temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar siz de 1 ay kontrol suresine dayanamayip 15 gunde 1 gidiyor musunuz benim gibi :)) bugun gittik oglusumu gormeye 940 gr 33 cm olmus. 1 hafta one gecmis kuzum. Haftaya 1 kilo olacak demek ki, 5 gr di bir zamanlar nereden nereye :))
Ay gittin mi canim bizde gidicez galiba ya cok uzun geldi dayanamicam 25-26 sina kadar zaten hic bir ay dayanamadik esimle simdiye kadar masallah buyumus pasaniz..

Ay canim Allah korusun dikkat et kendine. Ben de is buyurmayi sevmiyorum esime bile soylemem kendim hallederim ama simdi mecburen baskalarina yaptirmak zorundayiz. Bebislerimiz daha onemli. Sen de oyle dusun kendini boşu boşuna yorma. Misafirler de yardim etmiyorsa gelmesinler zaten :/ halden anlasinlar azicik.

Ben daha şimdiden gitmekten korkuyorum. Eşim doğum desin doğucak kızım desin.hatırlatmasana diyorum. ben kulağımı deldiremiyorum nasıl doğuracağım merak ediyorum. O yüzden çok korkuyorum
Ben de dün doktora dogum seklini sordum ilk defa. Doktorum da senin boyun uzun normal yaparsin, sezaryeni aklindan gecirme dedi. Ama benim canim cok tatlidir dedim vucut yapın uygunsa normal yapariz, sezaryen ameliyat sonuçta bile bile istememek lazim falan dedi. Gerildim yani nasil olcak acaba diye dusunuyorum simdiden :) insallah kolaylikla atlatiriz.

Ay gittin mi canim bizde gidicez galiba ya cok uzun geldi dayanamicam 25-26 sina kadar zaten hic bir ay dayanamadik esimle simdiye kadar masallah buyumus pasaniz..
Aynen canim ya insan dayanamiyor bir de ne kadar buyudu acaba diye merak ediyoruz :) her gidiste baya farkediyo artik buyuduler masallah minyatur bebek gibiler :)

benim doktorum da normal doğumu önerdi.. ben de çok korkuyordum hiç bir bilgim olmadan sezeryan diyordum.. ama bebek için -tabi ki riskli bir durum yoksa normal doğum en iyisi.. araştırmalara göre bebekler vajinadan gecerken anneden yararlı bakterileri alıyorlarmış ve sezeryanla doğan bebeklerde bu bakterilere rastlanmamış ve bu bakteriler cocugun hayatı boyunca sağlık durumunu etkiliyormuş. daha bu durumu hiperaktiviteden tutun bir çok bağışıklık sistemi hastalığıyla ilişikilendiren araştırmalar var.. ben çok etkilendim okuduklarımdan o yüzden eğer bir sıkıntı olmazsa inşallah normal yapmak istiyorum

boyla mı ilgiliymiş ki oo boyun kaç canım? Yaklaştıkça çok korkar oldum bu doğum işinden

Valla canim benim ki 1.62 cm iki normal dogum yaptim. Bu boylardaysan da elverisli yani :))
Hhaha hiç kurtuluşum yok yani
Korku var ama istiyorum da normal olsun
Hayırlısı artık. Bazen diyorum oldu bittiye gelse de normal doğuruversem bakalım neler gelecek başımıza

Teşekkür ederim mutlaka deniyeceğim. Dün gece resmen yürüyemedim. Ağladım. tekarar teşekür ederim veridğiniz bilgi için.
Bende de öyle oluyo bazen. Hatta geçen ağrıdı diye yattm snra yattğm yerden kalkmadm 1 saat hiç kıpırdayamadm. Acizlik ne kötüymüş gerçkten. Snra eşim gelip kaldırmıştı. Ama sebep olan şeyler belli onlara dikkat etmeye çalşmak lazım. Çok yorma canım sende.

boyla mı ilgiliymiş ki oo boyun kaç canım? Yaklaştıkça çok korkar oldum bu doğum işinden
Ben de sasirdim canim alakali oldugunu bilmiyordum, boyun uzun olunca daha kolay oluyormus :) ben 171 im sen benden uzundun sanirim, sana kesin normal dogum der doktorun artik tabi kontrolde uygun cikarsak o da 36. haftada olcakmis bakalim hayirlisi :))

1.80 de benim
Ya şaka bi yana hayıtlısı neyse onu nasip etsin allah. O çatı muayenesinden de çok korkuyorum. Burda okudum biraz da zormuş bazılarının kanaması falan olmuş. Korkunun ecele faydası yok hepsini yaşayıp görcez bakalım

Kızlar akşam akşam canımı skmayın yaa. 1.71 ne hadi onu anladik 1.80 nedir arkadas tövbe tövbeeee. Benim eşim 1.80 kendimden hiç bahsetmeyeyim

Kızlar akşam akşam canımı skmayın yaa. 1.71 ne hadi onu anladik 1.80 nedir arkadas tövbe tövbeeee. Benim eşim 1.80 kendimden hiç bahsetmeyeyim
Canım valla dışardan gerkes özeniyor da hiç özenilcek birşey değil ben de topuklu ayakkabı giyememekten muzdaribim eşimle boyumuz aynı düğünde bile babet giydim Çubuk gibi oluyorum azcık topuklu giyince herşeyin fazlası kötü

Cati muayenesi oldugunda insan kendini cok kasiyor. O yuzden de zor oluyor. Aslinda kasmasaniz sorun olmaz. Ben ortaligi yikmistim ama benim agri sebebim farkliymis sonradan ogrendim. Rahim agzi kapakciklarim ters yondeymis. Normalde bu sekilde olunca sezeryani onerirlermis ama ben ozellikle 2. Dogumumda cok rahattim.

Valla bende azcik daha uzun olsaydim diyorum. Benimde esim 1.84 kardesim 1.89 .
ben hep bidik oluyorum. Topukluda sevmiyorum :) ablam vs de uzun benden. Ben kime cektiysem onlarin yaninda kendimi baya yere yakin hissediyorum :))

Sen manken gibisin masallah :) ben de cok korkuyorum ya birinin dokunmasindan huylanan biriyim zaten, genelde insanlar da hep zorlu oldugundan bahsetmis, bizimki insallah kolay gecer agrisiz sizisiz :)

Ayy ben gittikçe korkuyorum bana da ayrıntılıda dedi ki rahim ağzın arkaya doğru dönük dedi. Senin dediğin de böyle bişey mi acaba birazdan doktoru arayıp sezaryen istiyorum ben diycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…