temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bununla ilgili yazılar okumadım tabi canım daha. Ilk cocugum olacak Allah in izniyle. Zaman geçtikçe ayırması daha zor olur diye düşünüyordum ama senin dediğin de doğru

Aynen canım zaten uyurken de sürekli yön değişikligi oluyor istemeden de pozisyon degistiriyoruz

Canim gecmis olsun. Tansiyon icin bol bol limonlu su icmeni onerebilirim ve sarimsak.. limonlu su tansiyonu cok guzel dusuruyor ictigin suyun icine limon koyup susadiginda ondan icebilirsin. Sarimsakta tansiyon duzenliyor.
Sagol canim deniycem.

Tuzu gayet normal orantida tuketiyorum bilgin icin sagol odem hic yok hala gayet iyi gidiyorum su ana kadarda 3.kilo aldim sizce iyimi kizlar kilo artisi sizde kilolar ne alemde.

Canım ben de yatak yanı istiyorum araştırmama göre en güzeli nanna ohh. Her boy yatağa uyuyor tekerlekli reflü için kafa tarafını kaldırabiliyorsun en güzeli de kendi kendine sallanıyor. 3 değişik rengi var. Ama tek sıkıntısı iç boyu 81 cm. Ortalama 6 ay kullanabilirsin. Geçenlerde bi arkadaş indirimde demişti burda normal fiyatı 750 tl civarı. Değer ama süre olarak az kullanırsın. Ben en uygununun o yataktaki özelliklerin olduğu beşik yaptırmak olduğuna karar verdim. Güvendiğin iyi bir mobilyacı varsa kendin de yaptırabilirsin

Aynı durumdayım canım resmen sürünüyorum iş yerinde ama gece uyku haram oldu

Ya arkadaslar bugün surekli kasıklarıma ağrılar girdi. Gecenin bu saati sağ kasıma ağrılı batma oluyo. Bazen de sola. Bebekte masallah bayagi hareketli bu sürede. Normal mi acaba korkutuyo beni bu ağrılar

Hic iyi değilim yaa karnımda acayip sertlesmeler oluyo kizlar. Bebek bi yere toplanmis yattigim halde dinlendigim halde boyle. Kasiklarima da bicak saplaniyo.. Karnin sertlesmesi pek iyi bisi degilmis galiba dua edin bana korkuyorum yaa. Esimi uyandirip acile gitmeyi dusunuyorum

Herkese gunaydinar, ben de kac gundur ev topluyorum bugun tasiniyoruz cunku, dun gece resmen sizmisim uykusuzluktan yorgunluktan, belim kalcam vucuduma ait degil resmen o kadar agriyor

Canim dalin in sivi deterjani var. Naturalife ve migrosta satilan frosh markasinin sivi deterjanlarini tavsiye edebilirim. Bunlarin urunleri dogal ve sivi deterjanlar. Yeni dogdugun da ve ilk bebekse insan cok daha hevesli oluyor tabi :)
Evet cnm ilk bebek ve gerçekten heycanım başta çok minnaktı ama şimdilerde çığ gibi büyüyor :)

Herkese gunaydinar, ben de kac gundur ev topluyorum bugun tasiniyoruz cunku, dun gece resmen sizmisim uykusuzluktan yorgunluktan, belim kalcam vucuduma ait degil resmen o kadar agriyor
Günaydın canım bu hafta ben de taşınıyorum Allah yardım etsin gözümde büyüyor herşey

canım karnın anormal oranda sertleşmesi iyi değil evet. arada serleştiyorlar kendilerini ama hiç yumuşama yoksa gitmek gerek. gittin mi peki canım son durumun nedir? belkide yediğin bir şey ya da barsak durumuyla alakalı da olabilir

Gitmende fayda var canım

Gece gittik canim bizim burada ki devlet hastanesine drun iki sezaryeni varmis ve beklemek gerekiyormus ben de kalsin o zaman dedim.. Birazdan özelde ki kendi doktoruma gidicem..

Karnım yamuluyo canım surekli karnımın bir yeri sis bi yeri aşağıda. Anlamadim ben de kasılma mı bilemiyorum tabi ama gideyim bi baksinlar insallah bi sorun yoktur

bebişleriniz çok hareketli mi kizlar
değil canım. hatta hıc anlatıldıgı gıbı kol bacak anlasılmıyor dısardan. gecen haftadan berı tık tıklar var ama o kadar.ve duzenlı degıl. korku geldı ıcıme zaten ıkı gundr. doktora gıdınce sorucam normalmı dıye.inşallah uslu oldugu ıcın kıpırdamıyodur bı sorun yoktur

Canım benm eşim yüksek lisansla doktoranın tezini birleştirdi. Yani tezi doktorada yapcak sadece. Türkyedesin galiba orda oluyor mu bilmiyorum ama bu tarz bişy düşünürsen olablr.
Burda direkt olarak oyle olmuyor canim maalesef, yani ayrica butunlesik doktora programina basvurup kabul alman gerekiyor, o da her universitede yok. Ama en kotu ihtimalle oyle yapicam artik baska bi universitede. Sagol cevabin icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…