- 9 Kasım 2016
- 1.185
- 1.895
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #12.181
Ay gittin mi canim bizde gidicez galiba yaKizlar siz de 1 ay kontrol suresine dayanamayip 15 gunde 1 gidiyor musunuz benim gibi :)) bugun gittik oglusumu gormeye 940 gr 33 cm olmus. 1 hafta one gecmis kuzum. Haftaya 1 kilo olacak demek ki, 5 gr di bir zamanlar nereden nereye :))
Ay canim Allah korusun dikkat et kendine. Ben de is buyurmayi sevmiyorum esime bile soylemem kendim hallederim ama simdi mecburen baskalarina yaptirmak zorundayiz. Bebislerimiz daha onemli. Sen de oyle dusun kendini boşu boşuna yorma. Misafirler de yardim etmiyorsa gelmesinler zaten :/ halden anlasinlar azicik.Teşekkür ederim. Zatem sırt üstü yattım bilmeyince tabi sonra kalkamadımben hamilr kalınca misafir artışı başladı bana
Bende iş buyurmayı hiç sevmem huyum kurusun. Eksik olmasın derken. İşte bu takıntılarımdan bu 2 ci sorunum. Bir kere az daha düşük yapıyordum. Bana sorsan bu sefer daha az yordum kendimi ama demek artık ağırlaştım iyice.
Ben de dün doktora dogum seklini sordum ilk defa. Doktorum da senin boyun uzun normal yaparsin, sezaryeni aklindan gecirme dedi. Ama benim canim cok tatlidir dedimBen daha şimdiden gitmekten korkuyorum. Eşim doğum desin doğucak kızım desin.hatırlatmasana diyorum.ben kulağımı deldiremiyorum nasıl doğuracağım merak ediyorum. O yüzden çok korkuyorum
Aynen canim ya insan dayanamiyor bir de ne kadar buyudu acaba diye merak ediyoruz :) her gidiste baya farkediyo artik buyuduler masallah minyatur bebek gibiler :)Ay gittin mi canim bizde gidicez galiba yacok uzun geldi dayanamicam 25-26 sina kadar zaten hic bir ay dayanamadik esimle simdiye kadar masallah buyumus pasaniz..
Ben de dün doktora dogum seklini sordum ilk defa. Doktorum da senin boyun uzun normal yaparsin, sezaryeni aklindan gecirme dedi. Ama benim canim cok tatlidir dedimvucut yapın uygunsa normal yapariz, sezaryen ameliyat sonuçta bile bile istememek lazim falan dedi. Gerildim yani nasil olcak acaba diye dusunuyorum simdiden :) insallah kolaylikla atlatiriz.
boyla mı ilgiliymiş ki ooBen de dün doktora dogum seklini sordum ilk defa. Doktorum da senin boyun uzun normal yaparsin, sezaryeni aklindan gecirme dedi. Ama benim canim cok tatlidir dedimvucut yapın uygunsa normal yapariz, sezaryen ameliyat sonuçta bile bile istememek lazim falan dedi. Gerildim yani nasil olcak acaba diye dusunuyorum simdiden :) insallah kolaylikla atlatiriz.
Valla canim benim ki 1.62 cm iki normal dogum yaptim. Bu boylardaysan da elverisli yani :))boyla mı ilgiliymiş ki ooboyun kaç canım? Yaklaştıkça çok korkar oldum bu doğum işinden
Hhaha hiç kurtuluşum yok yaniValla canim benim ki 1.62 cm iki normal dogum yaptim. Bu boylardaysan da elverisli yani :))
Ben oğlumda 3 sene prima kullandim mükemmel bir bez bir kere poposu kızarmadiPrimanin ozellikle premium care cok kotulesmis yorumlarda yaziyo. Acaba ne alsam diye ben de dusunup duruyorum. Kararsiz kaldim
:)) kolay gelsin bize o zaman. Sağlıkla alırız inşBen daha şimdiden gitmekten korkuyorum. Eşim doğum desin doğucak kızım desin.hatırlatmasana diyorum.ben kulağımı deldiremiyorum nasıl doğuracağım merak ediyorum. O yüzden çok korkuyorum
Bende de öyle oluyo bazen. Hatta geçen ağrıdı diye yattm snra yattğm yerden kalkmadm 1 saat hiç kıpırdayamadm. Acizlik ne kötüymüş gerçkten. Snra eşim gelip kaldırmıştı. Ama sebep olan şeyler belli onlara dikkat etmeye çalşmak lazım. Çok yorma canım sende.Teşekkür ederim mutlaka deniyeceğim. Dün gece resmen yürüyemedim. Ağladım. tekarar teşekür ederim veridğiniz bilgi için.
Ben de sasirdim canim alakali oldugunu bilmiyordum, boyun uzun olunca daha kolay oluyormus :) ben 171 im sen benden uzundun sanirim, sana kesin normal dogum der doktorun artikboyla mı ilgiliymiş ki ooboyun kaç canım? Yaklaştıkça çok korkar oldum bu doğum işinden
1.80 de benimBen de sasirdim canim alakali oldugunu bilmiyordum, boyun uzun olunca daha kolay oluyormus :) ben 171 im sen benden uzundun sanirim, sana kesin normal dogum der doktorun artiktabi kontrolde uygun cikarsak o da 36. haftada olcakmis bakalim hayirlisi :))
Ben de sasirdim canim alakali oldugunu bilmiyordum, boyun uzun olunca daha kolay oluyormus :) ben 171 im sen benden uzundun sanirim, sana kesin normal dogum der doktorun artiktabi kontrolde uygun cikarsak o da 36. haftada olcakmis bakalim hayirlisi :))
1.80 de benim
Ya şaka bi yana hayıtlısı neyse onu nasip etsin allah. O çatı muayenesinden de çok korkuyorum. Burda okudum biraz da zormuş bazılarının kanaması falan olmuş. Korkunun ecele faydası yok hepsini yaşayıp görcez bakalım
Canım valla dışardan gerkes özeniyor da hiç özenilcek birşey değilKızlar akşam akşam canımı skmayın yaa. 1.71 ne hadi onu anladik 1.80 nedir arkadastövbe tövbeeee. Benim eşim 1.80 kendimden hiç bahsetmeyeyim
Cati muayenesi oldugunda insan kendini cok kasiyor. O yuzden de zor oluyor. Aslinda kasmasaniz sorun olmaz. Ben ortaligi yikmistim ama benim agri sebebim farkliymis sonradan ogrendim. Rahim agzi kapakciklarim ters yondeymis. Normalde bu sekilde olunca sezeryani onerirlermis ama ben ozellikle 2. Dogumumda cok rahattim.1.80 de benim
Ya şaka bi yana hayıtlısı neyse onu nasip etsin allah. O çatı muayenesinden de çok korkuyorum. Burda okudum biraz da zormuş bazılarının kanaması falan olmuş. Korkunun ecele faydası yok hepsini yaşayıp görcez bakalım
Valla bende azcik daha uzun olsaydim diyorum. Benimde esim 1.84 kardesim 1.89 .Canım valla dışardan gerkes özeniyor da hiç özenilcek birşey değilben de topuklu ayakkabı giyememekten muzdaribim eşimle boyumuz aynı düğünde bile babet giydim Çubuk gibi oluyorum azcık topuklu giyince herşeyin fazlası kötü
Canim bende memnundum ama yeni cikardiklarinin orta kismi asiri ciş kaciriyor artik. Kimse memnun degil. Hatta bir kac arkadas kullaniyorduk ve hepimizde ayni sikayet olunca sasirdik.Ben oğlumda 3 sene prima kullandim mükemmel bir bez bir kere poposu kızarmadi
Sen manken gibisin masallah :) ben de cok korkuyorum ya birinin dokunmasindan huylanan biriyim zaten, genelde insanlar da hep zorlu oldugundan bahsetmis, bizimki insallah kolay gecer agrisiz sizisiz :)1.80 de benim
Ayy ben gittikçe korkuyorum bana da ayrıntılıda dedi ki rahim ağzın arkaya doğru dönük dedi. Senin dediğin de böyle bişey mi acabaCati muayenesi oldugunda insan kendini cok kasiyor. O yuzden de zor oluyor. Aslinda kasmasaniz sorun olmaz. Ben ortaligi yikmistim ama benim agri sebebim farkliymis sonradan ogrendim. Rahim agzi kapakciklarim ters yondeymis. Normalde bu sekilde olunca sezeryani onerirlermis ama ben ozellikle 2. Dogumumda cok rahattim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?