daha çok vuruyor bu sefer vurmaktan öte artık ya döndüğünü falan hissediyorum artık

Kızlar bugün temizlik ve yemek yaptım. Temizlik derken biraz abarttım. Bir ara banyonun duvaralarını fırçalıyordum. Birde misafir geldi diye dün geceden başladım yemek yapmaya. Mafoldum resmen. Kalçamı oynatamıyorum. Belim tutuldu resmen yattıkça daha kötü oluyor. Sağa sola dönemiyorum acıdan. Beliniz ağrıyınca ne yapıyorsunuz. Bana bir yardım edin ne olur. Ağlıcağım acıdan. Kıpırdamaya korkuyorum resmen. Kıpırdamadanda ağrıyor o ayrı mesele.

kızlarrr
mide yanması ve reflü ile çok cebelleşen oluyor mu? beni çok yıprattı, sesim değişti son günlerde
Aman dikkat et. Sese kadar geldiyse mutlaka doktora git. Az konuşmaya çalış. Yüksek yastıkla yat. Birde yemekten sonra uzanma otur. Benimde oluyor ama senin kadar çok değil. Yemekten sonra asla yatma, uzanma. Birde yağlı yeme çok azdırıyor. Birde gaviskon içiyorsun. Biraz iyi geliyor. Yada azcık sarı leblebi ye bakalım hafifleticekmi. Birde yatmadan önce su içme. Yediklerin ağzına geliyor. Yemekle beraberde su içmemeye çalış bir saat yada yarım saat bekle su içmek için. Bu arada çayda mide yanması yapıyor.

Kendini cok yormussun canim ya. Ben sadece yemek, camasir ve bulasikla ugrastigimda bile belim cok fena oluyor. Temizlige hic dokunmuyorum. Ben cok cekiyorum bel agrisi, fitigim da var. Sıcağa yakin suyu beline tut dusta ve ov. Ya da sicak su torbasi da koyabilirsin beline, bana doktorum onermisti. Sonrasinda masaj yaptır esine. O rahatlatir. Bi de yastıklarla destekle belini oyle yat, yan yatarsan daha iyi olur.

Kizlar siz de 1 ay kontrol suresine dayanamayip 15 gunde 1 gidiyor musunuz benim gibi :)) bugun gittik oglusumu gormeye 940 gr 33 cm olmus. 1 hafta one gecmis kuzum. Haftaya 1 kilo olacak demek ki, 5 gr di bir zamanlar nereden nereye :))
Aksine beni gitmek korkutuyo bazen:) o yüzden 1.5 ayda birdi. Şmdi bidahaki kontrlm 1 ay sonra:) git gide azaltıyoruz günleri

Belimi yeni daha perşmbe günü sordum doktora. Bazen oldğm yerden kımıldayamıyorm. Senn gibi çok iş yaptğmda yada desteksiz uzun oturmadan snra:) doktorm masaj, bele sıcak su torbası ve bengay krem süreblrsn dedi. Burda tecrübeli arkadaşlar su torbasını önermiyordu ama dr beline koyablrsn dedi. Yani ondan aktryrm:)

Canım Konak hastanesinde Sevilay hanıma giden sen miydin ? Cumaya randevu aldım ben de gidicem oraya bakalım nasıl geçecek
Evet canım benim sevilay hanıma giden, daha dündü randevum hatta. Biz seviyoruz kız kardeşimle inşallah sende memnun kalırsın. Fikrini yaz banada

Kizlar philips avet in göğus kalkani hakkinda bilgisi olsn var mı? Alsam mi yoksa gereksiz mi?
Canım bende aldım göğüslerime pek güvenmediğim için. Özellikle ilk kez emziren bayanlarda göğüs ucu yarası ihtimali yüksekmiş. Çevremde yara olmadı diyenide duymadım, bende reyonda görünce tedbirli olayım diye aldım.

Kızlar bizimde prensesimle buluşmamız dündü. Çok keyifli geçti. Çok güldük. Çünkü benim onu görmeden yaramaz olacağını tahmin ettiğim tosbikim, ekranda ayaklarını ağzına götürdüğünü gördükçe ilginç bebekliğini ispat etti. Genelde elini parmaklarını emer bebekler, bizimki minik bacaklarını kaldırıp kaldırıp ayaklarını yüzüne yaklaştırıp elleriyle tutuveriyo ve hooop ağıza ilk defa izlerken gülmekten gözümden yaş geldi. Dr teyzemizi bile eğlendirdik. 680 gr 28 cm olmuşuz. Bi dahaki kontrolümüzde 5 hafta sonraya. Bakalım ozamana son 10 haftaya girmiş oluruz sanırım inşallah

Teşekkür ederim mutlaka deniyeceğim. Dün gece resmen yürüyemedim. Ağladım. tekarar teşekür ederim veridğiniz bilgi için.

Teşekkür ederim. Zatem sırt üstü yattım bilmeyince tabi sonra kalkamadım ben hamilr kalınca misafir artışı başladı bana
Bende iş buyurmayı hiç sevmem huyum kurusun. Eksik olmasın derken. İşte bu takıntılarımdan bu 2 ci sorunum. Bir kere az daha düşük yapıyordum. Bana sorsan bu sefer daha az yordum kendimi ama demek artık ağırlaştım iyice.

Bende sicak su torbasi koyuyorum canim. Ilik dus, masaj bana iyi geliyor.

Çok tatlı ve şirin olacağı şimdiden belli.sevmelere doyamıyacksın belliki çok sevimli olucak. Allah Sağlıkla doğmasını nasip etsin. İnşallah . Artık kucağımıza alsak keşke (tabi zamanında gelsin :) ama zaman geçsin çabuk :)

Aksine beni gitmek korkutuyo bazen:) o yüzden 1.5 ayda birdi. Şmdi bidahaki kontrlm 1 ay sonra:) git gide azaltıyoruz günleri
Ben daha şimdiden gitmekten korkuyorum. Eşim doğum desin doğucak kızım desin.hatırlatmasana diyorum. ben kulağımı deldiremiyorum nasıl doğuracağım merak ediyorum. O yüzden çok korkuyorum

Maşallah kizcene :) bakalım benim tospik ne kadar olmuş bir ay önce 449 gr di çok merak ediyorum adatipta güzel ultrason görüntüsü yok malesef bir de doğum avantajları güzel konakta epidural notları doğum da var sanırım konusucam hepsini de

maşallah cnm benim de öyle oglusum şimdiden aşığım ona rabbim kucaklarimiza aldırsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…