- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.101
Masallahi var canımbebişleriniz çok hareketli mi kizlar
Bununla ilgili yazılar okumadım tabi canım daha. Ilk cocugum olacak Allah in izniyle. Zaman geçtikçe ayırması daha zor olur diye düşünüyordum ama senin dediğin de doğruCanim pedagojik acidan 2 yasina kadar anne ve baba ile ayni odada deniyor. Ve yapilan bazi arastirmalarda anne ile birlikte uyumasi cocuk baglanma ve guven sorununu ortadan kaldirdigini soyluyor. Zaten 2 yasa kadar cocuk emsede , mama ile beslensede geceleri kalkip anneyi ariyor.
Ve 2 yasa kadar annenin kalp sesi bebegi cok sakinlestiriyor. Benim 19 aylik kizim gece kalkinca kalp hizasina yatiririm ve rahat olarak uyur :) bunuda arastirmalarda okuyup denemistim :)
Aynen canım zaten uyurken de sürekli yön değişikligi oluyor istemeden de pozisyon degistiriyoruzVallaha kısayı uzunu ayarlayamıyorum malesef sırt üstü uyuduysam ne zaman dönersem o zamana kadar sırt üstü yatmış oluyorum, sol tersime gelmiyor normalde sağımada solumada rahat yatan biriyim ama bu süreçtr yatamıyorum malesef,aetık olduğu kadar napalım
Sorma canim heryeri yaladim yuttum :))Canım sende amma çok temizlik yaptınev işi bitermi nankör oluyor sabah yapiyoRum akşam aynı. Kendini çok yorma Derim ömür boyu temizlik yapıcaz zaten keyfine bak şimdi
Sagol canim deniycem.Canim gecmis olsun. Tansiyon icin bol bol limonlu su icmeni onerebilirim ve sarimsak.. limonlu su tansiyonu cok guzel dusuruyor ictigin suyun icine limon koyup susadiginda ondan icebilirsin. Sarimsakta tansiyon duzenliyor.
Tuzu gayet normal orantida tuketiyorum bilgin icin sagol odem hic yok hala gayet iyi gidiyorum su ana kadarda 3.kilo aldim sizce iyimi kizlar kilo artisi sizde kilolar ne alemde.Canım tuzu abartma ama tamamen kesmek gebelikte tavsiye edilen birşey değil diye biliyorum benim de ödemlerim çok oluyordu ablam doktor ona sordum keseyimmi diye tamamen kesmemem gerektiğini ama ölçülü kullanmam gerektiğni söyledi.
Canım ben de yatak yanı istiyorum araştırmama göre en güzeli nanna ohh. Her boy yatağa uyuyor tekerlekli reflü için kafa tarafını kaldırabiliyorsun en güzeli de kendi kendine sallanıyor. 3 değişik rengi var. Ama tek sıkıntısı iç boyu 81 cm. Ortalama 6 ay kullanabilirsin. Geçenlerde bi arkadaş indirimde demişti burda normal fiyatı 750 tl civarı. Değer ama süre olarak az kullanırsın. Ben en uygununun o yataktaki özelliklerin olduğu beşik yaptırmak olduğuna karar verdim. Güvendiğin iyi bir mobilyacı varsa kendin de yaptırabilirsinKızlar ben de anne yanı beşik arıyorum.Mobilya yatak aldık park yatakları sevemedim.1yaşına kadar yatağımın hemen yanında olması için çok pahalı olmayan bişey.Tavsiye edebileceğinz ürün var mı?
Aynı durumdayım canım resmen sürünüyorum iş yerinde ama gece uyku haram olduKizlar sizin de uyku sorununuz var mi? Ben her gece 12 gibi yatıyorum 5 gibi wc ye kalkiyorum sonrasinda bir daha uyuyamiyorum. Normalde 10 a 11 e kadar uyurdum, ise gidecegim zaman zorla uyanirdim. Simdi gozume uyku girmiyor. Sabaha kadar done done bi hal oluyorum. Butun gun halsizlik oluyo ustumde uykusuzluktan dolayi.
Evet cnm ilk bebek ve gerçekten heycanım başta çok minnaktı ama şimdilerde çığ gibi büyüyor :)Canim dalin in sivi deterjani var. Naturalife ve migrosta satilan frosh markasinin sivi deterjanlarini tavsiye edebilirim. Bunlarin urunleri dogal ve sivi deterjanlar. Yeni dogdugun da ve ilk bebekse insan cok daha hevesli oluyor tabi :)
Günaydın canım bu hafta ben de taşınıyorum Allah yardım etsin gözümde büyüyor herşeyHerkese gunaydinar, ben de kac gundur ev topluyorum bugun tasiniyoruz cunku, dun gece resmen sizmisim uykusuzluktan yorgunluktan, belim kalcam vucuduma ait degil resmen o kadar agriyor
Hic iyi değilim yaa karnımda acayip sertlesmeler oluyo kizlar. Bebek bi yere toplanmis yattigim halde dinlendigim halde boyle. Kasiklarima da bicak saplaniyo.. Karnin sertlesmesi pek iyi bisi degilmis galiba dua edin bana korkuyorum yaa. Esimi uyandirip acile gitmeyi dusunuyorum
Gitmende fayda var canımHic iyi değilim yaa karnımda acayip sertlesmeler oluyo kizlar. Bebek bi yere toplanmis yattigim halde dinlendigim halde boyle. Kasiklarima da bicak saplaniyo.. Karnin sertlesmesi pek iyi bisi degilmis galiba dua edin bana korkuyorum yaa. Esimi uyandirip acile gitmeyi dusunuyorum
değil canım. hatta hıc anlatıldıgı gıbı kol bacak anlasılmıyor dısardan. gecen haftadan berı tık tıklar var ama o kadar.ve duzenlı degıl. korku geldı ıcıme zaten ıkı gundr. doktora gıdınce sorucam normalmı dıye.inşallah uslu oldugu ıcın kıpırdamıyodur bı sorun yokturbebişleriniz çok hareketli mi kizlar
Burda direkt olarak oyle olmuyor canim maalesef, yani ayrica butunlesik doktora programina basvurup kabul alman gerekiyor, o da her universitede yok. Ama en kotu ihtimalle oyle yapicam artik baska bi universitede. Sagol cevabin icin :)Canım benm eşim yüksek lisansla doktoranın tezini birleştirdi. Yani tezi doktorada yapcak sadece. Türkyedesin galiba orda oluyor mu bilmiyorum ama bu tarz bişy düşünürsen olablr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?